SaeedRouhanianKakhki 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام عزیزان. بنده سعید بارانی هستم.ورودی 93 مهندسی شهرسازی در دانشگاه غیرانتفاعی بینالود.از هر چی که در مورد رشتم باشه خوشم میاد. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلاممن حمید هستم کارشناس عمران و دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران/مهندسی سازه دانشگاه ازاد قائمشهر شاغل در شهرداری ساری به عنوان کارشناس فنی و شهرسازی با توجه به شرایط شغلی علاقمند به مطالب مربوط به شهر و شهر سازی مثل نما و مبلمان شهری .نحوه چیدمان پارکینگ در ساختمان ها .قوانین شهرداریها و ... وبا توجه به رشته تحصیلی کلیه جزوات و کتب درسی مربوط به مهندسی سازه هدف اصلی عضویت در سایت تهیه کتاب های درسی مربوط به رشته مهندسی عمران/سازه سلام1)آرش داداش زاده 2)مهندسی مکانیک و مهندسی هوافضا 3)به ترتیب نیرومحرکه و پیام نور 4)شدیدا به تمام مطالب علاقه مندم سلام عزیزان.بنده سعید بارانی هستم.ورودی 93 مهندسی شهرسازی در دانشگاه غیرانتفاعی بینالود.از هر چی که در مورد رشتم باشه خوشم میاد. دوستان به خونه نواندیشانی خودتون خوش اومدید در محیطی دلگرم و صمیمی..... 5 لینک به دیدگاه
kimia-k 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام. کیمیا هستم. ترم سه کارشناسی زیست کلا به همه چی علاقه دارم و مهارتم تو انواع موضوعات زیستیه دانشگاه شیراز درس میخونم دیگه چی؟؟ 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ سلام.کیمیا هستم. ترم سه کارشناسی زیست کلا به همه چی علاقه دارم و مهارتم تو انواع موضوعات زیستیه دانشگاه شیراز درس میخونم دیگه چی؟؟ درود خوش اومدید امیدوارم شاهد حضور شما در تالار زیست باشم 7 لینک به دیدگاه
Mohamad13591 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ من، محمد دارای سیکل رشته در فنی حرفه ای الکترونیک، برق ساختمان، پرورش قارچ، موبایل، خونده ام و بیشتر به الکترونیک علاقه دارم ( البته بشدت علاقه دارم) و دوس دارم در مورد الکترونیک و نقشه ها و مدارات صحبت کنم، 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ من، محمددارای سیکل رشته در فنی حرفه ای الکترونیک، برق ساختمان، پرورش قارچ، موبایل، خونده ام و بیشتر به الکترونیک علاقه دارم ( البته بشدت علاقه دارم) و دوس دارم در مورد الکترونیک و نقشه ها و مدارات صحبت کنم، سلام دوست عزیز.. خوش اومدید.... امیدورایم ..شاهد فعالیت شما در این انجمن باشیم و از اطلاعات شما بهره مند گردیم. همینطور از اطلاعات دیگران شما بهره مند شوید... 5 لینک به دیدگاه
mahan saba 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ سلام.خوش اومدی من معماری می خونم.از اشناییت خوشبختم 7 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام از اشنایی همتون خوشبختم من با نام کاربری روزگارواسمم رحیم هست تحصیلات ندارم اهل قزوین وتبریز هستم در زمینه باستان شناسی فعالیت میکنم وعلاقعه زیادی به باستان شناسی دارم امیدوارم بتونم تو این انجمن مفید باشم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۳ سلام از اشنایی همتون خوشبختم من با نام کاربری روزگارواسمم رحیم هست تحصیلات ندارم اهل قزوین وتبریز هستم در زمینه باستان شناسی فعالیت میکنم وعلاقعه زیادی به باستان شناسی دارم امیدوارم بتونم تو این انجمن مفید باشم درود آقای یوسفی خوش آمدید منتظر حضور سبز شما هستیم 4 لینک به دیدگاه
cute satan 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان نینا هستم و تازه واردم دانشجوی ارشد مجیط زیست گرایش ارزیابی امیدوارم بتونم از اطلاعات و مطالب سایت و شما دوستان عزیز استفاده کنم 7 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ ممنون مینا خانم من یک نظری داشتم تو انجمن شما قسمتی به نام باستان شناسی پیدا نکردم بهتر نیست یک قسمتی به نام باستان شناسی بزارید تا من تجربه ده سالمو در اختیار دوستان بزارم وهم چیزی یاد بگیرم وبه دوستان هم کمک کنم :gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ ممنون مینا خانممن یک نظری داشتم تو انجمن شما قسمتی به نام باستان شناسی پیدا نکردم بهتر نیست یک قسمتی به نام باستان شناسی بزارید تا من تجربه ده سالمو در اختیار دوستان بزارم وهم چیزی یاد بگیرم وبه دوستان هم کمک کنم :gnugghender: خوش اومدین دوست عزیز یه سری به این زیر گروه تالار بزنین علوم زمین 4 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ خوش اومدین دوست عزیز یه سری به این زیر گروه تالار بزنین علوم زمین سلام ممنون دوست عزیزلطف کردین ولی این اونی نیست که من خواستم ولی به هر حال ممنونم از راهنمایتون 4 لینک به دیدگاه
masih banoo 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی من مسیح بانو و دانشجوی سال آخر مهندسی معماری هستم خیلی دوس دارم اطلاعات ریادی درباره رشتم داشته باشم از دوستانی که باتجربه هستن میخوام که کمکم کنن. میسیییی:yes: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگیمن مسیح بانو و دانشجوی سال آخر مهندسی معماری هستم خیلی دوس دارم اطلاعات ریادی درباره رشتم داشته باشم از دوستانی که باتجربه هستن میخوام که کمکم کنن. میسیییی:yes: سلام... خیلی خوش اومدید...:icon_gol: منتظر حظورتون در تالار ها هستیم.... :icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگیمن مسیح بانو و دانشجوی سال آخر مهندسی معماری هستم خیلی دوس دارم اطلاعات ریادی درباره رشتم داشته باشم از دوستانی که باتجربه هستن میخوام که کمکم کنن. میسیییی:yes: درود خوش آمدید منتظر حضور شما هستیم 5 لینک به دیدگاه
hirad_moslehi 154 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام اسمم هیراد طراحی شهری میخونم مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هنر و معماری تهران از مقالات شهرسازی و بخصوص اخبار شهرسازی استفاده میکنم تخصصم طراحی فضاهای شهری و المان های عمومی شه است در حال حاضر شرکت سهامی خاص در زمینه با تخصصم ثبت کردم و مشغول کار هستم 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلاماسمم هیراد طراحی شهری میخونم مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه هنر و معماری تهران از مقالات شهرسازی و بخصوص اخبار شهرسازی استفاده میکنم تخصصم طراحی فضاهای شهری و المان های عمومی شه است در حال حاضر شرکت سهامی خاص در زمینه با تخصصم ثبت کردم و مشغول کار هستم سلاااام. خیلی خوش اومدین... منتظر حظورتون در تالارها هستیم.... 6 لینک به دیدگاه
mojtaba1134 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه عزیزان ــ من مجتبی هستم ــ رشته نرم افزار کامپیوتر ــ مقطع کارشناسی ارشد ــ دانشگاه آزاد ــ من بحث در هر موردی رو دوس دارم هر چیزی که تو زندگی بدردم بخوره .خوب طبعتأ بیشتر در مباحث کامپیوتری مخصوصأ هک ــ استفاده از نظرات و تجروبیات دوستان ــ کارم سیستم های حفاظتی و نظارتی و ... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده