El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ merc:ws3: اون بالا بهت گفتن اسپم کن،احتمالا نمیدونی یعنی چی، یعنی گفتن چیزایی تو جاهایی که نباید بگی،دروغ گفت اسپم نکن، کار بدیه،آفرین دخرتکم خوش اومدی،منم هنرستانی بودم پس هواتو دارم، با اینکه معماری هستی:icon_razz: ضمنان من 1001امین پست تاپیک رو دادم؛ به سلامتیم 3 بار هورا بکشید:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام علیکمحامد هستم بچه اورمیه عمران میخونم:w821::w74: آخیییییییی؛ یادش بخیر فقط شقایق و شیما ازم تشکر زدن،هیشکی هم بهم خوش آمد نگفت 13 لینک به دیدگاه
ياد 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلام خدمت همه دوستان من عضو جديدبانام كاربري ياد هستم مدركم مهندسي شيمي است ودرشركت نفت مشغول به كارميباشم 17 لینک به دیدگاه
fattane 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ تازه وارد هستم. دانشجوي كارشناسي شهرسازي براي استفاده از مقالات و تبادل اطلاعات اومدم. 13 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۰ دوستان عزیز به نواندیشان خوش اومدین :icon_gol: :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
mehdi to 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام من متین هستم وتازه واردم 10ساله که درزمینه برنامه ریزی نگهداری وتعمیرات کار می کنم وفعلا دانشجوی رشته کنترل هستم 13 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ دوستان گرامی همتون به جمع نواندیشان خوش اومدین!:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
farzanee 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم تازه واردم اسمم فرزانه اس:icon_pf (44): دانشجو ارشد مهندسی متالورژی هستم که برای استفاده از مقالات و اطلاعات دوستان عضو شدم! 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سلام من تازه وارد هستم . بچه ها سید صدام میکنن. دانشجوی ترم 2 کارشناسی از واحد تهران جنوب هستم.کاردانیمو از یزد گرفتم. مسلط به طراحی و راه اندازی مدارات فرمان با logo و طراحی با رله و کنتاکتور. دوست دارم از اطلاعاتتون در هر زمینه ای که هست استفاده کنم و اطلاعات مختصری که دارمو در اختیارتون قرار بدم. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااام به همه دوستان جدید نو اندیش:2eaoapgxehimkak1y7e به خانواده بزرگ و صمیمی نو اندیشان خوش اومدید:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ آقا قلی سلام میکنه! آقا قلی رشتش مهندسی مکاترونیکه اما تو اینجا همچین رشته ای رو پیدا نکرده بنابر این مهندسی مکانیکو انتخاب کرده! آقا قلی به همه سلام میکنه! 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ آقا قلی سلام میکنه!آقا قلی رشتش مهندسی مکاترونیکه اما تو اینجا همچین رشته ای رو پیدا نکرده بنابر این مهندسی مکانیکو انتخاب کرده! آقا قلی به همه سلام میکنه! آقا قلی کشته مرده نگارشتم 3 لینک به دیدگاه
ستار ترخانی 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اسم من ستار دانشجوی رشته صنایع غذایی هستم از استان کردستان ...به کامپیوتر و نرم افزار و سخت افزار مسلط هستم ...شغل من هنرمند .. صدابردار .. موزیسین و مدرس 7 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ به نام خدا منم از کاربرای جدید هستم تازه عضو شدم... میخوام ادمین بشم 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ به نام خدامنم از کاربرای جدید هستم تازه عضو شدم... میخوام ادمین بشم تو تازه عضو شدی پس من هنوز عضو نشدم 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ تو تازه عضو شدی پس من هنوز عضو نشدم منم کاربر اخراج شدم ... 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ تو تازه عضو شدی پس من هنوز عضو نشدم اوهوم من هشتم آذر عضو شدم منتها هشتم آذر 88 من تازه واردم.. یکی منو راهنمایی کنه چطوری پیغام بذارم توی پیج بچه ها؟؟ :shad: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده