faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ چرا کسی به من تبریک درست حسابی نمیگه ؟ خییییییییییییییلیییییییییییییییییی خوش اومدی نو اندیشان دوستییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: با سلام اسمم امیر بچه ها صدام میکنن دایی مهندسی عمران خوندم دانشگاه آزاد 28سالمه امیدوارم روزای خوبی داشته باشیم (باهم) خوش اومدی مهندس امیدوارم نواندیشان خوش بگذره بهتون سلام به همه دوستای خوب و شب نشین.منم هادی ام .مکانیک خوندم و از آشنایی تون خوشحالم :Welcome1: :w66: 2 لینک به دیدگاه
rexar051 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همگی 1- احسان هستم لقبم هم رکسار Rexar 2- کامپیوتر میخونم 3- در مقطع کارشناسی 4- دانشگاه اسرار مشهد 6- یادگیری، آموزش دادن، سرگرمی و .... 7- بی کار 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همگی 1- احسان هستم لقبم هم رکسار Rexar 2- کامپیوتر میخونم 3- در مقطع کارشناسی 4- دانشگاه اسرار مشهد 6- یادگیری، آموزش دادن، سرگرمی و .... 7- بی کار سلام مهندس خیلی خوش اومدین نائب الزیاره باشید دوست عزیز 5 لینک به دیدگاه
sayrus 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام علی هستم کارشناس ارشد فیزیولوژی تولیدمثل دانشگاه خرم آباد مقاله ای در رابطه با فیزیولوژی دام بخاید در خدمتم.فدای همه 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام علی هستم کارشناس ارشد فیزیولوژی تولیدمثل دانشگاه خرم آباد مقاله ای در رابطه با فیزیولوژی دام بخاید در خدمتم.فدای همه :Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام اسمم امیر بچه ها صدام میکنن دایی مهندسی عمران خوندم دانشگاه آزاد 28سالمه امیدوارم روزای خوبی داشته باشیم (باهم) سلام به همگی 1- احسان هستم لقبم هم رکسار Rexar 2- کامپیوتر میخونم 3- در مقطع کارشناسی 4- دانشگاه اسرار مشهد 6- یادگیری، آموزش دادن، سرگرمی و .... 7- بی کار سلام علی هستم کارشناس ارشد فیزیولوژی تولیدمثل دانشگاه خرم آباد مقاله ای در رابطه با فیزیولوژی دام بخاید در خدمتم.فدای همه خیلی خوش اومدید .......... منتظر حضور فعال شما دوستان عزیز هستیم............... 7 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ منم که دختر زیبا یا خانم دشواری خیلی هم خوش اومدم یکه یکم 6 لینک به دیدگاه
sahar62 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سحرم دانشجوی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد.برا جستجوی مقاله تحقیق وارد ای سایتبه صورت تصادفی شدم در این مورد از دوستان کمک میخوام.دنبال مقاله ای در مورد مطاله تطبیقی برنامه ریزی ظرفیت در سیستمهای پیوسته وغیر پیوسته هستم لطفا هرچه زودتر دوستان به ایمیلم بفرستن مرسی 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام سحرم دانشجوی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد.برا جستجوی مقاله تحقیق وارد ای سایتبه صورت تصادفی شدم در این مورد از دوستان کمک میخوام.دنبال مقاله ای در مورد مطاله تطبیقی برنامه ریزی ظرفیت در سیستمهای پیوسته وغیر پیوسته هستم لطفا هرچه زودتر دوستان به ایمیلم بفرستن مرسی سلام سحر خانم خیلی خوش اومدین منتظر فعالیتتون هستیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ منم که دختر زیبا یا خانم دشواری خیلی هم خوش اومدم یکه یکم :w66: 2 لینک به دیدگاه
مهرداد 51 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من مهرداد 51 هستم . دو تا مدرك مهندسي دارم . مدير يك واحد از يك شركت بزرگ هستم به مطالب مختلف علاقه مند هستم آسيابم همه چيز خورد ميكنه تمايل دارم با همه شما دوست بشم 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممن مهرداد 51 هستم . دو تا مدرك مهندسي دارم . مدير يك واحد از يك شركت بزرگ هستم به مطالب مختلف علاقه مند هستم آسيابم همه چيز خورد ميكنه تمايل دارم با همه شما دوست بشم سلام سحرم دانشجوی ارشد رشته مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد.برا جستجوی مقاله تحقیق وارد ای سایتبه صورت تصادفی شدم در این مورد از دوستان کمک میخوام.دنبال مقاله ای در مورد مطاله تطبیقی برنامه ریزی ظرفیت در سیستمهای پیوسته وغیر پیوسته هستم لطفا هرچه زودتر دوستان به ایمیلم بفرستن مرسی دوستان خوبم خوش اومدید، منتظر حضورتون هستیم........ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممن مهرداد 51 هستم . دو تا مدرك مهندسي دارم . مدير يك واحد از يك شركت بزرگ هستم به مطالب مختلف علاقه مند هستم آسيابم همه چيز خورد ميكنه تمايل دارم با همه شما دوست بشم سلام آقا مهرداد خیلی خوش اومدین بنده هم مهندس صنایع هستم وارشدم مدیریت صنعتی منتظر فعالیت شما در مجله کایزن و تالار صنایع هستیم http://www.noandishaan.com/forums/forum145.html 4 لینک به دیدگاه
faeze ebrahimi 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اسمم فائزه است. مهندسی شهرسازی میخونم البته ترم 6 هستم 1 ترم دیگه دارم تا کارشناسی بگیرم. دانشگاه آزاد ملایر اومدم اینجا که مطالب جدید در مورد رشتم یاد بگیرم و پیدا کردن مطالب جدید فعلا هم فقط درس میخونم و کار خاصی به جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم 10 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاماسمم فائزه است. مهندسی شهرسازی میخونم البته ترم 6 هستم 1 ترم دیگه دارم تا کارشناسی بگیرم. دانشگاه آزاد ملایر اومدم اینجا که مطالب جدید در مورد رشتم یاد بگیرم و پیدا کردن مطالب جدید فعلا هم فقط درس میخونم و کار خاصی به جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم سلام ورودتون به انجمنرو خوش آمد میگم 7 لینک به دیدگاه
Darabim73 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلام اسم من محمد جوادdarabim73 رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه کمال الملک نوشهر تمام مباحث رشته شهرسازی دریافت پروژه و مقاله دانشجو هستم. 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاماسمم فائزه است. مهندسی شهرسازی میخونم البته ترم 6 هستم 1 ترم دیگه دارم تا کارشناسی بگیرم. دانشگاه آزاد ملایر اومدم اینجا که مطالب جدید در مورد رشتم یاد بگیرم و پیدا کردن مطالب جدید فعلا هم فقط درس میخونم و کار خاصی به جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم سلام سلااااام خوش اومدی دوستم بَه بَه هم اسم که هستیم!!! و یجورایی هم شهریم هستی!!!من اهل همدانم!!! سلام اسم من محمد جوادdarabim73رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه کمال الملک نوشهر تمام مباحث رشته شهرسازی دریافت پروژه و مقاله دانشجو هستم. سلام خوش اومدید دوستِ عزیز 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاماسمم فائزه است. مهندسی شهرسازی میخونم البته ترم 6 هستم 1 ترم دیگه دارم تا کارشناسی بگیرم. دانشگاه آزاد ملایر اومدم اینجا که مطالب جدید در مورد رشتم یاد بگیرم و پیدا کردن مطالب جدید فعلا هم فقط درس میخونم و کار خاصی به جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم سلام اسم من محمد جوادdarabim73رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه کمال الملک نوشهر تمام مباحث رشته شهرسازی دریافت پروژه و مقاله دانشجو هستم. سلام دوستیا خوش اومدید منتظر حضورتون هستیم:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ سلاماسمم فائزه است. مهندسی شهرسازی میخونم البته ترم 6 هستم 1 ترم دیگه دارم تا کارشناسی بگیرم. دانشگاه آزاد ملایر اومدم اینجا که مطالب جدید در مورد رشتم یاد بگیرم و پیدا کردن مطالب جدید فعلا هم فقط درس میخونم و کار خاصی به جز درس خوندن و دانشگاه رفتن ندارم انشالله لیسانس راهم میگیرید خیلی خوش اومدین سلام اسم من محمد جوادdarabim73رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه کمال الملک نوشهر تمام مباحث رشته شهرسازی دریافت پروژه و مقاله دانشجو هستم. سلام برشما خیلی خوش اومدین موفق باشید دوستان 4 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عادل هستم. امروز یک شنبه 20 اسفند 91 اسم نوشتم.... خخخخخ فکر نکنم زیاد بتونم بیام ولی به نظرم سایت خوفی اومد. از M.Aref خوشم اومد. 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. عادل خان.... 2- رشته تحصیلی برق-الکترونیک.... عشششششششششششقه:hapydancsmil: 3- مقطع تحصیلی کارشناسی-ترم 8م 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد-خیلی معروفه... 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. تو زمینه برقی مرقی-نرم افزار- e-book 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ واسه پروژه کارآموزیم مطلب بگیرم...ههه. شوخیدم، تبادل اطلاعات با برقیا 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ وبگرد....- دانشجو 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده