faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلامنیما مهندسی مکانیک-ساخت و تولید کارشناسی به مباحث مربوط به نرم افزار ها علاقمندم و هدفم تبادل اطلاعاته خیلی خوش اومدین اقا نیما :Welcome1: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلامنیما مهندسی مکانیک-ساخت و تولید کارشناسی به مباحث مربوط به نرم افزار ها علاقمندم و هدفم تبادل اطلاعاته سلام آقا نیما به انجمن ماخوش اومدین عه فکر کنم تو قسمت رشه اشتباه انتخاب کردید حتما برید اصلاح کنید تو کنترل پنل برید و اطلاعاتتون را ویرایش بزنید 4 لینک به دیدگاه
AMIRALI@ YAHOO.COM 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عضو جدید انجمن هستم رشته تحصیلی مدیریت شغل کارشناس ADSL مخابرات هستم :yes: 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عضو جدید انجمن هستم رشته تحصیلی مدیریت شغل کارشناس ADSL مخابرات هستم :yes: خوش اومدین امیدوارم انجمن براتون مفید واقع بشه و دوستان از اطلاعات مفیدتون بهره مند بشن 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عضو جدید انجمن هستم رشته تحصیلی مدیریت شغل کارشناس ADSL مخابرات هستم :yes: خوش اومدید دوست عزیز.......... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ سلام من عضو جدید انجمن هستم رشته تحصیلی مدیریت شغل کارشناس ADSL مخابرات هستم :yes: سلام دوست عزیز به نواندیشان خوش اومدین منتظر فعالیت جنابعالی درتالار مدیریت هستیم 2 لینک به دیدگاه
محمد 55 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ محمد عمران ترم 4 کارشناسی ازاد اراک هدفم اشنایی با بچه ها و استفاده از تجربیاتشونه بیکار بیکارم 6 لینک به دیدگاه
majid.fovji 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام مجید فوجی هستم از سبزوار دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری. رشتم مهندسی کامپیوتر ورودی 91 از مباحث مربوط به برنامه نویسی خیلی خوشم میاد بیکار هم هستم فعلا 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ درود به همه دوستان 1- امیرمسعود 2- عمران - ژئوتکنیک 3- کارشناسی ارشد 4- بین الملل ارس 5- اشتراک جزوات و کتاب های تخصصی 6- ... 7- مهندسین مشاور سدسازی سلام....من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... سلامرویا هستم لیسانس محیط زیست کرج خوندم دوست دارم در زمینه محیط زیست و کشاورزی فعالیت کنم و اطلاعاتمو به خصوص در زمینه محیط زیست بالا ببرم سلام به همه.منم مثل سمیه تازه تو این جمع وارد شدم .سال آخر کارشناسی عمران هستم بیشتر از همه به موضوعات مرتبط با رشته تحصیلیم علاقه مندم ولی از ادبیات هم خوشم میاد میخام دوست های بیشتری پیدا کنم که در زمینه های مجازی به هم کمک کنیم. تشکر حجت هستمبرق دانشجوی کارشناسی ارشدبرق قدرت متخصص ابزاردقیق وراه اندازی نیروگاه سلامنیما مهندسی مکانیک-ساخت و تولید کارشناسی به مباحث مربوط به نرم افزار ها علاقمندم و هدفم تبادل اطلاعاته سلام من عضو جدید انجمن هستم رشته تحصیلی مدیریت شغل کارشناس ADSL مخابرات هستم :yes: محمدعمران ترم 4 کارشناسی ازاد اراک هدفم اشنایی با بچه ها و استفاده از تجربیاتشونه بیکار بیکارم سلاممجید فوجی هستم از سبزوار دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری. رشتم مهندسی کامپیوتر ورودی 91 از مباحث مربوط به برنامه نویسی خیلی خوشم میاد بیکار هم هستم فعلا سلام دوستان، خوش اومدین امیدوارم روزهای خوب و مفیدی کنار هم داشته باشیم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلاممجید فوجی هستم از سبزوار دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری. رشتم مهندسی کامپیوتر ورودی 91 از مباحث مربوط به برنامه نویسی خیلی خوشم میاد بیکار هم هستم فعلا خیلی خوش اومدید...... منتظر حضور شما در تالار مهندسی کامپیوتر هستیم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام, جاوید هستم و امیدوارم من رو بشناسین و الان که اینجام, میدونم که مدیران بسیار از حضور اینجانب خوشحال می باشند 3 لینک به دیدگاه
hadi.sasanian 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای خوب و شب نشین.منم هادی ام .مکانیک خوندم و از آشنایی تون خوشحالم 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای خوب و شب نشین.منم هادی ام .مکانیک خوندم و از آشنایی تون خوشحالم خیلی خوش اومدین 3 لینک به دیدگاه
hadi.sasanian 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ زندگی کردن با این وضیعت گرانی نفس آدم رو بریده 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای خوب و شب نشین.منم هادی ام .مکانیک خوندم و از آشنایی تون خوشحالم سلام آقا هادی خوش اومدین مهندس 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ محمدعمران ترم 4 کارشناسی ازاد اراک هدفم اشنایی با بچه ها و استفاده از تجربیاتشونه بیکار بیکارم سلاممجید فوجی هستم از سبزوار دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری. رشتم مهندسی کامپیوتر ورودی 91 از مباحث مربوط به برنامه نویسی خیلی خوشم میاد بیکار هم هستم فعلا سلام, جاوید هستمو امیدوارم من رو بشناسین و الان که اینجام, میدونم که مدیران بسیار از حضور اینجانب خوشحال می باشند دوستان همگی خوش اومدین:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ چرا کسی به من تبریک درست حسابی نمیگه ؟ 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ چرا کسی به من تبریک درست حسابی نمیگه ؟ :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
amir_11167 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام اسمم امیر بچه ها صدام میکنن دایی مهندسی عمران خوندم دانشگاه آزاد 28سالمه امیدوارم روزای خوبی داشته باشیم (باهم) 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای خوب و شب نشین.منم هادی ام .مکانیک خوندم و از آشنایی تون خوشحالم سلام دوست خوبم خیلی خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده