alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ امیر و دیدم خوشحال سمتش رفتم بهش تبریک گفتم واسه اینکه شنیده بودم واسه خودش کار پیدا کرده ! دیدم به سردی جوابمو داد ! یه نگاهی به دستاش کردم دیدم ای جان دستای پسرم مثل دستای میکانیکای چاله میدون سیاه ! آخه امیر محله ما که مهندسی برقشو گرفته داره توی یه چاپخونه بعنوان یه کارگر ساده کار میکنه ! مجید از دور صدا زدم گفتم مجید جان بیا ببینم اوضاع کارو بار چطوره مسخره ، شنیدم زن بستوندی لعنتی ، دیدم میگفت ای بدک نیست فعلا که بازار زعفرون توی مشهد بدک نیست خدا رو شکر گفتم مگه پسر تو فوق نمیخوندی گفت ای بابا دلت خوشه ها! گفتم چطور گفت فوق لیسانس علوم قرانی همون بهتر که بری تو کار زعفرون که پول توشه ! بهراد به جمع ما ملحق شد گفتم شغال تو چیکار میکنی اوضاع کارو بار چطوره. گفت ای بدک نیست دارم کارای گرافیکی ملت و انجام میدم گفتم پسر تو که مهندسی عمران میخوندی چی شد زدی توی کار گرافیک !...... رضا نشئه مون از اون طرف صدا زد ای بابا دمت گرم واسه ما کار سراغ نداری ! گفتم چطور رضا جان گفت بابا خسته شدم از بس از این کافه به اون کافه رفتم دیگه سنو سالی ازم گذشته دیگه طاقت ندارم گفتم پسر خوب تو که مهندس برقی چرا این حرفو میزنی چرا همش تو کافه و دود قلیون پلاسی ! دیدم جوابای سر بالا میده گفتم فدای سرت بیا حالا یه کافه مهمون من باش . پنج نفری به سمت یه کافه رفتیم تا باقی صحبتامونو اونجا بکنیم تا خیلی چیزا رو فرموش کنیم !!!! بچه محل های ما(برگرفته و تلخیص شده از واقعیتی از مجموعه ای کوچک ) به نظرتون چند درصد از فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور بعد از فراغت از تحصیل شغل پیدا می کنند و شغلی متناسب با تخصصشون پیدا م کنند!؟ چه هماهنگی بین ورودی دانشگاههای کشور و بازار کار در خروجی دانشگاهها وجود داره !؟ داخل پرانتز(شنیده بودم توی ژاپن هر ساله برای شغلهای چند سال آینده که کشورشون بهش نیاز داره میان برنامه ریزی میکنن ، مثلا اگر طی برنامه ریزیهاشون و بررسی هایی که میکنند متوجه بشند واسه 5 سال آینده 1000 تا مهندس برق برای شرکت تویوتا نیاز دارند اون سال تنها 1000 دانشجوی برق میگیرند{راست و دروغش پای راوی که من ازش شنیدم} حتی اگر دروغ هم باشه در کل بحث اینه که گویا واسه خروجی دانشگاههاشون برنامه ریزی دارندآیا اینجا هم همینطوره !؟! 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میگن اگه سعی کنی و درس بخونی به شغلی که میخوای میرسی تا همین یکی دو سال پیش بنده هم این نظر رو داشتم اما حالا که دانشجو ی سال آخرم بند پ رو با تمام وجود حس میکنم که چون من ندارم باید حسرت بچه هایی رو بخورم که درس شون خیلی بدتر از منه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میگن اگه سعی کنی و درس بخونی به شغلی که میخوای میرسی تا همین یکی دو سال پیش بنده هم این نظر رو داشتم اما حالا که دانشجو ی سال آخرم بند پ رو با تمام وجود حس میکنم که چون من ندارم باید حسرت بچه هایی رو بخورم که درس شون خیلی بدتر از منه 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اصلا رابطه ای بین دانشگاه و کار تو این زمونه وجود نداره 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ توی دنیا بین هر چی رابطه ای باشه ... بین این دوتایی که گفتی به هیچ وجه :biggrin: 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ در کل بحث اینه که گویا واسه خروجی دانشگاههاشون برنامه ریزی دارندآیا اینجا هم همینطوره !؟! بله بله با ایران مو نمیزنه به قول دوستم بیکاریم خودش کاره دیگه! ما بازار کارمون کار دانشگاه رو هم انجام میده کلا انگار مسئله پردازش تعطیله توی دانشگاه و فقط ورودی و خروجی داره پری رو زا رادیو جوان گوش میدادم تو ماشین رفته بود مصاحبه میکرد از مردم که اگر مدیرتون بهتون بگه که یه نفر متخصص می خوایم برای یه کاری شما کسی رو که واقعا متخصصه انتخاب میکنی یا اینکه یکی رو که پدرش مایه دار و خودش جز آقازاده ها؟ همه گفتن که البته اونی که متخصصه یه نفر این وسط اومد گفت که از اونجایی که کشور ما یه کشور ایده ئولوژیکه و نیازی به متخصص نداره!گزارشگره قطع کرد و خلاصه پیچوندش همه جای دنیا دانشگاهاشون با شرکتای بزرگ قرار داد دارن و دانشجو ها برای کارآموزی میرن به اون شرکت ها هم بعد از یه مدت استخدام میشن هم حقوق میگیرن و هم سابقه کار حساب میشه براشون اگر استخدام نشدن حالا اینجا تا بری جایی برای کار ازش سابقه کاری می خوان یه دانشجو که تازه فارق التحصیل شده سابقه کارش کجا بوده؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تو اين مملكت منتظر كار متناسب با شغلتون نباشين حتي اونايي هم كه كارشون متناسب شغلشونه امكان داره تغيير كنه نمونش خواهر خودم استخدام رسمي آموزش و پرورش بود و تدريس ميكرد رفت ارشدشو گرفت حالا بعد از 14سال بجاي تدريس گذاشتنش معاون پرورشي ميگن نيرو زياده.......اينم شد حرف؟؟؟؟؟؟؟ تو مدرسشون 9تا معاون هست معاون اجرايي معادن پرورشي معاون آموزشي هيچ كدوم هم تخصص لازم را نداره اين يه نمونه كوچيكش بود:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ نمونه بارز خودم الان دقیقا 4 ماه و 18 روزه فارغ التحصیل شدم و بیکارم به هر دری بگید زدم حتی حاظر شدم با دیپلم برم کار کنم اما نیست شرکت ها تمام یا خوابیدن بر اثر .................................. یا اونایی هم که هستن حقوق ها حداقل بین یک ماه تا 5 ماه عقب افتاده هر جا هم قبول میکنه با دیپلم برم سر کارر میفهمند لیسانس دارن ردم میکنند :icon_pf (34): :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تو اين مملكت منتظر كار متناسب با شغلتون نباشين حتي اونايي هم كه كارشون متناسب شغلشونه امكان داره تغيير كنه نمونش خواهر خودم استخدام رسمي آموزش و پرورش بود و تدريس ميكرد رفت ارشدشو گرفت حالا بعد از 14سال بجاي تدريس گذاشتنش معاون پرورشي ميگن نيرو زياده.......اينم شد حرف؟؟؟؟؟؟؟ تو مدرسشون 9تا معاون هست معاون اجرايي معادن پرورشي معاون آموزشي هيچ كدوم هم تخصص لازم را نداره اين يه نمونه كوچيكش بود:icon_razz: وضعیت خواهر شما که عالیه واسه خودش ! یکی از دوستان که دورا دور برنامه هاشو میدیدم با مکافات بسیار پارسال تونست توی ازمون استخدامی آموزش پرورش قبول بشه ! حالا طفلی داره توی یه روستای دور توی شهرستان های محروم مشهد درس میده !(دقت کنید روستای دور افتاده !) یه روز اومده میگه بخدا دارم از دست این ....... دیوانه میشم ، پرسیدم چی شده مگه ، گفت اومدن به شلوار پارچه ای که توی کلاس میپوشم گیر دادن !!!! گفتن شلوارتو باید گشاد بدوزی ! شلوارت مورد داره !!! آخه یکی نیست به این آدمای ..... بگه به شلواره بیچاره دیگه چیکار دارین که واسش جلسه میذارین ! این دوست بیچاره ما بعد این همه دوندگی این رفتارو باهاش داشتن که بیچاره کلا دلسرد شده بود ! 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ وضعیت خواهر شما که عالیه واسه خودش ! یکی از دوستان که دورا دور برنامه هاشو میدیدم با مکافات بسیار پارسال تونست توی ازمون استخدامی آموزش پرورش قبول بشه ! حالا طفلی داره توی یه روستای دور توی شهرستان های محروم مشهد درس میده !(دقت کنید روستای دور افتاده !) یه روز اومده میگه بخدا دارم از دست این ....... دیوانه میشم ، پرسیدم چی شده مگه ، گفت اومدن به شلوار پارچه ای که توی کلاس میپوشم گیر دادن !!!! گفتن شلوارتو باید گشاد بدوزی ! شلوارت مورد داره !!! آخه یکی نیست به این آدمای ..... بگه به شلواره بیچاره دیگه چیکار دارین که واسش جلسه میذارین ! این دوست بیچاره ما بعد این همه دوندگی این رفتارو باهاش داشتن که بیچاره کلا دلسرد شده بود ! خواهر من 15 سال واسه اموزش و پرورش كار كرده روزي كه استخدام شد گفتن 5سال بايد مناطق محروم باشي اما دقيقا 12 سال تو مناطق محروم بود پوست صورتش بخاطر آب و هواي بد داغون شد يه جاهايي تدرس كرد كه آبشون حتي آلوده بوده ديگه چيزاي ديگه بماند حالا بعد از 12 سال كه به شهر منتقل شد گفتن نيرو زياده فرستادنش معاون پرورشي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده