کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. کیجا به معنی دختر مازنی(مازندرانی) 2- رشته تحصیلی تکثیر و پرورش آبزیان 3- مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید هردو مقطع دانشگاه آزاد 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. نمیدونم چی بگم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ اومدم از بچه ها یاد بگیرم هر مطلب خوبی ارزش یاد گرفتن داره 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ با تشکر از شما 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ با تشکر از شما خیلی خوش اومدید امیدوارم در انجمن اوقات خوبی را داشته باشید 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۱ سلام به همهعلی هستم با اسم Alimhz تو سایت شناخته میشم دانشجوی قالبسازی هستم کاردانی ترم چهار دانشگاه فنی انقلاب اسلامی سالید رو نسبتا بلدم اومدم از اطلاعات سایت استفاده کنم و تا جایی هم که بتونم در خدمتم اگه کاری از دستم بر بیاد دریق نمیکنم سلام علی آقا بسیار خوش اومدی موفق باشی سلام،monaهستمدانشجوی رشته مرمت پیام نور تهران،برای آشنایی بیشتر با شیوه های راندو عضو این سایت شدم. سلام مونا خانم خوش اومدید با تشکر از شما سلام کیجا خانم ازشهر سرسبزی عضو سایت شدید بسیار خوش اومدید جای ماراهم توی شهرتون خالی کنید 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ سلام به همهعلی هستم با اسم Alimhz تو سایت شناخته میشم دانشجوی قالبسازی هستم کاردانی ترم چهار دانشگاه فنی انقلاب اسلامی سالید رو نسبتا بلدم اومدم از اطلاعات سایت استفاده کنم و تا جایی هم که بتونم در خدمتم اگه کاری از دستم بر بیاد دریق نمیکنم سلام،monaهستمدانشجوی رشته مرمت پیام نور تهران،برای آشنایی بیشتر با شیوه های راندو عضو این سایت شدم. با تشکر از شما بسیار خوش اومدید ............ منتظر حضور و فعالیت علمی شما دوستان عزیز هستیم............ 6 لینک به دیدگاه
anitap 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد 10 لینک به دیدگاه
mojtaba0761 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ سلام به همه کاربران عزیز... 1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... 8 لینک به دیدگاه
mojtaba0761 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ سلام به همه کاربران عزیز... 1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد سلام به همه سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... حیف که بهم اجازه ندادن بهتون خوش امد بگم واگرنه میگفتم : اینجا بهترین انجمن دنیاس :shad: خوش اومدین همه دوستان :hapydancsmil: منتظر فعالیتتون هستیم 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... سلام به همه من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد دوستان به انجمن بزرگ نو اندیشان خوشآمدید ایشالا اوقات خوبی داشته باشید و در مباحث تخصصی و آزاد فعال باشید:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد سلام برشما آقامهدی خیلی خوش اومدی موفق باشی:icon_gol: سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... سلام آقا مجتبی خیلی خوش اومدی انشالله مهندسی را بگیر تادیگه بهت بگیم مهندس موفق باشی دوست عزیز:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... خوش اومدید دوستان عزیــــــــــــــــــز:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sama jon 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان بهار هستم کاردانی شهرسازی آرادان کارشناسی حمل و نقل و ترافیک شهری ترم آخرم خوشحال میشم کمکم کنید جون دو تا پایان نامه دارم در مورد نقش هنر در مطلوبیت مترو و ... 11 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستانبهار هستم کاردانی شهرسازی آرادان کارشناسی حمل و نقل و ترافیک شهری ترم آخرم خوشحال میشم کمکم کنید جون دو تا پایان نامه دارم در مورد نقش هنر در مطلوبیت مترو و ... سلام خوش اومدین بهارخانم جای خوبی را پیدا کردید برای پایان نامه هاتون 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۱ من مهدی هستم کارشناس ارشد حسابداری از دانشگاه بروجرد سلام دوستانبهار هستم کاردانی شهرسازی آرادان کارشناسی حمل و نقل و ترافیک شهری ترم آخرم خوشحال میشم کمکم کنید جون دو تا پایان نامه دارم در مورد نقش هنر در مطلوبیت مترو و ... سلام به همه کاربران عزیز...1.اسمم مجتبی هست 2.عمران 3.فوق دیپلم 4.دانشگاه ازاد هرمزگان 5.اشنایی با دوستان مباحثی در مورد راه سازی 6.برای اینکه اطاعات عمومیم بیشتر بشه 7.من تو شرکت بابام هستم.... خـــــــوش اومدید، امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنید....:4uboxsmiley: 5 لینک به دیدگاه
HoseiN.FazlAli 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ سلام حسین فضلعلی هستم دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف مقطع کارشناسی یه سری مشکل دارم و نیاز به کمک بقیه! 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ سلامحسین فضلعلی هستم دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف مقطع کارشناسی یه سری مشکل دارم و نیاز به کمک بقیه! خیلی خوش اومدین مام منتظر فعالیتهای شما هستیم 4 لینک به دیدگاه
سوره حسینی 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سلام محمد جان خوش اومدی منم سوره هستم لیسانس معماری 7 لینک به دیدگاه
simorghsoft 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ - اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مسلم صفائیانی 2- رشته تحصیلی کامپیوتر 3- مقطع تحصیلی فوق دیپلم 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد بهبهان 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. شعر و هنر و ورزش و موسیقی و عکس 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آشنایی بیشتر با علم و هنر 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغل آزاد یه جایی زیر آسمون خدا 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سلامحسین فضلعلی هستم دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف مقطع کارشناسی یه سری مشکل دارم و نیاز به کمک بقیه! سلام محمد جانخوش اومدی منم سوره هستم لیسانس معماری - اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مسلم صفائیانی2- رشته تحصیلی کامپیوتر 3- مقطع تحصیلی فوق دیپلم 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد بهبهان 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. شعر و هنر و ورزش و موسیقی و عکس 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ آشنایی بیشتر با علم و هنر 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغل آزاد یه جایی زیر آسمون خدا دوستان عزیز خوش اومدید.............:icon_gol: منتظر حضورتون در تالارهای رشته تخصصیتون هستیم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده