Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ یه زمانی فکر میکردم بهترین کار اینه که بزاریم احمق ها در حماقت خودشون دست و پا بزنن. ولی الان میگم درست نیست و باید تلاش کرد انسانها رو از حماقت در بیاریم. البته نه برای خودشون. چرا که اصلا مهم نیست اینها برای خودشان احمق باشن یا دانا. بلکه صرفا باید اینکارو کرد تا سوء استفاده کنندگان از حماقت تولیدات احمق پسندانه خودشون رو نتونن عرضه بازار حماقت بکنن و از این راه سود ببرن. نمونه بارزش همین پست آخری که شما دادید. گرچه بسیار احمقانه است. ولی اگر تقاضا نداشت هیچگاه عرضه نمیشد. باید کاری کرد حتی یک نفر هم این مطلب رو نخونه. اونوقته که اینها نمیتونن احمق پسند حرف بزنن و از این راه سود ببرن. 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ احمق به نظرم کسیه که فکر میکنه حرفش سندیت کامل داره وبقولی مولای درزش نمیره اگه ازیاد نبریم که انسانیم وذاتمان بر نقصان بنا نهاده شده دچارهیچ حماقتی نمیشیم ولی خب همیشه عده زیادی هستند که ازمودن خودشون رو به کنار بزارن وپروسه حماقت رو تکرارپذیرکنند! 4 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من کلا آدم آرومیم. اما وقتی می بینم تو صدا و سیما در مورد مسائلی مثل فراماسونری سفسطه می شه ,دلم می خواست ای کاش تو برنامه حضور داشتم و با تمام آرامشم حسابی از خجالت اون کسایی که چرت و پرت تحویل ملت ساده لوح می دن در بیام!!! 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها هستن یه کارایی می کنن یا حرفایی می زنن که در نظر خودشون خیلی محشر هستن و یکم فکر نمی کنن که این حرف یا عمل ممکن است رفتار سویی از طرف اشخاص صورت گیرد، نمونش همین جمله ی پایین که برای مقام رهبری نوشتن ، که تو یکی از فروم ها دیدمپ باقی اظهار نظر با خودتون 7 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها احمق اند خودشونم میدونن ولی اون احمق هایی که فکر میکنند خیلی عافل اند خطرناکن و متاسفانه زیادن تو جامعه 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ من از همه احمق ترم. ... احمق اون مدیریه که می گه اسپم نکنید بچه ها، بعد خودش تا به یه پست می رسه رگبار اسپم می گیره ... 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها هستن یه کارایی می کنن یا حرفایی می زنن که در نظر خودشون خیلی محشر هستن و یکم فکر نمی کنن که این حرف یا عمل ممکن است رفتار سویی از طرف اشخاص صورت گیرد، نمونش همین جمله ی پایین که برای مقام رهبری نوشتن ، که تو یکی از فروم ها دیدمپباقی اظهار نظر با خودتون این جوک قرن بود؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده