Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هر قوم و ملتی یه معدل فکری روزانه داره که اکثرا فکرشون تو اون فاز هست. مثلا چینی ها به تولید با کیفیت تر از اینی که دارند فکر میکنند. یا ژاپنی ها که به تمام مظاهر زندگی خوب فکر میکنند. این وسط ما همش به زمان وقوع جنگ تازه و یا افزایش نرخ تورم و حمله اسرائیل و اگه فلانی رفت و فلانی اومد چی میشه فکر میکنیم. با این ذهنیت ایا ممکنه روی آرامش و راحتی رو ببینیم یا تو کارامون موفق بشیم؟ پس باید چیکار کنیم ؟ 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ جواب اینو پیداش بکنیم ممکنه از این به بعد بتونیم یکم راحت زندگی بکنیم. ولی از بخت بد من دوستان نظر نمیدن که از توش یه راه حلی در بیاد. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ای کاش کمی به مظاهر زندگی خوب فکر میکردیم. ولی چه فایده! ما تغییر نمی خواهیم و تاپیک های تغییر غرق می شوند و تاپیک های انگشتان نصرتی و شیث بالا می آید. ما هنوز توانایی تغییر ذهنی خودمون رو نداریم. چه برسه به جامعه مون. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ معمولا تاپیکهایی که حل موضوع اونا باعث بیداری میشن تو این جمع مشتری ندارن. شاید خیلی هامون دوست داریم به همین حالت بمونیم و مدام از در و دیوار انتقاد کنیم و هیچ چیزی از گردون فرا نگیریم. نمیدونم شایدم همینطوری هستیم. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هر قوم و ملتی یه معدل فکری روزانه داره که اکثرا فکرشون تو اون فاز هست. مثلا چینی ها به تولید با کیفیت تر از اینی که دارند فکر میکنند. یا ژاپنی ها که به تمام مظاهر زندگی خوب فکر میکنند. این وسط ما همش به زمان وقوع جنگ تازه و یا افزایش نرخ تورم و حمله اسرائیل و اگه فلانی رفت و فلانی اومد چی میشه فکر میکنیم. با این ذهنیت ایا ممکنه روی آرامش و راحتی رو ببینیم یا تو کارامون موفق بشیم؟ پس باید چیکار کنیم ؟ خیر باید یه مدت دیگران رو ول کنیم و بچسبیم به کشور خودمون و دنبال رهبری و هدایت جهان نباشیم! 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ معمولا تاپیکهایی که حل موضوع اونا باعث بیداری میشن تو این جمع مشتری ندارن. شاید خیلی هامون دوست داریم به همین حالت بمونیم و مدام از در و دیوار انتقاد کنیم و هیچ چیزی از گردون فرا نگیریم. نمیدونم شایدم همینطوری هستیم. درسته... من دوست ندارم با این حالت باشم... کلا فکر نمیکنم که هستم... همیشه هم گفتم... همه مشکلات رو میبینند... هنر پیدا کردن راه حل هست... ولی باز هم حتی اگر راه حلی پیدا بشه تا عملی کردنش فاصله ی زیادی هست... من شخصا دارم دقیقا همین کار رو میکنم... من دارم سعی میکنم یاد بگیرم چطور زندگی بهتری داشته باشم... البته به روش خودم... شاید با دیگران فرق داره... به یک آرامش نسبی هم رسیدم... ولی نمیشه از تاثیر محیط هم چشم پوشی کرد... توی یک محیط ناهنجار هرگز نمیشه به اون آرامش رسید... یک تفکر دیگه هم هست که من بیشتر باهاش موافقم... چیزی به نام آرامش اصلا وجود نداره... 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ درسته... من دوست ندارم با این حالت باشم... کلا فکر نمیکنم که هستم... همیشه هم گفتم... همه مشکلات رو میبینند... هنر پیدا کردن راه حل هست... ولی باز هم حتی اگر راه حلی پیدا بشه تا عملی کردنش فاصله ی زیادی هست... من شخصا دارم دقیقا همین کار رو میکنم... من دارم سعی میکنم یاد بگیرم چطور زندگی بهتری داشته باشم... البته به روش خودم... شاید با دیگران فرق داره... به یک آرامش نسبی هم رسیدم... ولی نمیشه از تاثیر محیط هم چشم پوشی کرد... توی یک محیط ناهنجار هرگز نمیشه به اون آرامش رسید... یک تفکر دیگه هم هست که من بیشتر باهاش موافقم... چیزی به نام آرامش اصلا وجود نداره... آرامش هم مثه خیلی چیزای دیگه نسبی هست. مثه خوشبختی میمونه. یعنی به تعریف انسان بستگی تامّ داره. اگه بگی ارومم پس هستی و گرنه نمیشه اروم موند. 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ براي برآورده شدن هر آرزو بايد درباره ي آن انديشه ي توانگر داشته باشيم. انديشه ي توانگر داشتن ، يعني رعايت كردن قوانين توانگري. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده