شهید 14 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2011 سلام بر بروبچ من جواد هستم دانشجوی کاردانی الکترونیک فعلابیکار 3
احسان احسنی 18 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2011 سلام احسانم اما میتونید امیر صدام کنید مهندسی عمران عمران دانشگاه پرند علاقه به شعر دارم اما بصورت تصادفی وارد سایت شدم دنبال نقشه طرح تفضیلی منطقه 12 تهران هستم ممنون میشم کمکم کنید 7
ایوان 15 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 سلام ایوان هستم کارسناسی مکانیک به نرم افزارمای مکانیک تقریبا مسلطم اما نه همشون واسه پایان نامه دنبال موضوع در مورد سیستم تعلیق مغناطیسی میگردم خواهشن کمک کنید 5
Hassan rostami 18 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 salam man hassan hastam reshtam metallurhy hast daneshgah azad mashhad bache shomal(lahijan) :a030:bi kar 4
ehsanagha 16 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2011 سلام من احسانم از مشهد سال دوم مهندسی ژنتیک دانشگاه آزاد راستش اولش به خاطر تقویم تصویری اومدم اینجا ولی از تنوع و مطالب سایت و بچه های گل اینجا خوشم اومده و امیدوارم بتونیم در کنار هم باشیم و دوستای خوبی پیدا کنم اینجا همین دیگه ! 6
mehryan 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2011 سلام به همه دوستان 1-سعادت 2-متالوژی 3-دانشجوی دانشگاه یاسوج 3-کارشناسی 4-من در زمینه کامپیوتر یه مقدار میشه گفت مهارت دارم خوشحالم از اینکه باشما آشناشدم 2
فتح خون 34 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2011 ممنون ابجي خيلي لطف كردين من كربلاييحسام هستم (حسامالدين) رشته كامپيوتر، ترم4 تهران زندگي ميكنم عشقم اونايي هست كه بعضياتون فخش ميديد بهشون ولي تا حالا به عشاق شما فحش ندادم ديوانه امام زمانم اما اونقد گناه كردم كه دلش شكسته از دستم essi رو هم خيلي دوست دارم گلنار خانوم هم ابجيمه 2
ninanay 16 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2011 سلام _ نيناناي وارد مي شود !!! 1_مريم 2_صنايع 3_دانشجوي جهاد دانشگاهي يزد_كارشناسي منم قبلا يعني دوسال بيش تو سايت مهندسي بودم و shadmehrbaz اينجارو بهم معرفي كرد حتما الان بچه هاي قديم فهميدن كه من يه جوون ناكامم !!!! (كشتي سازي ) 3
vahik 514 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام به همه بچه هاي گل انجمن با كمال ميل مايل به آشنايي با شما هستم البته ماشاا... زيادين ولي قول ميدم هر چه زودتر پستهاي همتونو بخونم و اما من: 1-vahik 2-فارغ التحصيل مهندسي مكانيك 3-كارشناسي ودر شرف ورود به ارشد 4-دانشگاه اراك 5-از كليه مباحثي كه در رابطه با رشته م مطرح ميشه استقبال ميكنم البته به ايران وآنچه به ايران مربوط ميشه هم خوشم مياد و ايران باستان 6-هدف دوستي با گلهاي خوبي مثل شما و تبادل اطلاعات 7-طراح تو يه شركت طراحي داخلي به اميد دوستي هاي مداوم و مثمر ثمر 5
urbandesigner 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام نسرینم .کارشناس شهرسازی و دانشجوی طراحی شهری (ارشد) به اطلاعات شهرسازی طراحی شهری علاقه دارم سعی میکنم مطالب مفید تو سایت بزارم و دوست دارم انقدر اشتراک اطلاعات بین دوستان زیاد باشه که سایت بهترین رفرنس برای حل مسائل باشه با تشکر 6
علی_بندرانزلی 14 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2011 سلام به همه دوستان. من علی هستم و معماری میخونم. قبلا تو سایتهای دیگه فعالیت میکردم و به پیشنهاد دوستام مثل Sepideh.mt و armin-eleman اومدم نواندیشان. امیدوارم در کنار هم شادو خوش باشیم. 4
elham1970 17 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 سلام من الهام هستم 23سالمه کارشناسی حسابداری خوندم عاشق ادبیات و شعرهستم مقاله های مکانیک و طراحی عکس و مونتاژ فیلم هم خیلی دوست دارم و گیتارم میزنم از برنامه های کامپیوتری مذتبط با اینها کلی خوشم میاد راستی تکواندوهم کار میکنم کمربند قرمز دارم همگی موفق و پیروز در پناه حق باشید 5
ARYA68 31 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 من ایمان هستم دانشجوی رشته کارشناسی عمران 2 سال در دفتر طراحی مشغول هستم و کارهای طراحی معماری و سازه ای انجام میدم بچه مازندران - نکا - هستم از دوستانی که در کار طراحی هستند هم درخواست دارم تا با هم بیشتر آشنا بشیم عاشق کامپیوتر و عمران هستم همیشه دنبال چیزهایی جدیدی هستم که این دنیا داره و ... با تشکر 4
flora67 33 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 سلام منم تازه واردم.. زهرا ..ترم 8 کامپیوتر..دانشگاه آزاد کاشان منم از یه دوستام خیلی تعریف باشگاه رو شنیدم اومدم که منم استفاده کنم.. اگه ازم کمکی بیاد دریغ نمیکنم.. 5
sucean.tp 16 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام همه:icon_pf (44): سوسن شهرسازي-88 فردوسي كدو فوتوشاپ بلدم. هدف هم كه يادگرفتنه از بقيه 6
safarydecor 103 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام.من فرشیدم 23 سالمه.تهران.طراحی دکوراسیون داخلی خوندم تو جهاد دانشگاه تهران.الانم طراح شرکت یاکس هستم 6
hesam_ghadimi 16 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام منم حسام هستم ولیhesiصدام کنین من دانشجوی کارشناسی مهندسی شهرسازی هستم که تو دانشگاه تبریز در حال تحصیل هستم این طبیعیه که از زمینه شهرسازی تو سایت استقبال میکنم و هدفم دانلود مستندهای شهر و شهرسازی هست و شغل خاصی ندارم 6
871431011 144 ارسال شده در 4 خرداد، 2011 سلام علیرضا مکانیک 87 از دانشگاه اورمیه آرزوی موفقییت وشادکامی برای اعضای انجمن 5
محسن67 13 ارسال شده در 5 خرداد، 2011 اسم محسن رشته مهندسی بهداشت محیط فعلا دانشجو کارشناسی ناپیوسته ترم3 دانشگاه علوم پزشکی مشهد 3
ارسال های توصیه شده