هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خیلی از اقایونی که سنگ حقوق زنان رو به سینه میزنن چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند . بیشتر مشکل الان خانمها تنها میتونه به دست خودشون حل بشه . 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سارا جون حرفات کاملا درسته و قابل قبول اما این رفتار چندش آور 80 درصد اقایون رو توجی نمی کنه ها...آره زیادن دخترایی که خودشونو می فروشن! اما پس چرا با همه دخترا این رفتارها می شه؟؟؟ حتی کسایی که با ترس و لرز سرشون میارن پایین و راه می رن.این به خاطر بیماریه بعضی از آقایونه! خب این بیماری رو کی به وجود اورده چطوری این همه سنگریزه یه جا جمع شده حالا شده یه صخره بزرگ و نشکن کی این سنگریزه ها رو اورده اینجا جمع کرده؟ من تو افکار منو تو قوانین ضد زنی که تصویب شده و ماهم فقط به خاطر اینکه اسم شوهری تو شناسنامه مون باشه رفتیم و گفتیم بله وقتی که زنای جامعه من وقتی می شنفن فلانی پسر زاییده ذوق زده میشن وقتی که دخترای جامعه من جمعه که میشه میشنن پای سریال ستایش نامی ور قصه یه زن ذلیل شده توسط مرد رو با علاقه تماشا می کنن وقتی که دخترای جامعه ما بنا به ذایقه اقایون لب برجسته می کنن و بقیه اشو نمیگم خودت بهتر می بینی 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خیلی از اقایونی که سنگ حقوق زنان رو به سینه میزنن چون به خلوت میروند ان کار دیگر میکنند . بیشتر مشکل الان خانمها تنها میتونه به دست خودشون حل بشه . دقیقا حقیقت رو گفتی من کمتر مردی دیدم که پای حقوق زن (زن خودش - دختر خودش - خواهر خودش - دوست دختر خودش- همکار زن خودش - هم کلاسی زن خودش) عملی وایستاده این درد به دست زناو دخترا جامعه دوا میشه و بس اگه خانومای جامعه ما توجیه شدن می تونن مردایی رو هم برا احقاق خودشون یارگیری کنن 11 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من فکر نمی کنم همیشه اینجوری بوده! سخته اما شاید بشه یک کارش کرد (شکلک آه از ته دل) ولی به نظر من همیشه اینجوری بوده 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ من از طرف همه نامردای این روزگار از شما خانومای پاک و با عزت عذرخواهی میکنم. :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ فکر کنم فقط اسید پاشی این ماجرا رو تجربه نکردم !!:icon_pf (34): از وایستا فتنه گرو، تاکسیو، جوون متلک گو، بستر لازم برای پیشرفتو،روسریتو بکش جلو را تجربه کردم. همیشه هم میگم مثل هر روز بود. 10 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ زنها باید تغییر کنند! زنها بایـــــد تغییر کنند!! زنها بایــــــــــد تغییر کننذ!!! 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ هفته پیش گشت ارشاد به من گیر داد. 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ کاش یه راهی میساختیم زنها باید تغییر کنند! زنها بایـــــد تغییر کنند!! زنها بایــــــــــد تغییر کننذ!!! زنا و مردا باید باهم تغییر کنن هفته پیش گشت ارشاد به من گیر داد. مانتوت کوتاه بود؟ یا روسریت عقب بود :biggrin: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ هفته پیش گشت ارشاد به من گیر داد. چی گفت؟؟موهات بکن تو؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ کاش یه راهی میساختیم زنا و مردا باید باهم تغییر کنن در مورد مسائل مربوط به حقوق زنان، زنها باید تغییر کنند، باید آگاه بشند و باید هوشمندانه برخورد کنند، تغییر زنها باعث میشه مردها اگر هم نخواهند، تغییر کنند و حقوق واقعی زنها رو بپذیرند 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ چی گفت؟؟موهات بکن تو؟؟ جلو لبه چرم مشهد ونک با رفیقم نشسته بودیم، روبرومون دو تا خانم گشت ارشادی وایساده بودن. منو رفیقم همون موقع این دوتا خانم محترم رو به هر کی گیر میدادن، مسخره میکردیم (طوری که مثلا با خودمونیم اما یه جورایی بشنون ) یه یه ربعی مسخره شون کردیم، بعدش یه دفعه جمعیت زیاد شد دیدیم یکیشون نیست، بعد دیدیم از این پلیس سبزا وایساده بالا سرمون بهمون گفت یا میرید یا میبریمتون تو ون. نگو ناقلا خانومه رفته بود اونور دم ونشون به آقاهاشون گفته بود ما تمرکزشون رو حین خدمت به هم زدیم. خدائیش اگه ما نبودیم به 3 4 نفر که خدائیش دافایی بودن واسه خودشون گیر می دادن. منو رفیقمم در حین همون خنده و مسخره بازی کیفمون رو ورداشتیم رفتیم اونور مسخره شون کردیم تا اون یکی دوستمون بیاد. خیلی احساس سوپرمنی بهمون دست داده بود، کلی حال کردیم، حرصشونو خیلی درآوردیم. 15 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ ما هنوز توی کشوری زندگی میکنیم که وقتی به دختری تجاوز میکنن میگن آبرو دختر رفت .:thumbsdownsmiley: 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ما هنوز توی کشوری زندگی میکنیم که وقتی به دختری تجاوز میکنن میگن آبرو دختر رفت .:thumbsdownsmiley: و هنوز هم دختر باکره داریم اما خبری از مرد باکره نیست.:thumbsdownsmiley: 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ و هنوز هم دختر باکره داریم اما خبری از مرد باکره نیست.:thumbsdownsmiley: شاید برای همین است که نام مرد را برایش نهاده اند. :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ما هنوز توی کشوری زندگی میکنیم که وقتی به دختری تجاوز میکنن میگن آبرو دختر رفت .:thumbsdownsmiley: تو این مملکت مرد هیچ وقت و در هیچ حالتی مفصر نیست!! 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ شاید برای همین است که نام مرد را برایش نهاده اند. :JC_thinking: ینی چی؟ ینی چون مرده هر کاری بخواد میتونه بکنه!! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ینی چی؟ینی چون مرده هر کاری بخواد میتونه بکنه!! فعلا که دنیا از گذشته تا حال همین را گفته. شما غیر از این معتقدی؟ 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فعلا که دنیا از گذشته تا حال همین را گفته.شما غیر از این معتقدی؟ شما به چی معتقدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده