Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من اعتقادم اینه ! برام مهم نیست که پرچمم چه رنگی باشه ؟!؟ یا چی چی وسطش باشه ؟! این مهمه که آیا سردمداران به مسیولیتشون در قبال مردم اهمیت میدن ؟ آیا اون نام عربی و به قول خودشن مقدس ! مانع کثافت کاریاشون میشه ؟ آیا رنگ پرچمم مانع زیر آب رفتن پاسارگاد میشه ؟ آیا کلمه ی عربی وسطش مانع خشک شدن دریاچه ی ارومیه میشه ؟ آیا فکر میکنی کسایی که تاریخ چند هزار ساله ی ایران رو به دست فراموشی میسپارن براشون فرقی داره ؟ اینا دارن نون همین کلمه رو میخورن ! 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ چرا تنهایی ؟ شما فقط وقتی اونجا تنها میشی که فرهنگ و آداب و رسوم اینجا رو با خودت ببری و یا اینها بخشی از شما باشه... من اینجا کاملا تنهام... اونجا خیلی راحت تر بودم... چرا باید اونجا ناراحت باشی وقتی میتونی دوست پیدا کنی... کسانی که صدها بار از مردم همین کشور با فرهنگ تر و بهتر هستند ؟ دیگه چرا تنها ؟ بازم اونجا از اینجا بهتره... خانواده چی؟دوست هیچ وقت جاشونو پر نمیکنه! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ خانواده چی؟دوست هیچ وقت جاشونو پر نمیکنه! می تونی هر چند وقت بیای ببینیشون... زیاد نباید وابسته باشی... من نیستم... الان سه ساله تنهام هیچ وقتم دلم تنگ نشده حقیقتش... به ندرت دلم تنگ میشه... به هر حال که یه روزی باید بری از پیش خانواده... 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ بالاخره با کلمه مشکل دارین یا مفهوم؟؟؟اون کلمه روی پرچم به مفهومی بزرگ اشاره داره و فکر کنم مشکل شما هم با همون مفهومه و گرنه یه کلمه اینقدر هم حساسیت زا نیست:JC_thinking: نهایتش میتونی فرض کنی که اون کلمه به خاطر هموطنهای عربمون عربیه:biggrin: فرق بین کلمه و مفهوم را توضیح میدین؟ آیا هر موجودی که شما به عنوان آفریدگار قبولش کردی،دیگران هم باید قبولش کنند. الله هم کلمه است هم مفهوم. کلمه اش عربی است و مفهومش هم کسی است که محمد ادعا کرده آفریدگار جهان است. در هر دو صورت ربطی به پرچم ایران نداره. چون دین و تعریف هر انسانی از خدای مورد باورش یک مسئله شخصیه. شیر نماد تاریخ ایران بود و هیچ دلیلی بر حذفش نبود، نشان دهنده چیز خاصی هم نبود که منحرف کننده باشه. 10 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فرق بین کلمه و مفهوم را توضیح میدین؟آیا هر موجودی که شما به عنوان آفریدگار قبولش کردی،دیگران هم باید قبولش کنند. الله هم کلمه است هم مفهوم. کلمه اش عربی است و مفهومش هم کسی است که محمد ادعا کرده آفریدگار جهان است. در هر دو صورت ربطی به پرچم ایران نداره. چون دین و تعریف هر انسانی از خدای مورد باورش یک مسئله شخصیه. شیر نماد تاریخ ایران بود و هیچ دلیلی بر حذفش نبود، نشان دهنده چیز خاصی هم نبود که منحرف کننده باشه. فرقش که واضحه!!! مشکل با کلمه یعنی شما میگین من از کلمه عربی خوشم نمیاد مفهوم یعنی از مفهوم اون یعنی اگر خدا هم نوشته میشد خوشتون نمیومد گرچه تاپیک آبکیه و ربطی به موضوع نداره ولی این ادعا رو کسی نتونسته رد کنه دیگه اینکه شیر چی بود و چرا حذف شد رو کار ندارم ولی این ناسیونالیست بازیها الان به نظر نمیرسه هدف خاصی یا حداقل خوبی داشته باشه:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فرقش که واضحه!!!مشکل با کلمه یعنی شما میگین من از کلمه عربی خوشم نمیاد مفهوم یعنی از مفهوم اون یعنی اگر خدا هم نوشته میشد خوشتون نمیومد گرچه تاپیک آبکیه و ربطی به موضوع نداره ولی این ادعا رو کسی نتونسته رد کنه دیگه اینکه شیر چی بود و چرا حذف شد رو کار ندارم ولی این ناسیونالیست بازیها الان به نظر نمیرسه هدف خاصی یا حداقل خوبی داشته باشه:JC_thinking: اگر عربستان به دست ايراني هاي زدتشت افتاده بود ايا اونها وسط پرچمشون مينوشتن اهورامزدا؟ 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اگر عربستان به دست ايراني هاي زدتشت افتاده بود ايا اونها وسط پرچمشون مينوشتن اهورامزدا؟ من از کجا بدونم؟؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فرقش که واضحه!!!مشکل با کلمه یعنی شما میگین من از کلمه عربی خوشم نمیاد مفهوم یعنی از مفهوم اون یعنی اگر خدا هم نوشته میشد خوشتون نمیومد گرچه تاپیک آبکیه و ربطی به موضوع نداره ولی این ادعا رو کسی نتونسته رد کنه دیگه اینکه شیر چی بود و چرا حذف شد رو کار ندارم ولی این ناسیونالیست بازیها الان به نظر نمیرسه هدف خاصی یا حداقل خوبی داشته باشه:JC_thinking: تاپیک آبکیه از نظر شما! از نظر من نیست! 5 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک آبکیه از نظر شما!از نظر من نیست! منم نظر خودم رو گفتم گرچه تو آبکیاش هم ما بازم شرکت میکنیم:biggrin: من بعید میدونم حساسیت شما به صرف یه کلمه خالی باشه 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من از کجا بدونم؟؟؟:JC_thinking: گمان نكنم اونا مثل ايرانيا انقدر جوگير باشن كه همين كه يه فرهنگ جديد اومد تو مملكتشون از اسم فرزنداشون گرفته تا پرچم و همه و همه را تغيير بدن 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ گمان نكنم اونا مثل ايرانيا انقدر جوگير باشن كه همين كه يه فرهنگ جديد اومد تو مملكتشون از اسم فرزنداشون گرفته تا پرچم و همه و همه را تغيير بدن موضوع اسم یه چیز اجتماعیه و هر کس مختاره گرچه شما فراوانی اسمهای غربی رو هم بهتره ببینید:yes: شاید از نظر اونهایی که دین هیچ معنی نداره این کار دردآور باشه اما برای منی که هم ملیتم برام مهمه و هم دینم این پرچم دقیقا تلفیقی از هردوشه 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ موضوع اسم یه چیز اجتماعیه و هر کس مختاره گرچه شما فراوانی اسمهای غربی رو هم بهتره ببینید:yes:شاید از نظر اونهایی که دین هیچ معنی نداره این کار دردآور باشه اما برای منی که هم ملیتم برام مهمه و هم دینم این پرچم دقیقا تلفیقی از هردوشه خدا فقط توي عربستان و فقط كلمه الله هست؟ 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ خدا فقط توي عربستان و فقط كلمه الله هست؟ صددرصد نه همونطور که خدا برای هرکی یه معنی ممکنه داشته باشه الله هم میتونه همینطور باشه ضمن اینکه زبان عربی با زبان ما آمیخته شده ونمیشه گفت که این کلمه خارج از فرهنگ ماست اما خداییش میخواستند بنویسند خدا هیچ وقت مثل الله قرینه نمیشدا:biggrin: 4 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فرقش که واضحه!!!مشکل با کلمه یعنی شما میگین من از کلمه عربی خوشم نمیاد مفهوم یعنی از مفهوم اون یعنی اگر خدا هم نوشته میشد خوشتون نمیومد گرچه تاپیک آبکیه و ربطی به موضوع نداره ولی این ادعا رو کسی نتونسته رد کنه دیگه اینکه شیر چی بود و چرا حذف شد رو کار ندارم ولی این ناسیونالیست بازیها الان به نظر نمیرسه هدف خاصی یا حداقل خوبی داشته باشه:JC_thinking: یعنی چی کسی نتونسته رد کنه؟ نکنه شما فکر کردین 7 میلیارد جمعیت جهان مسلمانند؟ وقتی بنده نوعی قبول ندارم،یعنی از نظر من رد شده دیگه. اونهایی هم که اسلام رو قبول ندارن،پس ادعایش را هم قبول ندارند. حالا از نظر شما رد نمیشه،بستگی به خودتون داره. این هم اسمش ناسیونالیست بازی نیست. یاد اون حرف آقای خلخالی افتادم که میگفت با لودر باید بزنیم تخت جمشید را له کنیم،اساس همه چیز اسلام است. 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ صددرصد نههمونطور که خدا برای هرکی یه معنی ممکنه داشته باشه الله هم میتونه همینطور باشه ضمن اینکه زبان عربی با زبان ما آمیخته شده ونمیشه گفت که این کلمه خارج از فرهنگ ماست اما خداییش میخواستند بنویسند خدا هیچ وقت مثل الله قرینه نمیشدا:biggrin: تجربه ثابت كرده بحث هاي اين چنيني ثمري جز خراب شدن تاپيك ندارد شما نظر خودتون را گفتين خيلي هم خوب و محترم من هم نظرم را گفتم و به نظر خودم صحيح هست هيچ كدوم از ما نميتونيم اون يكي را قانع كنيم پس بهتره اجازه بديم دوستان ديگه هم بيان و نظر بدن 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فکر می کنم خیلی قشنگ تر می شد اگه همین اسم خدا رو به فارسی می نوشتن,خدا مخصوص هیچ قوم و ملت و زبان خاصی نیست! به قول مولوی: هر کسی از ظن خود شد یار من... 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فکر می کنم خیلی قشنگ تر می شد اگه همین اسم خدا رو به فارسی می نوشتن,خدا مخصوص هیچ قوم و ملت و زبان خاصی نیست!به قول مولوی: هر کسی از ظن خود شد یار من... مگه پرچم بازیچه است که هرکس از راه رسید سلیقه شخصی اش را وارد کنه. عجیبه غیر از مسلمون ها،هیچ ملیتی اینقدر دعا و ... توی پرچمش نمیذاره. این یعنی اوج پاچه خواری که شاید در آخرتشون بهشون عنایت کرد. 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ مگه پرچم بازیچه است که هرکس از راه رسید سلیقه شخصی اش را وارد کنه.عجیبه غیر از مسلمون ها،هیچ ملیتی اینقدر دعا و ... توی پرچمش نمیذاره. این یعنی اوج پاچه خواری که شاید در آخرتشون بهشون عنایت کرد. پرچم نمادی از فرهنگ حاکمه بر جامعه هست. نوشتن یک جمله روی پرچم پاچه خواری به حساب می آد؟ شاید اعمال سلیقه شخصی باشه,اما موافق نیستم که پاچه خواریه 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ پرچم نمادی از فرهنگ حاکمه بر جامعه هست. نوشتن یک جمله روی پرچم پاچه خواری به حساب می آد؟ شاید اعمال سلیقه شخصی باشه,اما موافق نیستم که پاچه خواریه بله پاچه خواری به حساب میاد،چون پرچم قرار نیست کسی رو بالا یا پایین ببره،یک تاریخ است که شاید زیاد هم مفهوم پیچیده نداشته باشه. مثل پرچم ژاپن. پلاکارد شعار نیست که بالا و پایینش الله اکبر نوشته بشه وسطش هم الله اکبرتر از همه اون الله اکبرهای کوچکتر. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ این که خدایی جز خدای یگانه نیست نشان دهنده ی فرهنگ ایرانیه؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده