t.bahar 137 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بهار هستم خیلی هم خوش اومدم مدیریت جهانگردی میخونم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامبهار هستم خیلی هم خوش اومدم مدیریت جهانگردی میخونم سلام بهار جون بله خیلی خوش اومدی منتظر حضورت هستیم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامبهار هستم خیلی هم خوش اومدم مدیریت جهانگردی میخونم سلام بهار خانوم. معلومه که خوش اومدی. ایشالا همیشه موفق باشی . 6 لینک به دیدگاه
roin tan 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ esmam mahyast, memari mikhonam terme 2e memarie daneshkadeye shariatiam, komak gereftan az dostane gerami:ws3: 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ esmam mahyast,memari mikhonam terme 2e memarie daneshkadeye shariatiam, komak gereftan az dostane gerami:ws3: سلام خیلللیییی خوش اومدی:w66: فقط اگه لطف کنی فارسی بنویسی که راحتتر خونده بشه ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ esmam mahyast,memari mikhonam terme 2e memarie daneshkadeye shariatiam, komak gereftan az dostane gerami:ws3: سلام دوستی خوش اومدی منتظر حضورت تو نواندیشان هستیم 5 لینک به دیدگاه
mdrsh 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسمم سیما رشته تحصیلی : مهندسی شیمی مقطع : کارشناسی دانشگاه : سراسری سمنان هدف از عضویت : می خواستم با محیط انجمن بیشتر آشنا شم و در حال حاضر دانشجو هستم 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اسمم سیمارشته تحصیلی : مهندسی شیمی مقطع : کارشناسی دانشگاه : سراسری سمنان هدف از عضویت : می خواستم با محیط انجمن بیشتر آشنا شم و در حال حاضر دانشجو هستم سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه ی دوست جونای گلم خوش اومدیییییییییین :hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
maryam8498 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1- مریم هستم 2- مدیریت صنعتی 3- کارشناسی 4- دانشگاه پیام نور 5- از مباحث علمی و متفرقه 6- آشنایی و یادگیری مطالب مفید 7- دانشجو 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 1- مریم هستم 2- مدیریت صنعتی 3- کارشناسی 4- دانشگاه پیام نور 5- از مباحث علمی و متفرقه 6- آشنایی و یادگیری مطالب مفید 7- دانشجو سلام مریم خانوم به نواندیشان خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
رگبار 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رگبار هستم مهندسی شهرسازی دانشگاه پیام نور از آشنایی با اینجا و بچه ها خوشحالم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
optimistic405 262 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رگبار هستم مهندسی شهرسازی دانشگاه پیام نور از آشنایی با اینجا و بچه ها خوشحالم :hapydancsmil: خوش اومدی فقط یه وقت شدید نشی انجمن رو سیل ببره 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رگبار هستم مهندسی شهرسازی دانشگاه پیام نور از آشنایی با اینجا و بچه ها خوشحالم :hapydancsmil: خوش اومدی مهندس :Welcome1: ما هم از اشنایی با تو خوشحالیم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رگبار هستم مهندسی شهرسازی دانشگاه پیام نور از آشنایی با اینجا و بچه ها خوشحالم :hapydancsmil: سلام دوستی خوش اومدی به نواندیشان 6 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام رگبار هستم مهندسی شهرسازی دانشگاه پیام نور از آشنایی با اینجا و بچه ها خوشحالم :hapydancsmil: سلام خیلی خیلی به انجمن خودت خوش اومدی:w66: 5 لینک به دیدگاه
faeze911 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فائزه ام دانشجو معماری ترم3 کاردانی هدفم یادگیری و ... 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همگی خوش اومدید... بیشتر بفرمائید داخل... دم ِ در بـده...! 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فائزه ام دانشجو معماری ترم3 کاردانی هدفم یادگیری و ... سلام فایزه خانم خیلی خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من فائزه ام دانشجو معماری ترم3 کاردانی هدفم یادگیری و ... سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده