رفتن به مطلب

آشنایی با کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

سلام اسمم ماهو (به معنای زیبایی و زینت) کاردانی معماریم تموم شده و در حال حاضر دانشجوی معماری داخلی روزبهان ساری هستم. از مباحثی که مربوط به معماری، عکاسی و سینِما باشه خوشم میاد. هدفم از عضویت تو سایت ، بیشتر یادگیری و شایدم چیزی را یاد دادنِ. شغل ثابتی ندارم و لی به تازگی یه شرکت معماری به اسم «ماهو نگار پرکوک» ثبت کردم(فقط ثبت کردم افتتاح نشده تا درسم تموم بشه) دیگه همین.:a030:

خوش آمدی ماهو جان.....

عجب اسم زیبایی.....

به تالار معماری سر بزن حتما......

اینم لینک جستارهای معماری....

می تونی اینجا برترین تاپیک هارو ببینی....

جستارهای برگزیده معماری

• Like 2
لینک به دیدگاه

به همه دوستان جدید نو اندیش خیر مقدم میگم امیدوارم ساعات خوبی رو در کنار هم سپری کنیم

و به معنای واقعی یه نو اندیش باشیم:a030::girl_blush2:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام اسمم الیناست :ws3:، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم . :ws37::ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم . :hapydancsmil:در حال حاضر مشغول تحصیلم . :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام اسمم الیناست :ws3:، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم . :ws37::ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم . :hapydancsmil:در حال حاضر مشغول تحصیلم . :a030:

میخوای رنگ فونتتو عوض کنی؟ :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام
اسمم
الیناست
:ws3:
، دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی ، دانشگاه گنبد ، بیشتر به مباحثی که در رابطه با رشته ی خودمه و همچنین ورزش ، گالری تصاویر ، طنز و سرگرمی و بخش مربوط به موسیقی و علمی پژوهشی و بهتره بگم بیشتر زمینه ها علاقه مند به فعالیتم .
:ws37:
:ws37:هدفم یادگیری خیلی از چیزایی که تا حالا موفق به یادگیری اونا نشدم و بالاخره تبدیل ندانسته ها به دانسته ها و آشنایی با افراد متفکر و بزرگ ، اینکه بتونم از وقتم استفاده ی درستی کنم و با انجام فعالیتها ی خاصی مفید واقع بشم .
hapydancsmil.gif
در حال حاضر مشغول تحصیلم .
:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام من ماهرخم

در نه سالگی به دنیا اومدم ... :hapydancsmil:

4 ساله که 20 سالمه ... :ws3:

خوشحال هم هستم ... :ws3:

سلام ماهرخ hapydancsmil.gif

خوش اوومدیم vahidrk.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
Gjkjgj

jghg

fgdkjg

jshdgh

gksjdkgh

ljkgskdjtg

مهندس سلام دوس داری یه Alt+shift رو بگیری فونتت از انگلیسی به فارسی تغییر کنه تا بروبچ انجمن بیشتر باهات آشنا بشن؟!:w16:

با تشکر مهندس

در کل ورودت رو به انجمن نو اندیشان خیر مقدم میگم:icon_gol:

امیدوارم اندیشت هم نو باشه و واسه هم انجمن و هم کاربراش مثمر ثمر واقع بشی.:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام.

1. 2khtarbache

2.نرم افزار

3. کارشناسی

4.تهران

5.نمی دونم!!

6.واسه یکی که معماری میخونه داشتم دنبال مقاله میگشتم اینجا رو پیدا کردم.

7.برنامه نویس

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام.

1. 2khtarbache

2.نرم افزار

3. کارشناسی

4.تهران

5.نمی دونم!!

6.واسه یکی که معماری میخونه داشتم دنبال مقاله میگشتم اینجا رو پیدا کردم.

7.برنامه نویس

خوش اومدین:hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اسمم فاطمه،معماری داخلی میخونم سال سوم هنرستان(دانشجو نیسم ولی مهندس که هستم:4564:)اومدم اینجا دوستای باحال پیدا کنم:ws3:

خوش اومدی رفیق ...

برو اسپم کن حالشو ببر :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اسمم فاطمه،معماری داخلی میخونم سال سوم هنرستان(دانشجو نیسم ولی مهندس که هستم:4564:)اومدم اینجا دوستای باحال پیدا کنم:ws3:

سلام خوش اومدین......:a030:

به تالار معماری هم سر بزنین.....:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...