setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ اسم : بهار رشته : فوق شهرسازی لیسانس عمران (حمل و نقل) علاقه : طراحی شهری برای ارشد هدفم از عضویت : مطالعه بیشتر دانشگاه : دوست دارم امیر کبیر ادامه بدم شغل : کار داشتم الان جویای کار بهار جان خوش اومدی............ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی دوستان از آشنایی با همه شماها خوشحالم. سلاماسمعیل سخت افزار کارشناسی شهید مدرس شهرضا روباتیک avr سخت افزار الکترونیک معماری کامپیوتر بازی و ... درود به همه دوستان 1- امیرمسعود 2- عمران - ژئوتکنیک 3- کارشناسی ارشد 4- بین الملل ارس 5- اشتراک جزوات و کتاب های تخصصی 6- ... 7- مهندسین مشاور سدسازی اسم : بهار رشته : فوق شهرسازی لیسانس عمران (حمل و نقل) علاقه : طراحی شهری برای ارشد هدفم از عضویت : مطالعه بیشتر دانشگاه : دوست دارم امیر کبیر ادامه بدم شغل : کار داشتم الان جویای کار سلام دوستان همگی به جمع فرهیختگان نواندیشانی خوش اومدید:icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Sonia.... 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.... من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلام....من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... خوش اومدی همه دوستان و من امیدواریم که بتونی از اینجا به عنوان پله رشد استفاده کنی و دیپلم که هیچی... بری تو نخ دکترا إن شاءالله موفق باشی 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام....من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... خوش اومدی امیدوارم بتونی بهترین بهره رو از اینجا ببری 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام....من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... سونیا جان خوش اومدی،منتظر حضور فعالت هستیم...........:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
polsar_rav 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام رویا هستم لیسانس محیط زیست کرج خوندم دوست دارم در زمینه محیط زیست و کشاورزی فعالیت کنم و اطلاعاتمو به خصوص در زمینه محیط زیست بالا ببرم 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلامرویا هستم لیسانس محیط زیست کرج خوندم دوست دارم در زمینه محیط زیست و کشاورزی فعالیت کنم و اطلاعاتمو به خصوص در زمینه محیط زیست بالا ببرم رویا جان خوش اومدی......... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام....من سونیا هستم.... راستش فکر کنم از همه کوچکتر باشم... هدفم از عضویت این بود که مواقعی که میشینم پای نت....حداقل ی چیزایی رو هم یاد بگیرم..... مدرکمم دیپلم نیست.....اون رو مجبور شدم برای ثبت نام بزنم.... در هر صورت امیدوارم بتونم تجربیاتی رو یاد بگیرم.... ممنون... سلام سونیا خانم خیلی خوش اومدین کارخوبی کردید امیدوارم از انجمن ما بهترین استفاده را ببرید 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلامرویا هستم لیسانس محیط زیست کرج خوندم دوست دارم در زمینه محیط زیست و کشاورزی فعالیت کنم و اطلاعاتمو به خصوص در زمینه محیط زیست بالا ببرم :w66: 4 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه.منم مثل سمیه تازه تو این جمع وارد شدم . سال آخر کارشناسی عمران هستم بیشتر از همه به موضوعات مرتبط با رشته تحصیلیم علاقه مندم ولی از ادبیات هم خوشم میاد میخام دوست های بیشتری پیدا کنم که در زمینه های مجازی به هم کمک کنیم. تشکر 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه.منم مثل سمیه تازه تو این جمع وارد شدم .سال آخر کارشناسی عمران هستم بیشتر از همه به موضوعات مرتبط با رشته تحصیلیم علاقه مندم ولی از ادبیات هم خوشم میاد میخام دوست های بیشتری پیدا کنم که در زمینه های مجازی به هم کمک کنیم. تشکر سلام،خوش اومدید....... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه.منم مثل سمیه تازه تو این جمع وارد شدم .سال آخر کارشناسی عمران هستم بیشتر از همه به موضوعات مرتبط با رشته تحصیلیم علاقه مندم ولی از ادبیات هم خوشم میاد میخام دوست های بیشتری پیدا کنم که در زمینه های مجازی به هم کمک کنیم. تشکر سلام دوست عزیز بسیار خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
hamidreza hojat 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ حجت هستم برق دانشجوی کارشناسی ارشدبرق قدرت متخصص ابزاردقیق وراه اندازی نیروگاه 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ حجت هستمبرق دانشجوی کارشناسی ارشدبرق قدرت متخصص ابزاردقیق وراه اندازی نیروگاه خوش اومدید...... 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ حجت هستمبرق دانشجوی کارشناسی ارشدبرق قدرت متخصص ابزاردقیق وراه اندازی نیروگاه سلام جناب مهندس بسیار خوش اومدین 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه خوش آمدید :w66::2rqfst4::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330: 4 لینک به دیدگاه
نیما -ساخت و تولید 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلام نیما مهندسی مکانیک-ساخت و تولید کارشناسی به مباحث مربوط به نرم افزار ها علاقمندم و هدفم تبادل اطلاعاته 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ سلامنیما مهندسی مکانیک-ساخت و تولید کارشناسی به مباحث مربوط به نرم افزار ها علاقمندم و هدفم تبادل اطلاعاته خوش اومدید!!! عجیبه رشتتون مکانیکـــــــه اما رشته تحصیلیتون رو مهندسی عمران انتخاب کردید........... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده