Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود به همگی مهدی هستم صنایع خوندم برای فعالیت های علمی و تحقیقاتی عضو انجمن شدم امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود به همگی مهدی هستم صنایع خوندم برای فعالیت های علمی و تحقیقاتی عضو انجمن شدم امیدوارم دوستای خوبی اینجا پیدا کنم سلام مهدی . خوش اومدی کچل ( کاملا مشخصه واسه فعالیت علمی اومدی) 4 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. نام خودم ، مهدی 2- رشته تحصیلی نرم افزار رایانه 3- مقطع تحصیلی کاردان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید سراسری روزانه بود 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تاریخ-تاریخ-تاریخ-.... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آدمی موفقه که از دانش خودش به دیگران ببخشه و همیشه در پی افزایش دانش وخرد هم باشه . 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ حسابدار سازمان ترانزیت جهانی -نمایندگی ایران-شاخه آسیا امیدوارم که جمعتون به اندازه یه دوست جدید جا داشته باشه .! 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. نام خودم ، مهدی 2- رشته تحصیلی نرم افزار رایانه 3- مقطع تحصیلی کاردان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید سراسری روزانه بود 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تاریخ-تاریخ-تاریخ-.... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آدمی موفقه که از دانش خودش به دیگران ببخشه و همیشه در پی افزایش دانش وخرد هم باشه . 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ حسابدار سازمان ترانزیت جهانی -نمایندگی ایران-شاخه آسیا امیدوارم که جمعتون به اندازه یه دوست جدید جا داشته باشه .! سلام دوستی خوش اومدی به نواندیشان خیلی خوشحال میشیم که شمارو تو جمع بچه های نواندیشان ببینیم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
امید اسدزاده 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام محمد من امیدم تازه با این سایت آشنا شدم. داشنجوی مهندسی مواد هستم و تو دانشگاه آزاد مشهد دارم کارشناسی میخونم. مدرس زبان و ریاضیات هستم. از مقالات ISI خیلی خوشم میاد و دوس دارم چند مقاله بنویسم. هدفم از اومدن با این سایت هم تبادل اطلاعته... همین 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام محمد من امیدمتازه با این سایت آشنا شدم. داشنجوی مهندسی مواد هستم و تو دانشگاه آزاد مشهد دارم کارشناسی میخونم. مدرس زبان و ریاضیات هستم. از مقالات ISI خیلی خوشم میاد و دوس دارم چند مقاله بنویسم. هدفم از اومدن با این سایت هم تبادل اطلاعته... همین سلام دوستی به نواندیشان خوش اومدی منتظر حضورت هستیم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. نام خودم ، مهدی 2- رشته تحصیلی نرم افزار رایانه 3- مقطع تحصیلی کاردان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید سراسری روزانه بود 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تاریخ-تاریخ-تاریخ-.... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آدمی موفقه که از دانش خودش به دیگران ببخشه و همیشه در پی افزایش دانش وخرد هم باشه . 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ حسابدار سازمان ترانزیت جهانی -نمایندگی ایران-شاخه آسیا امیدوارم که جمعتون به اندازه یه دوست جدید جا داشته باشه .! سلام آقا مهدی خیلی خیلی به انجمن نو اندیشان خوش اومدی:w66::w63: سلام محمد من امیدمتازه با این سایت آشنا شدم. داشنجوی مهندسی مواد هستم و تو دانشگاه آزاد مشهد دارم کارشناسی میخونم. مدرس زبان و ریاضیات هستم. از مقالات ISI خیلی خوشم میاد و دوس دارم چند مقاله بنویسم. هدفم از اومدن با این سایت هم تبادل اطلاعته... همین سلام آقا امید خیییییلیییی به انجمن خوش اومدی:w66::w63: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ موفق باشید به نواندیشان خوش اومدی شما هم موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
ghasedak68 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قاصدک هستم .لیسانس روانشناسی.اهل کاشان .شغلم کارای آماری و پروژه انجام میدم . واسه کسب اطلاعات و سرگرمی اومدم . دانشگاه پیام نور بودم .سربازم نیستم خخخخخخخخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قاصدک هستم .لیسانس روانشناسی.اهل کاشان .شغلم کارای آماری و پروژه انجام میدم . واسه کسب اطلاعات و سرگرمی اومدم . دانشگاه پیام نور بودم .سربازم نیستم خخخخخخخخخخخخ سلام خوش اومدی دوستی 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام قاصدک هستم .لیسانس روانشناسی.اهل کاشان .شغلم کارای آماری و پروژه انجام میدم . واسه کسب اطلاعات و سرگرمی اومدم . دانشگاه پیام نور بودم .سربازم نیستم خخخخخخخخخخخخ سلام خیلی خیلی خوش اومدی:w66: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. نام خودم ، مهدی 2- رشته تحصیلی نرم افزار رایانه 3- مقطع تحصیلی کاردان 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید سراسری روزانه بود 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تاریخ-تاریخ-تاریخ-.... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آدمی موفقه که از دانش خودش به دیگران ببخشه و همیشه در پی افزایش دانش وخرد هم باشه . 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ حسابدار سازمان ترانزیت جهانی -نمایندگی ایران-شاخه آسیا امیدوارم که جمعتون به اندازه یه دوست جدید جا داشته باشه .! سلام آق مهدی. خیلی خوش اومدی داداش ما هم امیدواریم دوستانی مثل شما داشته باشیم تا بتونبم از اطلاعات مفیدشون استفاده کنیم منتظرت هستیم حاجی سلام محمد من امیدمتازه با این سایت آشنا شدم. داشنجوی مهندسی مواد هستم و تو دانشگاه آزاد مشهد دارم کارشناسی میخونم. مدرس زبان و ریاضیات هستم. از مقالات ISI خیلی خوشم میاد و دوس دارم چند مقاله بنویسم. هدفم از اومدن با این سایت هم تبادل اطلاعته... همین عه تو عم مثل خودم ریاضی و زبان درس میدی :hapydancsmil: دوستای خوبی میشیم حتما راستی یادم رفت سلام بدم و بگم از ورودت به جمع صمیمیه نواندیش های ایران خیلی خوشحالم مینویسی حاجی عجله نکن حالا... موفق باشید با وجود شما حتما موفق میشیم دادا خوش گلیبسن سلام قاصدک هستم .لیسانس روانشناسی.اهل کاشان .شغلم کارای آماری و پروژه انجام میدم . واسه کسب اطلاعات و سرگرمی اومدم . دانشگاه پیام نور بودم .سربازم نیستم خخخخخخخخخخخخ سلام قاصدک چه اسم قشنگی داری اهل کاشانی ؟ روزگارت چطوره ؟ منم یه مدت برای سازمان آمار کار میکردم :hapydancsmil: سربازم که نیستی !! راستی خوش اومدی. منتظرت هستیم .... 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هم باز از این تریبون استفاده میکنم و به همه دوستان فیلسوف ، دانشمند ،دکتر و مهندس خوش آمد و خیر مقدم میگم امیدوارم هم شما برای انجمن هم انجمن برای شما مفید واقع بشید..... 8 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سالمو درود فراوان اشکان هستم رشتهٔ مکانیک فعلا معلوم نیست جمدتم یا سیالات ولی به احتمال زیاد جامدات پیام نور کارشناسی ترم ۲ از انجمنو فعالیتها خوشم اومد اومدم که ازش استفاده کنم حالا اگه یه وقتم تونستم به کسی کمک کنم در خدمتم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سالمو درود فراواناشکان هستم رشتهٔ مکانیک فعلا معلوم نیست جمدتم یا سیالات ولی به احتمال زیاد جامدات پیام نور کارشناسی ترم ۲ از انجمنو فعالیتها خوشم اومد اومدم که ازش استفاده کنم حالا اگه یه وقتم تونستم به کسی کمک کنم در خدمتم سلام دوستی خوش امدی خوشحال میشیم تو جمعمون حضور داشته باشی 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سالمو درود فراواناشکان هستم رشتهٔ مکانیک فعلا معلوم نیست جمدتم یا سیالات ولی به احتمال زیاد جامدات پیام نور کارشناسی ترم ۲ از انجمنو فعالیتها خوشم اومد اومدم که ازش استفاده کنم حالا اگه یه وقتم تونستم به کسی کمک کنم در خدمتم سلام آقا اشکان خیلی خیلی خوش اومدی:hapydancsmil::w66: ایشالله شاهد فعالیت های خوبت باشیم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سالمو درود فراواناشکان هستم رشتهٔ مکانیک فعلا معلوم نیست جمدتم یا سیالات ولی به احتمال زیاد جامدات پیام نور کارشناسی ترم ۲ از انجمنو فعالیتها خوشم اومد اومدم که ازش استفاده کنم حالا اگه یه وقتم تونستم به کسی کمک کنم در خدمتم عه اشکان جون اینجایی ؟ خیلی خوش اومدی و خیلی هم کار خوبی میکنی که اطلاعاتتو با ما به اشتراک میزاری. بیشتر ببینیمت سالار 4 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها میسیسیپی هستم امیدوارم لحضات خوبی رو در کنار دوستان در این انجمن سپری کنیم 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها میسیسیپی هستم امیدوارم لحضات خوبی رو در کنار دوستان در این انجمن سپری کنیم سلام میسیسیپی به نواندیشان خوش اومدی...منتظر حضورت هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده