هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ممم ببخشید این فیکساتور که توصیه میکنید خیلی ضرر داره اگه بخوان همیشه استفاده کنن! فیکساتور رو معمولاً واسه مهمونی که قراره مواد آرایشی زمان زیادی روی پوست بمونه استفاده میکنن!ببخشید بازم درسته ضرر داره تقریبا تمام لوازم آرایشی که استفاده می کنید ضرر داره و اگر می خواهید که کلا جلوی همه این ضرر ها گرفته بشه بهتره اصلا آرایش نکنید.... مرسی از اطلاع رسانیتون 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ درسته ضرر داره تقریبا تمام لوازم آرایشی که استفاده می کنید ضرر داره و اگر می خواهید که کلا جلوی همه این ضرر ها گرفته بشه بهتره اصلا آرایش نکنید.... مرسی از اطلاع رسانیتون بله اکثرا ضرر دارن ولی بعضیهاشون بیشتر!یکی بخواد همیشه فیکساتور بزنه فک کنم سر یه سال پوستش بپوسه!!!:icon_pf (34): یه چیز دیگم بگم؟ لوازم آرایش گیاهی تقریبا بی ضررن! مثل کلارنس! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ بله اکثرا ضرر دارن ولی بعضیهاشون بیشتر!یکی بخواد همیشه فیکساتور بزنه فک کنم سر یه سال پوستش بپوسه!!!:icon_pf (34): یه چیز دیگم بگم؟ لوازم آرایش گیاهی تقریبا بی ضررن! مثل کلارنس! کلارنس خوبه و یکی دیگه هم هست که گیاهیه....اسمششششش یادم نمی یاد....:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ قیمتای مارک Clarins یه کم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Make Up-_-3863159025_Exact-_-clarins make up_mkwid_sEf4r7ES4_3863159025|-|Ef4r7ES4 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ بله اکثرا ضرر دارن ولی بعضیهاشون بیشتر!یکی بخواد همیشه فیکساتور بزنه فک کنم سر یه سال پوستش بپوسه!!!:icon_pf (34): یه چیز دیگم بگم؟ لوازم آرایش گیاهی تقریبا بی ضررن! مثل کلارنس! نگار جان میتونی ضرر هاشو بگی دقیقا چیه و چه عوارضی داره؟ ممنون میشم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ قضیه ی این سایه های ابرو چیه ؟؟؟؟؟ کسی در موردش اطلاعاتی داره ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ قضیه ی این سایه های ابرو چیه ؟؟؟؟؟ کسی در موردش اطلاعاتی داره ؟؟؟؟ سایه ابرو؟:JC_thinking: نمیدونم اگر هم باشه من چیزی نشنیدم ماهرخ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سایه ابرو؟:JC_thinking:نمیدونم اگر هم باشه من چیزی نشنیدم ماهرخ تازه اومده بازار کارش 20 ته هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم می گن چرب نیست تازه رنگاشم قشنگه :biggrin: ... ابرو رو خیلی طبیعی پر پشت و جذاب و قشنگ می کنه ... :yes: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تازه اومده بازار کارش 20 ته هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم می گن چرب نیست تازه رنگاشم قشنگه :biggrin: ... ابرو رو خیلی طبیعی پر پشت و جذاب و قشنگ می کنه ... :yes: فردا اطلاعاتش رو میگیرم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ نگار جان میتونی ضرر هاشو بگی دقیقا چیه و چه عوارضی داره؟ ممنون میشم نه!چون دقیق نمیدونم :biggrin:فیکساتور خیلی قویه منافذ پوست رو میبنده مانع تعرق پوست و تنفسش میشه اینارو میدونستم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تازه اومده بازار کارش 20 ته هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم می گن چرب نیست تازه رنگاشم قشنگه :biggrin: ... ابرو رو خیلی طبیعی پر پشت و جذاب و قشنگ می کنه ... :yes: سایه ابرو با سایه چشم زیاد فرق نداره مثل سایه خشک میمونه از مداد بهتره چون هم طبیعی تره هم باعث ریزش ابرو نمیشه 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ قیمتای مارک Clarins یه کم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Make Up-_-3863159025_Exact-_-clarins make up_mkwid_sEf4r7ES4_3863159025|-|Ef4r7ES4 میارزه ضرر نداره موندگاریش خوبه روژاش لبو پوست پوست نمیکنه پنکیکش رو پوست میخوابه مدادش نمیریزه و... میارزه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ سایه ابرو با سایه چشم زیاد فرق نداره مثل سایه خشک میمونه از مداد بهتره چون هم طبیعی تره هم باعث ریزش ابرو نمیشه خب این سایه ابرو چیکار می کنه اون وقت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ خب این سایه ابرو چیکار می کنه اون وقت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3اگه ابروهات کم پشت باشه میکشی تو ابروهات ابرو هارو طبیعی پر پشت نشون میده. جاهای خالی ابرو رو پر میکنه اگه دست به آرایشت خوب باشه به جای مداد ابرو هم میتونی استفاده کنی. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اگه ابروهات کم پشت باشه میکشی تو ابروهات ابرو هارو طبیعی پر پشت نشون میده. جاهای خالی ابرو رو پر میکنه اگه دست به آرایشت خوب باشه به جای مداد ابرو هم میتونی استفاده کنی. نه ابروهام پره فکر کردم برا جلوه دادن و ........ هس 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نه ابروهام پره فکر کردم برا جلوه دادن و ........ هسواسه جلو دادن ریمل ابرو خوبه به ابرو فرمو جلا میده 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ منم بيام خاله بازي؟!:53tnkbetm2eof1u84pj لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یه ضد آفتاب خوب با خاصیت کرم پودر سرخود معرفی میکنید؟ اوریاژ استفاده کردم...خیلی خوب بود،فقط رنگش یخرده روشنتر از رنگ مد نظرم بود و اینکه یکم چربه.... الارو رو هم امتحان کردم ولی اصلن خاصیت کرمپودریش محسوس نبود؛مثل کرمهای معمولی بعد برای سلامت چشم،تو کشیدن خط چشم استفاده از مداد توصیه میشه یا خط چشم مایع؟ضرر کدوم برای چشم کمتره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سوال بعدی،میشه یه اسکراب خوب هم معرفی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ یه ضد آفتاب خوب با خاصیت کرم پودر سرخود معرفی میکنید؟اوریاژ استفاده کردم...خیلی خوب بود،فقط رنگش یخرده روشنتر از رنگ مد نظرم بود و اینکه یکم چربه.... الارو رو هم امتحان کردم ولی اصلن خاصیت کرمپودریش محسوس نبود؛مثل کرمهای معمولی بعد برای سلامت چشم،تو کشیدن خط چشم استفاده از مداد توصیه میشه یا خط چشم مایع؟ضرر کدوم برای چشم کمتره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سوال بعدی،میشه یه اسکراب خوب هم معرفی کنید؟ ژیلا ضدّ آفتاب دکتر ژیلا 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ژیلا ضدّ آفتاب دکتر ژیلا آخه ایرانیه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مثلا من از محصولات سینره دل خوشی ندارم...اینه که دور ایرانیارو ترجیحا خط کشیدم:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده