*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.من زهراهستم.دانشجوی سال آخر منابع طبیعی و محیط زیست.البته تازه ب جمعتون واردشدم.من برای ارشدمحیط زیست اقدام کردم ولی خب نیازبه راهنمایی دارم.برای دریافت منابع حتی اگرجزوه باشه.البته تومقاله دادن در حدIsIمیتونم کمک کنم.هرکمکی باشه سلام زهرا خانم، خوش اومدی. اگه کمکی لازم بود بگو در حد توان کمک میکنیم ی سری کتاب و جزوه هست سایت، توی آدرس زیر http://www.noandishaan.com/forums/thread53920.html موفق باشی[emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] [emoji257] 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام این گروه تو تلگرام کانال یا اینستا صفه نداره؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام این گروه تو تلگرام کانال یا اینستا صفه نداره؟ سلام. خوش برگشتین تو اینجا معرفی شدن: http://www.noandishaan.com/forums/thread149557.html البته بگم فقط تلگرام یه کمی فعالتره نسبت به بقیه. 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. خوش برگشتین تو اینجا معرفی شدن: http://www.noandishaan.com/forums/thread149557.html البته بگم فقط تلگرام یه کمی فعالتره نسبت به بقیه. مرسی اومدن به خود سایت سخته:icon_pf (34): واقعا چون اکثر گروه ها اینستا یا تلگرام ن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ مرسیاومدن به خود سایت سخته:icon_pf (34): واقعا چون اکثر گروه ها اینستا یا تلگرام ن هر جایی و هرچیزی کاربرد خودشو داره دیگه اگه با گوشی میاین و دسترسی به کامپیوتر زیاد ندارین، نرم افزار tapatalk واسه اومدن به انجمن خیلی خوبه. 5 لینک به دیدگاه
mohammadreza A 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اسم:محمدرضا رشته:برق صنعتی مقطع:کاردانی دانشگاه:دانشکده شهید مهاجر مبحث مورد علاقه:کار با نرم افزار های logo و proficad و آموزش با برنامه c sharp هدف:دانلود و آموزش نرم افزار های مورد نیاز 7 لینک به دیدگاه
black.hat 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۴ 1.black hat 2.هوش مصنوعی 3.ارشد 4.دانشگاه آزاد مشهد 5.فعلا بسته به علاقم در حوزه هک و انتی هک فعالیت دارم چون علاقه دارم اما دوس دارم متلب هم یاد بگیرم 6.هدف از عضویتم تو این انجمن استفاده از تجارب دوستان و یادگیریه متلبه 7.ازونجاییکه دولت ما به تحصیل کرده هاش بها میده من آژانس معاملات ملکی دارم:ws3: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ سلاماسم:محمدرضا رشته:برق صنعتی مقطع:کاردانی دانشگاه:دانشکده شهید مهاجر مبحث مورد علاقه:کار با نرم افزار های logo و proficad و آموزش با برنامه c sharp هدف:دانلود و آموزش نرم افزار های مورد نیاز سلام مهندس... خیلی خوش اومدید به انجمن نواندیشان. منتظر حضور گرمتون در تالارها هستیم... ایشالا از اطلاعاتتون بهرمند بشیم... موفق باشید.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ 1.black hat2.هوش مصنوعی 3.ارشد 4.دانشگاه آزاد مشهد 5.فعلا بسته به علاقم در حوزه هک و انتی هک فعالیت دارم چون علاقه دارم اما دوس دارم متلب هم یاد بگیرم 6.هدف از عضویتم تو این انجمن استفاده از تجارب دوستان و یادگیریه متلبه 7.ازونجاییکه دولت ما به تحصیل کرده هاش بها میده من آژانس معاملات ملکی دارم:ws3: سلام مهندس... خوش اومدید...منتظرحضورفعالتون درتالارها هستیم... دوستای زیادی هستن که بسیار عالی متلب یاد میدن اینجا...اطلاعاتشونم عالیه. امیدوارم بیشتر انجمن شمارو زیارت کنیم. موفق باشید و پایدار. 2 لینک به دیدگاه
amrallah atashabparv 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.من امرالله هستم ولی 95 اسم امیر میشه.دانشجویی ترم آخرکارشناسی ارشد کنترل میخونم. محل کارم نیروگاه کارون چهاره 180 کیلومترس شهرکرد 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.من امرالله هستم ولی 95 اسم امیر میشه.دانشجویی ترم آخرکارشناسی ارشد کنترل میخونم.محل کارم نیروگاه کارون چهاره 180 کیلومترس شهرکرد سلام ب انجمن خوش اومدید منتظر حضورتون در تالار برق هستیم... 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سوالات رو جواب ندادم ولی از دیشب عضو فرومتون شدم 5 لینک به دیدگاه
محسن نعمت الهی1 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۴ محسن هستم..یه معمارم. از شیراز 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۴ سلام سوالات رو جواب ندادم ولی از دیشب عضو فرومتون شدم درود خوش آمدید محسن هستم..یه معمارم. از شیراز خوش آمدید 4 لینک به دیدگاه
hossein 225 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من حسین افشار هستم کارشناس ارشد رشته برنامه ریزی شهری در مرحله دفاع پایان نامه علاقه زیادی به مباحث و مسایل شهری دارم و هدف از انتخاب -جهت ارتقای سطح اگاهی -افزایش اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات اساتیدو دوستان محترم 7 لینک به دیدگاه
hossein 225 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۵ ضمن تشکر و سپاس از سرکار خانم یوسفی ارزوی موفقیت برای اعضای محترم دارم 7 لینک به دیدگاه
meysam1395 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ سلام میثم هستم 22 ساله کارشناسی تکنولوژی الکترونیک میخونم خوشال میشم با هام دوس شین 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من حسین افشار هستم کارشناس ارشد رشته برنامه ریزی شهری در مرحله دفاع پایان نامه علاقه زیادی به مباحث و مسایل شهری دارم و هدف از انتخاب -جهت ارتقای سطح اگاهی -افزایش اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات اساتیدو دوستان محترم سلام میثم هستم 22 ساله کارشناسی تکنولوژی الکترونیک میخونم خوشال میشم با هام دوس شین سلام عرض میکنم خدمت حسین آقا و آقا میثم عرض کنم خدمتتون که هر دو بزرگوارن خیلی خیلی خوش اومدید به نواندیشان ،سال نو رو هم خدمتتون تبریک عرض میکنم ، و امیدوارم سالی پر از لحظات شاد در انتظارتون باشه و امیدوارم هم شما دو عزیز و هم انجمن برای شما مفید واقع بشه، منتظر فعالیت خوبتون در انجمن هستیم. ارادتمند جاویدملکی 5 لینک به دیدگاه
Zeinab.SH 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام زینب هستم. کارشناسی شیلات از دانشگاه تهران دارم و درحال حاظر دانشجوی ارشد مترجمی زبان انگلیسی هستم. موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
محمد مهرگان فر 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من مهرگان هستم 28 سالمه مهندسی عمران اهل خوزستان شوش دانیال از بحث های علمی و فنی بی نهایت استقبال میکنم . دانلود کتاب های تخصصی و علمی رو خوشم میاد وقسمت نرم افزارها. سوابق کاری هم میتونم به پالایشگاه بندر عباس //میدان نفتی ازادگان و یاداوران// منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر//ازادراه دامغان شاهرود//سد همدان//وغیره اشاره کنم. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده