رفتن به مطلب

آشنایی با کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

باسلام و عرض خسته نباشید. برای طراحی قالب برشی در کتیا نیاز به کمک دارم.برای یاد گیری نیاز ب کمک دارم.

باتشکر.

به تالار زیر مراجعه کنید و در تاپیک های آن از مطالب بسیار ارزشمند اساتید استفاده کنید:

http://noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=255

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام من نرگس مامان هستم

34سال و 10ماهمه

مهندس کشاورزی دامپروریم ولی خانه دارم دوتا بچه هم دارم:icon_pf (44): :ws37:

سلام نرگس مامان.خیلی خوش امدی:w139:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم:whistle:yes.gif:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سلام منم فاطمه ام دانشجو سال سوم برق قدرت دانشگاه اراک و البته ساکن اراک امیدوارم همکاری خوبی باشه در ضمن من حسابداری کار کردم و کلا آچار فرانسه ام هرجا بهم احتیاج بشه هستم:whistle:yes.gif:a030:

خوش اومدی :biggrin: ...

اسپم سفارشی خواستی در خدمتیم :whistle: ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin:

• Like 12
لینک به دیدگاه
دوستان همگی خوش اومدید... :a030:

ممنون :biggrin: ...

اگه همیشه از ما قدردانی کنین و خوش امد بگین من هر روز میام اینجا میگم عضو جدیدم :lol: ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام. واسه کارشناسی ارشد میخوام مدیریت پروژه و ساخت شرکت کنم. کسی راجع به منابع و سوالات این رشته اطلاعاتی داره؟

خیلی خوش اومدی دوست من :a030: برای گفتگو در مورد کارشناسی ارشد عمران میتونی تاپیک زیر سوالاتو مطرح کنی تا بهتر پاسخگویی بشه در صورت امکان:ws37:[h=3]بحث و تبادل نظر پیرامون آمادگی برای کنکور کارشناسی ارشد عمران[/h]

داود20 هستم.چیکارکنم اسم داود زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شیرازیم ولی تبریز زندگی میکنم ...... ارشدعمران هستم وووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین :biggrin:

ولی داود 20 که یکیه دیگه:texc5lhcbtrocnmvtp8 خیلی خوش اومدی

این خوش آمدگویی اختصاصی برا عمرانیا بود:biggrin:

بقیه دوستان تازه واردم خیلی خوش اومدن:a030::ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام:a030:

من سه تاره هستم دانشجوي سال چهارم جامعه شناسي پيام نور مشهد در حال حاضر هم مشهد زندگي مي كنم.

خيلي خيلي خوشبختم!

علاقه زيادي به مسائل سياسي اجتماعي فرهنگي دارم و بيشتر مطالعاتمم در همين زمينه هاست. از عضويت در اين انجمن خوشحالم.

• Like 7
لینک به دیدگاه

اسمم اختر

جغرافیابرنامه ریزی شهری

درحال حاضر دارم لیسانس میگیرم

کرمانشاه

داشتم ناامید میشودم همه از این رشته بد میگفتن امامیبینم...

ازدواج کردم وکناردرس خونه داری

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام اسمم ماهو (به معنای زیبایی و زینت) کاردانی معماریم تموم شده و در حال حاضر دانشجوی معماری داخلی روزبهان ساری هستم. از مباحثی که مربوط به معماری، عکاسی و سینِما باشه خوشم میاد. هدفم از عضویت تو سایت ، بیشتر یادگیری و شایدم چیزی را یاد دادنِ. شغل ثابتی ندارم و لی به تازگی یه شرکت معماری به اسم «ماهو نگار پرکوک» ثبت کردم(فقط ثبت کردم افتتاح نشده تا درسم تموم بشه) دیگه همین.:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...