parnnian 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. سلام پریسا جونم خوش اومدی دوست گلم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ سلام وخسته نباشید به همه دوستانمن مهدی زایرچی تحصیلات فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی 12 سال سابقه کار زمینه های نقشه کش و مهندسی معکوس طراحی سازه دریایی و صنعتی مدیر پروژه فعلا 5 سال مدیر فنی و دفتر فنی مهندس کشتی سازی صنعت و دریا (خرمشهر)خصوصی مشغول کار هستم و این چند روز از طریق نت با انجمن اشنا شدم و به خاطر پروژه ساختمانی و مجتمع تجاری به این واحد اعلام شده . با تشکر درود دوست گرامی خوش آمدید امیدوارم از تجربیاتتون بتونیم به بهترین نحوه استفاده کنیم سلام پریسا هستم من خیلی خوشحالم که در این انجمن عضو شده ام . رشته ام بیوتکنولوژیه دانشگاه الزهرا -تهران فعلا هم دانشجوم امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم. درود پریسا جان به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید 4 لینک به دیدگاه
parparpar 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ سلام رويان آريا هستم. از بچه هاي قديمي كسي منو به خاطر داره؟ بعد از سه سال دوباره برگشتم. اسم و ايميلو همه هم جعليه. به زحمت تونستم وارد بشم . يكي كمكم كنه 7 لینک به دیدگاه
negareen 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ سلام من نگارین هستم ، روانشناسی خوندم دانشگاه پیام نور روانشناسی رو دوست دارم عاشق ادبیات هم هستم امیدوارم لحظا ت خوبی رو با هم داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ سلام من نگارین هستم ، روانشناسی خوندم دانشگاه پیام نور روانشناسی رو دوست دارم عاشق ادبیات هم هستم امیدوارم لحظا ت خوبی رو با هم داشته باشیم سلام ... به انجمن نواندیشان خوش اومدین...:w66:. منتظر حضورتون هستیم...:welcome: 4 لینک به دیدگاه
nasim75 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نسیم هستم دانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نسیم هستمدانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم درود نسیم جان به نواندیشان خوش آمدی 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ نسیم هستمدانشجوی سال 3مهندسی صنایع(کارشناسی) دانشگاه خواجه نصیر خیاطی و solid رو بلدم سلام نسیم جان.... به نواندیشان خوش اومدی... :w66: منتظر حضورت در تالار صنایع هستیم... 5 لینک به دیدگاه
ali920 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من امير علي هستم فوق ديپلم برق هستم و شاغل درپترشيمي بعنوان استاد كار ابزار دقيق هستم اگر كمكي از دستم برميآيد در خدمت شما عزيزان چه برادر و خواهر هستم منتظر پيام شما هستم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من امير علي هستم فوق ديپلم برق هستم و شاغل درپترشيمي بعنوان استاد كار ابزار دقيق هستم اگر كمكي از دستم برميآيد در خدمت شما عزيزان چه برادر و خواهر هستم منتظر پيام شما هستم درود دوست گرامی خوش آمدید امیدوارم از تجربیاتتون بتونیم به بهترین نحوه استفاده کنیم 5 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ رضا هستم روانشناسی بالینی دکتری فردوسی مشهد تو تمام مباحث میخوام بر داشته هام بیافزایم مطب دارم 11 لینک به دیدگاه
^_^ mahya 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن: ^_^ mahya 2- رشته تحصیلی: :hapydancsmil:Forest Engineering 3- مقطع تحصیلی: :a030:MSC 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید: :cryingf: sari 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: Natural resources:ws49: 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ Increased knowledge:shad: 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ MSC student:w16: 18 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن: ^_^ mahya2- رشته تحصیلی: :hapydancsmil:Forest Engineering 3- مقطع تحصیلی: :a030:MSC 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید: :cryingf: sari 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین: Natural resources:ws49: 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ Increased knowledge:shad: 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ MSC student:w16: :ws3:Welcome very much 11 لینک به دیدگاه
^_^ mahya 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ :ws3:Welcome very much Tnnnnnnx Mr Shining Star:wavesmile: 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :ws3:Welcome very much Tnnnnnnx Mr Shining Star:wavesmile: پارسی را پاس بداریم بد نیست :icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
^_^ mahya 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ پارسی را پاس بداریم بد نیست :icon_pf (34): اون ک صد البت...بععععععله شما درست میفرمایید متشکردم جناب Shining Star 9 لینک به دیدگاه
bubik 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ بابک مکانیک فوق لیسانس دانشگاه سمنان 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ بابکمکانیک فوق لیسانس دانشگاه سمنان درود دوست گرامی به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده