*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.مینا هستم.کاربر جدیده سایت .من ترم 4 و آخر کاردانی معماری هستم.و انشاء ا... به زودی به جمع مهندسی ها می پیوندم(کارشناسی)برای ثبت نام سایت گزینه ای که به کاردانی بخوره نداشت.مجبور شدم مهندسی معماری که 90 درصد به رشته خودم نزدیکه رو انتخاب کنم.اولین باریه که توی یه سایت عضو میشم.امیدوارم کاربر خوب و فعالی باشم و توی این راه من و از راهنمایی هاتون بی نصیب نگذارید.دانشگاه تهران غرب درس می خونم.از بحث های علمی و بحث هایی که به رشته ی خودم مربوط می شه خوشم میاد.از اطلاعات و معلومات بقیه بهره ببرم و بتونم اطلاعات خودم و هر چند که به پای شما نمی رسه رو در اختیار بقیه بزارم و همچنین به تعداد دوستانم اضافه کنم.من به کد واردم و تسلط کافی دارم.به زبان هم همین طور و فعلا مشغول درس. 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ي دوستان............ اين پست در تاريخ 25.1.90........ويرايش شده....... بيتام...... 23ساله .... تهرانم...... فارغ التحصيل .كارشناسي راديولوژي از دانشگاه علوم پزشكي تهران...... دانشجوي پزشكي عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران .....سال(3).... دانشجو ي ترم 4 مترجمي فرانسه دانشگاه آزاد تهران مركز..... شاغلم .......(يكي از بيمارستانهاي وابسته به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي).... به دعوت واحترام يكي از دوستانم عضو شدم.......... دوست دارم و ميخوام در تالار پزشكي !!!!!!نديدمش چرا:icon_pf (34):!!!!!و بخشاي مرتبطش فعاليت كنم به صورت علمي............ البته بعد از تير ماه........چون تا اون موقه در گير در سام و غير فعال.......... و همچنين در تالار زبان و همچنين تالار ادبيات.......... 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام حمید هستم کارشناسی شهرسازی آزاد قزوین میخونم 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ سلام. من مهرابم. به لطف خدا امسال با رتبه 65 ارشد قبول شدم. قبلا دانشگاه صنعتي اصفهان مي رفتم.ارشد هم انشاالله همونجا ميرم. فعلا هم توي يه كارخانه بزرگ توليد لولزم خانگي مشغولم. راستش من هدفم بيشتر كمك به ديگرانه البته فرصتم براي فعاليت در انجمن كمه ولي سعي ميكنم فعال باشم . دوستان در هر زمينه كاري داشتن يا مشورتي خواستن در خدمت هستم.:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Life in Mars 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سیلام به همه خوبان.. تازه وارد میباشم.. اسمم: رویا رشته تحصیلی: همون فیزیک نجومی و ریاضیات تو همه بخش ها خواهم چرخید... دیگه..خوش باشیم همه با هم.. 1 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مریم نقشه کشی معماری می خونم ترم 4 دانشگاه تهران غرب دوست دارم چیزای بیشتری راجع معماری بدونم و اطلاعاتم رو در اختیار دوستان معمارم قرار بدم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Niyayesh 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااام منم اومد انشالله کم کم با هم آشنا میشیم فقط اینو بگم که نیایشم 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من هم تازه وارد ام اسم و رشته ام رو هم که نوشتم 1 لینک به دیدگاه
elahe.t 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام 1.الهه 2.برق-مخابرات 3.کارشناسی 4.آزاد بروجرد 5.من میتونم تو بنامه نویسی با ارکد و مطلب کمکتون کنم. 6.الان که ترم آخرم :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ محمد هستم... خوشحالم که در جمع شما هستم... 1 لینک به دیدگاه
paryam 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ سلام به همه :icon_pf (44): اسمم پروینه با همینم منو بشناسین کامپیوتر میخونم کارشناسی و ترم آخرم دانشگاه آزاد اسلامی تبریز میخونم رشته خودم + فیلم و سینما هدفم.......... شغل ندارم فهلا ........در حال تحصیلم 1 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ من نسرين هستم. رشته ي روانشناسي. (مقطع دكترا).كي به كيه بذار دولوخ بگيم. خوشحالم كه هستم. :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام علیکم سحر هستم آشنا هم زیاد میبینم:دی 3 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام نیاز به معرفی ندیدم فک کنم الکترونیک میخونم تهران مرکز خوشم میاد دور هم با بچه هایه دیگه باشیم غم هامونو فراموش کنیم و فقط به شادی فک کنیم در هر زمینه ای که لازم ببینم شرکت میکنم بیتا گفت بیام 1 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بروبچز فرزادم نامزدم اينجا مدير بود گفت هرچي نگا ميكنم ميبينم يه چي تو نوانديشان كمه گفتيم چي؟ جيگر گفت تو يعني من ما هم اومديم جيگر طلاي من عافاست عخش منه عافا ديگه همه چي جوره من اومدم 1 لینک به دیدگاه
moein_13 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام اونایی که منو میشناسن دستا بالا 1 لینک به دیدگاه
naz_brayan66 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی:hi: من نازنینم الکترونیک خوندم منم همه جا سر میزنم 1 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من از دوستان دکتر نادر هستم امیدوار بتوانم در سایت برای شما مفید باشم و دوستان خوبی اینجا پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
sanaeefar 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ درود من حميد رضا سنايي فر (حميد صدام كنيد) دانشجوي كارشناسي ارشد برنامه ريزي شهري دانشگاه تهران و فارغ التحصيل مهندسي شهرسازي دانشگاه بجنورد فعلا كه درگير درساييم وكار نمي كنم ايشالا 3 ترمه تموم كنم مي رم سر كار آشنايي با برو بچه هاي باحال شهرساز تو كشور استفاده از مقالات و اطلاعات و پروژه ها 1 لینک به دیدگاه
rosesefid 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. : rosesefid 2- رشته تحصیلی : عمران 3- مقطع تحصیلی : ليسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید : دانشگاه سراسري تبريز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. : من دوست دارم بخشهاي عكس و فيلم كارهاي اجرايي تو سايت زيا دباشه چون فهم مطلب رو بهتر ميكنه 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آشنايي بيشتر و بهتر با مطالب مربوط به رشته ام 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ كارشناس كنترل پروژه- كجاش حالا فعلا بمونه!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده