رفتن به مطلب

پرسش و پاسخ در مورد آرایش

ارسال های توصیه شده

ممم ببخشید این فیکساتور که توصیه می‌کنید خیلی‌ ضرر داره اگه بخوان همیشه استفاده کنن! فیکساتور رو معمولاً واسه مهمونی‌ که قراره مواد آرایشی‌ زمان زیادی روی پوست بمونه استفاده می‌کنن!ببخشید بازم

درسته ضرر داره تقریبا تمام لوازم آرایشی که استفاده می کنید ضرر داره و اگر می خواهید که کلا جلوی همه این ضرر ها گرفته بشه بهتره اصلا آرایش نکنید....:no:

مرسی از اطلاع رسانیتون:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 141
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درسته ضرر داره تقریبا تمام لوازم آرایشی که استفاده می کنید ضرر داره و اگر می خواهید که کلا جلوی همه این ضرر ها گرفته بشه بهتره اصلا آرایش نکنید....:no:

مرسی از اطلاع رسانیتون:a030:

بله اکثرا ضرر دارن ولی‌ بعضی‌‌هاشون بیشتر!یکی‌ بخواد همیشه فیکساتور بزنه فک کنم سر یه سال پوستش بپوسه!!!:icon_pf (34): یه چیز دیگم بگم؟ لوازم آرایش گیاهی تقریبا بی‌ ضررن! مثل کلارنس!:ws37:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
بله اکثرا ضرر دارن ولی‌ بعضی‌‌هاشون بیشتر!یکی‌ بخواد همیشه فیکساتور بزنه فک کنم سر یه سال پوستش بپوسه!!!:icon_pf (34): یه چیز دیگم بگم؟ لوازم آرایش گیاهی تقریبا بی‌ ضررن! مثل کلارنس!:ws37:

کلارنس خوبه و یکی دیگه هم هست که گیاهیه....اسمششششش یادم نمی یاد....:JC_thinking:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نگار جان میتونی ضرر هاشو بگی دقیقا چیه و چه عوارضی داره؟

ممنون میشم

• Like 4
لینک به دیدگاه
سایه ابرو؟:JC_thinking:

نمیدونم اگر هم باشه من چیزی نشنیدم ماهرخ:no:

تازه اومده بازار

کارش 20 ته

هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم

می گن چرب نیست

تازه رنگاشم قشنگه :biggrin: ...

ابرو رو خیلی طبیعی پر پشت و جذاب و قشنگ می کنه ... :yes:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تازه اومده بازار

کارش 20 ته

می گن چرب نیست

فردا اطلاعاتش رو میگیرم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نگار جان میتونی ضرر هاشو بگی دقیقا چیه و چه عوارضی داره؟

ممنون میشم

نه!چون دقیق نمیدونم :biggrin:فیکساتور خیلی‌ قویه منافذ پوست رو میبنده مانع تعرق پوست و تنفسش می‌شه اینارو میدونستم:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
تازه اومده بازار

کارش 20 ته

می گن چرب نیست

سایه ابرو با سایه چشم زیاد فرق نداره:ws37: مثل سایه خشک می‌مونه از مداد بهتره چون هم طبیعی تره هم باعث ریزش ابرو نمی‌شه:ws37:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
قیمتای مارک Clarins یه کم....:w58:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
Make Up-_-3863159025_Exact-_-clarins make up_mkwid_sEf4r7ES4_3863159025|-|Ef4r7ES4

می‌ارزه:ws37: ضرر نداره موندگاریش خوبه روژاش لبو پوست پوست نمی‌کنه پنکیکش رو پوست می‌خوابه مدادش نمیریزه و... می‌ارزه :ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
سایه ابرو با سایه چشم زیاد فرق نداره:ws37: مثل سایه خشک می‌مونه از مداد بهتره چون هم طبیعی تره هم باعث ریزش ابرو نمی‌شه:ws37:

خب این سایه ابرو چیکار می کنه اون وقت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب این سایه ابرو چیکار می کنه اون وقت:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3
اگه ابروهات کم پشت باشه میکشی تو ابروهات ابرو هارو طبیعی پر پشت نشون میده. جاهای خالی‌ ابرو رو پر می‌کنه :ws37: اگه دست به آرایشت خوب باشه به جای مداد ابرو هم میتونی‌ استفاده کنی‌.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
اگه ابروهات کم پشت باشه میکشی تو ابروهات ابرو هارو طبیعی پر پشت نشون میده. جاهای خالی‌ ابرو رو پر می‌کنه :ws37: اگه دست به آرایشت خوب باشه به جای مداد ابرو هم میتونی‌ استفاده کنی‌.

نه ابروهام پره

فکر کردم برا جلوه دادن و ........ هس

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه ضد آفتاب خوب با خاصیت کرم پودر سرخود معرفی میکنید؟

اوریاژ استفاده کردم...خیلی خوب بود،فقط رنگش یخرده روشنتر از رنگ مد نظرم بود و اینکه یکم چربه....

الارو رو هم امتحان کردم ولی اصلن خاصیت کرمپودریش محسوس نبود؛مثل کرمهای معمولی

بعد برای سلامت چشم،تو کشیدن خط چشم استفاده از مداد توصیه میشه یا خط چشم مایع؟ضرر کدوم برای چشم کمتره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

سوال بعدی،میشه یه اسکراب خوب هم معرفی کنید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه ضد آفتاب خوب با خاصیت کرم پودر سرخود معرفی میکنید؟

اوریاژ استفاده کردم...خیلی خوب بود،فقط رنگش یخرده روشنتر از رنگ مد نظرم بود و اینکه یکم چربه....

الارو رو هم امتحان کردم ولی اصلن خاصیت کرمپودریش محسوس نبود؛مثل کرمهای معمولی

بعد برای سلامت چشم،تو کشیدن خط چشم استفاده از مداد توصیه میشه یا خط چشم مایع؟ضرر کدوم برای چشم کمتره؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

سوال بعدی،میشه یه اسکراب خوب هم معرفی کنید؟

ژیلا ضدّ آفتاب دکتر ژیلا:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
ژیلا ضدّ آفتاب دکتر ژیلا:ws37:

آخه ایرانیه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

مثلا من از محصولات سینره دل خوشی ندارم...اینه که دور ایرانیارو ترجیحا خط کشیدم:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...