Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آمریکا و انگلیس و فرانسه یا هر کشور دیگه ای دلش برای ما ایرانیها نسوخته که بخوان بیان و مارو نجات بدنچشم طمعشون به نفت این کشوره انرژی هسته ای هم بهونه خوبیه برای این کارشون تجربه عراق و افغانستان کاملا درستی این امرو ثابت میکنه درسته... هیچ کشوری برای هیچ کشوری دلش نمیسوزه... هر حکومت عاقلی میخواد به منافعش برسه و مردمش رو راضی نگه داره تا سرپا بمونه... هر کسی به فکر خودش و مردمش هست... اما در مورد نفت این کشور... عزیز دل من آمریکا و هیچ کشور قدرتمند دیگری نیازی نداره بیاد توی ایران تا نفت ایران رو ببره... الان مگه کی داره میبره ؟ شما حرف از عراق زدید... جالبه که به اینم توجه کنید که قبل از جنگ عراق و آمریکا عراق داشت نفتش رو در مقابل غذا میفروخت... یعنی مفته مفت داشتند نفتش رو میبردند... الان ایران داره دقیقا همین کار رو به شکل غیر مستقیم میکنه و مطمئن باش چند سال دیگه رسما برنامه ی نفت در برابر غذا خواهیم داشت... الان ایران نفتش رو فلان مبلغ میفروشه به فلان کشور و پولی که بهش میدند رو دوباره در مقابل یک سری چیزهای دیگه ازش میگیرند... در حقیقت نفت رو دارند مفت میبرند... 5 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خوب دیگه... منم نگفتم مهم هست که... گفتم زیاد تلاش لازم نداره... خودشون همه ی اینها رو با خودشون میارند... you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain امیدوارم روزی نرسه که دوستانی که امروز حرف از موندن و جنگیدن میزنند سر یک دبه آب شرب سر همدیگه رو ببرند... دقیقا منم همینو میخواستم بگم .. من هیچ وقت بی اهمیت نمیگذرم از این مساله که روزی رو ببینم که مردم کشورم به چنین حقارتی افتادن که بخوان به خاطر مقداری آب سر همو ببرن .. حالا چه من باشم تو این کشور چه نباشم .. همچین اتفاقی رو نمیشه به سادگی ازش گذشت ! امیدوارم هیچ وقت اون روز به واقعیت نپیونده ! 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ من حتی نمیخوام شروع به بحث در مورد این حرف شما بکنم که چقدر داشتن اسلحه با داشتن بمب اتمی فرق داره و چقدر هر کسی حق داشتن هر چیزی رو داره... اینجا کوچکترین اهمیتی نداره که من یا شما یا فلان حکومت چه فکری میکنه... مهم اینه که کی چوب بزرگتری داره... شما معلوم نیست هدفت از این مقابله چی هست... بنده متوجه این مسئله نمیشم... شاید بیان شده و من نمی بینم... ولی فکر میکنی اگر روزی ایران بمب هسته ای یا حتی نیتروژنی هم داشت جلوی کی و چی رو میتونه بگیره باهاش ؟ فکر حفظ جان کسی هستید ؟ پس بهتره دعا کنی که آمریکا قبل از اینکه ایران به چنین سلاحی دست پیدا کنه بهش حمله کنند... اگر بحث وطن دوستی و وطن پرستی هست هم دیگه بحثی ندارم... و این رو هم بگم که تفکر عامی هرگز خوب نیست... برای همین بهش میگند تفکر عامی دوست عزیز... عامه نیروی کاری هستند که همیشه به همون نتیجه ای میرسند که باید برسند... همیشه موقع جنگ سلاح به دست میگیرند همیشه وطن پرست هستند همیشه همه ی اون چیزهایی هستند که باید باشند تا یک حکومت بتونه زنده بمونه... اون هفتاد درصد به هر حال اون اتفاقات براشون میوفته عزیز من... چه به دست نیروی خارجی چه به دست نیروی داخلی... چه در حکومت دموکراسی چه در حکومت دیکتاتوری... قدرتمندان وارثان زمین هستند... اینجا مسئله اصلا ترس نیست... مسئله عقل هست... مسئله تصمیمی درست هست و دیدن واقعیت ها... درسته... دقیقا همینه... هر کشوری به نیرویی نیاز داره که بتونه در صورت لزوم ازشون استفاده کنه و بعد از اینکه همه ی اونها از بین رفتند به سرعت با نیروهای تازه نفس جایگزین بشند... بحث اینجاست که آیا شما جزو اون نیروها هستید یا خیر... ببیند من منظورم این نیست که الان حق کشور من اینه که بمب هسته ای داشته باشه و حمله کنه ولی می گم توی جنگ هم نباید دست خالی بود اسمش جنگه توش حلوا خیرات نمیکنن خود جنگ از پایه و اساس غلطه ولی وقتی شروع میشه نمیشه که گوشت رو گذاشت جلوی توپ و تفنگ منم قصد بحث ندارم گفتم که سررشته ای هم ندارم و هیچ وقت واردش نشدم ولی میگم دلم نمی خواد به این بهانه به کشورم حمله شه به قول شما به خواست من باشه یا نباشه بخوان حمله کنن حمله میکنن پس نباید دست خالی بود منم الان میگم میرم وای میسم بازم به شرایط اون موقع بستگی داره که من چه نوع ادمی باشم ترسو یا مدافع اخرین حرفم هم اینه که من هیچ خاص بودنی تو خودم و سایر اطرافیانم نمی بینم مثل بقیه هم رده ای های خودم یه دانشجوام که همه ی سعیم اینه وارد این مسائل نشم چون می دونم تاثیری نداره ترجیح میدم زمانم رو رو درسم متمرکز کنم :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ يه جورايي همه راست ميگن.. اينجا نميشه همينطور نظر داد....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ وافن جان بعید می دونم تا علم یا ثروت زیاد داشته باشید بتونید خارج از ایران هم زندگی بهتری از اینجا داشته باشید نمیدونم چه مقطع تحصیلی هستین یا چه سطح مالی دارید ولی بعید هم میدونم اقامت پناهنگی و مهاجرت به همین سادگی که میگید باشه ایران که جز جهان سوم میشه همین الانش دانشجوهای خارجیش دردسر دارن واسه موندن و درس خوندن چه برسه که به پیشونیت هم زده باشه تابعیت ایران و بخوای خارج از ایران هم زندگی ارمانی داشته باشید(البته مگر اینکه علمتون خاص و درجه بالا باشه و رو هوا بزننتون) اما به هر حال امیدوارم انقدر موفق باشید که هر جا هستید اصلاح و تحول ایجاد کنید :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خانم جان اگه حکومت اسلامی به بمب هسه ای دست پیدا کنه، هیچ کشوری جرات نمیکنه حمله کنه به ایران. حکومت همین الان با کلی تحریم و اینهمه ترس از محکومیت جهانی باز داره اینقد میکشه، اینقد میخوره، اینقد خودکامه اس؛ وای به روزی که دیگه از هیچ جا حساب نبره. میدونی اونوقت چقد احتمال حملات تروریستیه حکومتمون تو دنیا هست. غرب اگه میترسه از این میترسه که حکومت کشور ما بمب هسته ای بسازه و باش بزنه اسرائیل رو به قول خودشون محو کنه. الان این به نظر شما خوبه یا بده؟:JC_thinking: من که واقعا نظری ندارم راجع به این موضوع از طرفی دارید ایران رو کشور ابر قدرت نشون میدید ا طرفی هم می گید بده من نمی فهمم ... 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ الان این به نظر شما خوبه یا بده؟:JC_thinking:من که واقعا نظری ندارم راجع به این موضوع از طرفی دارید ایران رو کشور ابر قدرت نشون میدید ا طرفی هم می گید بده من نمی فهمم ... عزیزم اگه حکومتمون دیکتاتوری نبود محشر میشد. البته با داشتن بمب اتمی ابرقدرت نمیشیم. 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اره خوب بر هر چب ادم بده لعنت من حس می کنم شقایق بیاد این تاپیک ترکیده 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ شما دوستان همچنان در خواب ماسون ها و 2012 و فلان اعداد هستید ؟ واقعا فکر میکنید مسائل واقعی در این دنیا با این مسخره بازی ها و خرافه ها ربط داره ؟ الان یعنی توی یک جایی یک عده نشستند میگند بله سال فلان رسیده و فلان روز ما باید میلیارد ها میلیارد میلیارد دلار خرج کنیم و جان میلیون ها نفر رو به خطر بندازیم و اقتصاد ورشکستموم رو بدتر از پیش کنیم ؟ بنده شخصا کوچکترین اهمیتی نمیدم که به ایران حمله بشه یا خیر... دیگه اصلا برام مدتهاست که اهمیتی نداره... تنها چیزی که برام مهمه اینه که فعلا حمله نکنند تا من از این خراب شده برم... بعد بیان هر کاری دوست دارند بکنند... داریم سر کی رو کلاه میزاریم ؟ این مملکت خیلی خیلی وقته که دیگه مال ما نیست... چه فرقی میکنه کی ازمون استفاده میکنه ؟ 1984 رو یادتون هست ؟ ما نیروی کارگری هستیم که هر چند سال یه بار دست به دست میشیم... فرقی نداره که کدوم ارباب ازمون استفاده کنه... ما همون کاری رو که قبلا میکردیم میکنیم... راجع به قسمت اول حرفات: دنیا اونقدر کوچیک شده که خیلی از این چیزا دیگه مسخره بازی نمیشه اسمشو گذاشت ! زمانی که سرنوشت یک جنگ توسط یه زن مشخص میشه یا جرقه یک چنگ با برنامه ریزی صورت میگیره ، نمیشه از برنامه های بلند مدت افرادی (حالا چه ماسون غربی و چه ماسون اسلامی) غافل شد و اونو خرافه و مسخره تعبیر کرد ! گاهی یک حرف نسنجیده یک حرکت عجولانه یا برداشتن یک گام سریع در بازی شطرنج بین المللی خیلی از معادلات بعدی و تعیین میکنه ! داخل پرانتز ( اگر این جنگ چه بشه و چه نشه از مدتها قبل راجعبش تصمیم گیری کردند و برای آماده سازی افکار عمومی برای حرکاتشون کار کردند بطوری که بازیشو هم ساختن تا کم کم افکارو برای پذیرش این کار آماده کنند.بتلفید3 رو عرض میکنم که جنگ تهران/طهران رو به نمایش گذاشته که این بازی توی ایران غیرمجاز دونسته شده! چرا که باید هموطنای خودتو بکشی !) راجع به قسمت دوم حرفات که حرف رفتن در صورت تهاجم و مطرح کردی باید بگم نوش جونت که میخای و میتونی و مایلی که بری از قدیم گفتن دارندگی و برازندگی اما وافن عزیز ببین چند درصد از جونای ایران الان شرایطشون مثل شماست که میتونن در صورت تهاجم برن! خیلیا مجبورن یا مجبورشون میکنند که برن و بجنگند! خیلیا شونم با رغبت و بر اساس بعضی باورای خودشون میرن و نمیشه خرده ای بهشون گرفت. اما باید دید برای کی و بخاطر چی و به چه نحو میرن!!یه روز یه ادم رندی کنارم بود حرف جالبی میزد میگفت: زمان جنگ کسی که شعار میداد میگفت : «کربلا کربلا ما داریم میاییم» میگفت ما که مستمع بودیم میگفتیم«کربلا کربلا ما رو دارن میارن !!!» گرفتی چی شد !؟ 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اره خوب بر هر چب ادم بده لعنت من حس می کنم شقایق بیاد این تاپیک ترکیده حرف بدی توی پست ها زده نشده که !!! حالا بیاد تاپیک و بترکونه به استارتر بیچارش اخطار نده که از اینجام اخراج بشه ! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ 2011/11/11 همراه با ساعت 11 و 11 دقسقه و 11 ثانیه باید دید چه برنامه هایی برای آینده بشر میخوان رقم بزنن چون از خیلی سالها پیش برای این تاریخ زمانی برنامه ریزی و برنامه های خاصی تدارک دیدند !!!! یعنی 2 ساعت دیگه:دی 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا بعضی از دوستان میگن جنگ خوبه کجاش خوبه آخه؟بگید مام بدونیم!!! امیدوارم جنگی پیش نیاد ولی در صورتی که کسی بخواد تجاوزی بکنه فکر کنم جنگ جهانی سوم پیش میاد! 5 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه خیلی شنیده میشه مخصوصا تو سران 20 خیلی جدی مطرح شده بود! خاک ایرانم مثل خاک عراق و افغان نیست بتونن بگیرنش! نکته مهم اینه که جنگ نشه ترس اسرائیل و امریکا از تعصب و غیریت ایرانی ها هست! که واقعا هیچ جا نمی تونه یک خوردش رو پیدا کنید! من که کلی مخالفم امیدوارم اونایی که اون بالان تو لحن صحبتشون درست تر برخورد کنن چون اونا خط اول نیستند خط اول جوون های هستند که مثل جنگ عراق پر پر میشن! 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ به نظر میرسه آزتک ها و مایاها درست پیش بینی کرده بودند! 2012 --------------------» به پایان جهان نزدیک می شویم. ای بابا خدا کنه اگه جنگ شد دنیا به پایان برسه وگرنه نسل ما که سوخته دیگه جزغاله شدن ببین چیه اون میشیم 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ متاسفانه خیلی شنیده میشه مخصوصا تو سران 20 خیلی جدی مطرح شده بود! خاک ایرانم مثل خاک عراق و افغان نیست بتونن بگیرنش! نکته مهم اینه که جنگ نشه ترس اسرائیل و امریکا از تعصب و غیریت ایرانی ها هست! که واقعا هیچ جا نمی تونه یک خوردش رو پیدا کنید! من که کلی مخالفم امیدوارم اونایی که اون بالان تو لحن صحبتشون درست تر برخورد کنن چون اونا خط اول نیستند خط اول جوون های هستند که مثل جنگ عراق پر پر میشن! ملت ایران خیلی با غیرت هستند ؟ بقیه ی ملت ها خیلی "با غیرت" نیستند ؟ البته شما ممکنه درست میفرمایید... شاید تعریف شما از غیرت با من فرق داره... ولی در بقیه ی کشور ها مثلا مثل فرانسه مردمش اگر کوچکترین بی احترامی به یکی از اونها بشه حتی لحظه ای ساکت نمی مونند... اینجا دخترای مردم رو جلوی چشم مردهامون توی خیابون توی روز روشن مثل حیوان باهاشون برخورد کردند بهشون بی احترامی شد و اون مردهای با غیرتمون همینطوری ایستادند نگاه کردند... کجای این ملت با غیرت هست ؟ این هم باز توهم "هنر نزد ایرانیان است و بس" هست فقط... البته اگر منظورتون این هست که اگر آمریکا حمله بکنه یک عده ای به خودشون بمب میبندند و یه عده بی گناه رو تکه تکه میکنند و این یعنی "غیرت" دارند اون یک بحث دیگه ای هست... 6 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ ملت ایران خیلی با غیرت هستند ؟ بقیه ی ملت ها خیلی "با غیرت" نیستند ؟ البته شما ممکنه درست میفرمایید... شاید تعریف شما از غیرت با من فرق داره... ولی در بقیه ی کشور ها مثلا مثل فرانسه مردمش اگر کوچکترین بی احترامی به یکی از اونها بشه حتی لحظه ای ساکت نمی مونند... اینجا دخترای مردم رو جلوی چشم مردهامون توی خیابون توی روز روشن مثل حیوان باهاشون برخورد کردند بهشون بی احترامی شد و اون مردهای با غیرتمون همینطوری ایستادند نگاه کردند... کجای این ملت با غیرت هست ؟ این هم باز توهم "هنر نزد ایرانیان است و بس" هست فقط... البته اگر منظورتون این هست که اگر آمریکا حمله بکنه یک عده ای به خودشون بمب میبندند و یه عده بی گناه رو تکه تکه میکنند و این یعنی "غیرت" دارند اون یک بحث دیگه ای هست... من اینجا جبهه نگرفتم حرفم رو زدم به شمام پیشنهاد می کنم سریع جبهه نگیرید! دنبال بحث نیستم چون فکر می کنم هنوز متوجه منظورم نشدی خودتونم گفتی! پیروز باشی 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ وقوع هر جنگ وتخاصمی به این اب وخاک اگر فکر میکنید ذره ای اوضاع را بهبود خواهد بخشید خوابی اشفته بیش نیست بهتره با خودمون روراست باشیم چه اونا که امروز علم دفاع دربرابر جنگ طلبی وجنگ افروزی برعلیه این نظام رو بالابردن واز هرقماشی که بودن رانده ومانده از اینجا ادعای مخالفت داشتند وچه انانکه از هول حلیم تو دیگ افتادن وحتی تندتر از اوباش اسراییلی دارن بر طبل جنگ میکوبند سوالی که صدسال است نتوانسته اید برایش پاسخی بیابید با جنگ ازصورت مساله پاک نخواهد شد؟ الترناتیو شما چیه؟ چه ضمانتی بری تبدیل نشدن ایران به افغانستان دارین؟ چه ضمانتی برای تبدیل نشدن ایران به ویتنام دوم دارین؟ برای کسانی که حتی پنج درصد کلیت اقوام ایرانی هم نیستند و حتی بالاتر از خواستهای فدرالیسم دارن بر تشکیل دولت بزرگ خودشون با اقدامات مسلحانه اصرار میکنند چه برنامه ای دارین؟ تعارضات قومیتی-دینی و منطقه ای رو برچه اساسی میخواین حل کنین؟ چاره کار ما جنگ نیست که ماررو ورداریم اژدها بزاریم جاش اینا تخیلات احساساتی هستند که اصحاب رسانه خوب بلدن به خورد ماها بدن اینجا وضعیت خوب نیست هممون میدونیم ولی راهکارش حتی اگرتنها وتنها (البته دربرهه فعلی!)مداخله خارجی باشه نباید بهش تن درداد یخورده بیشتر به این قضایا فکر کنیم 8 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من فکر نمیکنم که جنگی از جانب امریکا یا کشورهای دیگه اتفاق بیفته.اما رژیم غاصب اسرائیل ممکنه به هر کثافت کاری روی بیاره.ولی ما از هیچ چیز نمیترسیم و در صورت هر جرکتی جوابشون رو خواهیم داد. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من فکر نمیکنم که جنگی از جانب امریکا یا کشورهای دیگه اتفاق بیفته.اما رژیم غاصب اسرائیل ممکنه به هر کثافت کاری روی بیاره.ولی ما از هیچ چیز نمیترسیم و در صورت هر جرکتی جوابشون رو خواهیم داد. باهات موافق نیستم حمید من پیشگیری رو خیلی بیشتر دوست دارم وعملکرد اگاهانه ومنطقی رو ولی اگر به انتخاب برسم مطمئنا زیر بیرق اینا سینه نمیزنم!دی: 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ باهات موافق نیستم حمیدمن پیشگیری رو خیلی بیشتر دوست دارم وعملکرد اگاهانه ومنطقی رو ولی اگر به انتخاب برسم مطمئنا زیر بیرق اینا سینه نمیزنم!دی: تو بیخود میکنی باهام موافق نیستی:vahidrk: تو فکر کردی من موافقم؟والا ترسیدم بگم تاپیک رو منحرف کردی.وگرنه تو که میدونی من نظرم چی هست.مهم ترین مشکل و اساسی ترین مشکل ما مردم ایران در تمامی زمینه ها یک چیز هست.اسلام.اینو گفتم چون دیگه حوصله بحث و ندارم وگرنه الان دوباره بچه ها میان و میگن چه ربطی به اسلام داره و چرا تاپیک رو منحرف میکنی.اونوقت خر بیار و باقالی بار کن.برین تاریخ رو نگاه کنین ببینین چرا اسلام تو هر زمینه ای مقصر هست تو ایران.به من چه اصن بابا.مقصر منم.اسام نی.والا.چشاتون و بستین.خیلیا هم از ترس نمیتونن رو برگردونن.چون از بچگی تو ذهنشون بوده که اینا مقدسن و اتیش میگیرن و اله و بله.اگه قراره این باشه که میخوام صد سال نباشه. اما یه صحبتی دارم با شما و اخرین حرفم راجع به این موضوع هست.با این وضعیت ظلم و ستم و تجاوز و کشتار و دروغ و دزدی و هزار تا کوفت و زهر مار دیگه، این خدای شماس که باید تو اون دنیا به من جواب پس بده نه مه به اون. بحرین و عمان و یمن و عربستان و لیبی و مصر و حالام ایران،چه ویژگی مشترکی دارن ها؟بخدا نه سقف تو سرتون خراب میشه.نه جهنم میرین نه چیزی.بیدار بشید.والسلام خطاب به مدیران عزیز:این پست اجازه ی ویرایش نداره.اما اگه قراره یه نقطه ازش ویرایش بشه.ترجیح میدم حذف بشه.مثل همیشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده