هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ 101خوشملهمیشه در مورد مداد کشیدن چشم هم کمی توضیح بدی. بعضیا میگن باید پلک کشید تا صاف بشه بعد مداد کشید بعضیها هم میگن نه.درستش چه جوریاس؟ کلا انگار تو کار صبر نیستین:JC_thinking: هدفت باید معلوم باشه برای کشیدن مداد چشم مثلا یکی می خواد چشمش درشت تر بشه یکی خمار تر همه اینا فرق داره نحوه کشیدن مداد چشمش ولی کلا فکر کنم منظور شما این بود که چطوری مداد رو بکشید تا صاف بشهاگر منظورتون این بوده باید بگم که شما وقتی می خواهید مداد رو بکشید دهانتون رو باز کنید تا عضلات چشمتون شل بشه و بعد خط رو بکشید دیگه هم نیازی نیست پلک رو بکشید. تا اوجایی هم که می ونی سعی کن خط چشم رو نزدیک مژه هاتون بکشین :yes: 9 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ رنگ پوست من جزو اون 5 رنگ پوست نبود.. 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ کلا انگار تو کار صبر نیستین:JC_thinking: هدفت باید معلوم باشه برای کشیدن مداد چشم مثلا یکی می خواد چشمش درشت تر بشه یکی خمار تر همه اینا فرق داره نحوه کشیدن مداد چشمش ولی کلا فکر کنم منظور شما این بود که چطوری مداد رو بکشید تا صاف بشهاگر منظورتون این بوده باید بگم که شما وقتی می خواهید مداد رو بکشید دهانتون رو باز کنید تا عضلات چشمتون شل بشه و بعد خط رو بکشید دیگه هم نیازی نیست پلک رو بکشید. تا اوجایی هم که می ونی سعی کن خط چشم رو نزدیک مژه هاتون بکشین :yes: آره خدایی صبر اصلا کلمه دوست داشتنی نیست:دی من پوستم زیاد عرق میکنه بعد کرم که میزنم حتی اگه پنکک هم بزنم برق میزنه خودکشی کنم یا راه داره؟:( 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ رنگ پوست من جزو اون 5 رنگ پوست نبود.. خوب بگو رنگ پوستت چه رنگیه تا بهت بگم مینا جان:yes: 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اول که ضدآفتاب اصلا نزن چون ضدآفتاب توی هوای مرطوب تعرق پوست رو بیشتر می کنه اول یه مرطوب کننده بزن و بعد روش پنکیک... از پدت نمی تونه باشه احتمالا از همون ضدآفتاب باشه حالا این بار با مرطوب کگننده امتحان کن و نتیجشو به من بگو ببینم چطوری میشه امیدوارم تونسته باشم کمک کنم آره، حق با شما بود. امروز ضدآفتاب نزدم و اونجوری نشد ولی کرم مرطوب کننده که زدم صورتم خیلی چرب شد، من هیچ وقت کرم مرطوب کننده نمیزنم صورتم چون صورتم کلا چربه. بدون مرطوب کننده هم پنکیک زدم صورتم پوست پوست شد. ولی حالا دیگه فهمیدم مشکل چیه. سپاسگزارم. 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خوب بگو رنگ پوستت چه رنگیه تا بهت بگم مینا جان:yes: خودمم نميدونم ولي شاعر بهم ميگه: سياهِ سبزه نمكي تو سبزه بانمكي :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آره خدایی صبر اصلا کلمه دوست داشتنی نیست:دیمن پوستم زیاد عرق میکنه بعد کرم که میزنم حتی اگه پنکک هم بزنم برق میزنه خودکشی کنم یا راه داره؟:( تعریق زیاد پوستت به خاطر منافذ و غدد پوستته و ربطی به آرایش نداره و باید در مان بشه که باید بری پیش متخصص پوست البته شاید به خاطر مواد شیمیایی به کار رفته در محصولات آرایشی هست ولی در کل باید پیش متخصص بری مریم جان یه نکته رو هم بگم خودت خوب میدونی ولی یادآوری می کنم بهت اگر پوستت چربه از پنکیک خشک باید استفاده کنی و بعدش فیکساتور بزنی و اگه پوستت خشکه از پنکیک معمولی این برق زدن پوستت به خاطر پنکیک چربه فکر می کنم 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آره، حق با شما بود. امروز ضدآفتاب نزدم و اونجوری نشد ولی کرم مرطوب کننده که زدم صورتم خیلی چرب شد، من هیچ وقت کرم مرطوب کننده نمیزنم صورتم چون صورتم کلا چربه. بدون مرطوب کننده هم پنکیک زدم صورتم پوست پوست شد. ولی حالا دیگه فهمیدم مشکل چیه. سپاسگزارم. خوب میتونی از مرطوب کننده هایی استفاده کنی که مخصوص پوست های چرب هست تا حدی میتونه چربی پوستت رو کنترل کنه خواهش می کنم آتفه جان 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ خودمم نميدونم ولي شاعر بهم ميگه: سياهِ سبزه نمكي تو سبزه بانمكي :biggrin: سبزه؟ باشه به رنگ ها اظافش می کنم 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اول از همه خیلی خیلی مرسی از تاپیک های خوبت من کلا کلی سوال دارم. خط چشم مایع هم باید تو یخچال بزاریم؟ رژلب اصلا رو لب من نمی مونه :JC_thinking: زود پاک میشه.از رژهای چندساعته که معمولا مایع هست وقتی می زنم حالت ترک و چسبندگی زیادی رو لبم داره بخاطر همین خوشم نمی یاد 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سبزه؟ باشه به رنگ ها اظافش می کنم آره ديگه تا حالا رنگ پوست سبزه نديدين كه تعجب كردين؟ رنگ فيلي و زيتوني كه بيشتر تعجب داره:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اول از همه خیلی خیلی مرسی از تاپیک های خوبت من کلا کلی سوال دارم. خط چشم مایع هم باید تو یخچال بزاریم؟ رژلب اصلا رو لب من نمی مونه :JC_thinking: زود پاک میشه.از رژهای چندساعته که معمولا مایع هست وقتی می زنم حالت ترک و چسبندگی زیادی رو لبم داره بخاطر همین خوشم نمی یاد اول از همه خواهش می کنم لطف داری شما:texc5lhcbtrocnmvtp8 منم کلا کلی جواب دارم:yes: خط چشم مایع رو هم میتونی در یخچال بزاری مشکلی ایجاد نمیکنه سارا جان لبات که پوست پوست نیست؟ اگر پوست پوسته میشه لبت میتونی قبلش یه دستمال تقریبا زبر بکشی به لبت تا پوست های اضافش بریزه و بعدش رژ لب بزنی یا اینکه قبل از اینکه بخوای رژ لب بزنی یه کم پنکیک روی لبت بزن میتونه کم کنه به ثابت موندن رژ لبت ولی کلا کمتر رژ لبت رو بخور:vahidrk: من یه تاپیک میزنم برای لوازم آرایشی و نحوه نگهداریشو و کلا این حرفا....... 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ آره ديگهتا حالا رنگ پوست سبزه نديدين كه تعجب كردين؟ رنگ فيلي و زيتوني كه بيشتر تعجب داره:icon_razz: نه بابا تعجبم به خاطر سخنان گهربار اون شاعر بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ سارا جان لبات که پوست پوست نیست؟ اگر پوست پوسته میشه لبت میتونی قبلش یه دستمال تقریبا زبر بکشی به لبت تا پوست های اضافش بریزه و بعدش رژ لب بزنی یا اینکه قبل از اینکه بخوای رژ لب بزنی یه کم پنکیک روی لبت بزن میتونه کم کنه به ثابت موندن رژ لبت ولی کلا کمتر رژ لبت رو بخور:vahidrk: من یه تاپیک میزنم برای لوازم آرایشی و نحوه نگهداریشو و کلا این حرفا....... نه پوست پوست نیست.کلا با رژمایع مشکل دارم.:JC_thinking: وقتی چند ساعت بیرونم پنکیک رو پوستم بعد از چند ساعت حالت ماسیده یا جدا شده داره.قبلش زیرساز بزنم مشکلی ندارم ولی اگه نزنم اینطوریه.آخه هر روز زیرساز بزنم برم بیرون؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نه پوست پوست نیست.کلا با رژمایع مشکل دارم.:JC_thinking: وقتی چند ساعت بیرونم پنکیک رو پوستم بعد از چند ساعت حالت ماسیده یا جدا شده داره.قبلش زیرساز بزنم مشکلی ندارم ولی اگه نزنم اینطوریه.آخه هر روز زیرساز بزنم برم بیرون؟ :JC_thinking: رژ لبت رو عوض کن سارا چون پوست هر کسی فرق داره و ممکنه اون مارک خوب رو لبت نشینه خوب سارا جان خودتم میدونی که شیوه آرایش درست اینه که اول زیرساز بزنی بعد کرم پودر و بعد یا پودر و پنکیک حالا شما که نمی خوای زیر ساز بزنی میتونی از کرم استفاده کنی و پنکیک هایی رو استفاده کنی که وقتی میاد روی پوست حالت مایع پیدا می کنه اینجوری باز بهتر روی پوست میشینه ولی از من میشنوی همون روش صحیح رو استفاده کن:yes: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ رژ لبت رو عوض کن سارا چون پوست هر کسی فرق داره و ممکنه اون مارک خوب رو لبت نشینه خوب سارا جان خودتم میدونی که شیوه آرایش درست اینه که اول زیرساز بزنی بعد کرم پودر و بعد یا پودر و پنکیک حالا شما که نمی خوای زیر ساز بزنی میتونی از کرم استفاده کنی و پنکیک هایی رو استفاده کنی که وقتی میاد روی پوست حالت مایع پیدا می کنه اینجوری باز بهتر روی پوست میشینه ولی از من میشنوی همون روش صحیح رو استفاده کن:yes: دو جین رژ دارم ولی با اون مایع ها از هرمارکی هم باشه مشکل دارم. اوکی.خب کرم پودر که فقط جاهای خاص.اول زیرساز بعد ضدآفتاب بعد پنکیک. 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها اجازه بدین من آموزش ها رو بزارم بعد سوال بپرسین راستیاتش من یه کم قاطی کردم که می خواستم چیکار بکنم همه موضوعا رو هم با هم قاطی نکنید من اینا رو آموزش میدم 1-آرایش کردن صحیح 2-عوارض محصولات آرایشی و آرایش 3-لوازم آرایشی سعی می کنم یه تاپیک جامع باشه که دیگه هیچ مشکلی نداره و این اموزش ها هم مخصوص نواندیشان باشه دارم یه برنامه درست میکنم برنامه که نه یه فهرست از آموزش هایی رو که می خوام بدم توی تاپیک اینجوری شما اطلاع پیدا می کنید که کی چه آموزشی داده میشه فقط یه مقدار وقت کم دارم سعی می کنم زود درست کنم 12 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ تعریق زیاد پوستت به خاطر منافذ و غدد پوستته و ربطی به آرایش نداره و باید در مان بشه که باید بری پیش متخصص پوستالبته شاید به خاطر مواد شیمیایی به کار رفته در محصولات آرایشی هست ولی در کل باید پیش متخصص بری مریم جان یه نکته رو هم بگم خودت خوب میدونی ولی یادآوری می کنم بهت اگر پوستت چربه از پنکیک خشک باید استفاده کنی و بعدش فیکساتور بزنی و اگه پوستت خشکه از پنکیک معمولی این برق زدن پوستت به خاطر پنکیک چربه فکر می کنم ممم ببخشید این فیکساتور که توصیه میکنید خیلی ضرر داره اگه بخوان همیشه استفاده کنن! فیکساتور رو معمولاً واسه مهمونی که قراره مواد آرایشی زمان زیادی روی پوست بمونه استفاده میکنن!ببخشید بازم 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ عزیزم همیشه لبتو چرب کن میتونی از داروخونه چپستیک بگیری یا اینکه از رژهای مای(جامدشونو میگم)بگیری بزنی چون چربن گرون هم نیستن.شماره 100و104رژجامد مای خوشرنگه رژ مای استفاده نکن خانوما رژ مای استفاده نکنید ...وحشتناک سرب داره :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من فقط یه رژِ لبلو دارم! که عشقمه! و همه جاهم فقط همونو میزنمُ میرم بیرونُ اینا! خیلیم بهم میاد!:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده