*Sanaz* 10640 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 مخلوطی از مغول و عرب؟ حالا مغولا کجا هستند ؟ تو همون سمت مشهد و سبزوار و... مرکز و جنوب هم که تحت حمله عرب. شمال هم تحت حمله عثمانی. کلا آریایی نمونده. 1
en.ml 4125 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 تو همون سمت مشهد و سبزوار و...مرکز و جنوب هم که تحت حمله عرب. شمال هم تحت حمله عثمانی. کلا آریایی نمونده. کاش عثمانی بودیم ما چی می شد.. بس ما الان دیگه آریایی نیستیم ..؟ 1
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 کاش عثمانی بودیم ما چی می شد..بس ما الان دیگه آریایی نیستیم ..؟ بودیم هم فرقی نمیکرد،مهم اینست که هنوز هم از گذشته درس نگرفتیم و بی عقلیم. 2
en.ml 4125 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 بودیم هم فرقی نمیکرد،مهم اینست که هنوز هم از گذشته درس نگرفتیم و بی عقلیم. چرا فرق می کرد می دونی چرا بی عقلیم؟ چون هنوز نفهمیدیم از زندگی چی می خائیم و منتظر منجی هستیم... 1
ساربان 73 ارسال شده در 1 تیر، 2012 نمیدونم ترکی بلدین یا نه ( من گئدیرم مرنده .......تا ما شادی گه له نده (من دارم میرم به شهر مرند ..... برگشتنم تماشا دارد) بیزیم میلت یا تیپدی ...... اویا نا جاق اوله نده) (ملت ما در خواب است ......... زمانی بیدار میشود که مرگش نزدیک است ) راستش در این مورد حرف برای گفتن زیاد است ولی مجال به زبان آوردن کم یاد جمله ای که فروغ گفته بود افتادم ( من تا سر خودم به سنگ نخورد معنی سنگ را نمی فهمم ) ما اینجور آدمهایی هستیم
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری