رفتن به مطلب

پرسش و پاسخ در مورد آرایش

ارسال های توصیه شده

آخه ایرانیه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

مثلا من از محصولات سینره دل خوشی ندارم...اینه که دور ایرانیارو ترجیحا خط کشیدم:JC_thinking:

ژیلا خیلی‌ معروفه طرفدار زیاد داره! اگه ضدّ آفتاب که بدون کرم پودره بزنی‌ بد روش پنکیک بزنی‌ بهتره ها! ضدّ آفتابو پنکیک خیلی‌ با هم خوب میشن :ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 141
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قبلا همینکارو میکردم؛ضد آفتاب معمولی+پنکیک...اما یه ساله پنکیکو کنار گذاشتم با این ضدآفتابای رنگی پوستم راحتتره

ژیلا رو یکی دیگه هم توصیه کرده بود...احتمالا امتحانش کنم....مرسی از پیشنهادت:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y

• Like 2
لینک به دیدگاه

من موهامو چند بار از ته کوتاه کردم(چند سال پیش) الان حالتش خوبه! ایستایش خوبه! به فول بعضی ها جنسشو دوس دارم! اما یکم که بلند می شه(حدودا اگه 1 ماه از آخرین باری که رفتم به آرایشگاه گذشته باشه) حالتش بد می شه!

موج پیدا نمی کنه! اما حالتش از دست می ره و باید حتما سشوار بکشم تا خوب وایسه!

شما چاره ی به نظرتون می رسه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
قبلا همینکارو میکردم؛ضد آفتاب معمولی+پنکیک...اما یه ساله پنکیکو کنار گذاشتم با این ضدآفتابای رنگی پوستم راحتترهژیلا رو یکی دیگه هم توصیه کرده بود...احتمالا امتحانش کنم....مرسی از پیشنهادت:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
خواهش می‌کنم عزیزم:mbj6ivxkw3ccem7bie7
  • Like 2
لینک به دیدگاه
من که پیشنهاد میکنم هیچی به پوستتون نزنید..به خصوص کرم پودر و پنکیک...:ws37:
منم پنکیکو کرم پودر فقط وقتی‌ بخوام برنزه بشم اونم فقط گاهی استفاده می‌کنم:ws37: ولی‌ عاشق لوازم آرایشم:lol:البته ضدّ آفتاب حتما باید زده بشه:ws37:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
منم پنکیکو کرم پودر فقط وقتی‌ بخوام برنزه بشم اونم فقط گاهی استفاده می‌کنم:ws37: ولی‌ عاشق لوازم آرایشم:lol:البته ضدّ آفتاب حتما باید زده بشه:ws37:

ولی من معمولا هیچی به پوستم نمیزنم :lol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ولی من معمولا هیچی به پوستم نمیزنم :lol:
نه فروغ ضدّ آفتاب خیلی‌ مهمه!واسه همه! اشعه یو وی بدترین چیز واسه پوسته اگر می‌خوای از چروک پوستت تو آینده جلوگیری کنی‌ حتما یه ضدّ آفتاب خوب استفاده کن عزیزم
  • Like 4
لینک به دیدگاه
نه فروغ ضدّ آفتاب خیلی‌ مهمه!واسه همه! اشعه یو وی بدترین چیز واسه پوسته اگر می‌خوای از چروک پوستت تو آینده جلوگیری کنی‌ حتما یه ضدّ آفتاب خوب استفاده کن عزیزم

تشدید گذاشتنت تو حلقم :lol:

پوست من چربه نگار....وحشتناک! عاجزم چیزی بزنم که چربیش رو بیشتر کنه....خشک ترین ضدافتاب هم زدم افاقه نکرد، حالا اگه مورد خوبی میشناسی که چربی پوست رو هم کم کنه دستت طلا ، بگو :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 3
لینک به دیدگاه
تشدید گذاشتنت تو حلقم :lol:

پوست من چربه نگار....وحشتناک! عاجزم چیزی بزنم که چربیش رو بیشتر کنه....خشک ترین ضدافتاب هم زدم افاقه نکرد، حالا اگه مورد خوبی میشناسی که چربی پوست رو هم کم کنه دستت طلا ، بگو :texc5lhcbtrocnmvtp8

من ژیل رو بهتون پیشنهاد میکنم. خودم استفاده میکنم خیلی عالیه، ضدآفتابای دیگه رو پوست سنگینی میکنن ولی ژیل انگار هیچی نزدی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
تشدید گذاشتنت تو حلقم :lol:پوست من چربه نگار....وحشتناک! عاجزم چیزی بزنم که چربیش رو بیشتر کنه....خشک ترین ضدافتاب هم زدم افاقه نکرد، حالا اگه مورد خوبی میشناسی که چربی پوست رو هم کم کنه دستت طلا ، بگو :texc5lhcbtrocnmvtp8
:biggrin:فردا آمارشو از دوستم که پوستش چربه و خیلی‌ آرایش می‌کنه میگیرم برات:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
من ژیل رو بهتون پیشنهاد میکنم. خودم استفاده میکنم خیلی عالیه، ضدآفتابای دیگه رو پوست سنگینی میکنن ولی ژیل انگار هیچی نزدی.

اسمش همینه؟ژیل؟ هیچ پسوند و پیشوند دیگه ای نداره؟ انگلیشش رو مرحمت میکنید بنویسید؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾

__

و به زنان با ايمان بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسريهاي خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود) و زينت خود را آشكار نسازند مگر براي شوهرانشان يا پدرانشان يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران همسرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان يا بردگانشان (كنيزانشان) يا افراد سفيه كه تمايلي به زن ندارند يا كودكاني كه از امور جنسي مربوط به زنان آگاه نيستند، آنها هنگام راه رفتن پايهاي خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود. (و صداي خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد) و همگي به سوي خدا بازگرديد اي مؤ منان تا رستگار شويد. (۳۱)

__

:w12:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُيُوبِهِنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاء بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُوْلِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاء وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿۳۱﴾

__

و به زنان با ايمان بگو چشمهاي خود را (از نگاه هوس آلود) فرو گيرند، و دامان خويش را حفظ كنند، و زينت خود را جز آن مقدار كه ظاهر است آشكار ننمايند، و (اطراف) روسريهاي خود را بر سينه خود افكنند (تا گردن و سينه با آن پوشانده شود) و زينت خود را آشكار نسازند مگر براي شوهرانشان يا پدرانشان يا پدر شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران همسرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان، يا پسران خواهرانشان، يا زنان هم كيششان يا بردگانشان (كنيزانشان) يا افراد سفيه كه تمايلي به زن ندارند يا كودكاني كه از امور جنسي مربوط به زنان آگاه نيستند، آنها هنگام راه رفتن پايهاي خود را به زمين نزنند تا زينت پنهانيشان دانسته شود. (و صداي خلخال كه بر پا دارند به گوش رسد) و همگي به سوي خدا بازگرديد اي مؤ منان تا رستگار شويد. (۳۱)

__

بشین بینیم بابا داغ کردی :ws3: ...

اگه مردا چشماشونو کنترل کنن همه چی حله؟ :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بشین بینیم بابا داغ کردی :ws3: ...

اگه مردا چشماشونو کنترل کنن همه چی حله؟ :whistle:

نه!!!

گوشت گذاشتي جلو گربه ميگي خودتو درويش كن؟!:biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه

__

__

و من الله توفیق اجمعین

------

استاد ناصح ی چن تا سوال فنی

1 . این لاک ابرو ک تازگیا اومده جریانش چیه ؟ مزایاش نسبت ب مداد ابرو چیه ؟ با چی ÷اک میشه ؟

2 . کرم پودر خوب ک صد در صد طبیعی باشه و هیچ ضرری نداشته باشه چیه ؟

3 . واسه ریمل زدن اول باید ریمل بلند کننده بزنیم بعد حجم دهنده یا برعکس ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه!!!

گوشت گذاشتي جلو گربه ميگي خودتو درويش كن؟!:biggrin:

مواظب باشی که یه وقت شیطون گولت نزنه و بعد انگول بزنی :vahidrk: ...

ولی هر کی درویش کرد و نکرد تو یکی از واجباته که حتما باید درویشت کرد ... :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...