Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان .امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . سلام آقا امید به انجمن نواندیشان خوش اومدید موفق باشید دوست عزیز عیدتون مبارک salam -mahbobe hastam /arshade barnamerizi shahri -az daneshgahe azade vahese nor--az mabahese marbote be reshte khodam khoshammityad -:icon_gol::icon_gol: سلام محبوبه خانم خیلی خوش اومدیدعیدتون مبارک 3 لینک به دیدگاه
Stark Wolf 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ علی هستم دانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ علی هستمدانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین سلام علی آقا خیلی کارخوبی کردید که تصمیم گرفتید علایقتون را دنبال کنید بهتون تبریک میگم به انجمن ما خیلی خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ علی هستمدانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین خوش اومدی علی :welcome: موفق بادا 5 لینک به دیدگاه
shahrsaz20 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی خوش اومدین امیدوارم نواندیشان بهت خوش بگذره :welcome: 4 لینک به دیدگاه
shahrsaz20 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خوش اومدینامیدوارم نواندیشان بهت خوش بگذره:welcome:thanks 7 لینک به دیدگاه
shahrsaz20 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون دوستان :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی علی هستمدانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین دوستان مقدمتان گل باران خیلی خوش اومدید 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی سلام آقا محمد گل خوش اومدی دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ علی هستمدانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین درود علی جان خوش آمدی از قدیم گفتن ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. امیدوارم که موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم خوش آمدی محسن جان اینجا انجمن معماری خیلی فعال و خوبی داره, امیدوارم که شما هم در پربار تر شدن این انجمن کمک بقیه دوستان باشی 2 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان .امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . خوش آمدی امید جان موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان علی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانعلی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه سلام علی آقا خوش اومدی دوست عزیز جای خوبی اومدی 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستانعلی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه خوش اومدین علی اقا امیدوارم نو اندیشان بهتون خوش بگذره :welcome: 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام به همه دوستان گراميمن شهرام هستم دانشجوي كارشناسي ارشدمديريت بازرگاني دردانشگاه آزادسنندج وهدفم ازورود به انجمن تبادل اطلاعات با همه دوستان وآموزش ويادگيري مطالب جديد وبيشتر به مباحث اقتصادي وهم چنين مباحث مربوط به رايانه ونرم افزار درپايان خدمت دوستان عزيز عرض كنم كه درسازمان اقتصادودارائي مشغول به كار مي باشم. با آرزوي سلامتي وموفقيت براي همه دوستان وسروران كرامي. من سینا هستم (sky2012)دانشجوی سال آخر مدیریت صنعتی مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور درس می خونم کلا هر مبحثی که به رشتم مربوط باشه و مباحث کامپیوتری و ورزشی هدفم اینه که با دوستان تبادل اطلاعات داشته باشم( گرچه اونقدرم اطلاعاتم زیاد نیس) کارمون کجا بود بی کار بی کاریم:4564: خلاصه خیلی خیلی خوشحالم به جمعتون اضافه شدم (البته اگه قبولم کنین) امیدوارم روزای خوبی در کنار هم داشته باشیم:icon_gol: به نام خداوندي كه با هجرت آغاز كرد. سلام من حسن طاهري هستم ورودي 79 رشته استخراج مهدن محلات شهر گل اصالتا اصفهانيم. الان مشغول كار خودم هستم.و سال 84 فارغ التحصيل شدم. سلامرشته من مکانیکه و بیشتر تو بخش مکانیک و شعر و ادبیات دوست دارم فعال باشم با توجه به کاربریم میتونین به من فیلوفر بگید رویام ترم اخر روانشناسی دانشگاه پیام نرو هدفم تبادل اطلاعت و کمک در زمینه روانشناسی و مشاوره در خدمتم من آروین هستملیسانس برق- الکترونیک اهل موسیقی و گیتار در واقع من مدرس گیتار هستم و برای اولین بار در ایران از روش مهندسی ذهن (nlp) در آموزشم استفاده می کنم. دوست دارم برای دوستان مطالبی در مورد موسیقی، گیتار و سیستم یادگیری انسان بنویسم و همچنین از نوشته های دوستانم در این موارد استفاده کنم. خیلی خوشحالم از اینکه دوستان جدیدی پیدا می کنم. سلااااااااااااااااااااااااام .الهه هستم. ترم 7 مهندسی صنایع غذاییم.همییییییییییییییین دییییییییییییگه چیذی واسه گفتن ندارم :a030: 1.elnaz13662.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی) 3.کارشناسی ارشد 4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم 5.بیشتر مباحث علمی 6.بالا بردن سطح اطلاعات 7.فعلا دانشجو سلااااااااااااااااااااااااااام.:ws3: اسمم : محسنرشته : نقشه کشی و معماری مقطع تحصیلی : دانشجوی ترم دوم کارشناسی نا پیوسته کاردانی : آزاد شیراز - الان هم علمی کاربردی شهرداری های شیراز از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین : از مباحث فلسفی و روز ایران و جهان و هرچی تو اون که میگذره .تو تالار گفتوگوی آزاد من رو بیشتر می بینید . هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ارتقاع سطح فکری خودم و دوستان شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغلم هرچی که مربوط به رشته هست و بیشتر کارای ساختمانی و نقشه کشی و فعلا پیمانکار جزء هستم . سلام به همه من آزاده هستم کارشناسی ارشد بازرگانی البته کارشناسی الکترونیک هم دارم واز اطلاعات شما دوستان در ضمینه مدیریت بازرگانی استقبال میکنم لی لی هستم ، دانشجو قدرت ، ترم 3از قسمت برق خوشم اومد ، عضو شدم با سلام به دوستان گرامی۱- امید هستم ۲- مهندسی مکانیک ۳- کارشناسی ۴- دانشگاه صنعت آب و برق (عباسپور) ۵- از وجود دوستان و اطلاعاتشون استفاده می کنم :) ۶- راستش یکم دارم از درسم دور میشم به دلایل مختلف و بیشتر به دلیل شماره هفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 و می خوام با شرکت و عضویت تو این انجمن این دوری رو تا حدی جبران کنم! ۷- کارم آزاده ( بیشتر تو زمینه واردات و خرید و فروش ماشین ) + وقت های دیگه ام رو تو زمینه واردات لوازم و ادوات صنعتی صرف می کنم که کار پدرم هست ولی خب بیشتر و مثل هرکسی دوست دارم در زمینه درسیم کار یاد بگیرم و فعالیت کنم. :) سلام من فاطمه هستم . دانشجوی مقطع دکترا در رشته تئاتر آمریکای لاتین دانشگاه ایالتی آریزونا فعلا دانشجو هستم اما سابق در ایران مترجم و مدرس بودم و پژوهشگر تئاتر. اینجا هم دستیار آموزشی هستم. دوست دارم به منابع فارسی که نمیتونم اینجا گیر بیارم دسترسی داشته باشم. من عاشق تئاتر ، روانکاوی و نقد هستم... دنبال کتاب های لاکان میگشت که به سایت شما رسیدم. 1-مروارید2-معماری 3-دانشجوی کارشناسی 4-دانشگاه آزاد 5-از اطلاعات دوستان استفاده کنم :) 6-به کمک نیاز دارم :D:ws38: سلام دوستان عزیز من رضا هستمسال آخر مهندسی مکانیک من همه چیز رو که به علمو اختراع مربوط میشه دوست دارم امیدوارم جواباییرو که کسی به من نتونسته بده اینجا بهش برسم یادمون نره ما میتونیم .یا علی دوستان بیاید در علم تحول ایجاد کنیم :w16: omidvaram ke in anjoman vase hamamun mofid bashe. esmam ke majide danehjuie mekanik saialate mashhadam terme 5 alaqe khasi be download ketabo narm afzar daram az footbal khosham miad hamin dg....... khoshalam ke tu ye jame adame tahsil karde va ba savadam. movafaq ba6id 1-سلام من ازی (اعظم )هستم 2-لیسانس حسابداری ودانشجوی ارشدمدیریت دولتی هستم 3-کارمند هستم بابت مطالب درسی دنبال مقالات علمی میگردم در حوزه مدیریت خواهش میکنم به دادم برسید چون فرصتم زیاد نیست همش با مشکل مواجه میشم 4-من فعلا به راهنمای برای گرفتن مقالات نیازمندم تنها نذارید چون هنوزم خیلی عقبم سلامثنا مهندسی شیمی ترم 3 افزایش اطلاعات در همه ی زمینه مخصوصا مهندسی شیمی سلام من مهشيد(mahe man) عضو جديد هستم از مطلبتون واقعا ممنون.خيلي به من كمك كرد.:w16: سلام مهسا هستم امیدوارم این انجمن بهتر از بقیه انجمن ها باشه با مدیرای با معرفت تر خیلی خوش اومدممن احساس غربت می کنم سلام خدمت دوستان عزیز.من مهدیه هستم. رشته ی تحصیلیم مدیریت بازرگانی هست در مقطع کارشناسی. دانشگاه خلیج فارس در خدمتتون هستم. هدفم یاد گرفتن چیزای جدیده و امیدوارم که بتونم مفید باشم . سلام دوستان1-سمانه هستم 2-ادبیات 3-فوق دیپلم 4-ازاد 5-عاشق شعر و ادبیات 6- فروم های زیادی بودم و هستم از گوگل شعرهای سایت رو دیدم وسوسه شدم ثبت نام کنم 7 فعلا بیکار:icon_pf (34): امیدوارم بتونم فعالیت کنم و دوس خوبی باشم برای شما سلام- اسم: داود 2- رشته تحصیلی: شیمی کاربردی مقطع لیسانس.کارشناسی ارشد مهندسی شیمی 3- مقطع تحصیلی: دانشجوی انصرافی ترم 2 مهندسی. 4- دانشگاهی که تحصیل کردم: صنعتی شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین:مربوط به رشته تحصیلیم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ شرکت در بحث ها.استفاده از جزوات و کتابهایی که برای دانلود تو سایت قرار میگیره. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ کاردان آزمایشگاه کنترل کیفیت. سلام من نوشینم فوق لیسانس عمران از دانشگاه تبریز. سلام دوستان، به نواندیشان خوش اومدین. 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ منن محمد هستم فوق لیسانس سازه و لیسانس مکانیک در بیشتر رشته های علمی و ادبی و هنری مهارت دارم و هوه در هر زمینه ای میتونند استفاده کنن با سلام من حسین هستمدانشجوی رشته الکترونیک ازدانشگاه آزاد میخواستم سطح آگاهی واطلاعات خودم رو دررابطه بارشته تحصیلی خودم بالاببرم ویاهرموضوع جالب علمی دیگه 1_ Lam soo هستم .2_ دانشجوی مهندسی معماری . 3_ دانشگاه مازندران . 4 _ مهندسی معماری می خونم . 5 _ عاشق اسکیسم و دوست دارم تجربه های بیشتری رو کسب کنم . چون می دونم یادگیری انتها نداره . 6 _ مهندسی هم رشته با کلاسیه مخصوصا معماری . دوست دارم هرچی رو که می تونم تو این زمینه یاد بگیرم . 7 _ خوشحالم که قراره با شما کار کنم . سلام من هم اسمم حسین و 22سالمه دانشجوی کارشناسی معماری هستم واز ورود به این سایت خو شحالم سلام به همه ی دوستانمن امین هستم 1معمار کارشناسیم تموم شده دانشگاه سوادکوه اومدم اینجا تا چیزای جدیدی از بقیه دوستام یاد بگیرم و از تجربیاتشون استفاده کنم بعضی وقتام 1کمی سر بچه هارو درد بیارم با حرفام امیدوارام که همگی موفق باشیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلام دوستان شبهایتان مهتابی وخلوتتان خدایی باد.اسمم مهدی ومدرک کارشناسیمو ازدانشکاه زنجان گرفتم درحال حاضر ارشد مدیریت رو درتهران سپری میکنم.کارم تجارت ودرحاشیه ان مجری مراسمها وسمینارها هستم درمرکزیت البرزم ودرحاشیه جاده همیشه دیدنی چالوس.واما علت ورود:از جمع شما عبورمیکردم دیدم اینجا باران هستید ومیبارید بدون اینکه بنگریدپیاله های خالی ازآن کیست گفتم دراین سخاوت علم وافکار مانیز زکاتی بدهیم ومانیزقطره ای بر دشت ذهنا بباریم سلام اسمم علیرضا2-مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوؤی 3-دانشجوی ارشد 4-دانشگاه باهنر کرمان 5-در زمینه بیوتکنولوژی 6-تبادل اطلاعات علمی 7-فعلا پتروشیمی پارس سلام دوستای گلمسوره حسینی کارشناسی معماری اموزش عالی اصفهان دانشجوی ترم 6 مدیریت اجرا یی پیام نور قم. دارم واسه ارشد شهرسازی میخونم :smiley-gen165: سلام به همهعلی هستم با اسم Alimhz تو سایت شناخته میشم دانشجوی قالبسازی هستم کاردانی ترم چهار دانشگاه فنی انقلاب اسلامی سالید رو نسبتا بلدم اومدم از اطلاعات سایت استفاده کنم و تا جایی هم که بتونم در خدمتم اگه کاری از دستم بر بیاد دریق نمیکنم سلام،monaهستمدانشجوی رشته مرمت پیام نور تهران،برای آشنایی بیشتر با شیوه های راندو عضو این سایت شدم. با تشکر از شما سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... سلام دوستانبهار هستم کاردانی شهرسازی آرادان کارشناسی حمل و نقل و ترافیک شهری ترم آخرم خوشحال میشم کمکم کنید جون دو تا پایان نامه دارم در مورد نقش هنر در مطلوبیت مترو و ... سلامحسین فضلعلی هستم دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف مقطع کارشناسی یه سری مشکل دارم و نیاز به کمک بقیه! سلام محمد جانخوش اومدی منم سوره هستم لیسانس معماری - اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مسلم صفائیانی2- رشته تحصیلی کامپیوتر 3- مقطع تحصیلی فوق دیپلم 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد بهبهان 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. شعر و هنر و ورزش و موسیقی و عکس 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آشنایی بیشتر با علم و هنر 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغل آزاد یه جایی زیر آسمون خدا سلام به همه یاراننامم سیدمحمدمهدی فرهنگ و ادب سابق(علوم انسانی) دیپلم از اطلاعات عمومی،علمی،تاریخی(بخصوص درباره کشورم)،تازه ها موبایل و کامپیوتر همراه با دانلود نرم افزارها، بخش تصاویر،طنز و سرگرمی همه رو گفتم دیگه هدفم بالا بردن و بیشتر کردن اطلاعاتم با کمک شما دوستان گرامی استخدام شرکت آب سلام دوستان عزیزمن سمانه هستم داخل سایت samaneharc هستم دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه تهران لیسانس معماری از تمام مطالب سایت خوشم میاد به خصوص قسمت شهرسازی ممنونم سلام به همه یاری هستم دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری سلام به همه دوستام من مریم هستم کارشناس مدیریت دیگه نمیدونم چه اطلاعاتی باید بدم اومدم اینجا تا چیزای جدیدی از بقیه دوستام یاد بگیرم و از تجربیاتشون استفاده کنم امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنم سلام به دوستان من شقایق هستم دانشجوی سال سوم مهندسی شیمی از دانشگاه مازندران .فعلا فقط مشغول تحصیلم.با متلب آشنایی دارم . جزوات ارشدباعث شد به اینجا بیام . امیدوارم همگی موفق باشید. سلامی چو بوی خوش آشنایی.سلام به همه اعضای محترم سایت نو اندیشان.من امروز با سایت آشنا شدم. و خوشحالم که عضو سایت شدم و می تونم با شما صحبت کنم.اسم من رضا هست و اهل کرج هستم و 28 سال سن دارم.موفق باشید. من سه روزه عضو شدم اما این تاپیکو ندیده بودممعرفی میکنم منم سوده هستم 22سالمه ترم آخر مهندسی برقم اینجا محیطش خیلی خوبه یعنی عالیه خوشحالم تو جمعتون هستم عزیزان اسم من عليالكترونيك دانشجو كارداني علمي كاربردي الكترونيك ، رباتيك ، كامپيوتر سلام حامدم سلام. محسن کنعانی هستم. دانشجوی دندانپزشکی مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه گیلان (رشت). سال آخر هستم. سلام بچه هامن حامدم KAISER صدام میکنن. دارم لیسانس شیمی میگیرم ولی درزمینه ی نانو تکنولوژِی و داروسازی و شیمی فعالیت دارم . خیلی دوس دارم اینجا دوست پیداکنم. در ضمن اگه کسیکه در زمینه نانو تکنولوژِ فعالیت میکنه اینجا هست مشتاقم باهاش آشنا بشم. اینم ایمیلم parsse3@gmail.com سلامه به همگی ناصر کارشناسی ساخت و تولید از هنرستان تا الان تمام گرایشهای ساخت و تولید رو گذروندم (تکنولوژی-ماشین ابزار-قالبسازی) کلا به ساختن علاقه دارم بیشتر علمی و نوین دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم سلام به همه دوستان .امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . salam -mahbobe hastam /arshade barnamerizi shahri -az daneshgahe azade vahese nor--az mabahese marbote be reshte khodam khoshammityad -:icon_gol::icon_gol: علی هستمدانشجوی رشته کامپیوتر در دانشگاه فنی حرفه ای دکتر عصاریان دزفول کلا به کامپیوتر / برنامه نویسی و هرچیزی که به این دو مربوط باشه علاقه دارم تاالان عمرمو تلف کردم ولی یه مدتی هست استارت رو زدم و دارم علایقمو به طور جدی دنبال میکنم هوین محمددانشجوی جغرافیا و برنامه ریزی شهریدانشگاه تبریزتهران زندگی میکنماز آشناییتون خوشبختممرسی سلام دوستانعلی هستم 25 ساله از تهران ارشد مکانیک - تبدیل انرژی، کارشناسی هم مکانیک سیالات شغل واحدی ندارم، همه کار میکنم اومدم تو جمعتون شاید بیشتر با رشته ام و شغلای مرتبط باهاش درگیر شم کوچیک همه سلام دوستان، به نو اندیشان خوش اومدید:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
jamaledin 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام جمالدین هستم مهندس برق گرایش کنترل - ابزار دقیق شاغل در شرکت تزریق پلاستیک در شهرک صنعتی شمس آباد ساکن تهران دوست دارم بتونم از جزوات آموزشی و نرم افزارهایی که در زمینه برق و ابزار دقیق و... که شما دوستان ارائه میدید استفاده کنم با تشکر فراوان 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده