sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام اسمم ماهو (به معنای زیبایی و زینت) کاردانی معماریم تموم شده و در حال حاضر دانشجوی معماری داخلی روزبهان ساری هستم. از مباحثی که مربوط به معماری، عکاسی و سینِما باشه خوشم میاد. هدفم از عضویت تو سایت ، بیشتر یادگیری و شایدم چیزی را یاد دادنِ. شغل ثابتی ندارم و لی به تازگی یه شرکت معماری به اسم «ماهو نگار پرکوک» ثبت کردم(فقط ثبت کردم افتتاح نشده تا درسم تموم بشه) دیگه همین. خوش آمدی ماهو جان..... عجب اسم زیبایی..... به تالار معماری سر بزن حتما...... اینم لینک جستارهای معماری.... می تونی اینجا برترین تاپیک هارو ببینی.... جستارهای برگزیده معماری 2 لینک به دیدگاه
ameneh sardashti 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ 1آمنه سردشتی 2شهرسازی 3کارشناسی.درحال تحصیل 4دانشگاه گیلان 5از مقاله ها و دانلود کتاب خوشم میاد 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ به همه دوستان جدید نو اندیش خیر مقدم میگم امیدوارم ساعات خوبی رو در کنار هم سپری کنیم و به معنای واقعی یه نو اندیش باشیم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من به همه دوستان جدید خیر مقدم میگم امیدوارم لحظات خوبی داشته باشید 3 لینک به دیدگاه
elina67 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام اسمم الیناست ، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم . :ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم . :hapydancsmil:در حال حاضر مشغول تحصیلم . 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام اسمم الیناست ، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم . :ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم . :hapydancsmil:در حال حاضر مشغول تحصیلم . میخوای رنگ فونتتو عوض کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
elina67 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام اسمم الیناست ، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم . :ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم . در حال حاضر مشغول تحصیلم . 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام من ماهرخم در نه سالگی به دنیا اومدم ... :hapydancsmil: 4 ساله که 20 سالمه ... خوشحال هم هستم ... 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ سلام من ماهرخم در نه سالگی به دنیا اومدم ... :hapydancsmil: 4 ساله که 20 سالمه ... خوشحال هم هستم ... سلام ماهرخ خوش اوومدیم 5 لینک به دیدگاه
f-albaji 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ Gjkjgj jghg fgdkjg jshdgh gksjdkgh ljkgskdjtg 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ Gjkjgjjghg fgdkjg jshdgh gksjdkgh ljkgskdjtg به به چه زیبا خیلی خوش اومدید 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ Gjkjgjjghg fgdkjg jshdgh gksjdkgh ljkgskdjtg مهندس سلام دوس داری یه Alt+shift رو بگیری فونتت از انگلیسی به فارسی تغییر کنه تا بروبچ انجمن بیشتر باهات آشنا بشن؟! با تشکر مهندس در کل ورودت رو به انجمن نو اندیشان خیر مقدم میگم امیدوارم اندیشت هم نو باشه و واسه هم انجمن و هم کاربراش مثمر ثمر واقع بشی. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دوستان اسپم نکنید اگه دوباره تکرار بشه مجبور میشم اخطار بدم. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ دوستان اسپم نکنید اگه دوباره تکرار بشه مجبور میشم اخطار بدم. من کجا اسپم بود :4564: خوش امد گفتم 3 لینک به دیدگاه
2khtarbache 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام. 1. 2khtarbache 2.نرم افزار 3. کارشناسی 4.تهران 5.نمی دونم!! 6.واسه یکی که معماری میخونه داشتم دنبال مقاله میگشتم اینجا رو پیدا کردم. 7.برنامه نویس 7 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ سلام.1. 2khtarbache 2.نرم افزار 3. کارشناسی 4.تهران 5.نمی دونم!! 6.واسه یکی که معماری میخونه داشتم دنبال مقاله میگشتم اینجا رو پیدا کردم. 7.برنامه نویس خوش اومدین:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
fati.73 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اسمم فاطمه،معماری داخلی میخونم سال سوم هنرستان(دانشجو نیسم ولی مهندس که هستم)اومدم اینجا دوستای باحال پیدا کنم 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اسمم فاطمه،معماری داخلی میخونم سال سوم هنرستان(دانشجو نیسم ولی مهندس که هستم)اومدم اینجا دوستای باحال پیدا کنم خوش اومدی رفیق ... برو اسپم کن حالشو ببر 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اسمم فاطمه،معماری داخلی میخونم سال سوم هنرستان(دانشجو نیسم ولی مهندس که هستم)اومدم اینجا دوستای باحال پیدا کنم سلام خوش اومدین...... به تالار معماری هم سر بزنین..... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده