.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عادل هستم. امروز یک شنبه 20 اسفند 91 اسم نوشتم.... خخخخخفکر نکنم زیاد بتونم بیام ولی به نظرم سایت خوفی اومد. از M.Aref خوشم اومد. 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. عادل خان.... 2- رشته تحصیلی برق-الکترونیک.... عشششششششششششقه:hapydancsmil: 3- مقطع تحصیلی کارشناسی-ترم 8م 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد-خیلی معروفه... 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تو زمینه برقی مرقی-نرم افزار- e-book 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ واسه پروژه کارآموزیم مطلب بگیرم...ههه. شوخیدم، تبادل اطلاعات با برقیا 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ وبگرد....- دانشجو سلام عادل خان خوش اومدی با وجود مشغلاتت منتظر حضورت تو انجمن هستیم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عادل هستم. امروز یک شنبه 20 اسفند 91 اسم نوشتم.... خخخخخفکر نکنم زیاد بتونم بیام ولی به نظرم سایت خوفی اومد. از M.Aref خوشم اومد. 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. عادل خان.... 2- رشته تحصیلی برق-الکترونیک.... عشششششششششششقه:hapydancsmil: 3- مقطع تحصیلی کارشناسی-ترم 8م 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد-خیلی معروفه... 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تو زمینه برقی مرقی-نرم افزار- e-book 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ واسه پروژه کارآموزیم مطلب بگیرم...ههه. شوخیدم، تبادل اطلاعات با برقیا 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ وبگرد....- دانشجو سلام عادل خان بسیار خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
hadirejayi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ salam man hadi rejayi. karshenasi omran mikhonam ghochan dars mikhonam felan nezarat va naghshe mikesham . 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ salam man hadi rejayi. karshenasi omran mikhonam ghochan dars mikhonam felan nezarat va naghshe mikesham . سلام آقا هادی خوش اومدی منتظر حضورت تو انجمن هستیم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ salam man hadi rejayi. karshenasi omran mikhonam ghochan dars mikhonam felan nezarat va naghshe mikesham . سلام آقا هادی خیلی خوش اومدین 3 لینک به دیدگاه
chemistry_lab 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان. 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن = امیر هستم ارادتمند همگی 2- رشته تحصیلی = مهندسی شیمی 3- مقطع تحصیلی =کارشناسی مابقی سوالات اطلاعات اضافی بود که حذف شد. همین اطلاعات برای آشنایی کافی ست خوشوقتم. 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان. مابقی سوالات اطلاعات اضافی بود که حذف شد. همین اطلاعات برای آشنایی کافی ست خوشوقتم. سلام آقا امیرر خوش اومدی منتظر حضورت تو انجمن هستیم:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان. مابقی سوالات اطلاعات اضافی بود که حذف شد. همین اطلاعات برای آشنایی کافی ست خوشوقتم. سلام امیرآقا خوش اومدی دوست عزیز آقایی مهندس به این میگویند معرفی 3 لینک به دیدگاه
navid111 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همگی ............................... اسمم نوید. دانشجوی کارشناسی معماری از دانشگاه گچساران کارم ازاد از مباحث معماری و ساختمان خوشم مییاد 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همگی ...............................اسمم نوید. دانشجوی کارشناسی معماری از دانشگاه گچساران کارم ازاد از مباحث معماری و ساختمان خوشم مییاد سلام آقا نوید خوش اومدی منتظر حضورت هستیم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همگی ...............................اسمم نوید. دانشجوی کارشناسی معماری از دانشگاه گچساران کارم ازاد از مباحث معماری و ساختمان خوشم مییاد سلام آقا نوید خوش اومدی مهندس موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
saeed urmia 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ب همه اسمم سعیده،ترم 4 ارشد مهندسی شیمی.دانشجوی دانشگاه صنعتی اورمیه. از هرچیزی ک مربوط ب شیمی باشه خوشم میاد+موسیقی و فیلم. 10 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ب همهاسمم سعیده،ترم 4 ارشد مهندسی شیمی.دانشجوی دانشگاه صنعتی اورمیه. از هرچیزی ک مربوط ب شیمی باشه خوشم میاد+موسیقی و فیلم. به نواندیشان خوش اومدی مهندس :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام ب همهاسمم سعیده،ترم 4 ارشد مهندسی شیمی.دانشجوی دانشگاه صنعتی اورمیه. از هرچیزی ک مربوط ب شیمی باشه خوشم میاد+موسیقی و فیلم. سلام اقا سعید خوش اومدی منتظر حضورت تو انجمن هستیم:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
mohamadiman 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان من اسمم ایمان رشتم مهندسی معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد از کلیه مباحث معماری خوشم میاد هدفم آشنایی با دوستان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشتم در حال حاظر در دفتر فنی مهندسی مشغول به کارم 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان من اسمم ایمان رشتم مهندسی معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد از کلیه مباحث معماری خوشم میاد هدفم آشنایی با دوستان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشتم در حال حاظر در دفتر فنی مهندسی مشغول به کارم سلام آقا ایمان خوش اومدی :welcome: منتظر حضورت تو انجمن هستیم:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
PARIGOL 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من پاور پوینت غشای سلولی میخام چیکار کنم خیلی عجله دارم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من پاور پوینت غشای سلولی میخام چیکار کنم خیلی عجله دارم سلام دوستی خوش اومدی به بچه ها گفتم اگه بتونن حتما کمکت میکنه 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان من اسمم ایمان رشتم مهندسی معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد از کلیه مباحث معماری خوشم میاد هدفم آشنایی با دوستان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشتم در حال حاظر در دفتر فنی مهندسی مشغول به کارم سلام اقا ایمان به نواندیشان خوش اومدی هم رشته ای، توی تالار معماری منتظرتیم :Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ب همهاسمم سعیده،ترم 4 ارشد مهندسی شیمی.دانشجوی دانشگاه صنعتی اورمیه. از هرچیزی ک مربوط ب شیمی باشه خوشم میاد+موسیقی و فیلم. سلام به همه ی دوستان من اسمم ایمان رشتم مهندسی معماری مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد از کلیه مباحث معماری خوشم میاد هدفم آشنایی با دوستان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشتم در حال حاظر در دفتر فنی مهندسی مشغول به کارم سلام من پاور پوینت غشای سلولی میخام چیکار کنم خیلی عجله دارم :w66: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده