Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تنها خوبی جنگ اینه که تو جنگ کلیه کشور ها پناهنده قبول میکنند. از مردمی که کشورشون تو جنگ درگیر شده قبول پناهندگی میشه. پس همون موقع هم میتونی بری و اونجا ادامه تحصیل بدی. بسیار خوب... پس برای من فرقی نداره... همین امروز بیان با 100 فروند اف 16 یا صد سال دیگه... 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ گاهی اگه فکر عامی باشه بهتر از اینه که با طرز تفکر خاص پا پس بکشیم اگر شما یا هر کسی که کلا میشید زیر سی درصد این امکانو داشته باشید که از ایران برید و به یه زندگی ایده آل برسید 70 درصد دیگه هستن که امکانشو ندارن پس تنها کاری که از دستمون بر می یاد اینه که برای کشورمون از جون مایه بذاریم اگرم قراره جنگی باشه ترجیح میدم با سلاح باشه نه اینکه از ترس اینکه مبادا به ایران حمله شه ساخت هر اسلحه ای رو کنار بذاریم هر کشوری به نیروی جنگی نیاز داره چه در قالب سلاح چه درقالب انسان (غالب) 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آقا رو همین الان داره نشون میده که آمریکا رو تهدید کرده بیاد سمت ایران قلم پاشو میشکونه. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ بنده شخصا کوچکترین اهمیتی نمیدم که به ایران حمله بشه یا خیر... دیگه اصلا برام مدتهاست که اهمیتی نداره... تنها چیزی که برام مهمه اینه که فعلا حمله نکنند تا من از این خراب شده برم... بعد بیان هر کاری دوست دارند بکنند... داریم سر کی رو کلاه میزاریم ؟ این مملکت خیلی خیلی وقته که دیگه مال ما نیست... چه فرقی میکنه کی ازمون استفاده میکنه ؟ 1984 رو یادتون هست ؟ ما نیروی کارگری هستیم که هر چند سال یه بار دست به دست میشیم... فرقی نداره که کدوم ارباب ازمون استفاده کنه... ما همون کاری رو که قبلا میکردیم میکنیم... مرسی:yes: 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ یه نکته هم یادم رفت .. اگر روزی حمله ای اتفاق بیافته این من تنهایی نیستم که با یه تهدید روبه رو میشم .. کلی دوست و آشنا و فامیل و یک عالمه هم وطن دارم که دوسشون دارم .. اگر کوچکترین تعرضی به هر کدوم از نوامیس کشورم بشه .. حتی یک ثانیه هم نمیتونم زندگی رو تحمل کنم :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تنها خوبی جنگ اینه که تو جنگ کلیه کشور ها پناهنده قبول میکنند. از مردمی که کشورشون تو جنگ درگیر شده قبول پناهندگی میشه. پس همون موقع هم میتونی بری و اونجا ادامه تحصیل بدی. مردم کشورهای دیگه پناهنده هارو سربار اون کشور میدونن یعنی کسایی که از حق مردم اون کشور دارن استفاده میکنن هر چقدر هم سطح علمیت بالا باشه به چشم پناهنده بهت نگاه میکنند تحقیر ازین بالاتر؟ 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ گاهی اگه فکر عامی باشه بهتر از اینه که با طرز تفکر خاص پا پس بکشیماگر شما یا هر کسی که کلا میشید زیر سی درصد این امکانو داشته باشید که از ایران برید و به یه زندگی ایده آل برسید 70 درصد دیگه هستن که امکانشو ندارن پس تنها کاری که از دستمون بر می یاد اینه که برای کشورمون از جون مایه بذاریم اگرم قراره جنگی باشه ترجیح میدم با سلاح باشه نه اینکه از ترس اینکه مبادا به ایران حمله شه ساخت هر اسلحه ای رو کنار بذاریم هر کشوری به نیروی جنگی نیاز داره چه در قالب سلاح چه درقالب انسان (غالب) من حتی نمیخوام شروع به بحث در مورد این حرف شما بکنم که چقدر داشتن اسلحه با داشتن بمب اتمی فرق داره و چقدر هر کسی حق داشتن هر چیزی رو داره... اینجا کوچکترین اهمیتی نداره که من یا شما یا فلان حکومت چه فکری میکنه... مهم اینه که کی چوب بزرگتری داره... شما معلوم نیست هدفت از این مقابله چی هست... بنده متوجه این مسئله نمیشم... شاید بیان شده و من نمی بینم... ولی فکر میکنی اگر روزی ایران بمب هسته ای یا حتی نیتروژنی هم داشت جلوی کی و چی رو میتونه بگیره باهاش ؟ فکر حفظ جان کسی هستید ؟ پس بهتره دعا کنی که آمریکا قبل از اینکه ایران به چنین سلاحی دست پیدا کنه بهش حمله کنند... اگر بحث وطن دوستی و وطن پرستی هست هم دیگه بحثی ندارم... و این رو هم بگم که تفکر عامی هرگز خوب نیست... برای همین بهش میگند تفکر عامی دوست عزیز... عامه نیروی کاری هستند که همیشه به همون نتیجه ای میرسند که باید برسند... همیشه موقع جنگ سلاح به دست میگیرند همیشه وطن پرست هستند همیشه همه ی اون چیزهایی هستند که باید باشند تا یک حکومت بتونه زنده بمونه... اون هفتاد درصد به هر حال اون اتفاقات براشون میوفته عزیز من... چه به دست نیروی خارجی چه به دست نیروی داخلی... چه در حکومت دموکراسی چه در حکومت دیکتاتوری... قدرتمندان وارثان زمین هستند... اینجا مسئله اصلا ترس نیست... مسئله عقل هست... مسئله تصمیمی درست هست و دیدن واقعیت ها... درسته... دقیقا همینه... هر کشوری به نیرویی نیاز داره که بتونه در صورت لزوم ازشون استفاده کنه و بعد از اینکه همه ی اونها از بین رفتند به سرعت با نیروهای تازه نفس جایگزین بشند... بحث اینجاست که آیا شما جزو اون نیروها هستید یا خیر... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ مردم کشورهای دیگه پناهنده هارو سربار اون کشور میدوننیعنی کسایی که از حق مردم اون کشور دارن استفاده میکنن هر چقدر هم سطح علمیت بالا باشه به چشم پناهنده بهت نگاه میکنند تحقیر ازین بالاتر؟ تحقیر از این بالاتر که توی خیابون نتونی راحت راه بری ؟ تحقیر از این بالاتر که بهت بگند چطور راه برو، چطور بپوش، چطور بخور، چطور رابطه داشته باش، چطور بنویس و چطور فکر کن ؟ حتی اگر فرض کنیم که حرف شما در مورد شهروند درجه ی دوم بودن در اون کشور ها درسته من از شما میپرسم شما در این کشور آیا اصلا درجه داری ؟ اصلا شهروند هستی ؟ در ضمن در "اون" کشور ها بیشترمردم پناهنده بودند... اون کشور ها چند ملیتی هستند... اون کشور ها قانون دارند... در اون کشور ها چیزهایی رو بهت میدند که اینجا صد سال دیگه خوابش رو هم نمیتونی ببینی... میفرمایید شهروند درجه ی دو هستیم در اونجا ؟ ایجا شما شهروند درجه ی چند هستید ؟ شهروند درجه ی یک و دو بودن از نظر شما تفاوتش فقط اینه که بهت بگند پناهنده ؟ یا نیروی کار ؟ عجب... پس باز هم هزار برابر از اینجا بهتره... اینجا تا اونجایی که من به یاد دارم به ما میگند کافر نجس... خس و خاشاک و اوباش... ولی از نظر شما انگار اینها تحقیر نیست... 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ انسانهایی که به بلوغ فکری میرسند معمولا خودشون برای خودشون تصمیم میگیرند. شرایط براشون مهم نیست. اگر شرایط مهم بودن پس کریستف کلمب از خونه ش بیرون نمیومد. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تحقیر از این بالاتر که توی خیابون نتونی راحت راه بری ؟ تحقیر از این بالاتر که بهت بگند چطور راه برو، چطور بپوش، چطور بخور، چطور رابطه داشته باش، چطور بنویس و چطور فکر کن ؟ حتی اگر فرض کنیم که حرف شما در مورد شهروند درجه ی دوم بودن در اون کشور ها درسته من از شما میپرسم شما در این کشور آیا اصلا درجه داری ؟ اصلا شهروند هستی ؟ در ضمن در "اون" کشور ها بیشترمردم پناهنده بودند... اون کشور ها چند ملیتی هستند... اون کشور ها قانون دارند... در اون کشور ها چیزهایی رو بهت میدند که اینجا صد سال دیگه خوابش رو هم نمیتونی ببینی... میفرمایید شهروند درجه ی دو هستیم در اونجا ؟ ایجا شما شهروند درجه ی چند هستید ؟ شهروند درجه ی یک و دو بودن از نظر شما تفاوتش فقط اینه که بهت بگند پناهنده ؟ یا نیروی کار ؟ عجب... پس باز هم هزار برابر از اینجا بهتره... اینجا تا اونجایی که من به یاد دارم به ما میگند کافر نجس... خس و خاشاک و اوباش... ولی از نظر شما انگار اینها تحقیر نیست... وافن عزیز اگه ادعایی باشه شاید افرادی مثل من خیلی دلش خونتر از تو باشه تو خیلی از جهات درست میگی اما مسئله دفاع از کشوره من به شخصه دوست ندارم مثل افغانی هایی که زمان جنگشون به ایران پناهنده شدند پناهنده یه کشور مدرن بشم این نظر شخصیه خودمه شما مختاری هر طور که میخوای در مورد زندگیت تصمیم بگیری ولی اینو میدونم هر جایی قانونی داره و افراد اون کشور موظف به اجرای قانون 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ یه نکته هم یادم رفت .. اگر روزی حمله ای اتفاق بیافته این من تنهایی نیستم که با یه تهدید روبه رو میشم .. کلی دوست و آشنا و فامیل و یک عالمه هم وطن دارم که دوسشون دارم .. اگر کوچکترین تعرضی به هر کدوم از نوامیس کشورم بشه .. حتی یک ثانیه هم نمیتونم زندگی رو تحمل کنم :JC_thinking: نگران نباش دوست عزیز... اگر روزی جنگی بشه اونایی که حمله میکنند فکر اینهاش رو هم کردند... 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ گاهی اگه فکر عامی باشه بهتر از اینه که با طرز تفکر خاص پا پس بکشیماگر شما یا هر کسی که کلا میشید زیر سی درصد این امکانو داشته باشید که از ایران برید و به یه زندگی ایده آل برسید 70 درصد دیگه هستن که امکانشو ندارن پس تنها کاری که از دستمون بر می یاد اینه که برای کشورمون از جون مایه بذاریم اگرم قراره جنگی باشه ترجیح میدم با سلاح باشه نه اینکه از ترس اینکه مبادا به ایران حمله شه ساخت هر اسلحه ای رو کنار بذاریم هر کشوری به نیروی جنگی نیاز داره چه در قالب سلاح چه درقالب انسان (غالب) خانم جان اگه حکومت اسلامی به بمب هسه ای دست پیدا کنه، هیچ کشوری جرات نمیکنه حمله کنه به ایران. حکومت همین الان با کلی تحریم و اینهمه ترس از محکومیت جهانی باز داره اینقد میکشه، اینقد میخوره، اینقد خودکامه اس؛ وای به روزی که دیگه از هیچ جا حساب نبره. میدونی اونوقت چقد احتمال حملات تروریستیه حکومتمون تو دنیا هست. غرب اگه میترسه از این میترسه که حکومت کشور ما بمب هسته ای بسازه و باش بزنه اسرائیل رو به قول خودشون محو کنه. 4 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ نگران نباش دوست عزیز... اگر روزی جنگی بشه اونایی که حمله میکنند فکر اینهاش رو هم کردند... برای من مهم نیست که اونا چی فکر میکنن .. این مهمه که این زندگی کوتاه من تو این دنیای خسته کننده با چه کیفیتی تموم میشه .. یه انسان میمرم یا ... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ وافن عزیز اگه ادعایی باشه شاید افرادی مثل من خیلی دلش خونتر از تو باشهتو خیلی از جهات درست میگی اما مسئله دفاع از کشوره من به شخصه دوست ندارم مثل افغانی هایی که زمان جنگشون به ایران پناهنده شدند پناهنده یه کشور مدرن بشم این نظر شخصیه خودمه شما مختاری هر طور که میخوای در مورد زندگیت تصمیم بگیری ولی اینو میدونم هر جایی قانونی داره و افراد اون کشور موظف به اجرای قانون صد در صد درست میفرمایید... این بحث ها هم امر و نهی کردن نیست... فقط داریم حرف میزنیم... خوب فرق من و شما این هست که شما هنوز کشور رو یک تکه خاک میبینی... برای من کشور و وطن رو با یک خط فرضی مشخص نمیکنند... کشور من اونجایی هست که توش بتونم به اهدافم برسم... جایی که به من احترام بزارند و بتونم در آرامش و آسایش زندگی کنم... اونجا کشور منه... نه مرزی داره نه خطی... مال شما داره... کسی نگفت شما باید پناهنده بشید... میتونید بمونید و بجنگید... یا کشته میشید یا زنده میمونید و بعد از پایان جنگ احتمالا تا پایان عمر باید چشم و گوش رو بسپارید به رادیو و تلویزیون و روزنامه تا ببینید بلاخره کی برق دوباره میاد... کی آب دوباره میاد... کی اون همه نیروگاه و فرودگاه و پالایشگاه و خیلی چیزهای دیگه که از بین رفته و فقط و فقط میلیارد ها میلیار میلیارد دلار صدمه به این مملکت زده دوباره ساخته میشه تا شما تازه بتونید (اگر در جنگ کشته نشید) به زندگی برسید که افراد 50 سال قبل از شما داشتند... 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ با کشمکش مخالفم همین الانم ما دچار یه جنگ فرسایشی هستیم ... جنگی که دمار از روزگار ملتمون دراورده ..تحریم ها اقتصاد و صنعت مملکتمون رو فلج کرده ..... جنگ در هر حال ویرانگره و امیدوارم معجزه ای بشه و تصمیم گیری ها عاقلانه باشه 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ برای من مهم نیست که اونا چی فکر میکنن .. این مهمه که این زندگی کوتاه من تو این دنیای خسته کننده با چه کیفیتی تموم میشه .. یه انسان میمرم یا ... خوب دیگه... منم نگفتم مهم هست که... گفتم زیاد تلاش لازم نداره... خودشون همه ی اینها رو با خودشون میارند... you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain امیدوارم روزی نرسه که دوستانی که امروز حرف از موندن و جنگیدن میزنند سر یک دبه آب شرب سر همدیگه رو ببرند... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خانم جان اگه حکومت اسلامی به بمب هسه ای دست پیدا کنه، هیچ کشوری جرات نمیکنه حمله کنه به ایران. حکومت همین الان با کلی تحریم و اینهمه ترس از محکومیت جهانی باز داره اینقد میکشه، اینقد میخوره، اینقد خودکامه اس؛ وای به روزی که دیگه از هیچ جا حساب نبره. میدونی اونوقت چقد احتمال حملات تروریستیه حکومتمون تو دنیا هست. غرب اگه میترسه از این میترسه که حکومت کشور ما بمب هسته ای بسازه و باش بزنه اسرائیل رو به قول خودشون محو کنه. نه نگران نباشید... بمب هسته ای برای اونها زیاد اهمیتی نداره واقعا... اگر دلیل این حرفتون کره ی شمالی هست هم بهتون قول میدم وقتی زمانش برسه همون کره ی جنوبی چنان با خاک یکسانش میکنه که شهر و بیابونش از هم تشخیص داده نشه... بمب هسته ای فقط یک بازیچه هست... نمیشه ازش استفاده کرد... نه به این سادگی ها... 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ صد در صد درست میفرمایید... این بحث ها هم امر و نهی کردن نیست... فقط داریم حرف میزنیم... خوب فرق من و شما این هست که شما هنوز کشور رو یک تکه خاک میبینی... برای من کشور و وطن رو با یک خط فرضی مشخص نمیکنند... کشور من اونجایی هست که توش بتونم به اهدافم برسم... جایی که به من احترام بزارند و بتونم در آرامش و آسایش زندگی کنم... اونجا کشور منه... نه مرزی داره نه خطی... مال شما داره... کسی نگفت شما باید پناهنده بشید... میتونید بمونید و بجنگید... یا کشته میشید یا زنده میمونید و بعد از پایان جنگ احتمالا تا پایان عمر باید چشم و گوش رو بسپارید به رادیو و تلویزیون و روزنامه تا ببینید بلاخره کی برق دوباره میاد... کی آب دوباره میاد... کی اون همه نیروگاه و فرودگاه و پالایشگاه و خیلی چیزهای دیگه که از بین رفته و فقط و فقط میلیارد ها میلیار میلیارد دلار صدمه به این مملکت زده دوباره ساخته میشه تا شما تازه بتونید (اگر در جنگ کشته نشید) به زندگی برسید که افراد 50 سال قبل از شما داشتند... اگه اولین پستمو دیده باشی گفتم من با جنگ مخالفم ما جنگو تجربه کردیم همه این چیزایی هم که میگی خاموشی ها کمبود ها ترس اضطراب و..........همه جز تجربیات زندگیمون شده حتی همین الان هم جزیی از زندگیمه کاش هیچ وقت جنگی نشه تا دوباره آرزوی آبادانی کشورمونو داشته باشیم اینقدر کار برای آبادانی هستش که نخوایم به عقب برگردیم 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آمریکا و انگلیس و فرانسه یا هر کشور دیگه ای دلش برای ما ایرانیها نسوخته که بخوان بیان و مارو نجات بدن چشم طمعشون به نفت این کشوره انرژی هسته ای هم بهونه خوبیه برای این کارشون تجربه عراق و افغانستان کاملا درستی این امرو ثابت میکنه 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اگه اولین پستمو دیده باشی گفتم من با جنگ مخالفمما جنگو تجربه کردیم همه این چیزایی هم که میگی خاموشی ها کمبود ها ترس اضطراب و..........همه جز تجربیات زندگیمون شده حتی همین الان هم جزیی از زندگیمه کاش هیچ وقت جنگی نشه تا دوباره آرزوی آبادانی کشورمونو داشته باشیم اینقدر کار برای آبادانی هستش که نخوایم به عقب برگردیم خوب شما باز هم با اینکه اون دوران رو دیدید و نتیجه اش رو هم دیدید میخواید در صورتی که جنگ دیگری شد اینجا بمونید ؟ من واقعا این رو درک نمیکنم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده