bahar.mathematical 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بهار ریاضی کاربردی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی برنامه نویسی متلب،بهینه سازی چند هدفه و هرآنچه پیش آید 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بهارریاضی کاربردی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی برنامه نویسی متلب،بهینه سازی چند هدفه و هرآنچه پیش آید بهار جان خیلی خوش آمدی :welcome: 5 لینک به دیدگاه
arsi7 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 1-امیر ارسلان 2-عمران - عمران 3-کارشناسی 4-دانشگاه زابل-ساکن مشهد 5-هر آنچه که در زمینه رشته ام باشد استقبال می کنم 6-هدفم کمک گرفتن و کمک کردن در زمینه رشته م - با نرم افزار آتوکد آشنایی دارم 7-ترم دوم هستم و فعلا در هیچ مکانی فعالیت ندارم 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 1-امیر ارسلان2-عمران - عمران 3-کارشناسی 4-دانشگاه زابل-ساکن مشهد 5-هر آنچه که در زمینه رشته ام باشد استقبال می کنم 6-هدفم کمک گرفتن و کمک کردن در زمینه رشته م - با نرم افزار آتوکد آشنایی دارم 7-ترم دوم هستم و فعلا در هیچ مکانی فعالیت ندارم سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی امیدوارم کمک خوبی باشیم براتون همچنین شما 4 لینک به دیدگاه
fermick 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام fermick هستم حالا چرا این اسم،اسم عطرم بود تنها اسمی که به ذهنم رسید معماری شهری میخونم البته ترم آخر مقطع کاردانی درباره معماری هر چی باشه دوست دارم و دوست دارم این مباحث رو دنبال کنم و هدف ازعضویت این بود که دوستای بیشری پیدا کنم...و در حال حاضر بیکار هستم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۳ 1-امیر ارسلان2-عمران - عمران 3-کارشناسی 4-دانشگاه زابل-ساکن مشهد 5-هر آنچه که در زمینه رشته ام باشد استقبال می کنم 6-هدفم کمک گرفتن و کمک کردن در زمینه رشته م - با نرم افزار آتوکد آشنایی دارم 7-ترم دوم هستم و فعلا در هیچ مکانی فعالیت ندارم درود دوست عزیز به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید:welcome: سلامfermick هستم حالا چرا این اسم،اسم عطرم بود تنها اسمی که به ذهنم رسید معماری شهری میخونم البته ترم آخر مقطع کاردانی درباره معماری هر چی باشه دوست دارم و دوست دارم این مباحث رو دنبال کنم و هدف ازعضویت این بود که دوستای بیشری پیدا کنم...و در حال حاضر بیکار هستم:hapydancsmil: درود دوست گرامی خوش آمدید منتظر حضور گرم شما در تالار هستیم:welcome: 5 لینک به دیدگاه
ايوب حياتپور 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ باسلام خدمت مهندسين عزيز بنده ايوب هستم دانشجو ترم سوم ارشد برق قدرت، از صيبت هاي علمي خيلي خوشحال ميشم 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ باسلام خدمت مهندسين عزيز بنده ايوب هستم دانشجو ترم سوم ارشد برق قدرت، از صيبت هاي علمي خيلي خوشحال ميشم سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ باسلام خدمت مهندسين عزيز بنده ايوب هستم دانشجو ترم سوم ارشد برق قدرت، از صيبت هاي علمي خيلي خوشحال ميشم درود دوست گرامی به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید:welcome: 3 لینک به دیدگاه
rezamostafaei 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ ba salam dooste aziz man taze be in anjoman ozv shodam az shoma barai ashnaei ba neveshtane magale e isi komak mikham gablan az hame chiz tashakoor mikonam 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120451 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ ba salam dooste aziz man taze be in anjoman ozv shodam az shoma barai ashnaei ba neveshtane magale e isi komak mikham gablan az hame chiz tashakoor mikonam خوش اومدین. این تاپیک واسه معرفی اعضا هستش. البته فارسی. نه فینگلیش امیدوارم لینک زیر کمکتون کنه: http://www.noandishaan.com/forums/thread98389.html 5 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ایلیا هستم مهندسی کامپیوتر علاقمند به موسیقی و برنامه نویسی 12 لینک به دیدگاه
ايوب حياتپور 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ باسلام خدمت مهندسين عزيز بنده ايوب هستم دانشجو ترم سوم ارشد برق قدرت، از صحبت هاي علمي خيلي خوشحال ميشم از مديريت انجمن و همه ي دوستان تشكر ميكنم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ایلیا هستم مهندسی کامپیوتر علاقمند به موسیقی و برنامه نویسی درود دوست گرامی به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ salam manon az hamatoon درود خوش آمدید... ممنون میشم طبق قوانین انجمن فازسی تایپ کنید 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ سلام ایلیا هستم مهندسی کامپیوتر علاقمند به موسیقی و برنامه نویسی از مديريت انجمن و همه ي دوستان تشكر ميكنم salam manon az hamatoon خوش اومدین در تالار خانواده منتظرتون میمونم 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان همگی خوش اومدین :welcome: 3 لینک به دیدگاه
MEHDI ZAYERCHI 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام وخسته نباشید به همه دوستان من مهدی زایرچی تحصیلات فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی 12 سال سابقه کار زمینه های نقشه کش و مهندسی معکوس طراحی سازه دریایی و صنعتی مدیر پروژه فعلا 5 سال مدیر فنی و دفتر فنی مهندس کشتی سازی صنعت و دریا (خرمشهر)خصوصی مشغول کار هستم و این چند روز از طریق نت با انجمن اشنا شدم و به خاطر پروژه ساختمانی و مجتمع تجاری به این واحد اعلام شده . با تشکر 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ سلام وخسته نباشید به همه دوستانمن مهدی زایرچی تحصیلات فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی 12 سال سابقه کار زمینه های نقشه کش و مهندسی معکوس طراحی سازه دریایی و صنعتی مدیر پروژه فعلا 5 سال مدیر فنی و دفتر فنی مهندس کشتی سازی صنعت و دریا (خرمشهر)خصوصی مشغول کار هستم و این چند روز از طریق نت با انجمن اشنا شدم و به خاطر پروژه ساختمانی و مجتمع تجاری به این واحد اعلام شده . با تشکر سلام اقا مهدی خوش اومدی در تالار مکانیک در خدمتونیم از تجربیاتتون استفاده میکنیم انشالله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده