Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ -علی مهندسی صنایع -تولید صنعتی فعلا دانشجو کارشناسی آزاد کرج هر چیزی که مربوط به م صنایع بشه سطح علمی خودم را بالاتر ببرم و از تجربیات دوستان استفاده کنم فعلا بیکار 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام و عرض ادب بنده فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد نجف آباد هستم مسلط به نرم افزارهای اکسل و msp وکل آفیس که خیلی مهم هم نیست چندپروژه هم در صنعت کاشی انجام دادم مثل طرح ریزی و عضو سایت مهندسان بودم که به پیشنهاد مدیر محترم تالار عضو این سایت شدم امیدوارم مفید باشم 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ -علیمهندسی صنایع -تولید صنعتی فعلا دانشجو کارشناسی آزاد کرج هر چیزی که مربوط به م صنایع بشه سطح علمی خودم را بالاتر ببرم و از تجربیات دوستان استفاده کنم فعلا بیکار مرسی از پاسخگویی به دعوتم خوشحال میشم توی تالار صنایع حضور پیدا کنید.:dancegirl2: سلام و عرض ادب بنده فارغ التحصیل از دانشگاه آزاد نجف آباد هستم مسلط به نرم افزارهای اکسل و msp وکل آفیس که خیلی مهم هم نیست چندپروژه هم در صنعت کاشی انجام دادم مثل طرح ریزی و عضو سایت مهندسان بودم که به پیشنهاد مدیر محترم تالار عضو این سایت شدم امیدوارم مفید باشم مرسی که دعوتم رو پذیرفتید خوشحال میشم توی تالار حضور پیدا کنید:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
sh 66 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام من شهناز هستم دانشجوی ترم آخر کارشناسی صنایع دستی یزد درس می خونم ولی خودم اصفهانیم از بیشتر هنرهای دستی سردر میارم ولی تخصصم نگارگری هست عاشق نگارگری و تذهیب و تشعییر و..... & برای دانلود زبان تخصصی هنر عضو شدم .....:ws2: ولی الان خوشحالم که عضوم 6 لینک به دیدگاه
مسیحا783 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ياد بگيرم ؟؟!!يا ياد بگيري؟؟!! البته من چيزاي زيادي رو بلد نيستم و بايد از دوستان ياد بگيرم ولي منظورم به حرف جنابعاليست:jawdrop: دوست عزیز البته که شما بیشتر از منی که به قول بچه ها هنوز دانش جو جو هستم چیز بلدی ،ولی مادربزرگم همیشه میگه آدم هر چی تو این دنیا بیشتر چیز یاد بگیره تازه میفهمه هیچی بلد نیست. 1 لینک به دیدگاه
مسیحا783 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ سلام خوش اومدی.مسیحا.... عجب اسم زیبایی. امیدوارم اول موندنی باشی بعد خواستنی(فعال) ممنون samعزیزامیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی.:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
kish62 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ دوستدار شهر و رشته هنری تونم شهر اصفهان خیلی قشنگ و باصفاست واقعأ جای زندگیه 5 لینک به دیدگاه
mohamad amir 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی .من امیرم.فارغ تحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه مازندران.سال دیگه میرم ارشد.یه ذره کتیا و piping بلدم. 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی من فرنوش خادمی دانشجوی مهندسی صنایع شیمیایی کرمانشاه هستم تو انجمن عضو شدم که بیشتر با بچه ها تبادل اطلاعات کنیم. 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی .من امیرم.فارغ تحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه مازندران.سال دیگه میرم ارشد.یه ذره کتیا و piping بلدم. خوش اومدي خواهر منم اونجا درس ميخونه خيلي دانشگاتون توپه موفق باشي 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اتوسا هستم لیسانس فیزیک از دانشگاه کردستان نقاشی و طراحیم خوبه تالار ازاد و بخش شهرسازی بیشتر دوس دارم قبلترم با انجمن اشنا بودم ولی قسمت این شد که دیر عضو شم برای مطالب شهرسازی وارد انجمن شدم دیدم بخشای دیگه م باحاله 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اتوسا هستملیسانس فیزیک از دانشگاه کردستان تالار ازاد و بخش شهرسازی بیشتر دوس دارم قبلترم با انجمن اشنا بودم ولی قسمت این شد که دیر عضو شم برای مطالب علمی شهرسازی وارد انجمن شدم دیدم بخشای دیگه م باحاله خوش اومدی خانومی:wubpink: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی .من امیرم.فارغ تحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه مازندران.سال دیگه میرم ارشد.یه ذره کتیا و piping بلدم. سلام.خوش آمدید.منتظر حضور شما در تالار مکانیک هستیم... 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام به همگی .من امیرم.فارغ تحصیل مهندسی مکانیک از دانشگاه مازندران.سال دیگه میرم ارشد.یه ذره کتیا و piping بلدم. خدا قسمت کنه :ws21: 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام. صدف هستم. داروسازی شیراز می خونم.(ترم 4 هستم!) مقطعش هم که دکترای عمومی هست.(pharm-D ) کارم که دانشجو هستم. به مطالبی که در مورد زیست شناسی و پزشکی وداروسازی و ... هم هست علاقمندم. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اتوسا هستملیسانس فیزیک از دانشگاه کردستان نقاشی و طراحیم خوبه تالار ازاد و بخش شهرسازی بیشتر دوس دارم قبلترم با انجمن اشنا بودم ولی قسمت این شد که دیر عضو شم برای مطالب علمی شهرسازی وارد انجمن شدم دیدم بخشای دیگه م باحاله سلام خوش اومدی آتوسا جان. میخوای توی شهرسازی ادامه تحصیل بدی؟ پس چرا هیچی نمیگی! 3 لینک به دیدگاه
masoud maghrebi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستان اسمم مسعوده تازه واردم رشته تحصیلی مهندسی مکانیک- ساخت وتولید تو دانشگاه جامع علمی کاربردی ماشین یازی تبریز درس خوندم. هر مطلبی در زمینه ساخت و تولید باشه پایم. شغل اصلیم کارمند هستم تو یکی از کارخونه های بزرگ دولتی تبریز کار میکنم و هفته ای 2 روزم حق التدریسل تو دانشکده فنی قالب سازی تدریس میکنم. 4 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ حامد هستم من خوبم.شما چطورین؟ کوچیک همه بچه های باحال نو اندیشان که خداییش اسمش بهش خیلی میاد 4 لینک به دیدگاه
مسیحا783 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ درود و سلام!!! من محمدم . رشتم الکترونیکه ! ترم 4ام کارشناسی. شاهین شهر! بیکار!ولی مشتاق! دوستیابی و ...! سلام آقا محمد گل گلاب به انجمن باحال نواندیشان خوش آمدی.امیدوارم بتونی اینجا دوست های خیلی خوبی پیدا کنی.رو دوستی منم حساب کن.مخلصیم 1 لینک به دیدگاه
مسیحا783 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستاناسمم مسعوده تازه واردم رشته تحصیلی مهندسی مکانیک- ساخت وتولید تو دانشگاه جامع علمی کاربردی ماشین یازی تبریز درس خوندم. هر مطلبی در زمینه ساخت و تولید باشه پایم. شغل اصلیم کارمند هستم تو یکی از کارخونه های بزرگ دولتی تبریز کار میکنم و هفته ای 2 روزم حق التدریسل تو دانشکده فنی قالب سازی تدریس میکنم. سلام مسعود جان .خوش آمدی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده