Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ باسلام و عرض خسته نباشید. برای طراحی قالب برشی در کتیا نیاز به کمک دارم.برای یاد گیری نیاز ب کمک دارم.باتشکر. به تالار زیر مراجعه کنید و در تاپیک های آن از مطالب بسیار ارزشمند اساتید استفاده کنید: http://noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=255 3 لینک به دیدگاه
alireza_S 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ 1.علیرضا 2.ساخت و تولید 3.کارشناسی 4.مشهد 5.افزایش اطلاعات 8 لینک به دیدگاه
بهاررادصادقی نیا 621 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سلام من نرگس مامان هستم 34سال و 10ماهمه مهندس کشاورزی دامپروریم ولی خانه دارم دوتا بچه هم دارم:icon_pf (44): سلام نرگس مامان.خیلی خوش امدی:w139: 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ سلام بر همگی دوستان همگی خوش اومدین 8 لینک به دیدگاه
omran759 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام. واسه کارشناسی ارشد میخوام مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. کسی راجع به منابع و سوالات این رشته اطلاعاتی داره؟ 9 لینک به دیدگاه
judaki 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم خوش اومدی :biggrin: ... اسپم سفارشی خواستی در خدمتیم ... 6 لینک به دیدگاه
داوود20 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin: 12 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ دوستان همگی خوش اومدید... ممنون :biggrin: ... اگه همیشه از ما قدردانی کنین و خوش امد بگین من هر روز میام اینجا میگم عضو جدیدم :lol: ... 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ سلام. واسه کارشناسی ارشد میخوام مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. کسی راجع به منابع و سوالات این رشته اطلاعاتی داره؟ خیلی خوش اومدی دوست من برای گفتگو در مورد کارشناسی ارشد عمران میتونی تاپیک زیر سوالاتو مطرح کنی تا بهتر پاسخگویی بشه در صورت امکان[h=3]بحث و تبادل نظر پیرامون آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد عمران[/h] داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin: ولی داود 20 که یکیه دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی خوش اومدی این خوش آمدگویی اختصاصی برا عمرانیا بود:biggrin: بقیه دوستان تازه واردم خیلی خوش اومدن 6 لینک به دیدگاه
judaki 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خوش اومدی :biggrin: ... اسپم سفارشی خواستی در خدمتیم ... مرسی از خوش آمد گوییت 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ به همه دوستان جدید خیر مقدم میگم 5 لینک به دیدگاه
aliforoozan 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سلام من علي فروزان هستم رشته مهندسي نفت-بهره برداري دانشگاه اميديه محل كار پتروشيمي رازي-امونياك انجام كارهاي تحقيقاتي-عكاسي-كامپيوتر 8 لینک به دیدگاه
سه تاره 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام من سه تاره هستم دانشجوي سال چهارم جامعه شناسي پيام نور مشهد در حال حاضر هم مشهد زندگي مي كنم. خيلي خيلي خوشبختم! علاقه زيادي به مسائل سياسي اجتماعي فرهنگي دارم و بيشتر مطالعاتمم در همين زمينه هاست. از عضويت در اين انجمن خوشحالم. 7 لینک به دیدگاه
تک ستاره 524 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام به بروچی که تازه به جمع نواندیشانی ها پیوستند خوش اومدین خوشکلای من 4 لینک به دیدگاه
samzara 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام سام هستم دانشجوی ارشد هوافضا بیشتر دنبال اطلاعات مورد نیاز و نرم افزارها می گردم با تشکر از عوامل سایت 5 لینک به دیدگاه
akhtar. 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اسمم اختر جغرافیابرنامه ریزی شهری درحال حاضر دارم لیسانس میگیرم کرمانشاه داشتم ناامید میشودم همه از این رشته بد میگفتن امامیبینم... ازدواج کردم وکناردرس خونه داری 5 لینک به دیدگاه
mahoo negar parkok 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سلام اسمم ماهو (به معنای زیبایی و زینت) کاردانی معماریم تموم شده و در حال حاضر دانشجوی معماری داخلی روزبهان ساری هستم. از مباحثی که مربوط به معماری، عکاسی و سینِما باشه خوشم میاد. هدفم از عضویت تو سایت ، بیشتر یادگیری و شایدم چیزی را یاد دادنِ. شغل ثابتی ندارم و لی به تازگی یه شرکت معماری به اسم «ماهو نگار پرکوک» ثبت کردم(فقط ثبت کردم افتتاح نشده تا درسم تموم بشه) دیگه همین. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده