pooh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. pooh 2- رشته تحصیلی هنوز زوده سال دیگه 3- مقطع تحصیلی سوم راهنمایی میرم اول دبیرستان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید ندارم! 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. اجتماعی.سینما.اخبار 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آموزش و سرگرمی 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ دانش آموز،مدرسه 8-آدرس وبلاگم:www.faracome.blogfa.com 9-سابقه ی عضویت: در حال حاضر تو چند تا سایت عضوم ولی تو یکیشون فعالیت زیاده و اونجا کوچیک ترین مدیر هستم! 1 لینک به دیدگاه
ra_shahab20 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ salam be hamegi reyhan arshade modiriate mohite zist daneshgahe olom tahghighte tehran bache eafahan karshenase porozhehaye EIA va HSE man dar morede mozaate mohite zist va hata mabahese ghire takhsose khodam dosta daram mosharekat konam 1 لینک به دیدگاه
DiDaX 105 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. DiDaX - Ali 2- رشته تحصیلی مهندسی نفت 3- مقطع تحصیلی سال آخر دانشگاه 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. همه جوره - هر چیزی که جالب باشه و صد البته تو رشته خودم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ اول که واسه موزیک بود عضو شدم ولی خوب از محیط فروم خوشم اومد و داریم موندگار میشیم 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلا که الافیم تو نت - 1 لینک به دیدگاه
میدیا==کچی کورد 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه 1- میدیا 2- مهندسی برق الکترونیک 3- فعلا لیسانس 4-آزاد 5- مباحثی که مربوط به رشتم میشه و البته مباحث اجتماعی فرهنگی.و از این قبیل 6-آشنایی با فکرای و حرفای آدما . استفاده ازشون ...شاید یه چیزایی یاد بگیرم!! 7- شغل شریف بیکاری!!!! لینک به دیدگاه
zina gahvareh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام زینا، مهندسی منابع طبیعی-محیط زیست، دانشگاه ازاد تهران واحد شمال دارم روی پایان نامه کار میکنم. اطلاعات این سایت ممکنه کمکم کنه . لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مهران رضائیان مهندسی صنایع کارشناسی دانشگاه شمال امل دانشجوی ترم 5 پیشرفت لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان. خوشحالم که اینجا عضو شدم. amin architect معماری کاردانی دانشکده فنی انقلاب اسلامی تهران من به معماری علاقه شدیدی دارم هدفم هم استفاده از اطلاعات دوستان و در اختیار گذاشتن اطلاعات ناچیزم اگه به درد بخوره و همچنین پیدا کردن دوستان خوب یه چیز جالب اینکه این ثبت نامم مصادف شد با آخرین روز سربازیم:ws2:که به فال نیک میگیرم. لینک به دیدگاه
dani azdr 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز... من دانیالم،بهم میگن دانی، رشتم مهندسی مکانیک، مقطع کارشناسی رو تازه تموم کردم، دانشگاه آزاد مشهد خوندم، علمی، تفریحی، ورزشی، هدفم از شرکت در انجمن بیشتر استفاده از مباحث علمی و استفاده از تجربیات دوستان در درس و کار است، با توجه به بازار خراب کار در مشهد مجبور شدم فعلا به طور موقت در شرکت بیمه نوین مشغول به کار بشم. البته اگه دوستان مایل باشن و افتخار بدن در مورد هر کار بیمه ای در خدمت هستم مخصوصا" بیمه عمر. لینک به دیدگاه
Parisas 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۸۹ باعرض و طول سیلام به برو بچ آشنای و نا آشنای نواندیش!! خوفین؟ چه خفرا؟:icon_pf (44): معرفی؟ باچه! 1.پریسا س.... 2.دوم ریاضی 3.دختر گل گلاب 4.تو فرهیختگان و پاتوقم عضوم! 5.دوستامکو دوست میدارم! 6. اصولا این شکلیم شایدم خوش اومدم نه؟ شکلکای اینجا چه توپن خیلی خندن! 1 لینک به دیدگاه
hannah09 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من حنا دانشجوی ترم 4 عمران علاقه مند به هنر و معماری اومدم اینجا که از بقیه چیز یاد بگیرم و اگه بتونم و چیزی بلد باشم در اختیار بقیه بذارم..بیشتر دوست دارم تو مباحث علمی مربوط به رشته ی خودم و معماری فعالیت کنم... از بحث آزاد و هنری هم بسیار لذت می برم لینک به دیدگاه
shahrsaze nemune 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مرجان هستم سال دوم مهندسی شهرسازی دانشگاه مشهد درس میخونم خیلی دوست دارم با بچه های مهندسی شهرسازی ارتباط داشته باشم تا از اطلاعاتشون استفاده کنم نام کاربریم شهرساز نمونه است این نام همین طوری انتخاب کردم و هیچ دلیل دیگه ای هم نداشته:ws2: ممنون میشم با هم در ارتباط باشیم 2 لینک به دیدگاه
omidan22 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سلام اميد ترم اخر مهندسي مكانيك سيالات. خوشحالم كه در بين دوستان هستم..... 1 لینک به دیدگاه
olmas 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ man olmas hastam nokare ba marama paye hame chi sang sabor-ketabe zendegi 1 لینک به دیدگاه
olmas 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ sale 80 faregh shodam az shero ashpazy ham ye kami halimone ahvaziam 1 لینک به دیدگاه
p.hashemi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اسمم پوران مهندسی شیمی میخونم دانشگاه شمال آمل ،اما گیلانیم به برنامه خاصی وارد نیستم اما امیدوارم از اطلاعات شما دوستان استفاده کنم ،در ضمن ترم4 1 لینک به دیدگاه
mosafer 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ - اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مریم 2- رشته تحصیلی نرم افزار کامپیوتر 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید تموم کردم غیر انتفاعی 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. سرگرمی شعر 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ محض همنشینی با بچه های باحال 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ مسئول سرور - تو دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
smks 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ 1- SMKS 2- كشاورزي 3- كارشناسي 4- 5-علاقه مند به دانلود طرح هاي توجيهي كشاورزي - نرم افزارهاي گرافيك (اديت عكس) - عكسهاي هوايي از گيلان- نرم افزارهايGPS براي موبايل Nokia مدل 7610 مبادله اطلاعات با بقیه و بالا بردن سطح اطلاعات خودم و بقیه تو موضوعات مختلف. امیدوارم که تو این کار با کمک شما و بقیه دوستان موفق باشم. 1 لینک به دیدگاه
reynolds_nike 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ 1-وحید 2- مکانیک 3-کارشناسی ارشد 4-دانشگاه سمنان 5-فرقی نمیکنه 6- 7-فعلا دانشجو... 2 لینک به دیدگاه
hoseinmaleki 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان... اسمم: حسین........2 حسابداری 3 کارشناسی 4فعلا در حال حاضر هم درس میخونم هم کار میکنم کارمندم..... به امید روزی که هیچ جوونی بیکار نباشه 5 خیلی دوست ذارم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم و بتونم دوست خوبی برای سایر اعضا باشم تا بتونیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده