parnnian 14 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. 4
Paroshat 6378 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. سلام پریسا جونم خوش اومدی دوست گلم 4
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سلام وخسته نباشید به همه دوستانمن مهدی زایرچی تحصیلات فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی 12 سال سابقه کار زمینه های نقشه کش و مهندسی معکوس طراحی سازه دریایی و صنعتی مدیر پروژه فعلا 5 سال مدیر فنی و دفتر فنی مهندس کشتی سازی صنعت و دریا (خرمشهر)خصوصی مشغول کار هستم و این چند روز از طریق نت با انجمن اشنا شدم و به خاطر پروژه ساختمانی و مجتمع تجاری به این واحد اعلام شده . با تشکر درود دوست گرامی خوش آمدید امیدوارم از تجربیاتتون بتونیم به بهترین نحوه استفاده کنیم سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. درود پریسا جان به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید 4
parparpar 17 ارسال شده در 16 شهریور، 2014 سلام رويان آريا هستم. از بچه هاي قديمي كسي منو به خاطر داره؟ بعد از سه سال دوباره برگشتم. اسم و ايميلو همه هم جعليه. به زحمت تونستم وارد بشم . يكي كمكم كنه 7
negareen 66 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 سلام من نگارین هستم ، روانشناسی خوندم دانشگاه پیام نور روانشناسی رو دوست دارم عاشق ادبیات هم هستم امیدوارم لحظا ت خوبی رو با هم داشته باشیم 6
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 سلام من نگارین هستم ، روانشناسی خوندم دانشگاه پیام نور روانشناسی رو دوست دارم عاشق ادبیات هم هستم امیدوارم لحظا ت خوبی رو با هم داشته باشیم سلام ... به انجمن نواندیشان خوش اومدین...:w66:. منتظر حضورتون هستیم...:welcome: 4
nasim75 18 ارسال شده در 1 مهر، 2014 نسیم هستم دانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 1 مهر، 2014 نسیم هستمدانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم درود نسیم جان به نواندیشان خوش آمدی 5
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 1 مهر، 2014 نسیم هستمدانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم سلام نسیم جان.... به نواندیشان خوش اومدی... :w66: منتظر حضورت در تالار صنایع هستیم... 5
ali920 52 ارسال شده در 1 مهر، 2014 سلام دوستان من امير علي هستم فوق ديپلم برق هستم و شاغل درپترشيمي بعنوان استاد كار ابزار دقيق هستم اگر كمكي از دستم برميآيد در خدمت شما عزيزان چه برادر و خواهر هستم منتظر پيام شما هستم 5
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 2 مهر، 2014 سلام دوستان من امير علي هستم فوق ديپلم برق هستم و شاغل درپترشيمي بعنوان استاد كار ابزار دقيق هستم اگر كمكي از دستم برميآيد در خدمت شما عزيزان چه برادر و خواهر هستم منتظر پيام شما هستم درود دوست گرامی خوش آمدید امیدوارم از تجربیاتتون بتونیم به بهترین نحوه استفاده کنیم 5
آقای دکتر 319 ارسال شده در 3 مهر، 2014 رضا هستم روانشناسی بالینی دکتری فردوسی مشهد تو تمام مباحث میخوام بر داشته هام بیافزایم مطب دارم 11
^_^ mahya 122 ارسال شده در 7 مهر، 2014 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن: ^_^ mahya 2- رشته تحصیلی: :hapydancsmil:Forest Engineering 3- مقطع تحصیلی: :a030:MSC 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید: :cryingf: sari 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: Natural resources:ws49: 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ Increased knowledge:shad: 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ MSC student:w16: 18
Shining Star 2108 ارسال شده در 7 مهر، 2014 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن: ^_^ mahya2- رشته تحصیلی: :hapydancsmil:Forest Engineering 3- مقطع تحصیلی: :a030:MSC 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید: :cryingf: sari 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: Natural resources:ws49: 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ Increased knowledge:shad: 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ MSC student:w16: :ws3:Welcome very much 11
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 8 مهر، 2014 :ws3:Welcome very much Tnnnnnnx Mr Shining Star:wavesmile: پارسی را پاس بداریم بد نیست :icon_pf (34): 11
^_^ mahya 122 ارسال شده در 8 مهر، 2014 پارسی را پاس بداریم بد نیست :icon_pf (34): اون ک صد البت...بععععععله شما درست میفرمایید متشکردم جناب Shining Star 9
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 1 آبان، 2014 بابکمکانیک فوق لیسانس دانشگاه سمنان درود دوست گرامی به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید 7
ارسال های توصیه شده