Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 12 بهمن، 2011 یه زمانی فکر میکردم بهترین کار اینه که بزاریم احمق ها در حماقت خودشون دست و پا بزنن. ولی الان میگم درست نیست و باید تلاش کرد انسانها رو از حماقت در بیاریم. البته نه برای خودشون. چرا که اصلا مهم نیست اینها برای خودشان احمق باشن یا دانا. بلکه صرفا باید اینکارو کرد تا سوء استفاده کنندگان از حماقت تولیدات احمق پسندانه خودشون رو نتونن عرضه بازار حماقت بکنن و از این راه سود ببرن. نمونه بارزش همین پست آخری که شما دادید. گرچه بسیار احمقانه است. ولی اگر تقاضا نداشت هیچگاه عرضه نمیشد. باید کاری کرد حتی یک نفر هم این مطلب رو نخونه. اونوقته که اینها نمیتونن احمق پسند حرف بزنن و از این راه سود ببرن. 9
spow 44198 ارسال شده در 13 بهمن، 2011 احمق به نظرم کسیه که فکر میکنه حرفش سندیت کامل داره وبقولی مولای درزش نمیره اگه ازیاد نبریم که انسانیم وذاتمان بر نقصان بنا نهاده شده دچارهیچ حماقتی نمیشیم ولی خب همیشه عده زیادی هستند که ازمودن خودشون رو به کنار بزارن وپروسه حماقت رو تکرارپذیرکنند! 4
arian ariaey 1755 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 من کلا آدم آرومیم. اما وقتی می بینم تو صدا و سیما در مورد مسائلی مثل فراماسونری سفسطه می شه ,دلم می خواست ای کاش تو برنامه حضور داشتم و با تمام آرامشم حسابی از خجالت اون کسایی که چرت و پرت تحویل ملت ساده لوح می دن در بیام!!! 3
محمــد 4415 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 بعضی ها هستن یه کارایی می کنن یا حرفایی می زنن که در نظر خودشون خیلی محشر هستن و یکم فکر نمی کنن که این حرف یا عمل ممکن است رفتار سویی از طرف اشخاص صورت گیرد، نمونش همین جمله ی پایین که برای مقام رهبری نوشتن ، که تو یکی از فروم ها دیدمپ باقی اظهار نظر با خودتون 7
sweetest 4756 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 بعضی ها احمق اند خودشونم میدونن ولی اون احمق هایی که فکر میکنند خیلی عافل اند خطرناکن و متاسفانه زیادن تو جامعه 4
felorans666 12046 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 من از همه احمق ترم. ... احمق اون مدیریه که می گه اسپم نکنید بچه ها، بعد خودش تا به یه پست می رسه رگبار اسپم می گیره ... 3
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 17 بهمن، 2011 بعضی ها هستن یه کارایی می کنن یا حرفایی می زنن که در نظر خودشون خیلی محشر هستن و یکم فکر نمی کنن که این حرف یا عمل ممکن است رفتار سویی از طرف اشخاص صورت گیرد، نمونش همین جمله ی پایین که برای مقام رهبری نوشتن ، که تو یکی از فروم ها دیدمپباقی اظهار نظر با خودتون این جوک قرن بود؟ 5
ارسال های توصیه شده