Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ 1-مروارید2-معماری 3-دانشجوی کارشناسی 4-دانشگاه آزاد 5-از اطلاعات دوستان استفاده کنم :) 6-به کمک نیاز دارم :D:ws38: سلام خیلی خوش اومدید مرواریدخانم 4 لینک به دیدگاه
MAJIDNOEI 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ omidvaram ke in anjoman vase hamamun mofid bashe. esmam ke majide danehjuie mekanik saialate mashhadam terme 5 alaqe khasi be download ketabo narm afzar daram az footbal khosham miad hamin dg....... khoshalam ke tu ye jame adame tahsil karde va ba savadam. movafaq ba6id 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ omidvaram ke in anjoman vase hamamun mofid bashe. esmam ke majide danehjuie mekanik saialate mashhadam terme 5 alaqe khasi be download ketabo narm afzar daram az footbal khosham miad hamin dg....... khoshalam ke tu ye jame adame tahsil karde va ba savadam. movafaq ba6id خوش اومدی به جمع ما آقا مجید. 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز من رضا هستمسال آخر مهندسی مکانیک من همه چیز رو که به علمو اختراع مربوط میشه دوست دارم امیدوارم جواباییرو که کسی به من نتونسته بده اینجا بهش برسم یادمون نره ما میتونیم .یا علی دوستان بیاید در علم تحول ایجاد کنیم :w16: omidvaram ke in anjoman vase hamamun mofid bashe. esmam ke majide danehjuie mekanik saialate mashhadam terme 5 alaqe khasi be download ketabo narm afzar daram az footbal khosham miad hamin dg....... khoshalam ke tu ye jame adame tahsil karde va ba savadam. movafaq ba6id دوستان عزیز خوش اومدید.... منتظر حضور شما در تاپیکـــــــ های تخصصی رشتتون هستیم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز من رضا هستمسال آخر مهندسی مکانیک من همه چیز رو که به علمو اختراع مربوط میشه دوست دارم امیدوارم جواباییرو که کسی به من نتونسته بده اینجا بهش برسم یادمون نره ما میتونیم .یا علی دوستان بیاید در علم تحول ایجاد کنیم :w16: سلام خیلی خوش اومدید سید رضا موفق باشید omidvaram ke in anjoman vase hamamun mofid bashe. esmam ke majide danehjuie mekanik saialate mashhadam terme 5 alaqe khasi be download ketabo narm afzar daram az footbal khosham miad hamin dg....... khoshalam ke tu ye jame adame tahsil karde va ba savadam. movafaq ba6id آقا مجید سلام خیلی خوش اومدید ازاینکه به جمع نواندیشان آمدید خوشحالیم 3 لینک به دیدگاه
azai 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ 1-سلام من ازی (اعظم )هستم 2-لیسانس حسابداری ودانشجوی ارشدمدیریت دولتی هستم 3-کارمند هستم بابت مطالب درسی دنبال مقالات علمی میگردم در حوزه مدیریت خواهش میکنم به دادم برسید چون فرصتم زیاد نیست همش با مشکل مواجه میشم 4-من فعلا به راهنمای برای گرفتن مقالات نیازمندم تنها نذارید چون هنوزم خیلی عقبم 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ 1-سلام من ازی (اعظم )هستم 2-لیسانس حسابداری ودانشجوی ارشدمدیریت دولتی هستم 3-کارمند هستم بابت مطالب درسی دنبال مقالات علمی میگردم در حوزه مدیریت خواهش میکنم به دادم برسید چون فرصتم زیاد نیست همش با مشکل مواجه میشم 4-من فعلا به راهنمای برای گرفتن مقالات نیازمندم تنها نذارید چون هنوزم خیلی عقبم سلام خوش اومدی:hapydancsmil: چشم من مث کوه پشتتم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
sana72 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام ثنا مهندسی شیمی ترم 3 افزایش اطلاعات در همه ی زمینه مخصوصا مهندسی شیمی 8 لینک به دیدگاه
MAJIDNOEI 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ chetoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid bacheha? 5 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام من مهشيد(mahe man) عضو جديد هستم از مطلبتون واقعا ممنون.خيلي به من كمك كرد.:w16: 7 لینک به دیدگاه
mahe man 750 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام مهشيد ليسانس رو تموم كردم دارم براي ارشد ميخونم. آشنايي كامل با نرم افزارهاي 3dmax , photoshap,cad . خوشحال ميشم اطلاعات بيشتري در زمينه نرم افزارهاي كاربردي در معماري و مطالب جديد ياد بگيرم. خوشحال ميشم دوستاي جديدي پيدا كنم.:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ 1-سلام من ازی (اعظم )هستم 2-لیسانس حسابداری ودانشجوی ارشدمدیریت دولتی هستم 3-کارمند هستم بابت مطالب درسی دنبال مقالات علمی میگردم در حوزه مدیریت خواهش میکنم به دادم برسید چون فرصتم زیاد نیست همش با مشکل مواجه میشم 4-من فعلا به راهنمای برای گرفتن مقالات نیازمندم تنها نذارید چون هنوزم خیلی عقبم سلام، خوش اومدی اعظم جان........ سلامثنا مهندسی شیمی ترم 3 افزایش اطلاعات در همه ی زمینه مخصوصا مهندسی شیمی خوش اومدی chetoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid bacheha? خـوب سلام مهشيد ليسانس رو تموم كردم دارم براي ارشد ميخونم. آشنايي كامل با نرم افزارهاي 3dmax , photoshap,cad . خوشحال ميشم اطلاعات بيشتري در زمينه نرم افزارهاي كاربردي در معماري و مطالب جديد ياد بگيرم. خوشحال ميشم دوستاي جديدي پيدا كنم.:hapydancsmil: سلام عزیزم خوش اومدی....... 4 لینک به دیدگاه
MAJIDNOEI 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ slm ehsas mikonam bacheha dg ahle hal nistana omidvaram salemo salamat bashid azizan 8 لینک به دیدگاه
MAJIDNOEI 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ faqat hamin ario dokht baba damet garm be khoda. omidvaram hamishe sar hal ba6i 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ faqat hamin ario dokht baba damet garm be khoda. omidvaram hamishe sar hal ba6i نه دوست عزیز، قرارشده فقط مدیران در این تاپیک خو ش آمد بگن تا ازشلوغی تاپیک پرهیز بشه....... و بقیه دوستان در پروفایلهای شخصی طبق قوانین انجمن فارسی بنویسین 8 لینک به دیدگاه
paeeze sard 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ سلام مهسا هستم امیدوارم این انجمن بهتر از بقیه انجمن ها باشه با مدیرای با معرفت تر 12 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ خیلی خوش اومدم من احساس غربت می کنم 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام مهسا هستم امیدوارم این انجمن بهتر از بقیه انجمن ها باشه با مدیرای با معرفت تر سلام مهسا جان،خوش اومدی خانم......... امیدوارم هینطور باشه و از بودن در این جا لذت ببری خیلی خوش اومدممن احساس غربت می کنم سلام عزیزم خوش اومدی .......... همه اول اینطوری هستند،به مرور با دوستان جدید آشنا میشی و این حس بر طرفـ میشه 6 لینک به دیدگاه
Mahdieh 93 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستان عزیز. من مهدیه هستم. رشته ی تحصیلیم مدیریت بازرگانی هست در مقطع کارشناسی. دانشگاه خلیج فارس در خدمتتون هستم. هدفم یاد گرفتن چیزای جدیده و امیدوارم که بتونم مفید باشم . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده