Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خب بیشترین اشتراک ممکن چیه؟؟؟:JC_thinking: بیشترین اشتراک چیزی است که متعلق به آن سرزمین باشد. تا جاییکه من تاریخ مطالعه کردم نمادهای شیر سنگی از هگمتانه گرفته تا تخت جمشید تا زمان های مختلف به عنوان سمبل ایران همه جا بوده. ربطی هم به شاه و طاغوت و.... نداشته، نمادی از این سرزمین بوده. مثل اژدها که نماد چین است. این نماد شیر از هزار سال قبل روی پرچم ایران آمد و ماندنی شد، دلیلی بر تعویضش نبود. اصلا اهمیتی نداره جایگزینش چی باشه، مهم نفس تغییر دادن نشانه های تاریخی است که نشانه ای از بدی در انها نیست. مثل همان تغییر نام اسامی مکان های اصیل ایرانی چون نقش جهان اصفهان و توپخانه تهران به اسامی همچون ..... :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ بیشترین اشتراک چیزی است که متعلق به آن سرزمین باشد. تا جاییکه من تاریخ مطالعه کردم نمادهای شیر سنگی از هگمتانه گرفته تا تخت جمشید تا زمان های مختلف به آن سمبل ایران همه جا بوده. ربطی هم به شاه و طاغوت و.... نداشته، نمادی از این سرزمین بوده. مثل اژدها که نماد چین است. این نماد شیر از هزار سال قبل روی پرچم ایران آمد و ماندنی شد، دلیلی بر تعویضش نبود. اصلا اهمیتی نداره جایگزینش چی باشه، مهم نفس تغییر دادن نشانه های تاریخی است که نشانه ای از بدی در انها نیست. مثل همان تغییر نام اسامی مکان های اصیل ایرانی چون نقش جهان اصفهان و توپخانه تهران به اسامی همچون ..... :icon_razz: شما میگی بیشترین اشتراک با همه سلایق پس به خواست اکثر مردم ایران اون زمان فکر کنم باید احترام گذاشت ضمن اینکه پرچم تغییر کلی نکرده و اون آرم وسط هم هر دوره ای معنی داشته در کل فکر نکنم تو این شکی باشه که اکثر مردم ایران موافق کلمه الله باشند و اگه قائل باشید به تعویض دوباره اون ناقض حرف خودتون شده اید مگه اینکه شما هم بگین چون کلمه عربیه گفتم در مورد میدون شاه یا به قول شما نقش جهان هم بحث جداست ولی من خودم قائل به میدون شاه هستم چون واقعا هم میدان شاه عباس صفویه:yes: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ما خیلی از هم وطنانمون (جنوبی ها) زبان اصلیشون عربیه!! مثل ترکا و لرا و... که واسه خودشون گویش ها و زبان های مختلف دارن! زیاد جالب نیست این طوری در مورد زبانشون قضاوت بشه! بله,پارسی زبان عزیزیه! من به شخصه عاشقشم! و دوس دارم خالص باشه! اما این زبان با عربی هم پیوند خورده! کافیه شما به حرفایی که می زنی دقت کنی! آیا فقط لغات فارسی به کار می ره؟ ضمنا فراموش نکن دوست محترم,نژاد پرستی فقط این نیست که یه سفید پوست به یه سیاه پوست بگه کاکا سیاه... کجای حرف من این همه برداشت داشت!!!:ydm47612zsesgift969 من گفتم چون عربیه بیزارم نگفتم از عرب زبانو کلمات عربی بیزارم!!! من هیچ وقت توی عمرم هیچ نژادی رو برتر ندونستم با اعراب هم مشکلی ندارم! اینجا ایرانه با چندین نوع فرهنگ بهترش اینه که اصلا کلمهای نباشه ولی اینکه کلمه عربی باشه خیلی مسخرست!چون اینجا عربستان نیست! زبون رسمی کشور هم عربی نیست! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ شما میگی بیشترین اشتراک با همه سلایقپس به خواست اکثر مردم ایران اون زمان فکر کنم باید احترام گذاشت ضمن اینکه پرچم تغییر کلی نکرده و اون آرم وسط هم هر دوره ای معنی داشته در کل فکر نکنم تو این شکی باشه که اکثر مردم ایران موافق کلمه الله باشند و اگه قائل باشید به تعویض دوباره اون ناقض حرف خودتون شده اید مگه اینکه شما هم بگین چون کلمه عربیه گفتم در مورد میدون شاه یا به قول شما نقش جهان هم بحث جداست ولی من خودم قائل به میدون شاه هستم چون واقعا هم میدان شاه عباس صفویه:yes: همه سلایق در همه زمان ها. بنده شکی ندارم که اکثریت مردم این سرزمین مسلمانند و اعتقاداتشون را هم دوست دارند. بنده هم تا جایی که کسی آزاری نرسونه کاریش ندارم. از مردم ایران هم برای تغییر پرچم نظرخواهی و رفراندومی نشد، یک حرکت انقلابی و احساساتی بود. مردم هر کشوری باید به این درجه از آگاهی برسند که تاریخ دلبخواه ما نیست که اگه خوشمون اومد یا نیومد خاکش کنیم. مثل طالبان که تمامی مجسمه های بودا را منفجر کرد که نشان های بت پرستی نباشد !!! توجیه تغییر آرم پرچم ایران هم این بود، که شیر و خورشید منحوس نشان طاغوت است، این در سخنان آقای خمینی هست. در حالیکه این نشان ربطی به طاغوت ندارد و از بین بردن آن توجیهی ندارد مگر توجیهات انقلابی گری و همون قضیه دزدان دریایی که عرض کردم. حالا جایگزینش چه الله باشد چه هر نشانی والاتر و با ارزش تر و قشنگ تر. هر چیزی باید جای خودش باشد. 6 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ همه سلایق در همه زمان ها.بنده شکی ندارم که اکثریت مردم این سرزمین مسلمانند و اعتقاداتشون را هم دوست دارند. بنده هم تا جایی که کسی آزاری نرسونه کاریش ندارم. از مردم ایران هم برای تغییر پرچم نظرخواهی و رفراندومی نشد، یک حرکت انقلابی و احساساتی بود. مردم هر کشوری باید به این درجه از آگاهی برسند که تاریخ دلبخواه ما نیست که اگه خوشمون اومد یا نیومد خاکش کنیم. مثل طالبان که تمامی مجسمه های بودا را منفجر کرد که نشان های بت پرستی نباشد !!! توجیه تغییر آرم پرچم ایران هم این بود، که شیر و خورشید منحوس نشان طاغوت است، این در سخنان آقای خمینی هست. در حالیکه این نشان ربطی به طاغوت ندارد و از بین بردن آن توجیهی ندارد مگر توجیهات انقلابی گری و همون قضیه دزدان دریایی که عرض کردم. حالا جایگزینش چه الله باشد چه هر نشانی والاتر و با ارزش تر و قشنگ تر. هر چیزی باید جای خودش باشد. پرچم ایران همیشه دستخوش تغییر بوده پس چیز ثابتی نبوده که بگیم چرا این پرچم با تمام جزئیات کهن رو تغییر داده اند! در کل چون رای شما هم احتمالا ناراضی بوده به نظرتون حالا دوباره تغییرش بدهند؟؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ کجای حرف من این همه برداشت داشت!!!:ydm47612zsesgift969 من گفتم چون عربیه بیزارم نگفتم از عرب زبانو کلمات عربی بیزارم!!! من هیچ وقت توی عمرم هیچ نژادی رو برتر ندونستم با اعراب هم مشکلی ندارم! اینجا ایرانه با چندین نوع فرهنگ بهترش اینه که اصلا کلمهای نباشه ولی اینکه کلمه عربی باشه خیلی مسخرست!چون اینجا عربستان نیست! زبون رسمی کشور هم عربی نیست! خوب داشت اگه نداشت که نمی گفتم! منم نگفتم شما ازشون بیزارین! گفتم؟! گفتم,اینجوری در مورد زبان عربی صحبت نکنین بهتره! خوب اگه مسخرس! شما خودت شرو کن به فارسی حرف زدن ببین کدومش از نظر خودت مسخره تره! قصد ندارم کسی رو ارشاد کنم! فقط نظر شخصیم بود,اگه فکر می کنی بد قضاوت کردم یا بد برداشت کردم,متاسفم! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پرچم ایران همیشه دستخوش تغییر بوده پس چیز ثابتی نبوده که بگیم چرا این پرچم با تمام جزئیات کهن رو تغییر داده اند!در کل چون رای شما هم احتمالا ناراضی بوده به نظرتون حالا دوباره تغییرش بدهند؟؟؟:JC_thinking: این تاپیک را نگاهی بندازین بد نیست: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=47739 نظر من مهم نیست در این قضیه، باید تاریخ دانان و کسانیکه با تاریخ این کشور ارتباط دارند نظر بدن. من با توجه به مطالعات تاریخی خودم، این را نمیپسندم. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پس تکلیف ماها چی میشه که اسم خودمونو گذاشتیم ((نو اندیش))؟ باید بایستیم و تماشا کنیم؟و فقط آه بکشیم؟ بله تکلیف شما اینه که فقط اه بکشین .... البته اگه الان بگن اه نکشین شما ها هم فوری میگین باشه چشم اه هم نمیکشیم دیگه میخوای نو اندیشان چیکار کنند ؟؟.. شعار که کم نمیارن .. حرف های تکراری بی فایده که کم نمیارن .. البته منظور من فقط نو اندیشان نیست این شعار ها به تکرار توان بی نهایت در تمامی فضای مجازی و جود داره در عمل هیچ و هیچ وهیچ مگه همین پارسال اسفند نبود که در بهار عربی چند نفری جو گیر شدن و خواستند مث جوانان شجاع مصری و تونسی سه شنبه بازی کنند .. چی شد ؟؟؟؟؟ من همیشه گفتم الان هم خدمت شما میگم تا وقتی که جوانان ایران فضای مجازی را برای شعار انتخاب کردند همین هست که هست .نه تنها این شعار دادن مجازی خودشون رو خسته و نا امید کرده بلکه متا سفانه برای این عدم شجاعت مث پست های همین تا پیک و برای کم کاری و بی خیالی خود توجیهاتی گریه اور هم ذکر میکنند به نظر من کاملا ساکت شدن از شعار دادن خیلی بهتره .. وقتی هیچ انگیزه ای برای فعالیت نیست وقتی برنامه ای نیست وقتی همه هر کدوم خودشون یه پا تئوریسن هستند هیچ کس به هیچ جایی نمیرسه . اصلا فکر فردا و پس فردا هم نباشین .. و فکر یک نسل هم نباشین بهتره یه خورده مطالعه کنین و فقط به این سوال جواب بدین .. که ر استی چی شد چه جوری شد ؟؟؟!!!! هر کس در هر جای دینا انقلابی میکند مث همین کشور های عربی خیلی نماد ها را عوض میکنند شما بفرمایید برای من مثال بیارید و نمونه بیارید در سال 57 و 58 کدامیک از مارکسیست ها یا احزاب چپ و راست یا ملی گرا ها با این پر چم مخالفت کردند یا اقلا طرح دیگه دادند .. شما که نمیتونین یه دونه دستور رییس دانشکده تون رو تغییر بدین و هر چی میخوان سرتون میارن میخواین با دم شیر بازی کنین .. نمیشه و اگر بشه با شعار نمیشه اگر عربستان به دست ايراني هاي زدتشت افتاده بود ايا اونها وسط پرچمشون مينوشتن اهورامزدا؟ نه خیر شیر و خورشید میذاشتن .. شما مطمئن هستین که نمیذاشتن ؟؟؟؟ لورناهمنطور که گفتی پرچم نمادی از یه ملت درست ولی آیا ملت ما ملتی پارسی و ایرانی هستن؟! خب نه همشون عربن بس باید پرچمشونم عربی باشه البته به اصطلاح ایرانی هستن که با این ادا اطفالا آبروی هرچی ایران و ایرانی تمدن کهن بردن:yes: شما کجایی هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کی گفته شما ایرانی هستین ؟؟؟ بهتره حرف دهنت رو بفهمی .. همه عرب نیستن .. من اصل و نصبم ایرانیست . تو اگه خودت ایرانی نیستی بقیه رو حق نداری چیز دیگه خطاب کنی اما اقلیتی هم هستند که هنوز ایرانی هستند ایرانی اصیل هیچ وقت به قدرت این اقلیت شک نکن ولی زمان میبره شاید 2 تا نسل بعد از ما واقعا ایرانی باشند:yes: اقلیت ایرانی نداریم همه ایرانی هستند ... مشکل از جای دیگه است // دوستان گرامی توجه کنید که بحث های اعتقادی، مذهبی و سیاسی (همه اینا به تشخیص خودم من) ممنوعه. لطفا آهسته و با ملایمت جلو برید. ابوالفضل جان فکر میکنم داری شوخی میکنی .. انکه اطلاعیه اینا رو داده خودش میدونه ممنوع نیست یا لااقل برای محدودی و معدودی ممنوعه .با قومها کارت نباشه زبون اصلی ملت فارسی البته بیشتر عربیه تا فارسی! بس باید پرچمشونم کاملاً فارسی باشه:yes: ارزو بر جوانان عیب نیست .. ایشالا میشه 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خوب داشت اگه نداشت که نمی گفتم! منم نگفتم شما ازشون بیزارین! گفتم؟! گفتم,اینجوری در مورد زبان عربی صحبت نکنین بهتره! خوب اگه مسخرس! شما خودت شرو کن به فارسی حرف زدن ببین کدومش از نظر خودت مسخره تره! قصد ندارم کسی رو ارشاد کنم! فقط نظر شخصیم بود,اگه فکر می کنی بد قضاوت کردم یا بد برداشت کردم,متاسفم! برداشت شما اشتباه بود! من چه جوری حرف زدم؟؟ گفتم زبان عربی بده یا حرف زشتی راجبش زدم؟ پس شما هم در مورد زبان پارسی درست حرف بزن! چون اگه برداشت حرف من این بود برداشت حرف شما ازینکه شروع کنم فارسی حرف زدن ببینم کدوم مسخرست اینه که فارسی مسخرست! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک را نگاهی بندازین بد نیست:http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=47739 نظر من مهم نیست در این قضیه، باید تاریخ دانان و کسانیکه با تاریخ این کشور ارتباط دارند نظر بدن. من با توجه به مطالعات تاریخی خودم، این را نمیپسندم. دمت گرم با اون تاپیک خداییش دوتا پرچم عین هم دیدی؟؟؟ شیر و خورشید هم که از صفویه رسما وارد پرچم شد پس به نظرم این مخالفتها باز نمیتونه به این دلیل باشه که پرچم یک کشور رو نباید دست زد:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ برداشت شما اشتباه بود! من چه جوری حرف زدم؟؟ گفتم زبان عربی بده یا حرف زشتی راجبش زدم؟ پس شما هم در مورد زبان پارسی درست حرف بزن! چون اگه برداشت حرف من این بود برداشت حرف شما ازینکه شروع کنم فارسی حرف زدن ببینم کدوم مسخرست اینه که فارسی مسخرست! بله! گفتین از اینکه عربی توش باشه مسخرس!! نه! منظورم این نبود که زبان پارسی خدایی نکرده مسخرس! گفتم: شما پارسی (فکر کنم در قرن 5 اصیلش صحبت می شد) صحبت کن! شاید از نظر خود شما! مخسره به نظر بیاد! والا من کی باشم که بخوام به زبان اصیل خودم توهین کنم! کلا بحث بحث زبان نیست! حرف منو شما یکیه تقریبا! اما بیانمون متفاوته! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ دمت گرم با اون تاپیکخداییش دوتا پرچم عین هم دیدی؟؟؟ شیر و خورشید هم که از صفویه رسما وارد پرچم شد پس به نظرم این مخالفتها باز نمیتونه به این دلیل باشه که پرچم یک کشور رو نباید دست زد:JC_thinking: به نظر شما پرچم به عنوان یک هویت مستقل چند ساله در جهان شناخته شده؟ و چرا حکومت صفویه که در واقع اساس تشیع در ایران را پایه گذاری کرده و تمامی آثار باستانی مسجد و مذهبی دارد، در پرچم شیر میاورد؟ :JC_thinking: شما معتقدی پرچم را باید دست زد یا نزد؟ اگر پرچم فعلی را تغییر بدن عکس العملت چیه؟ به نظر من از وقتی یک پرچمی به عنوان پرچم رسمی کشوری در سطح جهان معرفی میشه دیگه نباید دستش زد. 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ به نظر شما پرچم به عنوان یک هویت مستقل چند ساله در جهان شناخته شده؟ و چرا حکومت صفویه که در واقع اساس تشیع در ایران را پایه گذاری کرده و تمامی آثار باستانی مسجد و مذهبی دارد، در پرچم شیر میاورد؟ :JC_thinking: شما معتقدی پرچم را باید دست زد یا نزد؟ اگر پرچم فعلی را تغییر بدن عکس العملت چیه؟ به نظر من از وقتی یک پرچمی به عنوان پرچم رسمی کشوری در سطح جهان معرفی میشه دیگه نباید دستش زد. خب ماهم همینو میگیم ولی نظر سنجی نه!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خب ماهم همینو میگیم ولی نظر سنجی نه!!! یعنی شما معتقدی اولین پرچمی که به عنوان پرچم رسمی ایران در جهان ثبت شده، این پرچم بوده؟ 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ بله! گفتین از اینکه عربی توش باشه مسخرس!! نه! منظورم این نبود که زبان پارسی خدایی نکرده مسخرس! گفتم: شما پارسی (فکر کنم در قرن 5 اصیلش صحبت می شد) صحبت کن! شاید از نظر خود شما! مخسره به نظر بیاد! والا من کی باشم که بخوام به زبان اصیل خودم توهین کنم! کلا بحث بحث زبان نیست! حرف منو شما یکیه تقریبا! اما بیانمون متفاوته! ببین عزیز اینکه بگم کلمه عربی وسط پرچم ایران مسخرست معنیش این نیست که کلمه عربی مسخرست!!!!!ای بابا!شما اشتباه برداشت کردی! با اون کلمه جای دیگه مشکلی ندارم ولی وسط پرچم ایران مسخرست! 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ یعنی شما معتقدی اولین پرچمی که به عنوان پرچم رسمی ایران در جهان ثبت شده، این پرچم بوده؟ نه ولی اون پرچمی که به قول شما نباید تغییر کنه اینه 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ببین عزیز اینکه بگم کلمه عربی وسط پرچم ایران مسخرست معنیش این نیست که کلمه عربی مسخرست!!!!!ای بابا!شما اشتباه برداشت کردی! با اون کلمه جای دیگه مشکلی ندارم ولی وسط پرچم ایران مسخرست! خوب منم که گفتم منظور منو شما یکیه!!! پستای قبلیمو خوندین؟! تو پست اولم گفته بودم که اگه نام خدا پارسی بود مورد پسند تر بود! اگه ندیدین,تو صفحه ی 4 همین تاپیک نوشتم! ضمنا! چه وسط پرچم باشه چه هر جای دیگه! من اینطوری برداشت کردم که توهین آمیزه! ضمنا,کاملا متوجه حرفتون شده بودم! بازم عذر می خوام,چون یه جورایی این سماجتم رو نروه!! ببخشید,بهتره دیگه بحثی نکنم,نطر شما محترمه و بازم می گم حرف اول منم همین بود! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خوب منم که گفتم منظور منو شما یکیه!!! پستای قبلیمو خوندین؟! تو پست اولم گفته بودم که اگه نام خدا پارسی بود مورد پسند تر بود! اگه ندیدین,تو صفحه ی 4 همین تاپیک نوشتم! ضمنا! چه وسط پرچم باشه چه هر جای دیگه! من اینطوری برداشت کردم که توهین آمیزه! ضمنا,کاملا متوجه حرفتون شده بودم! بازم عذر می خوام,چون یه جورایی این سماجتم رو نروه!! ببخشید,بهتره دیگه بحثی نکنم,نطر شما محترمه و بازم می گم حرف اول منم همین بود! خوب منکه آخر نفهمیدم کجاش میتون توهین آمیز باشه؟!!!:ydm47612zsesgift969 نفهمیدمبالاخره نظرتون همین بود یا نظرتون همین نبود؟!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نه ولی اون پرچمی که به قول شما نباید تغییر کنه اینه نه اون پرچمی که باید تغییر کنه اینه 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نه اون پرچمی که باید تغییر کنه اینه فکر کنم الان منم باید این شکلکو بذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده