رفتن به مطلب

آشنایی با کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

اسمم : محسن

رشته : نقشه کشی و معماری

مقطع تحصیلی : دانشجوی ترم دوم کارشناسی نا پیوسته

کاردانی : آزاد شیراز - الان هم علمی کاربردی شهرداری های شیراز

از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین : از مباحث فلسفی و روز ایران و جهان و هرچی تو اون که میگذره .تو تالار گفتوگوی آزاد من رو بیشتر می بینید .

هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ارتقاع سطح فکری خودم و دوستان

شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغلم هرچی که مربوط به رشته هست و بیشتر کارای ساختمانی و نقشه کشی و فعلا پیمانکار جزء هستم .

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام به همه

من آزاده هستم

کارشناسی ارشد بازرگانی

البته کارشناسی الکترونیک هم دارم واز اطلاعات شما دوستان در ضمینه مدیریت بازرگانی استقبال میکنم

• Like 7
لینک به دیدگاه

از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین : از مباحث فلسفی و روز ایران و جهان و هرچی تو اون که میگذره .تو تالار گفتوگوی آزاد من رو بیشتر می بینید .

هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ارتقاع سطح فکری خودم و دوستان

شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغلم هرچی که مربوط به رشته هست و بیشتر کارای ساختمانی و نقشه کشی و فعلا پیمانکار جزء هستم .

سلام آقا محسن خیلی خوش اومدید

موفق باشید:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام به همه

من آزاده هستم

کارشناسی ارشد بازرگانی

البته کارشناسی الکترونیک هم دارم واز اطلاعات شما دوستان در ضمینه مدیریت بازرگانی استقبال میکنم

سلام آزاده خانم خیلی خوش اومدید

منتظر فعالیتتون درتالار مدیریت هستیم

موفق باشید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

با سلام به دوستان گرامی

۱- امید هستم

۲- مهندسی مکانیک

۳- کارشناسی

۴- دانشگاه صنعت آب و برق (عباسپور)‌

۵- از وجود دوستان و اطلاعاتشون استفاده می کنم :)‌

۶- راستش یکم دارم از درسم دور میشم به دلایل مختلف و بیشتر به دلیل شماره هفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 و می خوام با شرکت و عضویت تو این انجمن این دوری رو تا حدی جبران کنم!

۷- کارم آزاده ( بیشتر تو زمینه واردات و خرید و فروش ماشین‌‌ )‌ + وقت های دیگه ام رو تو زمینه واردات لوازم و ادوات صنعتی صرف می کنم که کار پدرم هست ولی خب بیشتر و مثل هرکسی دوست دارم در زمینه درسیم کار یاد بگیرم و فعالیت کنم. :)

• Like 7
لینک به دیدگاه
:a030::a030::a030:

1.elnaz1366

2.زمین شناسی گرایش(چینه و فسیل شناسی)

3.کارشناسی ارشد

4.سازمان زمین شناسی واکتشافات معدنی مشغول تحصیل هستم

5.بیشتر مباحث علمی

6.بالا بردن سطح اطلاعات

7.فعلا دانشجو

سلااااااااااااااااااااااااااام.:ws3::ws3:

سلام به همه

من آزاده هستم

کارشناسی ارشد بازرگانی

لی لی هستم ، دانشجو قدرت ، ترم 3از قسمت برق خوشم اومد ، عضو شدم

دوستان عزیز خوش اومدید..........:icon_gol::icon_gol:

امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا سپری کنید و منتظر حضور شما دوستان عزیز درتالارهای تخصصیتون هستیم............:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام

من فاطمه هستم .

دانشجوی مقطع دکترا

در رشته تئاتر آمریکای لاتین

دانشگاه ایالتی آریزونا

فعلا دانشجو هستم اما سابق در ایران مترجم و مدرس بودم و پژوهشگر تئاتر. اینجا هم دستیار آموزشی هستم.

دوست دارم به منابع فارسی که نمیتونم اینجا گیر بیارم دسترسی داشته باشم. من عاشق تئاتر ، روانکاوی و نقد هستم... دنبال کتاب های لاکان میگشت که به سایت شما رسیدم.

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

من فاطمه هستم .

دانشجوی مقطع دکترا

دانشگاه ایالتی آریزونا

فعلا دانشجو هستم اما سابق در ایران مترجم و مدرس بودم و پژوهشگر تئاتر. اینجا هم دستیار آموزشی هستم.

دوست دارم به منابع فارسی که نمیتونم اینجا گیر بیارم دسترسی داشته باشم. من عاشق تئاتر ، روانکاوی و نقد هستم... دنبال کتاب های لاکان میگشت که به سایت شما رسیدم.

فاطمه جان خوش اومدی..........:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام

من فاطمه هستم .

دانشجوی مقطع دکترا

دانشگاه ایالتی آریزونا

سلام خیلی خوش اومدید

انشالله از دانش شما استفاده کنیم

• Like 5
لینک به دیدگاه
با سلام به دوستان گرامی

۱- امید هستم

۲- مهندسی مکانیک

۳- کارشناسی

۴- دانشگاه صنعت آب و برق (عباسپور)‌

۵- از وجود دوستان و اطلاعاتشون استفاده می کنم :)‌

۶- راستش یکم دارم از درسم دور میشم به دلایل مختلف و بیشتر به دلیل شماره هفتم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 و می خوام با شرکت و عضویت تو این انجمن این دوری رو تا حدی جبران کنم!

۷- کارم آزاده ( بیشتر تو زمینه واردات و خرید و فروش ماشین‌‌ )‌ + وقت های دیگه ام رو تو زمینه واردات لوازم و ادوات صنعتی صرف می کنم که کار پدرم هست ولی خب بیشتر و مثل هرکسی دوست دارم در زمینه درسیم کار یاد بگیرم و فعالیت کنم. :)

سلام آقا امید

خیلی خوش اومدی رفیق:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
1-مروارید

2-معماری

3-دانشجوی کارشناسی

4-دانشگاه آزاد

5-از اطلاعات دوستان استفاده کنم :)

6-به کمک نیاز دارم :D:ws38:

سلام،خوش اومدی مروارید خانم............ heartshape2.gif

چه کمکی لازم داری؟ :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام

من فاطمه هستم .

دانشجوی مقطع دکترا

دانشگاه ایالتی آریزونا

خووووووووووش اومدیw66.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی،ممنونم،در مورد طرح2 به مشکل خوردم،حتی برای فرم،موضوع یک خانه ویلایی در خیابون ایران زمین است،رو شیب 4% قرار گرفته،اعضای خانواده یه خانواده 5 نفره هستن با پدربزرگ و مادربزرگ...:ws38:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز من رضا هستم

سال آخر مهندسی مکانیک

من همه چیز رو که به علمو اختراع مربوط میشه دوست دارم

امیدوارم جواباییرو که کسی به من نتونسته بده اینجا بهش برسم

یادمون نره ما میتونیم .یا علی دوستان بیاید در علم تحول ایجاد کنیم :w16::w16::w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...