!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ من سه روزه عضو شدم اما این تاپیکو ندیده بودممعرفی میکنم منم سوده هستم 22سالمه ترم آخر مهندسی برقم اینجا محیطش خیلی خوبه یعنی عالیه خوشحالم تو جمعتون هستم عزیزان درود دوست عزیز خیلی خوش آمدید.. 5 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلامی چو بوی خوش آشنایی.سلام به همه اعضای محترم سایت نو اندیشان.من امروز با سایت آشنا شدم. و خوشحالم که عضو سایت شدم و می تونم با شما صحبت کنم.اسم من رضا هست و اهل کرج هستم و 28 سال سن دارم.موفق باشید. :welcome: 8 لینک به دیدگاه
navayi 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۱ اسم من علي الكترونيك دانشجو كارداني علمي كاربردي الكترونيك ، رباتيك ، كامپيوتر 11 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۱ سلامی چو بوی خوش آشنایی.سلام به همه اعضای محترم سایت نو اندیشان.من امروز با سایت آشنا شدم. و خوشحالم که عضو سایت شدم و می تونم با شما صحبت کنم.اسم من رضا هست و اهل کرج هستم و 28 سال سن دارم.موفق باشید. سلام آقا رضا دوست عزیز خوشحالم که به جمع ما پیوستید امیدوارم اوقات خوبی را در انجمن ما سپری کنید اسم من عليالكترونيك دانشجو كارداني علمي كاربردي الكترونيك ، رباتيك ، كامپيوتر سلام علی آقا خیلی خوش اومدید منتظر فعالیتتون درتالار برق هستیم به مدیریت پیمان عزیز که ازتون تشکر هم کردند 6 لینک به دیدگاه
mohsen_kanani 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ سلام. محسن کنعانی هستم. دانشجوی دندانپزشکی مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه گیلان (رشت). سال آخر هستم. 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ سلام حامدم سلام حامد عزیز خوش اومدی سلام. محسن کنعانی هستم. دانشجوی دندانپزشکی مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه گیلان (رشت). سال آخر هستم. سلام آقای دکتر خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
hamed4304 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه هامن حامدم KAISER صدام میکنن. دارم لیسانس شیمی میگیرم ولی درزمینه ی نانو تکنولوژِی و داروسازی و شیمی فعالیت دارم . خیلی دوس دارم اینجا دوست پیداکنم. در ضمن اگه کسیکه در زمینه نانو تکنولوژِ فعالیت میکنه اینجا هست مشتاقم باهاش آشنا بشم. اینم ایمیلم parsse3@gmail.com 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به دوستان من شقایق هستم دانشجوی سال سوم مهندسی شیمی از دانشگاه مازندران .فعلا فقط مشغول تحصیلم.با متلب آشنایی دارم . جزوات ارشدباعث شد به اینجا بیام . امیدوارم همگی موفق باشید. سلامی چو بوی خوش آشنایی.سلام به همه اعضای محترم سایت نو اندیشان.من امروز با سایت آشنا شدم. و خوشحالم که عضو سایت شدم و می تونم با شما صحبت کنم.اسم من رضا هست و اهل کرج هستم و 28 سال سن دارم.موفق باشید. من سه روزه عضو شدم اما این تاپیکو ندیده بودممعرفی میکنم منم سوده هستم 22سالمه ترم آخر مهندسی برقم اینجا محیطش خیلی خوبه یعنی عالیه خوشحالم تو جمعتون هستم عزیزان اسم من عليالكترونيك دانشجو كارداني علمي كاربردي الكترونيك ، رباتيك ، كامپيوتر سلام حامدم سلام. محسن کنعانی هستم. دانشجوی دندانپزشکی مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه گیلان (رشت). سال آخر هستم. سلام بچه هامن حامدم KAISER صدام میکنن. دارم لیسانس شیمی میگیرم ولی درزمینه ی نانو تکنولوژِی و داروسازی و شیمی فعالیت دارم . خیلی دوس دارم اینجا دوست پیداکنم. در ضمن اگه کسیکه در زمینه نانو تکنولوژِ فعالیت میکنه اینجا هست مشتاقم باهاش آشنا بشم. اینم ایمیلم parsse3@gmail.com دوستان جدید خوش اومدید منتظر حضور شما در تالارهای تخصصی رشتتون هستیم............. 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سلام بچه هامن حامدم KAISER صدام میکنن. دارم لیسانس شیمی میگیرم ولی درزمینه ی نانو تکنولوژِی و داروسازی و شیمی فعالیت دارم . خیلی دوس دارم اینجا دوست پیداکنم. در ضمن اگه کسیکه در زمینه نانو تکنولوژِ فعالیت میکنه اینجا هست مشتاقم باهاش آشنا بشم. اینم ایمیلم parsse3@gmail.com سلام آقا حامد بسیار خوش اومدید خوشحال میشیم که از تجربیات شما درزمینه نانو استفاده کنیم من تخصص ندارم ولی علاقه دارم که یه کم اطلاعات داشته باشم راجع به نانو چه خوب که شما به انجمن ما تشریف آوردید کی بهترازشما؟ خوش اومدید 3 لینک به دیدگاه
naser23 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ سلامه به همگی ناصر کارشناسی ساخت و تولید از هنرستان تا الان تمام گرایشهای ساخت و تولید رو گذروندم (تکنولوژی-ماشین ابزار-قالبسازی) کلا به ساختن علاقه دارم بیشتر علمی و نوین 8 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ سلامه به همگی ناصر کارشناسی ساخت و تولید از هنرستان تا الان تمام گرایشهای ساخت و تولید رو گذروندم (تکنولوژی-ماشین ابزار-قالبسازی) کلا به ساختن علاقه دارم بیشتر علمی و نوین سلام آقا ناصر بسیار عالیه خیلی خوش اومدید موفق باشید 7 لینک به دیدگاه
mohsenQQ 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم سلام محسن جان خوش اومدی ایشالله به اهدافت برسی :welcome: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم سلام محسن آقا خوش اومدی:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ اسم من عليالكترونيك دانشجو كارداني علمي كاربردي الكترونيك ، رباتيك ، كامپيوتر سلام حامدم سلام. محسن کنعانی هستم. دانشجوی دندانپزشکی مقطع دکترای حرفه ای دانشگاه گیلان (رشت). سال آخر هستم. سلام بچه هامن حامدم KAISER صدام میکنن. دارم لیسانس شیمی میگیرم ولی درزمینه ی نانو تکنولوژِی و داروسازی و شیمی فعالیت دارم . خیلی دوس دارم اینجا دوست پیداکنم. در ضمن اگه کسیکه در زمینه نانو تکنولوژِ فعالیت میکنه اینجا هست مشتاقم باهاش آشنا بشم. اینم ایمیلم parsse3@gmail.com سلامه به همگی ناصر کارشناسی ساخت و تولید از هنرستان تا الان تمام گرایشهای ساخت و تولید رو گذروندم (تکنولوژی-ماشین ابزار-قالبسازی) کلا به ساختن علاقه دارم بیشتر علمی و نوین سلام به همه دوستان خوش آمدید به نو اندیشان با آرزوی بهترین ها در نو اندیشان البته با حضور پر شور شما 8 لینک به دیدگاه
omidmovafagh 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان . امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . 12 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان .امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . دورود بر یاران محسنم 20 ساله دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم هدفم هم که در رابطه با ارتقا رشد و آگاهی من در رشته معماری، گرافیک وعکس است . شغل که ندارم چون هنوز زوده ولی دارم یه کارایی می کنم سلام به دوستان جدیدمون خوش اومدین:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
mahbobe1 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ salam -mahbobe hastam /arshade barnamerizi shahri -az daneshgahe azade vahese nor--az mabahese marbote be reshte khodam khoshammityad -:icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان .امید موفق هستم. رشته تحصلیم اتومکانیک. هنرستان نظام قدیم. درخراسان رضوی -مشهد.زندگی میکنم. بیشتر دوست دارم با کامپیوتر کارکنم و طراحی. درحال حاظردربادستگاه cnc کارمیکنم. تراشکاروفرزکارم. خیلی دوستتون دارم .برای همگی تون دعای موفقیت میکنم. وازاینکه به جمع شماها تازه پیوستم خیلی خوشحالم. این سایت رو از طریق یک نرم افزار پیداکردم . چون میخواستم در ضمینه اطلاعات فنی بیشترکسب کنم . وحالا بسیار بسیار خوشحالم چون میتونم به اون چیزهائی که میخوام برسم . واز همه شما میخوام منو یاریم کنید . از همه شما تشکر میکنم . شب همگیتون خوش.بای . سلام آقا امید به انجمن نواندیشان خوش اومدید موفق باشید دوست عزیز عیدتون مبارک salam -mahbobe hastam /arshade barnamerizi shahri -az daneshgahe azade vahese nor--az mabahese marbote be reshte khodam khoshammityad -:icon_gol::icon_gol: سلام محبوبه خانم خیلی خوش اومدیدعیدتون مبارک 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده