rasa2750 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل به جمع نواندیشان خوش اومدید.................. 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل خوش اومدی دوست عزیز، با ارزوی موفقیت برای شما 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل خوش تشریف آوردین:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل سلام عزیزم خوش اومدی. کلی هم دانشگاهی داری اینجا 4 لینک به دیدگاه
م.صالحی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان گل من دانشجوی ترم اولی مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)دانشگاه صنعتی همدانم. من از مطالب جدید و به روز درمورد رشتمون خوشم میاد.تنها هدفی هم که داشتم این بود که بیام اینجا وبتونم اطلاعاتمو به روز کنم باکمک شمادوستان بزرگان سروران باسپاس فراوان 9 لینک به دیدگاه
zaih 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم . دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم .دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. خوش اومدی:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم .دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. سلام به همه دوستان گلمن دانشجوی ترم اولی مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)دانشگاه صنعتی همدانم. من از مطالب جدید و به روز درمورد رشتمون خوشم میاد.تنها هدفی هم که داشتم این بود که بیام اینجا وبتونم اطلاعاتمو به روز کنم باکمک شمادوستان بزرگان سروران باسپاس فراوان خوش اومدین:rose: ایشالا بیشترین استفاده تفریحی علمی رو اینجا ببرید. ایشالا همیشه خوش باشید:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من گلنار هستمرشته تحصیلیم مهندسی شهرسازی سلام به همه من مرتضی 20 ساله کشاورزی می خونم ( کارشناسی) گرایش اقتصاد اهنگسازی میکنم خیلی خیلی به موسیقی علاقه دارم اما از کشاورزی هم خوشم میاد خلاصه از رشتمون راضیم درخدمتیم قربونه همتون یاعلی :xbex7jmjnhtbacgrr3x :ws53: یادم رفت ترم 5 هستم سنتورم میزنم اول سلام به همه دومم سلام :icon_pf (34):1_اسمم میلاد هست 2_مهندسی مکانیک جامدات 3_کارشناسی 4_دانشگا ازاد مشهد :hapydancsmil: 5_در مورد مکانیک هر چی باشه دوس دارم البته بیشتر تو بحس طراحیش 6_استفاده از مطالب:vahidrk: سلام:girlhi: اسم مهسا:girl_yes2: دانشگاه صنعتی شریف لیسانس شاغل همین سلام من رسا هستم 29 ساله دانشجوی ارشد مهندسی برق_کنترل دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) شاغل سلام به همه دوستان گلمن دانشجوی ترم اولی مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)دانشگاه صنعتی همدانم. من از مطالب جدید و به روز درمورد رشتمون خوشم میاد.تنها هدفی هم که داشتم این بود که بیام اینجا وبتونم اطلاعاتمو به روز کنم باکمک شمادوستان بزرگان سروران باسپاس فراوان zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم .دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. سلااااااااااااام:hapydancsmil: همگی ول کام:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم .دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. سلام به همه دوستان گلمن دانشجوی ترم اولی مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)دانشگاه صنعتی همدانم. من از مطالب جدید و به روز درمورد رشتمون خوشم میاد.تنها هدفی هم که داشتم این بود که بیام اینجا وبتونم اطلاعاتمو به روز کنم باکمک شمادوستان بزرگان سروران باسپاس فراوان به دوستان تازه وارد عرض خوش آمد دارم 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان گلمن دانشجوی ترم اولی مهندسی پزشکی(بیوالکتریک)دانشگاه صنعتی همدانم. من از مطالب جدید و به روز درمورد رشتمون خوشم میاد.تنها هدفی هم که داشتم این بود که بیام اینجا وبتونم اطلاعاتمو به روز کنم باکمک شمادوستان بزرگان سروران باسپاس فراوان zaih , مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، کارشناسی،پیام نور شیراز،بخش itو امنیت کار میکنم،انیمیشن میسازم .دیگه سلام و اینکه امیدوارم همه خوب باشین. خیلی خوش اومدید............... منتظر حضور شما دوستان عزیز در تالارهای تخصصیتون هستیم............:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
مهاجر313 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام مهاجر هستم مهندسی علوم صنایع غذایی یه ماه دیگه ارشدم تموم میشه به امید خدا هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلاممهاجر هستم مهندسی علوم صنایع غذایی یه ماه دیگه ارشدم تموم میشه به امید خدا هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم سلام مهاجر عزیز خوش اومدی بسیار 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلاممهاجر هستم مهندسی علوم صنایع غذایی یه ماه دیگه ارشدم تموم میشه به امید خدا هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم خوش اومدی:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام علیکم.... من تازه بعد از 2 ماه عضویت دراین سایت...اومدم خودم رو معرفی کنم البته شاید بعضی از کاربرا منو بشناسن...حالا ... ... 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. خدایی از اسم من واضح تر توی این انجمن اصلا اسم پیدا نمیشه...فاطمه هستم 2- رشته تحصیلی مدیریت بازرگانی 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید پیام نور شهریار بودم...یه جای خراب شده ای بود که نگو 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. من بیشتر توی گفتگو آزادم.... ولی هرجایی میتونی منو پیدا کنی.... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ وقت گذرانی...گاهی هم افزودن اطلاعات نداشته هم به خودم هم دیگران 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سوال خصوصی نداشتیم:icon_razz: نظر شخصی خودم در مورد انجمنتون رو میگم... من خودم قبلا...در یک باشگاه دیگه بودم....نمیگم اسمش رو که تبلیغ نشه!!!!! جای بدی نبود اما راستیتش خیلی لوس شده بود..دست از پا خطا میکردی حذفت میکردن من اهل شیطنت نبودم اما 5 یا 6 تا اخطار داشتم... تو این مدتی که اینجا بودم متوجه شدم بچه های اینجا تقریبا آزادترن...گوش شیطون کر بشه الهی... تا حالا راضی بودم...البته هنوز کاملا به سایت آشنا نشدم...که اونم مشکلی نیست کلا حله 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام، خوش اومدی فاطمه جان:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
shahabsoltani 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام شهاب(shahabsoltani) هستم رشته من مهندسي صنايع لاستيك. دنبال هر نوع اطلاعات درباره پليمر ها هستم 5 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ سلام دوستان. من فرزانه ام دانشجوی کارشناسی رشته حسابداری هستم دنبال مقالات واطلاعات مختلف در زمینه اقتصاد وموضوعات مختلف دیگه هستم. وخوشحالم که در این انجمن عضو شدم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده