Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من خودم اوایل یک چنین تاپیکی توی باشگاه مهندسان زده بودم، خیلی جذاب شده بود. یکی سند میورد که پرچم تاریخیه ایران اینه، بسیجیه میگفت اسلام نباشد ما هیچیم و...... آخرش هم به این نتیجه رسیدیم که هرکس زورش بیشتر باشه، راست میگه. قدیم ها دزدهای دریایی که به جایی حمله میکردن، اولین کاری که میکردن پرچم اونجارو میکشیدن پایین و پرچم اسکلتشون را به جای اون میبردن بالا. که بگن اینجا هم از آن ما شد. ایران هم فعلا از آن دوستان است و ارث آنها، پس بیخیال این بحث ها. :icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من خودم اوایل یک چنین تاپیکی توی باشگاه مهندسان زده بودم، خیلی جذاب شده بود. یکی سند میورد که پرچم تاریخیه ایران اینه، بسیجیه میگفت اسلام نباشد ما هیچیم و...... آخرش هم به این نتیجه رسیدیم که هرکس زورش بیشتر باشه، راست میگه. قدیم ها دزدهای دریایی که به جایی حمله میکردن، اولین کاری که میکردن پرچم اونجارو میکشیدن پایین و پرچم اسکلتشون را به جای اون میبردن بالا. که بگن اینجا هم از آن ما شد. ایران هم فعلا از آن دوستان است و ارث آنها، پس بیخیال این بحث ها. :icon_pf (44): امیدوار شدم دوستان اعتقاد داشتن تاپیک آبکیه اما موضوعش برا خودم مهم بود متشکرم:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من هميشه وقتي پرچم كشورمون رو ميبنيم نميدونم چرا اينقد از اين نماد سيك وارانه بدم مياد.. مشمئز كننده اس برام.. ولي اين حس رو نسبت به كلمه هاي الله اكبر و لا اله الا الله در پرچمهاي عراق و عربستان ندارم.. به نظرم آيت الله خميني برداشت غلطي نسبت شير داشت شير واقعا اونقدر كه تو سخنرانيشون گفتن "منحوس" نيست.. به نظرم يكي از كاملترين نمادهاي پرچمها پرچم ايران با نماد شير و خورشيد هست.. شير نماد دلاوري است نه نماد پادشاهي.. خورشيد هم نماد پاكي و روشني است.. واقعا حيف شد اون نماد رو بدون هيچ دليل منطقي بردارن...:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ امیدوار شدم دوستان اعتقاد داشتن تاپیک آبکیه اما موضوعش برا خودم مهم بود متشکرم:icon_pf (44): فقط یه نفر اعتقاد داشت آبکیه که...:icon_razz:موضوع اصلا آبکی نیست از این نماد عربی بیزارم فقط به خاطر عربی بودنش اگر پارسی بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ فقط یه نفر اعتقاد داشت آبکیه که...:icon_razz:موضوع اصلا آبکی نیست از این نماد عربی بیزارم فقط به خاطر عربی بودنش اگر پارسی بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم پربار بودنش تو اون جمله موج میزنه 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ لورنا همنطور که گفتی پرچم نمادی از یه ملت درست ولی آیا ملت ما ملتی پارسی و ایرانی هستن؟! خب نه همشون عربن بس باید پرچمشونم عربی باشه البته به اصطلاح ایرانی هستن که با این ادا اطفالا آبروی هرچی ایران و ایرانی تمدن کهن بردن:yes: 5 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ پرچم کشورتون همون پرچم فرهنگشه، فرهنگ ایران اسلام بوده، هست و خواهد بود و نام الله هم فراتر از یک واژه عربیه صرفه.... 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ پرچم کشورتون همون پرچم فرهنگشه، فرهنگ ایران اسلام بوده، هست و خواهد بود و نام الله هم فراتر از یک واژه عربیه صرفه.... خواهد بودش را دیگه از کجا میگین؟ اسلام یک نقشی توی این کشور داشته،یه روزی هم نقشش تموم میشه،زیاد خوشبین نباشین. کافیه یک مقایسه خیلی ساده بین جوانان سال 90 با جوانان دهه 60 انجام بدین. قرار نیست هرکی از راه رسید و نقشی گرفت،تاریخ اون کشور را هم زیر سوال ببره. شیر و خورشید تاریخی بوده از بنیانگذاران این سرزمین ورای هرگونه باورهای مذهبی و قومیتی. 4 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خواهد بودش را دیگه از کجا میگین؟ اسلام یک نقشی توی این کشور داشته،یه روزی هم نقشش تموم میشه،زیاد خوشبین نباشین. کافیه یک مقایسه خیلی ساده بین جوانان سال 90 با جوانان دهه 60 انجام بدین. قرار نیست هرکی از راه رسید و نقشی گرفت،تاریخ اون کشور را هم زیر سوال ببره. شیر و خورشید تاریخی بوده از بنیانگذاران این سرزمین ورای هرگونه باورهای مذهبی و قومیتی. خواهد بودشو از همین نماز عید قربان هفته پیش میگم،با شب های قدر دو ماه پیش، با ولادت امام رضای یه ماه پیش، با آمار حجاج همین دیروز و بلاخص آمار رو به افزایش دانشجویان متقاضی حج عمره دانشجویی:icon_pf (44): حالا شما یه روزی هم نقشش تموم میشه رو از کجا میگید؟ تاریخ کشور ایران همواره دارای یک نقش پررنگ مذهبی بوده، چه زمان زرتشت و چه بعد از اون، دین دار ترین مردم تاریخ مردم ایران بوده و هستند و خواهند بود. بنیانگذار این سرزمین کی بوده؟ مگر سرزمین بنیانگذار هم دارد؟ 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خواهد بودشو از همین نماز عید قربان هفته پیش میگم،با شب های قدر دو ماه پیش، با ولادت امام رضای یه ماه پیش، با آمار حجاج همین دیروز و بلاخص آمار رو به افزایش دانشجویان متقاضی حج عمره دانشجویی:icon_pf (44):حالا شما یه روزی هم نقشش تموم میشه رو از کجا میگید؟ تاریخ کشور ایران همواره دارای یک نقش پررنگ مذهبی بوده، چه زمان زرتشت و چه بعد از اون، دین دار ترین مردم تاریخ مردم ایران بوده و هستند و خواهند بود. بنیانگذار این سرزمین کی بوده؟ مگر سرزمین بنیانگذار هم دارد؟ دوست عزیز به این آمارو ارقام ها توجه نکن مردم ایران فقط جو گیر هستند نه کمتر نه بیشتر! تو همه ی موارد بالا هم مثه کل تاریخ جو گیر شدند!:yes: 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ لورناهمنطور که گفتی پرچم نمادی از یه ملت درست ولی آیا ملت ما ملتی پارسی و ایرانی هستن؟! خب نه همشون عربن بس باید پرچمشونم عربی باشه البته به اصطلاح ایرانی هستن که با این ادا اطفالا آبروی هرچی ایران و ایرانی تمدن کهن بردن:yes: اما اقلیتی هم هستند که هنوز ایرانی هستند ایرانی اصیل هیچ وقت به قدرت این اقلیت شک نکن ولی زمان میبره شاید 2 تا نسل بعد از ما واقعا ایرانی باشند:yes: 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ پربار بودنش تو اون جمله موج میزنه مخالفم:yes: 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ فقط یه نفر اعتقاد داشت آبکیه که...:icon_razz:موضوع اصلا آبکی نیست از این نماد عربی بیزارم فقط به خاطر عربی بودنش اگر پارسی بود اصلا مشکلی باهاش نداشتم این که وسطش نوشتن 1 حقیقت پذیرفته شده است منم با جملش مشکلی ندارم اما این که جاش وسط پرچم 1 کشوره رو شک دارم:yes: 3 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دوست عزیز به این آمارو ارقام ها توجه نکن مردم ایران فقط جو گیر هستند نه کمتر نه بیشتر! تو همه ی موارد بالا هم مثه کل تاریخ جو گیر شدند!:yes: هیچ کدومشو براساس آمار و ارقام نگفتم، همش تجربه شخصی است، میتونید خودتون هم تجربه کنید:yes: خب الآن نتیجه صحبت ها این شد که: مردم ایران جوگیرن، چون جوگیرن پس مسلمان نیستند، چون مسلمان نیستند پس فرهنگ ایرانیان هم اسلام نیست، چون فرهنگ ایرانیان اسلام نیست پس الله باید حذف بشه از پرچم متشکرم از بحث منطقی و مستدلتون:ydm47612zsesgift969 ولی خب یه سوال برام پیش میاد، از کجا معلوم الآن شما و اون 11 نفر که ناراضی اند جو گیر نباشند؟ 3 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اما اقلیتی هم هستند که هنوز ایرانی هستند ایرانی اصیل هیچ وقت به قدرت این اقلیت شک نکن ولی زمان میبره شاید 2 تا نسل بعد از ما واقعا ایرانی باشند:yes: ایرانی اصیل حتما و حتما مذهب یکی از ارکان مهم زندگیشه، تاریخ ایران اینو ثابت میکنه:yes: (دیدم این شکلکه:yes: برای فهموندن مطلب به مخاطب خیلی رایجه اینجا، گفتم منم استفاده کنم!) 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خواهد بودشو از همین نماز عید قربان هفته پیش میگم،با شب های قدر دو ماه پیش، با ولادت امام رضای یه ماه پیش، با آمار حجاج همین دیروز و بلاخص آمار رو به افزایش دانشجویان متقاضی حج عمره دانشجویی:icon_pf (44):حالا شما یه روزی هم نقشش تموم میشه رو از کجا میگید؟ تاریخ کشور ایران همواره دارای یک نقش پررنگ مذهبی بوده، چه زمان زرتشت و چه بعد از اون، دین دار ترین مردم تاریخ مردم ایران بوده و هستند و خواهند بود. بنیانگذار این سرزمین کی بوده؟ مگر سرزمین بنیانگذار هم دارد؟ نماز شد آخه دلیلی برای نماد یه کشور؟ اینم با این نمازها شب های قدر !؟ ولادت چه ربطی به فرهنگ من ایرانی داره گیریم خیلی هم آدم خوبی و درستکاری و به قول شما امام بوده........به من ایرانی چه؟ حجاج که نگو همشون نه اکثریتشون یه عده دزد ناکسن دارن میرن حج.... حج دانشجویی نگو که اگه خودم نرفته بودم قبول نمیکردم امام جمعه مدنیه میگفت این دخترهای ایرانی همون دانشجوها رو میگفت :اینان شیاطینن(خودشون حالا معلم همون ابلیسن عرب ها رو منظورمه) که اومدن به سرزمین ما تو حج دانشجویی دزدی هم از بین حاجی های دانشجو دیدم(حالم از هرچی حاجی بهم میخوره) آمار ایرانم که همش دورغه عجب دین دارن! همین الان این پیشرفت گروهای شیطانی بلخصوص بین جوونا داره حرف شما رو تایید میکنه خیر سر همه دین دارها!! نه سرزمین از زیر بوته بعمل اومده بنیانگذار نداره چطور دین بنیانگذار داره ولی سرزمین نداره؟ دیگه مردم از این جور حرفها خسته شدن:yes: 6 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ هیچ کدومشو براساس آمار و ارقام نگفتم، همش تجربه شخصی است، میتونید خودتون هم تجربه کنید:yes: خب الآن نتیجه صحبت ها این شد که: مردم ایران جوگیرن، چون جوگیرن پس مسلمان نیستند، چون مسلمان نیستند پس فرهنگ ایرانیان هم اسلام نیست، چون فرهنگ ایرانیان اسلام نیست پس الله باید حذف بشه از پرچم متشکرم از بحث منطقی و مستدلتون:ydm47612zsesgift969 شما خودتون اینجوری این پازل رو ناقص کنار هم گذاشتید و نتیجه گرفتید:yes: خیلی از اونهایی که گفتی میرن حج اصلا نمیدونن فلسفه ی حج چیه بعضیاشون که شاید اصلا نرن کعبه رو ببینن:yes: من که کلا با حج رفتن مخالفم!اما این بحثا الان موضوع اصلی این تاپیک نیست من دارم میگم مگه اینجا ایران نیست؟چرا وسط پرچمش عربی نوشته شده؟ کسی که به الله بگه پروردگار یا خدا مسلمان نیست؟ یادمه 1 بار برا نماز خوندن به زبان عربی هم داشتم با دوستان بحث میکردم و اونا هم جوابو مثه شما پیچوندن که زبان عربی ارجح تر است! ولی نظر من اصلا اینجوری نیست اگه اونجوری باشه زبان ژاپنی خیلی کامله پس چون کامله بریم ژاپنی نماز بخونیم تا نمازمون همه چیش کامل باشه 4 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نماز شد آخه دلیلی برای نماد یه کشور؟ نماز نماد دین مردم یک کشوره. اینم با این نمازها شما مامور مخصوص خدا بر روی زمینی ؟ شب های قدر !؟ خب؟ ولادت چه ربطی به فرهنگ من ایرانی داره گیریم خیلی هم آدم خوبی و درستکاری و به قول شما امام بوده........به من ایرانی چه؟ منظورم 5 میلیون زائر مشهد بود. دین جز جدایی ناپذیره فرهنگ ایرانه، و الان اسلام جزو جدایی ناپذیر فرهنگ ایرانه. حجاج که نگو همشون نه اکثریتشون یه عده دزد ناکسن دارن میرن حج.... مامور مخصوص خدا! حج دانشجویی نگو که اگه خودم نرفته بودم قبول نمیکردم اتفاقا حج دانشجویی رو گفتم چون خودمم رفتم، آمار اونهایی هم که میخوان برن داره روز به روز بیشتر میشه و استقبال بیشتری ازش میشه. می تونید شخصا برید و بپرسید و حتی ببینید مراسم قرعه کشیش رو... امام جمعه مدنیه میگفت این دخترهای ایرانی همون دانشجوها رو میگفت :اینان شیطانن که اومدن به سرزمین ما خب حرف امام جمعه مدینه رو شما ملاک قرار میدی؟ اون به تویی که ادعای ایرانی بودن هم داری یه بار توهین کرد. پس از کسی بگو حداقل یه اعتباری داشته باشه. تو حج دانشجویی دزدی هم از بین حاجی های دانشجو دیدم(حالم از هرچی حاجی بهم میخوره) منطق خیلی باحالیه ها، با یک نفر 2 سه میلیون نفرو زیر سوال میبرن!!!! آمار ایرانم که همش دورغه عجب دین دارن! همین الان این پیشرفت گروهای شیطانی بلخصوص بین جوونا داره حرف شما رو تایید میکنه خیر سر همه دین دارها!! پیشرفت گروه های شیطانی رو دیگه از کجا سنجیدین؟ حتما آمار شما که فقط دو سه نفر دور و برتون ملاک تصمیمتونه معتبره؟ به موازات پیشرفت اون گروه ها، گرایش عمومی مردم به دین بیشتر شده، مراسمات مذهبی سند حرف من. نه سرزمین از زیر بوته بعمل اومده بنیانگذار نداره مادها بنیانگذار سرزمین ایران بودن، آره؟ تو تاریخ راهنمایی خوندیم! چطور دین بنیانگذار داره ولی سرزمین نداره؟ سرزمین برای اینکه از اول به وجود اومدن زمین وجود داشته، دین یه سری اصول و مفاهیم جدیده که نیاز به بنیانگذار داره. دیگه مردم از این جور حرفها خسته شدن:yes: از کدوم مردم دارین حرف میزنین؟ 3 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ شما خودتون اینجوری این پازل رو ناقص کنار هم گذاشتید و نتیجه گرفتید خیلی از اونهایی که گفتی میرن حج اصلا نمیدونن فلسفه ی حج چیه بعضیاشون که شاید اصلا نرن کعبه رو ببینن من که کلا با حج رفتن مخالفم!اما این بحثا الان موضوع اصلی این تاپیک نیست من دارم میگم مگه اینجا ایران نیست؟چرا وسط پرچمش عربی نوشته شده؟ کسی که به الله بگه پروردگار یا خدا مسلمان نیست؟ یادمه 1 بار برا نماز خوندن به زبان عربی هم داشتم با دوستان بحث میکردم و اونا هم جوابو مثه شما پیچوندن که زبان عربی ارجح تر است! ولی نظر من اصلا اینجوری نیست اگه اونجوری باشه زبان ژاپنی خیلی کامله پس چون کامله بریم ژاپنی نماز بخونیم تا نمازمون همه چیش کامل باشه 1)خب نتیجش رو شما به من بگید. ضمن ایکه پست قبلی ویرایش شد و یک سوال مطرح شد. 2)ندونن فلسفه حج چیه، با اینکه مسلمان نیستند فرق می کند، شاید ندونه فلسفه حج چیه ولی شما بهش بگید نرو حج عمرا ازتون قبول کنه چون باهاش آرامش میگیره. ضمن اینکه اینها دلیل نمیشه بگید مردم ایران مسلمان نیستند! 3)چرا ایرانه، وسط پرچمش هم از دین مردم ایران واژه جلاله الله آورده شده. خب شما به جای الله بگو پرودگار ولی وقتی بخوای نماز بخونی که ثابت کنی مسلمانی باید بگی الله اکبر. دین خدا رو که دیگه نمیشه تغییر داد. پیچشی در کار نیست، دین به زبان عربی آمده و همیشه انتقال یک زبان به زبان دیگه بار معنایی اصلی رو منتقل نمیکنه، شما اینقدر که حساسید به الله بگید پرودگار اینقدر حساس هستید به جای این همه واژه انگلیسی جایگزین پیدا کنید؟ زبان عربی کامل ترین زبان دنیاست. کی گفته ژاپنی کامل تره!!!! 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ دوستان گرامی توجه کنید که بحث های اعتقادی، مذهبی و سیاسی (همه اینا به تشخیص خودم من) ممنوعه. لطفا آهسته و با ملایمت جلو برید. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده