OstadeMusic 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ من آروین هستم لیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ من آروین هستملیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. سلام آروین جان :welcome: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سلامرشته من مکانیکه و بیشتر تو بخش مکانیک و شعر و ادبیات دوست دارم فعال باشم با توجه به کاربریم میتونین به من فیلوفر بگید سلام خیلی خوش اومدید موفق باشید:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ رویام ترم اخر روانشناسی دانشگاه پیام نرو هدفم تبادل اطلاعت و کمک در زمینه روانشناسی و مشاوره در خدمتم سلام رویا خانم خیلی خوش اومدید حتما از دانشتون بهره خواهیم گرفت 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ من آروین هستملیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. سلام آروین خان خیلی خوش اومدی دوست عزیز :icon_gol: اتفاقا خیلی عالیه منم موسیقی را خیلی دوست دارم ولی حیف که درزمینه اش کار نکردم 4 لینک به دیدگاه
elahe kiyanfar 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم سلام خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم خوش اومدی دوستم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم سلام الهه خانم خیلی خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ رویام ترم اخر روانشناسی دانشگاه پیام نرو هدفم تبادل اطلاعت و کمک در زمینه روانشناسی و مشاوره در خدمتم خیلی خوش اومدی رویا جان........،منتظر حضورت در تالار روانشناسی هستیم..........:icon_gol: من آروین هستملیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. خوش اومدید، ماهم خوشحالیم که شما در اینجا هستین، منتظر تاپیک هاتون هستیم........ سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم خیلی خوش اومدی الهه جان.......،منتظر حضورت در تالار مهندسی صنایع هستیم.......... 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ من آروین هستملیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. سلام آروین جان منم به نمایندگی ازطرف بچه های برقی بهت خوش آمد میگم نشریات تالار برق معرفی: آشنایی با کاربران مهندسی برق 3 لینک به دیدگاه
مینا تنها 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مینا 2- رشته تحصیلی نرم افزار 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید پیام نور 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. گفتگو و روانشناسی 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آشنائی با انجمن .. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ دانشجو هستم فعلا بیکار :a030: 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :a030: مینا خانوم به نواندیشان خوش اومدی امیدوارم اینجا بهتون خوش بگذره و در تالار گفتگو آزاد هم فعال باشید 5 لینک به دیدگاه
elnaz1366 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ 1.elnaz1366 2.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی) 3.کارشناسی ارشد 4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم 5.بیشتر مباحث علمی 6.بالا بردن سطح اطلاعات 7.فعلا دانشجو 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ 1.elnaz13662.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی) 3.کارشناسی ارشد 4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم 5.بیشتر مباحث علمی 6.بالا بردن سطح اطلاعات 7.فعلا دانشجو خوش اومدی عزیزم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ 1.elnaz13662.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی) 3.کارشناسی ارشد 4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم 5.بیشتر مباحث علمی 6.بالا بردن سطح اطلاعات 7.فعلا دانشجو الناز خانوم شما هم خوش اومدید:hapydancsmil: اوقات خوشی را برای شما آرزومند هستیممنتظر شما در تالار گفتگوی آزاد هستیم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ :a030: سلام مینا خانم به انجمن وزین نواندیشان خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ 1.elnaz13662.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی) 3.کارشناسی ارشد 4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم 5.بیشتر مباحث علمی 6.بالا بردن سطح اطلاعات 7.فعلا دانشجو سلام الناز خانم خیلی خوش اومدید موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
elahe kiyanfar 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااام.:ws3: 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااام.:ws3: علیک سلام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده