b196042 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام محمد هستم. دانشجوی دکتری مکانیک می خواستم ببینم توی این مجموعه بخشی واسه پاسخ گویی به سوالات نرم افزار آباکوس هست یا نه. در صورت مثبت بودن پاسخ، چه طور می شه کمانش یک پنل کامپوزیتی رو انجام داد. دو قسمتی که واسه من ابهام داره: یکی نحوه نمایش لایه های کامپوزیتی و دوم باری که باید برای بررسی کمانش به پنل اعمال بشه. با تشکر 8 لینک به دیدگاه
kadous 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ درود سال نو رو به همه دوستان گرام شادباش میگم و امیدوارم سالی پر از شادمانی براشون باشه روژنای هستم دانشجوی دکترای تاریخ پایان نامه بنده هم در مورد قوم کادوس که اسم کاربری بنده هم از این اسم وام گرفته شده هست مدتی هست که عضو این انجمن هستم ولی نشده بود خودم رو معرفی کنم از آشنایی با تک تک عزیزان خوش حالم 9 لینک به دیدگاه
alirezavahidi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ سالام علیرضا کارشناسی مکانیک جامدات و فعلآ سرباز اشنا به catiaو ansys و علاقه مند به پیدا کردن دوست اکتیو و پر کار درتمام زمینه ها ..... 2 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام علی هستم دانشجوی کارشناسی م.عمران به فعالیت تو بخش نجوم،ادبیات و عمران-معماری بسی علاقه مندم،البته قسمت زبان فرانسه هم جای خوبیه.... هدفم هم وقتی عضو شدم روشن نبود،الان هم نیست...معتقدم واسه روشن شدن هدف زمان لازمه.... ولی مهم اینه که الان عضوم! ...... 4 لینک به دیدگاه
فامیل دور 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. فامیل دور 2- رشته تحصیلی در 3- مقطع تحصیلی ها ؟! 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید دانشگاه ازاد دور 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. در 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ استخدام 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ در --------------- الان من چجوریم ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
komilnabiei 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام سلام امير دانشجوي كارشناسي عمران پرند خدايا چنان كن سرانجام كار تو خوشنود باشي و ما رستگار 9 لینک به دیدگاه
بادبادک باز 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بادبادک باز هستم.همین.......... 9 لینک به دیدگاه
komilnabiei 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام به همه كميل كارداني وكانيك دانشجوي عمران براي كارشناسي تو هنر و عمران و مكانيك فعاليت ميكنم روي طرح براي كولر گازي هاي با وصرف كم وبازدهي رياد كار ميكنم كسي اگه ميتونه كمكم كنه بگه لطفا 2 لینک به دیدگاه
m_hekmati 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من مرضيه ام, دانشجوي سال اول شهرسازي,دانشكاه هنر تهران, بيشتر براي افزايش معلومات شهرسازي اومدم و البته تازه واردم هستم! 4 لینک به دیدگاه
sepide16 364 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ! اسمم سپیده... دانشجوی الکترونیک... نرم افزار پروتل و ارکد و متلب وpspiceرو بلدم!! 4 لینک به دیدگاه
jamal falsafeh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه ی بروبچه نواندیش من جمال برنامه نویسی کامپیوتر کاردانی دانشگاه سما بخش کامپیوتر . سرگرمی و موسیقی بالا بردن سطح علمی و آشنایی با دوستان بیشتر دانشجو 4 لینک به دیدگاه
esalat 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه تازه وارد هستم. نام کاربری ام اصالت است اما شما می توانید مینا صدام کنید. دیپلم کامپیوتر دیپلم حسابداری دیپلم خیاطی کمی فتوشاپ بلدم کمی اکسل و ... و در بیشتر هنرها کمی تجربه دارم شدیدا به کار علاقه دارم و دوست دارم کار تولیدی انجام دهم. این سایت رو هم انتخاب کردم شاید کسانی باشند که از مدیریت طرح و چیزهایی که مربوط به اجرای یک طرح میشه اطلاعات داشته باشند و به من کمک کنند. این دفعه دنبال یک سرمایه گذار هم می گردم. ببخشید این ها را اینجا نوشتم امیدوارم اشکال نداشته باشد. اگر می توانید راهنمایی نموده و مرا به تاپیک مورد نظر هدایت کنید. می خوام دوستان خوب و دلسوز پیدا کنم. منتظر پیامهای شما هستم 5 لینک به دیدگاه
mhmdboy 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگی 1.محمدرضا 2.شهرسازی 3.کارشناسی 4.دانشگاه کردستان 5.علی رضا دهقانی 6.یادگیری،دوست یابی 7.دانشجو ترم آخر 5 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ 1- کارن تهرانی 2- مهندسی صنایع 3- ترم4 4- /-------- 5- فعلا از چیزی خوشم نیومده چون صنایعی ها معلوم نیس کجان 6- از اسم نواندیش خوشم اومد واسه این 7- دیجی شبای dance 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ ارمان عرب حقوق دانشگاه ازاد واحد زاهدان 1368 عاشق نظام هستم. ارتش و جنگهاي چريكي كلاسيك . --تكواندو زيمناستيك.بدنسازي فوتبابل ازجمله ورزشهاي مورد علاقم هستن --و از بين خواننده ها هم از داريوش گوگوش هايده مهستي شكيلا مجيد خراطها خوشم مياد -عاشق ازادي هستم- ازادي بيان- ازادي مذهب- ازادي پوشش- و همه ازادي هاي معقول ديگر ك *****شدن دلم ميخواد يه بار با گوگوش و داريوش هم صحبت شم و ازنزديك ببينمشون ترجيحا قبل انقلاب اما زمان... عاشق رنگ سبزم ادم معمولا ارومي هستم و بيشتر ترجيح ميدم گوش كنم تاحرف بزنم . تو رفاقت ثابت قدمم و هيچ وقت رفيق نيمه راه نبودم و نيستم و نخواهم بود . هميين 1 لینک به دیدگاه
faeze.s 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همگی اسمم فائزه دانشجوی سال دوم معماری کلا اطلاعات عمومی و خصوصی در مورد رشته ام رو خیلی دوسدارم بخاطر همینم اومدم اینجا! 2 لینک به دیدگاه
890644805 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه من سحر هستم دانشجوي كارشناسي ارشد رشته Agricultural engineering soil sience biologic and biotechnology soil نوازنده ساز سنتور 12 سال هستش كه ساز مي زنم و 3ساله كه تدريس ميكنم در حال حاضر سازمان فضاي سبز شهرداري شاغلم و حقيقتش انه كه دنباله يه قطعه موسيقي ميگشتم كه تو اين سايت پيدا كردم ولي گفته بودش كه بايد عضو باشيم ااگر در زمينه هاي تخصص من سوالي باشه خوشحال ميشم بتونم كمك كنم 4 لینک به دیدگاه
msh1 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام مرتضي هستم مهندس مكانيك سيالات در حال حاضر در پالايشگاه گاز كار ميكنم دنبال روش محاسبه سريع براي سرمايش ساختمان مي گشتم كه با اين سايت آشنا شدم 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ در کل از اینکه کلیشه ای باشم متنفرم ولی برای منظم بودن بحث: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. خب اسم واقعیه من امیره.امیر صالح. ولی تازگیا با اسم سیاه خان خیلی حال میکنم. بقیه هم منو به اسم تولکاس میشناسم. اختلال هویت(چند هویتی) دارم متاسفانه. شما با هرکدوم راحتی صدام کن. 2- رشته تحصیلی فعلا ریاضی-فیزیک در آینده هرجا رام بدن میرم 3- مقطع تحصیلی سوم دبیرستان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید خدایی بهترین دانشگاه خیابونه 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. از برق خیلی خوشم میاد و خیلی سرم میشه. برق(الکتریک) نه الکترونیک. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ تو جشنواره ی خوارزمی میخوام شرکت کنم(تا 15 اردیبهشت وقت دارم) و اتفاقی آشنا شدم . چند روزی مهمونم تا منو راهنمایی کنید بعد هم میرم. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلا که شغل ندارم ولی کار میکنم. تو اتاق خودم و در شبهای تاریک نقشه های سیالات میکشم.(خواهید دید) 2 لینک به دیدگاه
alirezazadeh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ علی هستم کارشناس ارشد مهندسی مواد گرایش خوردگی همین!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده