*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آیا تاکنون عبارتی بنام ” شم زنانه ” به گوشتان خورده است ؟ معنی شم زنانه اینست که زنان دارای یک حس ششم هستند که به آنها امکان میدهد که موقعیت های اجتماعی و اعمالی را که برای مردان اسرار آمیز است بفهمند ! عموما در فرهنگ عام و باور رایج این عبارت از سوی مردان برای بیان میزان شگفتی انان از این توانایی زنان بیان میشه . خلاصه اینکه به نظر میرسه زنان از ادراک اجتماعی ( فرایند هایی که از طریق آنها سعی میکنیم دیگران را درک کنیم و پی بردن به اینکه چه چیزی مخاطب را وادار به این عمل نموده است) به مراتب از برتری بالایی نسبت به مردان برخوردارند و بهتر میتوانند رفتار دیگران را پیش بینی کنند . زنان با قدرتی که در شناسایی علایم غیر کلامی (مانند بیانگر های چهره ای , تماس چشمی, حرکات و ایما و اشاره های بدنی ) دارند میتوانند اطلاعات ارزشمندی را درباره احساسات کنونی دیگران بدست آورند که در شکل گیری برداشت آنها بسیار سودمند است. ظاهرا یک استثنای بزرگ برای این قاعده وجود دارد . طبق بررسی روزنتال و دوپائولو , زنان وقتی به آنها دروغ گفته میشود بشدت این ویژگی خود را از دست میدهند . زنان بیشتر از مردان تمایل دارند پیام های فریبنده را درست پنداشته و کمتر از مردان در تشخیص پیام های نادرست موفق هستند . آیا شما به چنین چیزی معتقدین و تجربه ای را در زندگیتون داشتین؟ چه به عنوان یک خانم چه به عنوان یک آقا؟ 23 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ 100% وجود داره هر نگاهی هر نوع طرز بیانی ، همه چی معنی داره...نمیدونم خانوما بیشتر متوجه میشن یا آقایون اما میشه فهمید که کاش نمیشد فهمید...فقط عذاب کشیدن آدم بیشتر میشه 15 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بعلههههههههههه من بارها و بارها این موضوع برام پیش اومده... و صد در صد این مطلب رو تایید میکنم البته اینم بگم خیلی دلم میخواست این ایما و اشاره ها و علائم غیر کلامی رو متوجه نمیشدم،چون واقعا بعضی مواقع باعث ناراحتی و گاها افسردگی بوده برام 13 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ 100% وجود دارههر نگاهی هر نوع طرز بیانی ، همه چی معنی داره...نمیدونم خانوما بیشتر متوجه میشن یا آقایون اما میشه فهمید خوب مسلما آقایون خیلی کمتر علائم غیر کلامی رو متوجه میشن. برای همین شم مردانه نداریم! اما چرا زن ها که اینقدر در همه جزئیات دقیق هستند،کارآگاه های قهاری نمیشن؟ فقط خانم مارپل را داشتیم.:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خوب مسلما آقایون خیلی کمتر علائم غیر کلامی رو متوجه میشن.برای همین شم مردانه نداریم! اما چرا زن ها که اینقدر در همه جزئیات دقیق هستند،کارآگاه های قهاری نمیشن؟ فقط خانم مارپل را داشتیم.:icon_pf (34): اون شم پلیسیه...این شم زنانه ما ایما و اشاره هارو میفهمیم...مثلا میفهمیم فلانی که اینجوری صحبت کرد منظوری داشت یافلانی با این کارش به اون یکی فهموند که ... (هرچی) یا مثلا خیلی شده بگیم دقت کردی اونروز فلانی اون یکی رو چجوری نگاه میکرد ولی خب شم پلیسی فرق داره با اینا البته بگما...آقایون به این شم زنانه میگن توهم...میگن برو دکتر دیوانه 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تایید میکنم و کاش اصن ازین حسا نداشتیم! فقط عذاب آوره!!! 9 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تایید میکنم و کاش اصن ازین حسا نداشتیم! فقط عذاب آوره!!! خود این حس عذاب آوره یا اینکه نمیتونیم در جهت صحیح به کارش بگیریم؟:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خود این حس عذاب آوره یا اینکه نمیتونیم در جهت صحیح به کارش بگیریم؟:JC_thinking: آدم ترجیح میده بعضی چیزارو نفهمه یا دیرتر بفهمه و با وجود این حس، نمیشه! و فقط خودمون عذاب میکشیم! 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ يه بخشهاييش رو قبول دارم و به نظرم كلياتش صحت داره چون تو يه مقاله روانشناسي خوندم... اينكه زنان احساسات بدونه كلام رو خيلي خوب درك ميكنن و حالت چهره افراد رو ميخونن نوشته بود خانمها اشارات و حالات زبانه دست و صورت رو خيلي خوب ميفهمن در حالي كه مردها در متوجه شدن اين حالات ضعف دارند...توجه نوزاده دختر نسبت به پسر به صورت اطرافيان و حركاتشون خيلي بيشتر از نوزادهاي پسر هست مرسي:wubpink: 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ شم زنانه تو اکثر خانومها هست راحت میتونن تشخیص بدن معنی نگاه طرف مقابلشونو و این در مورد همسرشون که به بالاترین درجه حساسیت میرسه یه چیز ناخودآگاه همچین که تو چشم همسرت نگاه میکنی میخونی چه خبره حتی بدون اینکه حرفی زده بشه تمام جملاتشو میدونی چیه:girl_blush2: 13 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آآیا شما به چنین چیزی معتقدین و تجربه ای را در زندگیتون داشتین؟ چه به عنوان یک خانم چه به عنوان یک آقا؟ اره من قبول دارم اینو مثلا مواقعی که یکی یه چیزی میخواد بگه زودتر از بیان کردن جملش میفهمم چی میخواد بگه و معتقدم خیلی عالیه !:texc5lhcbtrocnmvtp8 چون خیلی مواقع ادم باید بفهمه طرف مقابلش منظورش از حرفی که زده چی بوده و اگه قصد توهین داشته جوابشو بدم ولی یه سوال از دوستانی که گفتن بده میشه بگن چرا بده؟:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اره من قبول دارم اینو مثلا مواقعی که یکی یه چیزی میخواد بگه زودتر از بیان کردن جملش میفهمم چی میخواد بگه و معتقدم خیلی عالیه !:texc5lhcbtrocnmvtp8چون خیلی مواقع ادم باید بفهمه طرف مقابلش منظورش از حرفی که زده چی بوده و اگه قصد توهین داشته جوابشو بدم ولی یه سوال از دوستانی که گفتن بده میشه بگن چرا بده؟:JC_thinking: البته زیاد نمیشه روی این شم زنانه مانور داد. اینکه حالا حسمون این رو میگه،بگیم حقیقت هم همینه و طرفمون را طبق برداشت خودمون محاکمه اش کنیم. شاید دوستانی که این حس رو دوست ندارند،خیلی جدی گرفتنش و همین باعث شده صدمات روحی بدی بخورن.:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ 100 درصد وجود داره یه جور الهام الهیه!!!!! پشتشم احتمالا یه خونریزی و کشتار وجود داره!:biggrin: 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ 100 درصد وجود داره یه جور الهام الهیه!!!!! پشتشم احتمالا یه خونریزی و کشتار وجود داره!:biggrin: خونریزیشم الهیه خواره زن برارم!! 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم این حس چطوریه ولی میدونم وجود داره. چنانچه همه زنان میفهمن یه مرد هیزه ولی هیچوقت ما مردها اینو تشخیص نمیدیم. 8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم این حس چطوریه ولی میدونم وجود داره. چنانچه همه زنان میفهمن یه مرد هیزه ولی هیچوقت ما مردها اینو تشخیص نمیدیم. خیلی واضحه که! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خیلی واضحه که! خوب برای شما واضحه. ولی من نمیتونم بفهمم. با دوستامم که صحبت میکردم اونا هم همینو میگفتن. هیچوقت مردها نمیتونن اینو تشخیص بدن. 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خونریزیشم الهیه خواره زن برارم!! :lol: آره ....اونم الهیه دیگه دست خودمون نیست من نمیدونم این حس چطوریه ولی میدونم وجود داره. چنانچه همه زنان میفهمن یه مرد هیزه ولی هیچوقت ما مردها اینو تشخیص نمیدیم. در مورد خانمای دیگه هم دائما بعضی چیزا رو ادم باید بگه از نظر اقایون همه خانما خانمای با شخصیت و خوبین! :thumbsdownsmiley: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خوب برای شما واضحه. ولی من نمیتونم بفهمم. با دوستامم که صحبت میکردم اونا هم همینو میگفتن. هیچوقت مردها نمیتونن اینو تشخیص بدن. بخواین بدونید چجوره که دیگه اسمش شم زنونه نیست:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بله وجود داره که کاش وجود نداشت....بودنش گاهی اذیت کننده و دردسر اور میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده