El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خیلی برام سواله که مگه پرچم نمادی از هر کشوری نیست؟ مگه غیر از اینه که تو این 1 مورد همه چیز باید مال فرهنگ همون کشور باشه؟ از اینکه وسط پرچم ایران 1 کلمه ی عربی نوشته شده چه حسی دارید؟ بحث من با محتوای جمله ی نوشته شده کاملا فرق داره اون جمله که خدایی جز خدای یگانه نیست رو میشد با زبان شیرین پارسی لوگو براش ساخت پس چرا عربی؟:JC_thinking: اصلا دوست ندارم وارد این بحث بشم و فقط برای یادآوری میگم همه مردم ایران پارسی نیستند هرگونه جوابی به این پست داده بشه من جوابی نمیدم 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خواهد بودشو از همین نماز عید قربان هفته پیش میگم،با شب های قدر دو ماه پیش، با ولادت امام رضای یه ماه پیش، با آمار حجاج همین دیروز و بلاخص آمار رو به افزایش دانشجویان متقاضی حج عمره دانشجویی:icon_pf (44):حالا شما یه روزی هم نقشش تموم میشه رو از کجا میگید؟ تاریخ کشور ایران همواره دارای یک نقش پررنگ مذهبی بوده، چه زمان زرتشت و چه بعد از اون، دین دار ترین مردم تاریخ مردم ایران بوده و هستند و خواهند بود. بنیانگذار این سرزمین کی بوده؟ مگر سرزمین بنیانگذار هم دارد؟ دوست گرامی،تهران شهری ست که نزدیک به 13 میلیون جمعیت داره، مثلا 50 هزار نفر میان نماز جمعه یا نماز قربان،فکر میکنین خیلی باشکوه بوده؟ شب های قدر هم که تو دانشگاه خودمون مراسم بود، از همه کلاس ها شاید 5 یا نهایتا 10 درصد بچه ها میرفتن برای این مراسم. مسجدی که کلا 500 نفر شاید ظرفیت داشته خوب معلومه پر میشه. شما باید نسبتی و درصدی نگاه کنی. مثلا بگی از یک دانشگاه 1000 نفری 700 نفر متقاضی حج عمره بودن،که اونوقت میشه نتیجه گرفت اکثریت هستند. اما درباره تاریخ کشور ما،بله درسته کشور ما همواره مذهبی بوده،همین مذهب هم همواره چماقی بوده در دست حاکمان که بزنن تو سر همین مردم. بیداری هم کم کم داره در بین جوون ها شکل میگیره و با تعویض یکی دو نسل، دیگه خبری نخواهد بود. ایران امروز در حال گذراندن یک رنسانس مذهبی است و با یک روند تصاعدی،ریشه تمامی این خرافات گذشته را خواهد زد. بنیانگذار منظور همان کسانیست که مرزهایی برای سرزمین پارس در نظر گرفتن. شیر هم نمادی است از همون دوران. من متوجه نشدم مشکل شما و دوستان مذهبی با شیر چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دوست گرامی،تهران شهری ست که نزدیک به 13 میلیون جمعیت داره، مثلا 50 هزار نفر میان نماز جمعه یا نماز قربان،فکر میکنین خیلی باشکوه بوده؟ حداقل ما یک معیاری از این حضور داریم، معیار شما برای رد این حضور چیه؟ پیاده رو خیابانهای جردن و ......؟ دوم اینکه فکر کردید فقط همون 50 هزار نفر مسلمان اند؟ دوم هم اینکه، شما چرا ایران رو تهران در نظر میگیرد؟ قم، اصفهان، مشهد، شیراز، تبریز، کردستان، شهرکرد، بندرعباس و .................. اینها هم هستند. یادتون نره. شب های قدر هم که تو دانشگاه خودمون مراسم بود، از همه کلاس ها شاید 5 یا نهایتا 10 درصد بچه ها میرفتن برای این مراسم.مسجدی که کلا 500 نفر شاید ظرفیت داشته خوب معلومه پر میشه. شما باید نسبتی و درصدی نگاه کنی. باز که فقط دور و برخودتونو ملاک گرفتید! کل شهرهای ایران، کل دانشگاه ها و کل مساجد... مثلا بگی از یک دانشگاه 1000 نفری 700 نفر متقاضی حج عمره بودن،که اونوقت میشه نتیجه گرفت اکثریت هستند. بلاخره ما نفهمیدیم از آمار رسمی بگیم یا نگیم! اما درباره تاریخ کشور ما،بله درسته کشور ما همواره مذهبی بوده،همین مذهب هم همواره چماقی بوده در دست حاکمان که بزنن تو سر همین مردم.بیداری هم کم کم داره در بین جوون ها شکل میگیره و با تعویض یکی دو نسل، دیگه خبری نخواهد بود. خب خدا رو شکر که پإیرفتید کشور ما مذهبی بوده. پس در نتیجه پاسخ به سوال تاپیک داده شد. بقیه بحث ها ربطی به تاپیک نداره ولی باز هم پاسخ میدم: مطمئنید بیداریه؟ گمراهی نباشه یه وقت؟ اصلا یک مسئله کلی تر: شما به خدا و اسلام معتقدید؟ (شاید داریم سر چیزی بحث میکنیم که اصلا اصول و پایه های بحثمون با هم نمیخونه داریم درباره شاخ و برگ حرف میزنیم!) ایران امروز در حال گذراندن یک رنسانس مذهبی است و با یک روند تصاعدی،ریشه تمامی این خرافات گذشته را خواهد زد. ایارن امروز از نظر من در حال گذراندن یک رنسانس سه وجهی است. فرهنگ ایران، فرهنگ اسلام و فرهنگ غرب. مردم در حال آداپته کردن این سه با همدیگه هستند، و این به معنای حذف اسلام نیست. بنیانگذار منظور همان کسانیست که مرزهایی برای سرزمین پارس در نظر گرفتن.شیر هم نمادی است از همون دوران. من متوجه نشدم مشکل شما و دوستان مذهبی با شیر چیه؟ دقیقا مشخص کنید کیا برای ایران مرز تعیین کردند. چون تا جایی که من یادم میاد اون کسانی که مرز تعیین کردند شیر و خورشید نمادشون نبود. من شخصا مشکلی ندارم با جناب شیر، با اینکه این شیر نماد چه کسانی است مشکل دارم.... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ حداقل ما یک معیاری از این حضور داریم، معیار شما برای رد این حضور چیه؟ پیاده رو خیابانهای جردن و ......؟ دوم اینکه فکر کردید فقط همون 50 هزار نفر مسلمان اند؟ دوم هم اینکه، شما چرا ایران رو تهران در نظر میگیرد؟ قم، اصفهان، مشهد، شیراز، تبریز، کردستان، شهرکرد، بندرعباس و .................. اینها هم هستند. یادتون نره. شما هر شهری را که دوست دارین بگین. کسانیکه میان توی نمازهای جمعه و عید قربان و... چند نفرند؟ مثلا اصفهان چندین میلیون جمعیت داره،آخه کجا شما میتونی حتی 100 هزار نفر رو جا بدی؟ شما یک استادیوم فوتبال آدم از نزدیک دیدین تا حالا که راحت میگین اکثریت ملت میان نماز جمعه و راهپیمایی و... میدونین یک میلیون آدم یعنی چی، همزمان بریزن تو خیابون های اطراف دانشگاه تهران، که اصلا جا نمیمونه دیگه. چه برسه بگیم اکثریت مردم،یعنی بیش از 7 میلیون آدم !! معیار شما برای این حضور چیه؟ کیهان و رجانیوز و ...؟ یا رسانه دروغگوی ملی؟ خب خدا رو شکر که پإیرفتید کشور ما مذهبی بوده. پس در نتیجه پاسخ به سوال تاپیک داده شد. بقیه بحث ها ربطی به تاپیک نداره ولی باز هم پاسخ میدم: مطمئنید بیداریه؟ گمراهی نباشه یه وقت؟ . خوب من همیشه حق رو میگم. مثل دوستان بسیجی و طرفدار نظام، فقط یک خطکشی جلوم نیست که دنبال همون برم حتی اگه باطل باشه. گمراهی همون جهل و جمود فکریه که در ذهن خیلی هاست با سرعت هم داره خارج میشه. شما ها هم حس کردین این تغییر ایدئولوژیکی مردمو که ترسیدین کل اسلام تو این مملکت به باد بره. وگرنه اینهمه کلنجار برای جمع آوری ماهواره ها و تو سر و کله مردم زدن نیازی نبود اگه اسلام آروم سرجاش بود. اصلا یک مسئله کلی تر: شما به خدا و اسلام معتقدید؟ (شاید داریم سر چیزی بحث میکنیم که اصلا اصول و پایه های بحثمون با هم نمیخونه داریم درباره شاخ و برگ حرف میزنیم!) . بله من به خدا اعتقاد دارم. اما الله عرب ساخته و پرداخته ذهن محمد بن عبدالله را خدا نمیدانم. موجودی میدانم که او با تلفیقی از باورهای انسانی مسیحیت و یهودیت درست کرده. هرکس بدون تعصب قرآن رو بخونه داد میزنه که یک کتاب نوشته یک آدمه که مثل همه کتاب های خاص یکسری نکات ظریف داره و یکسری نکات تابلو. مثل همون سوره ابولهب؛که حساب کنین خدایی از آسمون بیاد به یک آدم و زنش بد و بیراه بگه. دقیقا مشخص کنید کیا برای ایران مرز تعیین کردند. چون تا جایی که من یادم میاد اون کسانی که مرز تعیین کردند شیر و خورشید نمادشون نبود. من شخصا مشکلی ندارم با جناب شیر، با اینکه این شیر نماد چه کسانی است مشکل دارم.... نمادشون چی بوده؟ شیر از زمان حکومت مادها در ایران نماد ایران بوده و همه جا هم هست. شما با مادها و ... هم مشکل دارین؟ زمان صفویه که اوج تشیع بوده در ایران پرچم چی بوده؟ فقط نسل شما بسیجی های تندرو درک کرد که اسلام با این پرچم به خطر میوفته؟ 8 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بله من به خدا اعتقاد دارم. اما الله عرب ساخته و پرداخته ذهن محمد بن عبدالله را خدا نمیدانم. موجودی میدانم که او با تلفیقی از باورهای انسانی مسیحیت و یهودیت درست کرده. هرکس بدون تعصب قرآن رو بخونه داد میزنه که یک کتاب نوشته یک آدمه که مثل همه کتاب های خاص یکسری نکات ظریف داره و یکسری نکات تابلو. مثل همون سوره ابولهب؛که حساب کنین خدایی از آسمون بیاد به یک آدم و زنش بد و بیراه بگه. خب خدارو شکر شما حداقل به خدا اعتقاد دارید حالا در مورد خدا اگه دوست داشتین تو پروف ببحثیم نمادشون چی بوده؟شیر از زمان حکومت مادها در ایران نماد ایران بوده و همه جا هم هست. شما با مادها و ... هم مشکل دارین؟ زمان صفویه که اوج تشیع بوده در ایران پرچم چی بوده؟ مادها؟؟؟؟؟ شیر و خورشید نشانی است که تا پیش از انقلاب ایران در سال ۱۳۵۷ نماد ملی ایران بود. این نشان تلفیقی از سنن کهن میانرودان، ایران، عرب، ترک، یهودی و مغول است. شیر و خورشید در اصل نشان ستارهبینی، خورشید در صورت فلکیِ اسد (شیر) در منطقةالبروج بودهاست. در دوران حکومت سلسلههای ترک و از حدود قرن ششم هجری، علامت شیر و خوشید از ستارهبینی وارد کارهای هنری در قلمرو اسلامی از مصر تا آسیای میانه شد. از دوران سلجوقیان روم سکههایی با نقش شیر و خورشید میتوان یافت و سپس این نشان از قرن نهم هجری/پانزده میلادی به طور ناپیوسته بر روی پرچمهای ایران نقش بستهاست. نشان شیر و خورشید در هر دورهای از تاریخ به صورت مختلفی تعبیر شدهاست. در ابتدا تنها نشانی ستارهبینی بودهاست نه مظهر حکومت. در دوران صفویه این نشان تعبیری شیعی/ایرانی پیدا میکند. از زمان شاهان بعد از آغامحمدخان قاجار و همزمان با تحولات فکری و اجتماعی در آن زمان، تعبیر شیعی نشان بهتدریج کمرنگ میشود. در این دوران است که این نشان به اشتباه به ایران قبل از اسلام نسبت دادهمیشود. این نشان پس از انقلاب ۱۳۵۷ با نشان فعلی جمهوری اسلامی جایگزین میشود. این تغییر پرچم تو طول تاریخ همیشه بوده اما بازم من نمیفهمم که شما چه مشکلی باهاش دارین؟؟:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ این تغییر پرچم تو طول تاریخ همیشه بوده اما بازم من نمیفهمم که شما چه مشکلی باهاش دارین؟؟:JC_thinking: باشه درباره خدا اینجا بحث نمیکنم. همونطور که شما متوجه نمیشی ما چه مشکلی با الله وسط پرچم ایران داریم، من هم متوجه نمیشم شما چه مشکلی با شیر و خورشید دارین؟ چون معمولا کسیکه یک تاریخی رو تغییر میده باید بگه این شیر و خورشید چه ضربه ای بهش زده که اون پرچم رو سرنگون کرده. به قول آقای اسی، مگه نبرد دزدهای دریایی بوده که پرچم را پس از گرفتن کشور،پایین کشیدین. 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ باشه درباره خدا اینجا بحث نمیکنم.همونطور که شما متوجه نمیشی ما چه مشکلی با الله وسط پرچم ایران داریم، من هم متوجه نمیشم شما چه مشکلی با شیر و خورشید دارین؟ چون معمولا کسیکه یک تاریخی رو تغییر میده باید بگه این شیر و خورشید چه ضربه ای بهش زده که اون پرچم رو سرنگون کرده. به قول آقای اسی، مگه نبرد دزدهای دریایی بوده که پرچم را پس از گرفتن کشور،پایین کشیدین. عرض کردم که این تعویض و تغییر پرچم تو طول تاریخ بوده اصلا احتیاجی به دلیل نداره گرچه ممکنه دلیلش این باشه که نمادی شد برای طرفدارهای رژیم سابق پرچم عوض نشده فقط نماد وسطش تغییر کرده واقعا من خودم هرچی فکر میکنم که چه اشکالی داره نام الله وسط پرچم کشورم باشه اینطوری میشم:JC_thinking: میگم نکنه شما با آقای خاوری نسبتی دارین:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نماز نماد دین مردم یک کشوره. آهان یعنی خم راست شدن شد نماد بس مرغ و خروسم جزء مومنین و مومنات هستن! شما مامور مخصوص خدا بر روی زمینی ؟ نه با تا این آغا هستن من کی باشم که بشم نماینده خدا فعلاً ایشون سوار شدن ! خب؟ خب به جمالت منظورم 5 میلیون زائر مشهد بود. دین جز جدایی ناپذیره فرهنگ ایرانه، و الان اسلام جزو جدایی ناپذیر فرهنگ ایرانه. شعار هفته بود! ایشاالله جدا میشه و میمونید تو خماریش فرهنگ و دین دو معقوله جدا از همه مامور مخصوص خدا! اون مامور مخصوص میتی کمون بود که مامور مخصوص حاکم بزرگ بود......نکنه تو هم میتی کمونه اسلامی هستی! اتفاقا حج دانشجویی رو گفتم چون خودمم رفتم، آمار اونهایی هم که میخوان برن داره روز به روز بیشتر میشه و استقبال بیشتری ازش میشه. می تونید شخصا برید و بپرسید و حتی ببینید مراسم قرعه کشیش رو... خب یه عده آدمی که نمیدونن چیکار کنن میرن اینجور جاها......از قدیم گفتن کعبه سنگ نشانیست که حاجی گم نشوی احرام دگر بند ببین یار کجاست؟.....بعدشم با رفتن به میان اعراب هیچ مشکلی رو حل نخواهد کرد گیریم تمامی دانشجوها برن خب حرف امام جمعه مدینه رو شما ملاک قرار میدی؟ اون به تویی که ادعای ایرانی بودن هم داری یه بار توهین کرد. پس از کسی بگو حداقل یه اعتباری داشته باشه. خب شماها میرید تو اون مسجاد مدنیه و مکه پشت سر اینجور قبایل آدم ملخ خور نماز میخونید.....من که اینجا اعلام برات از ایشون کردم به قول شما منطق خیلی باحالیه ها، با یک نفر 2 سه میلیون نفرو زیر سوال میبرن!!!! حالا کجاش رو دیدی پیشرفت گروه های شیطانی رو دیگه از کجا سنجیدین؟ حتما آمار شما که فقط دو سه نفر دور و برتون ملاک تصمیمتونه معتبره؟ به موازات پیشرفت اون گروه ها، گرایش عمومی مردم به دین بیشتر شده، مراسمات مذهبی سند حرف من. ببم ما ایرانی ها شیطان پرست نیستیم بلکه از اول یگانه پرست بودیم!تقصیر نداری بعضی از دوستان هستن که بت پرستن و خوشونم معلم شیطان.....از همون سایت آمار خودتون کدوم مراسم مذهبی؟نکنه تظاهرات 9 دیماهتون رو میگید....! مادها بنیانگذار سرزمین ایران بودن، آره؟ تو تاریخ راهنمایی خوندیم! اون تاریخی که دادن به خوردت دادن تاریخ نبوده چرندیات اعراب بوده سرزمین برای اینکه از اول به وجود اومدن زمین وجود داشته، دین یه سری اصول و مفاهیم جدیده که نیاز به بنیانگذار داره. آهان تو فقط زمین رو نشانه یه سرزمین میدونی؟!!نه ببم مردم اون سرزمین نماد اون سرزمینن.....آهان من موندم این اعراب چطور این اصول و مفاهیم جدید رو با انقدر بیلمزی فهمیدن! از کدوم مردم دارین حرف میزنین؟ از مردم کره شمالی!مشتی از مردم بیچاره وطنم ایران عجب دفاعیاتی تو داری نکنه تو هم آره! 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ عرض کردم که این تعویض و تغییر پرچم تو طول تاریخ بودهاصلا احتیاجی به دلیل نداره گرچه ممکنه دلیلش این باشه که نمادی شد برای طرفدارهای رژیم سابق پرچم عوض نشده فقط نماد وسطش تغییر کرده واقعا من خودم هرچی فکر میکنم که چه اشکالی داره نام الله وسط پرچم کشورم باشه اینطوری میشم:JC_thinking: میگم نکنه شما با آقای خاوری نسبتی دارین:biggrin: نام الله به فارسی باشه این سردمدارن میمیرن؟! خب ما فارسیم نه عرب آی حوار ما به کی بگیم بابا ما ایرانیم پرچمم نماد یه کشور اونای که با خاوری ارتباط داشتن الان هر کدوم پشت میزهای ریاستشون نشستن 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نام الله به فارسی باشه این سردمدارن میمیرن؟!خب ما فارسیم نه عرب آی حوار ما به کی بگیم بابا ما ایرانیم پرچمم نماد یه کشور اونای که با خاوری ارتباط داشتن الان هر کدوم پشت میزهای ریاستشون نشستن چند درصده مردم این کشور فارسند؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چند درصده مردم این کشور فارسند؟؟؟:JC_thinking:.با قومها کارت نباشه زبون اصلی ملت فارسی البته بیشتر عربیه تا فارسی! بس باید پرچمشونم کاملاً فارسی باشه:yes: 6 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ .با قومها کارت نباشه زبون اصلی ملت فارسی البته بیشتر عربیه تا فارسی! بس باید پرچمشونم کاملاً فارسی باشه:yes: اگه دلیل اینه که خودتون نقضشو گفتین:JC_thinking: همیشه مفهوم این الله مهم بوده و مفهومش در نظر فارس و ترک و عرب و لر و... یکی بوده 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ پس تکلیف ماها چی میشه که اسم خودمونو گذاشتیم ((نو اندیش))؟ باید بایستیم و تماشا کنیم؟و فقط آه بکشیم؟ یه دست صدا نداره...بعدشم بخوای کاری کنی دیگه...دور از جون باید برای اون دنیا برنامه ریزی کنی.... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز شما اصولا باید به عنوان کاربر ویژه خیلی تو پست هاتون دقت بکنید، فکر کنم اون آیکون آبی رنگ بالای آواتارتون چنین مسئولیتی رو روی دوش شما قرار میده که شما به عنوان یکی از مسئولین و عنوان داران تالار، تو این تالار خنثی باشید و خیلی با احتیاط پست ارسال کنید و چیزی نگید که منه نوعی بتونم واکنش نشون بدم و بحث به جنجال بکشه وظیفه من نبود گفتن این حرف ولی به عنوان یک کاربر این حق رو دارم .:yes: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بله پاچه خواری به حساب میاد،چون پرچم قرار نیست کسی رو بالا یا پایین ببره،یک تاریخ است که شاید زیاد هم مفهوم پیچیده نداشته باشه.مثل پرچم ژاپن. پلاکارد شعار نیست که بالا و پایینش الله اکبر نوشته بشه وسطش هم الله اکبرتر از همه اون الله اکبرهای کوچکتر. خلاصه من قانع نشدم! شما می گی پاچه خواری اما دلیلت قانع کننده نیست! در مقابل کی پاچه خواری می کنن؟! شاید از نظر من هم بهتر این باشه که پرچم ایران 3 رنگ باشه! اما یادتون که نرفته؟! پرچم قبلی ایران هم خالیه خالی نبود!! 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بی خیال بابا، وقتی به پارسی نگفتید فارسی، اونوقت گیر بدید به زبان پرچم. این پرچم نهایتش تا این حکومت منحوس هستش هست. اصلا چرا باید وسط پرچم شعار مذهبی نوشته شده باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ فقط یه نفر اعتقاد داشت آبکیه که...:icon_razz:موضوع اصلا آبکی نیست از این نماد عربی بیزارم فقط به خاطر عربی بودنش اگر پارسی بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم ما خیلی از هم وطنانمون (جنوبی ها) زبان اصلیشون عربیه!! مثل ترکا و لرا و... که واسه خودشون گویش ها و زبان های مختلف دارن! زیاد جالب نیست این طوری در مورد زبانشون قضاوت بشه! بله,پارسی زبان عزیزیه! من به شخصه عاشقشم! و دوس دارم خالص باشه! اما این زبان با عربی هم پیوند خورده! کافیه شما به حرفایی که می زنی دقت کنی! آیا فقط لغات فارسی به کار می ره؟ ضمنا فراموش نکن دوست محترم,نژاد پرستی فقط این نیست که یه سفید پوست به یه سیاه پوست بگه کاکا سیاه... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ فقط موندم چرا این بحث به سمت زبان ها و قومیت ها کشیده شد. شهریار شاعری است ترک زبان، سعدی فارس زبان و ...... اینها همه افتخار ایران هستند،ورای دین و زبانشان. پرچم باید از چیزی باشد که بیشترین اشتراک ممکنه را با همه سلایق داشته باشد. وقتی میدان نقش جهان اصفهان را به میدان امام خمینی تغییر نام میدهند و کسی صدایش در نمیاید،نباید انتظار داشت که کسی از تعویض پرچمش صدایش در بیاید. باید انتظار داشت بحث های پوچ قومیتی در بگیرد، یکی بگه ترک بیشتره یکی بگه مسلمان بیشتره، یکی بگه زبان دینم عربیه و......... هیتلر به شما نژادپرستان و تمامیت خواهان نیاز فراوانی داشت، اگر اونزمان بودین حتما فاتح جهان میشد. :icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ فقط موندم چرا این بحث به سمت زبان ها و قومیت ها کشیده شد. شهریار شاعری است ترک زبان، سعدی فارس زبان و ...... اینها همه افتخار ایران هستند،ورای دین و زبانشان. پرچم باید از چیزی باشد که بیشترین اشتراک ممکنه را با همه سلایق داشته باشد. وقتی میدان نقش جهان اصفهان را به میدان امام خمینی تغییر نام میدهند و کسی صدایش در نمیاید،نباید انتظار داشت که کسی از تعویض پرچمش صدایش در بیاید. باید انتظار داشت بحث های پوچ قومیتی در بگیرد، یکی بگه ترک بیشتره یکی بگه مسلمان بیشتره، یکی بگه زبان دینم عربیه و......... هیتلر به شما نژادپرستان و تمامیت خواهان نیاز فراوانی داشت، اگر اونزمان بودین حتما فاتح جهان میشد. :icon_pf (44): خب بیشترین اشتراک ممکن چیه؟؟؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده