رفتن به مطلب

بند پوتینتو محکم کن برادر ! چه کسی میخواهد منو تو ما نشویم خانه اش ویران باد !

alborzrad

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

این روزا خبرهای جالبی شنیده نمیشه !

امیدوارم این خان رو هم به سلامتی رد کنیم !

امیدوارم سردمداران کشورم تصمیم و حرکتی منطقی و عاقلانه فارغ از تعصب و از روی احساسات برای عبور از این بحران پیش رو بگیرند!

صدای کوس جنگ در دوردستها طنین انداز شده !

با شنیدن لفظ جنگ اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه !؟!

آیا جنگ میتونه چاره ساز حل مشکلات باشه !؟

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 60
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که بعید میدونم در حال حاضر جنگی اتفاق بیفته

حداقل فعلا فک نمیکنم آمریکا خودش و درگیر چنین چیزی بکنه :JC_thinking:

من که خودم خیلی وحشت دارم از این موضوع ....تنها ثمرش احتمالا بدبختیه و اینکه یه عده اواره و کشته میشن

موفقیتی هم اگر به دست بیاد قربانیاش خیلی بیشتره

شایدم جنگ جهانی سوم تو راهه!:sad0:

• Like 10
لینک به دیدگاه

ویرانی، بدبختی، کشت و کشتار. :sad0:

در صورتی که حکومت ما شکست بخوره خیلی چاره سازه ولی در صورت پیروز شدن حکومتمون بدبخت تر از قبل میشیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

این روزا خبرهای جالبی شنیده نمیشه !

امیدوارم این خان رو هم به سلامتی رد کنیم !

امیدوارم سردمداران کشورم تصمیم و حرکتی منطقی و عاقلانه فارغ از تعصب و از روی احساسات برای عبور از این بحران پیش رو بگیرند!

صدای کوس جنگ در دوردستها طنین انداز شده !

با شنیدن لفظ جنگ اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه !؟!

آیا جنگ میتونه چاره ساز حل مشکلات باشه !؟

به نظر میرسه آزتک ها و مایاها درست پیش بینی کرده بودند!

2012 --------------------» به پایان جهان نزدیک می شویم. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه
به نظر میرسه آزتک ها و مایاها درست پیش بینی کرده بودند!

2012 --------------------» به پایان جهان نزدیک می شویم. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

2011/11/11 همراه با ساعت 11 و 11 دقسقه و 11 ثانیه باید دید چه برنامه هایی برای آینده بشر میخوان رقم بزنن چون از خیلی سالها پیش برای این تاریخ زمانی برنامه ریزی و برنامه های خاصی تدارک دیدند !!!!

• Like 8
لینک به دیدگاه

معلوم نیست چقدر این تهدیدا جدی باشه ولی ارتش در طول سال یه زمانایی رو اماده باش میده و ارتشیا حالت جنگی دارن از شب بیداریا گرفته تا سفر به مناطق خاص

بالاخره هر کشوری درگیریایی داره اما این حرف خیلی سنگینه

در صورتی که حکومت ما شکست بخوره خیلی چاره سازه ولی در صورت پیروز شدن حکومتمون بدبخت تر از قبل میشیم.

یاد جنگ عراق و امریکا می یفتم که قبلش مردم از پنجره ها پارچه سفید اویزون کردن به این امید که با تسلط امریکا اوضاعشون بهتر میشه

اگه ما منتظر تحول هستیم نباید این تحول رو از جنگ با سایر کشورا انتظار داشته باشیم باید از خودمون شروع کنیم هیچ کس به اندازه مردم متعلق به یه کشور نمی تونه اوضاع کشورش رو درست کنه

به نظرم یه تجدید نظر داشته باشید درباره ی این طرز فکرتون

• Like 7
لینک به دیدگاه
معلوم نیست چقدر این تهدیدا جدی باشه ولی ارتش در طول سال یه زمانایی رو اماده باش میده و ارتشیا حالت جنگی دارن از شب بیداریا گرفته تا سفر به مناطق خاص

بالاخره هر کشوری درگیریایی داره اما این حرف خیلی سنگینه

یاد جنگ عراق و امریکا می یفتم که قبلش مردم از پنجره ها پارچه سفید اویزون کردن به این امید که با تسلط امریکا اوضاعشون بهتر میشه

اگه ما منتظر تحول هستیم نباید این تحول رو از جنگ با سایر کشورا انتظار داشته باشیم باید از خودمون شروع کنیم هیچ کس به اندازه مردم متعلق به یه کشور نمی تونه اوضاع کشورش رو درست کنه

به نظرم یه تجدید نظر داشته باشید درباره ی این طرز فکرتون

آژانس بین المللی انرژی اتمی تو تازه ترین گزارشش اعلام کرده ایران داره بمب هسته ای میسازه و این یعنی بدبخت شدن ما. تنها راه درست شدن اوضاع کشور ما حمله خارجیه. اگه تا یکسال دیگه به بمب اتمی دست پیدا کنن، میشیم کره شمالی. مردم کره شمالی نمیتونن اوضاعشون رو عوض کنن.

ضمنا کی گفته اوضاع عراق بهتر نشده؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

به قول محمد مهدی پایان جهان در راه است !

بذارید موضوع رو جور دیگه ای بشکافیم !

انقلاب ایران داره سال 33 رو تموم میکنه و این ممصادفه با سال 2012 میلادی

33 یه عدد ماسونیه و سال 2012 یک سال مقدس برای ماسون ها

پس....:icon_pf (44):

• Like 5
لینک به دیدگاه

شما دوستان همچنان در خواب ماسون ها و 2012 و فلان اعداد هستید ؟

واقعا فکر میکنید مسائل واقعی در این دنیا با این مسخره بازی ها و خرافه ها ربط داره ؟

الان یعنی توی یک جایی یک عده نشستند میگند بله سال فلان رسیده و فلان روز ما باید میلیارد ها میلیارد میلیارد دلار خرج کنیم و جان میلیون ها نفر رو به خطر بندازیم و اقتصاد ورشکستموم رو بدتر از پیش کنیم ؟

• Like 13
لینک به دیدگاه

منم باور نمیکنم 2012 جهان نابود بشه و ...

از جنگ بیزارم

کاش داستان شیرین گفتگوی تمدن ها واقعی بود نه فقط 1 کلمه ی دلفریب :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا فکر میکنید مسائل واقعی در این دنیا با این مسخره بازی ها و خرافه ها ربط داره ؟

الان یعنی توی یک جایی یک عده نشستند میگند بله سال فلان رسیده و فلان روز ما باید میلیارد ها میلیارد میلیارد دلار خرج کنیم و جان میلیون ها نفر رو به خطر بندازیم و اقتصاد ورشکستموم رو بدتر از پیش کنیم ؟

نه بابا رفیق.

این چیزا رو برای funny کردن قضیه میگیم. texc5lhcbtrocnmvtp8.gif

راستی جایزه ایگنوبل امسال به کسانی تعلق گرفت که پایان جهان رو پیش بینی کرده بودند و هیچ گاه پیش بینشان درست در نیامد! biggrin.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

جناب آقای وافن بنده مزاح فرمودم :53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 3
لینک به دیدگاه
آژانس بین المللی انرژی اتمی تو تازه ترین گزارشش اعلام کرده ایران داره بمب هسته ای میسازه و این یعنی بدبخت شدن ما. تنها راه درست شدن اوضاع کشور ما حمله خارجیه. اگه تا یکسال دیگه به بمب اتمی دست پیدا کنن، میشیم کره شمالی. مردم کره شمالی نمیتونن اوضاعشون رو عوض کنن.

ضمنا کی گفته اوضاع عراق بهتر نشده؟

ببین دوست عزیز من نه از سیاست سر در می یارم و نه از انرژی و بمب هسته ای

ولی مسئله ای ه واضحه اینه اولا اگر با این دید و قضاوت که با به دست اوردن بمب هسته ای بیچاره ایم بخوایم عقب بکشیم و منتظر ناجی باشیم مطمئنا اوضاع بدتر از الان میشه و ایندگانمون همون نظری رو راجع به ما خواهند داشت که ما راجع به زمان قاجار و گذشته داریم

و دوم اینکه هیچ وقت تسلط یافتن امریکا به ایران به نفع خود مردم نخواهد بود

من بیشتر از این بحثی ندارم چون سر در نمی یارم ولی به عنوان یه فرد عامی اصلا دلم نمی خواد به بهانه بمب هسته ای کسی وارد خاک کشورم بشه راه نجات ایران این نیست

:icon_pf (44):

• Like 8
لینک به دیدگاه

تهدید به یه جنگ جدی .. اونم تو این شرایط دنیا ... فقط یه شوخیه

اتفاق افتادن جنگ اجتناب ناپذیره .. اما وقتی اتفاق میافته که شیر پیر دندون نداشته باشه و از گشنگی در حال جون دادنه !

• Like 7
لینک به دیدگاه

بنده شخصا کوچکترین اهمیتی نمیدم که به ایران حمله بشه یا خیر... دیگه اصلا برام مدتهاست که اهمیتی نداره...

تنها چیزی که برام مهمه اینه که فعلا حمله نکنند تا من از این خراب شده برم... بعد بیان هر کاری دوست دارند بکنند...

داریم سر کی رو کلاه میزاریم ؟

این مملکت خیلی خیلی وقته که دیگه مال ما نیست... چه فرقی میکنه کی ازمون استفاده میکنه ؟

1984 رو یادتون هست ؟

ما نیروی کارگری هستیم که هر چند سال یه بار دست به دست میشیم... فرقی نداره که کدوم ارباب ازمون استفاده کنه... ما همون کاری رو که قبلا میکردیم میکنیم...

• Like 13
لینک به دیدگاه
ببین دوست عزیز من نه از سیاست سر در می یارم و نه از انرژی و بمب هسته ای

ولی مسئله ای ه واضحه اینه اولا اگر با این دید و قضاوت که با به دست اوردن بمب هسته ای بیچاره ایم بخوایم عقب بکشیم و منتظر ناجی باشیم مطمئنا اوضاع بدتر از الان میشه و ایندگانمون همون نظری رو راجع به ما خواهند داشت که ما راجع به زمان قاجار و گذشته داریم

و دوم اینکه هیچ وقت تسلط یافتن امریکا به ایران به نفع خود مردم نخواهد بود

من بیشتر از این بحثی ندارم چون سر در نمی یارم ولی به عنوان یه فرد عامی اصلا دلم نمی خواد به بهانه بمب هسته ای کسی وارد خاک کشورم بشه راه نجات ایران این نیست

:icon_pf (44):

نگران نباش دوست عزیز افراد زیادی به قول خودت "عامی" هستند که با همین تفکر "عامی" میرند و از این تکه خاک و از این حکومت دفاع میکنند...

مهم اینه که شما چه بخواید چه نخواید اگر اونها بخواند وارد کشورتون میشند همش...

مسلما راه نجات ایران این نیست... ولی اصلا به نظر شما راه نجاتی هست ؟

یک مشکل فقط زمانی وجود داره که براش راه حلی داشته باشی...

• Like 5
لینک به دیدگاه
بنده شخصا کوچکترین اهمیتی نمیدم که به ایران حمله بشه یا خیر... دیگه اصلا برام مدتهاست که اهمیتی نداره...

تنها چیزی که برام مهمه اینه که فعلا حمله نکنند تا من از این خراب شده برم... بعد بیان هر کاری دوست دارند بکنند...

داریم سر کی رو کلاه میزاریم ؟

این مملکت خیلی خیلی وقته که دیگه مال ما نیست... چه فرقی میکنه کی ازمون استفاده میکنه ؟

1984 رو یادتون هست ؟

ما نیروی کارگری هستیم که هر چند سال یه بار دست به دست میشیم... فرقی نداره که کدوم ارباب ازمون استفاده کنه... ما همون کاری رو که قبلا میکردیم میکنیم...

تنها خوبی جنگ اینه که تو جنگ کلیه کشور ها پناهنده قبول میکنند. از مردمی که کشورشون تو جنگ درگیر شده قبول پناهندگی میشه. پس همون موقع هم میتونی بری و اونجا ادامه تحصیل بدی.

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...