Ehsan 112346 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 باسلام و عرض خسته نباشید. برای طراحی قالب برشی در کتیا نیاز به کمک دارم.برای یاد گیری نیاز ب کمک دارم.باتشکر. به تالار زیر مراجعه کنید و در تاپیک های آن از مطالب بسیار ارزشمند اساتید استفاده کنید: http://noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=255 3
بهاررادصادقی نیا 621 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 سلام من نرگس مامان هستم 34سال و 10ماهمه مهندس کشاورزی دامپروریم ولی خانه دارم دوتا بچه هم دارم:icon_pf (44): سلام نرگس مامان.خیلی خوش امدی:w139: 7
omran759 53 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 سلام. واسه کارشناسی ارشد میخوام مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. کسی راجع به منابع و سوالات این رشته اطلاعاتی داره؟ 9
judaki 25 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم 10
felorans666 12046 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم خوش اومدی :biggrin: ... اسپم سفارشی خواستی در خدمتیم ... 6
داوود20 28 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin: 12
felorans666 12046 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 دوستان همگی خوش اومدید... ممنون :biggrin: ... اگه همیشه از ما قدردانی کنین و خوش امد بگین من هر روز میام اینجا میگم عضو جدیدم :lol: ... 4
آرانوس 6500 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 سلام. واسه کارشناسی ارشد میخوام مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. کسی راجع به منابع و سوالات این رشته اطلاعاتی داره؟ خیلی خوش اومدی دوست من برای گفتگو در مورد کارشناسی ارشد عمران میتونی تاپیک زیر سوالاتو مطرح کنی تا بهتر پاسخگویی بشه در صورت امکان[h=3]بحث و تبادل نظر پیرامون آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد عمران[/h] داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin: ولی داود 20 که یکیه دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی خوش اومدی این خوش آمدگویی اختصاصی برا عمرانیا بود:biggrin: بقیه دوستان تازه واردم خیلی خوش اومدن 6
judaki 25 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 خوش اومدی :biggrin: ... اسپم سفارشی خواستی در خدمتیم ... مرسی از خوش آمد گوییت 5
aliforoozan 18 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 سلام من علي فروزان هستم رشته مهندسي نفت-بهره برداري دانشگاه اميديه محل كار پتروشيمي رازي-امونياك انجام كارهاي تحقيقاتي-عكاسي-كامپيوتر 8
سه تاره 17 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 سلام من سه تاره هستم دانشجوي سال چهارم جامعه شناسي پيام نور مشهد در حال حاضر هم مشهد زندگي مي كنم. خيلي خيلي خوشبختم! علاقه زيادي به مسائل سياسي اجتماعي فرهنگي دارم و بيشتر مطالعاتمم در همين زمينه هاست. از عضويت در اين انجمن خوشحالم. 7
تک ستاره 524 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 سلام به بروچی که تازه به جمع نواندیشانی ها پیوستند خوش اومدین خوشکلای من 4
samzara 16 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 سلام سام هستم دانشجوی ارشد هوافضا بیشتر دنبال اطلاعات مورد نیاز و نرم افزارها می گردم با تشکر از عوامل سایت 5
akhtar. 15 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 اسمم اختر جغرافیابرنامه ریزی شهری درحال حاضر دارم لیسانس میگیرم کرمانشاه داشتم ناامید میشودم همه از این رشته بد میگفتن امامیبینم... ازدواج کردم وکناردرس خونه داری 5
mahoo negar parkok 26 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 سلام اسمم ماهو (به معنای زیبایی و زینت) کاردانی معماریم تموم شده و در حال حاضر دانشجوی معماری داخلی روزبهان ساری هستم. از مباحثی که مربوط به معماری، عکاسی و سینِما باشه خوشم میاد. هدفم از عضویت تو سایت ، بیشتر یادگیری و شایدم چیزی را یاد دادنِ. شغل ثابتی ندارم و لی به تازگی یه شرکت معماری به اسم «ماهو نگار پرکوک» ثبت کردم(فقط ثبت کردم افتتاح نشده تا درسم تموم بشه) دیگه همین. 5
ارسال های توصیه شده