!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانعلی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه درود خیلی خوش اومدید... منتظر حضور پررنگ شما در تالار مهندسی مکانیک هستیم.. موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام جمالدین هستم مهندس برق گرایش کنترل - ابزار دقیق شاغل در شرکت تزریق پلاستیک در شهرک صنعتی شمس آباد ساکن تهران دوست دارم بتونم از جزوات آموزشی و نرم افزارهایی که در زمینه برق و ابزار دقیق و... که شما دوستان ارائه میدید استفاده کنم با تشکر فراوان خوش اومدی مهندس نو اندیشان خوش بگذره :welcome: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام جمالدین هستم مهندس برق گرایش کنترل - ابزار دقیق شاغل در شرکت تزریق پلاستیک در شهرک صنعتی شمس آباد ساکن تهران دوست دارم بتونم از جزوات آموزشی و نرم افزارهایی که در زمینه برق و ابزار دقیق و... که شما دوستان ارائه میدید استفاده کنم با تشکر فراوان سلام مهندس به نواندیشان خوش اومدید موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
mergan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه، مرگان هستم. رشته ام زبان فرانسه است، لیسانسم رو مترجمی خوندم دانشگاه الزهرا، ارشد ادبیات فرانسه خوندم دانشگاه فردوسی از مباحث ادبی بیشتر لذت می برم هدف اولیه ام دانلود رایگان کتاب بود که گویا رودست خوردم( دو تا کتابی که توی این 24 ساعت دانلود کردم باز نمیشه) اما بعد از جو علمی اینجا خوشم اومد و می خوام با توجه به خونه دار بودنم اطلاعاتم رو به روز کنم و از درس و دانشگاه دور نیفتم 11 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه،مرگان هستم. رشته ام زبان فرانسه است، لیسانسم رو مترجمی خوندم دانشگاه الزهرا، ارشد ادبیات فرانسه خوندم دانشگاه فردوسی از مباحث ادبی بیشتر لذت می برم هدف اولیه ام دانلود رایگان کتاب بود که گویا رودست خوردم( دو تا کتابی که توی این 24 ساعت دانلود کردم باز نمیشه) اما بعد از جو علمی اینجا خوشم اومد و می خوام با توجه به خونه دار بودنم اطلاعاتم رو به روز کنم و از درس و دانشگاه دور نیفتم سلام بسیار خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همگی دوستان من فرناز هستم رشته ی لیسانسم شهرسازی بوده و دانشگاه تهران درس خوندم کلا هم به مباحث مرتبط با شهرسازی و معماری علاقه مندم حالا هرچی از بحث در مورد مسایل روز بگیز تا نرم افزار، بازار کار و .... ضمنا بنده فعلن کنکوریم و ایشالا اگه قبول شم میخام برا ارشدم برنامه ریزی شهری بخونم :hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه،مرگان هستم. رشته ام زبان فرانسه است، لیسانسم رو مترجمی خوندم دانشگاه الزهرا، ارشد ادبیات فرانسه خوندم دانشگاه فردوسی از مباحث ادبی بیشتر لذت می برم هدف اولیه ام دانلود رایگان کتاب بود که گویا رودست خوردم( دو تا کتابی که توی این 24 ساعت دانلود کردم باز نمیشه) اما بعد از جو علمی اینجا خوشم اومد و می خوام با توجه به خونه دار بودنم اطلاعاتم رو به روز کنم و از درس و دانشگاه دور نیفتم سلام به همگی دوستان من فرناز هستم رشته ی لیسانسم شهرسازی بوده و دانشگاه تهران درس خوندم کلا هم به مباحث مرتبط با شهرسازی و معماری علاقه مندم حالا هرچی از بحث در مورد مسایل روز بگیز تا نرم افزار، بازار کار و .... ضمنا بنده فعلن کنکوریم و ایشالا اگه قبول شم میخام برا ارشدم برنامه ریزی شهری بخونم :hapydancsmil: سلام به انجمن نواندیشان خیلی خوش اومدید اوقات خوبی داشته باشید 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همگی دوستان من فرناز هستم رشته ی لیسانسم شهرسازی بوده و دانشگاه تهران درس خوندم کلا هم به مباحث مرتبط با شهرسازی و معماری علاقه مندم حالا هرچی از بحث در مورد مسایل روز بگیز تا نرم افزار، بازار کار و .... ضمنا بنده فعلن کنکوریم و ایشالا اگه قبول شم میخام برا ارشدم برنامه ریزی شهری بخونم :hapydancsmil: سلام فرناز خانم خیلی خوش اومدین موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان تازه وارد خـــــــــوش اومدید امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنید خوشحال میشیم درزمینه رشتتون فعالیت داشته باشین :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همگی دوستان من فرناز هستم رشته ی لیسانسم شهرسازی بوده و دانشگاه تهران درس خوندم کلا هم به مباحث مرتبط با شهرسازی و معماری علاقه مندم حالا هرچی از بحث در مورد مسایل روز بگیز تا نرم افزار، بازار کار و .... ضمنا بنده فعلن کنکوریم و ایشالا اگه قبول شم میخام برا ارشدم برنامه ریزی شهری بخونم :hapydancsmil: خوش تشریف اوردی به نواندیشان فرناز جان :welcome: 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ خوش تشریف اوردی به نواندیشان فرناز جان :welcome: قربونت :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
mergan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام مرگان خیلی ممنون خواهش می کنم ولی نمی دونم بابت چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانعلی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه خوش اومدی مهندس, خوشحالیم که به جمع نو اندیشان پیوستی 4 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام جمالدین هستم مهندس برق گرایش کنترل - ابزار دقیق شاغل در شرکت تزریق پلاستیک در شهرک صنعتی شمس آباد ساکن تهران دوست دارم بتونم از جزوات آموزشی و نرم افزارهایی که در زمینه برق و ابزار دقیق و... که شما دوستان ارائه میدید استفاده کنم با تشکر فراوان درود خوش اومدی, امیدوارم بتونی به اون چیزایی که میخوای اینجا دست پیدا کنی و در ضمن به سایر دوستان هم کمک کنی 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه،مرگان هستم. رشته ام زبان فرانسه است، لیسانسم رو مترجمی خوندم دانشگاه الزهرا، ارشد ادبیات فرانسه خوندم دانشگاه فردوسی از مباحث ادبی بیشتر لذت می برم هدف اولیه ام دانلود رایگان کتاب بود که گویا رودست خوردم( دو تا کتابی که توی این 24 ساعت دانلود کردم باز نمیشه) اما بعد از جو علمی اینجا خوشم اومد و می خوام با توجه به خونه دار بودنم اطلاعاتم رو به روز کنم و از درس و دانشگاه دور نیفتم درود, مرگان جان خوش اومدی خیلی خوشحالیم که شما اینجا اومدی, در اون مورد هم رو دست نخوردی, کافیه بهمون پست بری و بگی که لینک یا فایلشون سالم نیست, بچه ها خیلی سریع بهت کمک می کنند. در ضمن ما یه بخش آموزش زبان فرانسه هم اینجا داریم, اگه شما هم بیای و با توجه به رشته ات کمکمون کنی خیلی خیلی هم خوشحال میشیم. در هر حال از اینکه به نو اندیشان اومدی خیلی خوشحالیم. 6 لینک به دیدگاه
.reza 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من محمد رضا هستم :wavesmile: دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه ارومیه هستم کارشناسی رو هم تو دانشگاه ارومیه خوندم کلا هر چی که به حسابداری مربوط باشه رو دوست دارم توی یه شرکت کار میکنم 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من محمد رضا هستم :wavesmile: دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه ارومیه هستم کارشناسی رو هم تو دانشگاه ارومیه خوندم کلا هر چی که به حسابداری مربوط باشه رو دوست دارم توی یه شرکت کار میکنم خوش اومدی :welcome: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من محمد رضا هستم :wavesmile: دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه ارومیه هستم کارشناسی رو هم تو دانشگاه ارومیه خوندم کلا هر چی که به حسابداری مربوط باشه رو دوست دارم توی یه شرکت کار میکنم خوش اومـــــــــــــدی................منتظر فعالیتتون هستیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده