H.j.b 84 ارسال شده در 23 آذر، 2011 سلام به دوستان. من H.j.b هستم. (حسین) مهندس ساخت و تولید. دانشگاه اقبال مشهد. بیشتر از مباحث رشتم خوشم میاد و پزشکی و مذهبی و ورزشی به خصوص بدنسازی چون یه 6 سالی دارم کار می کنم.... 8
azik 25 ارسال شده در 24 آذر، 2011 سلام دوستان نو اندیش آزاده هستم، کارشناس نرم افزار، تو همین زمینه در س خوندم و مدت زیادیست کار می کنم. به دنبال یه کتاب غیر تخصصی (غیر تخصصی رشته ام البته) سر از اینجا دراوردم : "جامعه شناسی خودمانی" خوشحال میشم بتونم کمکی کنم. همگی شاد و سرفراز باشید و زندگیتون به خوشرنگی پاییز باشه:) 15
بهاررادصادقی نیا 621 ارسال شده در 8 دی، 2011 سلام. بهار رادصادقی نیا. مهندسی شهرسازی. ترم 5. آزاد رباط کریم. بالا رفتن سطح اطلاعات شهرسازیم. شغلم که فعلا دانشجوییه . 16
siavash2020 20 ارسال شده در 22 دی، 2011 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: سياوش كريمي مكانيك كارشناسي تهران جنوب بسشتر درزمينه مقالات همكاري وكمك به يكديگروهمفكري براي پيشبرد اهداف كارشناس مكانيك شركت خودروسازي 4 10
شقایق31 40377 ارسال شده در 22 دی، 2011 به تمام دوستان نو اندیش جدیدمون خوش آمد میگیم امیدوارم که ساعات خوب و مفیدی رو در کنار هم داشته باشیم:girl_blush2: 11
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 22 دی، 2011 سلام من حمید هستم تو دانشگاه یه رشته میخوندیم اسمش مهندسی نفت بود اما مهندس نفت نیستم دوست داشتم اینجا ثبت نام کردم شغل هم ندارم.بیکار میباشم:texc5lhcbtrocnmvtp8 11
rasool R 346 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام اسم من رسول هست و رشته من صنایع فلزی گرایش جوش کاری هست به افزودن اطلاعات خود علاقه دارم چه مربوط به رشته ام باشه چه نباشه عاشق ورزش مخصوصا پرورش اندام هستم عاشق فیلم و سریال و موسیقی هستم 5
nika 68 18 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام من نیکا هستم دانشجوی سال آخر رشته مهندسی کشاورزی گرایش خاکشناسی دانشگاه دزفول به موضوعات کشاورزی علاقه مند هستم در حال حاضر هم یه گلخونه کوچیک دارم هم مربی مهدکودک هستم از آشنایی با شما دوستان عزیز خوشحال شدم امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم 8
adna 18 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام. ادنا هستم. دانشجوی ترم 3 کارشناسی کامپیوتر. خیلی دلم می خواد یکی برای نرم افزار مایا راهنماییم کنه.مر30:JC_thinking: 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 دی، 2011 سلام ادنا جان به انجمن خوش اومدی باعث افتخار ماست یک نو اندیشی دیگه به جمع ما اضافه شد به تالار کامپیوتر و علوم کامپیوتر سر بزن انشالله به جواب دلخواهت میرسی 7
pianist 31129 ارسال شده در 26 دی، 2011 بچه ها کسی تو انجمن هست که فلسفه خونده باشه؟ فکر کنم بهتر باشه به تالارش سر بزنید اونجا میتونید کاربرای این رشته رو پیدا کنید... 3
partow 25305 ارسال شده در 26 دی، 2011 بچه ها کسی تو انجمن هست که فلسفه خونده باشه؟ چطور مگه؟ :JC_thinking: 2
poohpary 17 ارسال شده در 27 دی، 2011 من pooh ترم 5 مهندسی پزشکی امیر کبیر (بیو الکتریک) ااز چیز هایی که مربوط به رشته برقه و نرم افزار pspice خوشم میاد امیدوارم با ورود به اینجا به اطلاعات درسی ام بیشتر اضافه شه. 7
maral mohseni 17 ارسال شده در 28 دی، 2011 سلام من عضو جدیدم من دارم کارشناسی ارشد مدیریت میخونم دانشگاه ازاد بابل ولی مدرک کارشناسیم مهندسی شیلات بود تخصص خاصی ندارم ولی از موضوعات مدیریتی: شیلاتی : کامپیوتر خوشم می یاد. دوست دارم چیزای جدید از شماها یاد بگیرم ودوستای خوبی هم پیدا کنم.:w73: 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 28 دی، 2011 سلام مارال جان خوش اومدی انشالله ما رو از فعالیت خوبت بهره مند میکنی خوشحال میشیم به تالار آزاد هم سری بزنی شاد و سر بلند باشی 4
amir_hossein 14 ارسال شده در 29 دی، 2011 باسلام خدمت همه دوستان amir_hossein مهندسي برق از دانشگاه شيراز بيشتر تمايل دارم در مباحث برق در زمينه قدرت وکنترل فعاليت داشته باشم 4
ارسال های توصیه شده