S.F 24932 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 سلام . خوب، اغلب کسایی ک برای ادامه تحصیل به امریکا و کانادا برای مقطع بالاتر از لیسانس می رن؛ باید آزمونی رو بدن که GRE نام داره . این ازمون شامل لغت، انشا نویسی بحثی، ریاضیات هستش. برای آشنایی بیشتر با آزمون GRE اینجا کلیک کنید . (تالار زبان نواندیشان >> بخش آزمونهای بین المللی ) همون طور ک از عنوان مشخصه . تو این تاپیک چند تا از سری سوالات نسبتا جالب آزمون GRE رو می یارم . میانگین جواب دادن ب هر سوال حدود 1 دقیقه است . بد نیست کمی دانش ریاضیاتی کاربردی خودتون رو چک کنید .ریاضی ما اکثرا محض بوده، در حالی ک همه با مباحث پیچیده ریاضی سروکار داریم، تو این امتحان سوالاتی در حد راهنمایی و دبیرستان مطرح می شه ک البته نیاز هوشیاری کامل دارن .:yes: ** جواب درست رو نمی گم، تا زمانی ک ی نفر جواب درست رو بگه .:biggrin:(البته ؛ انضافا بعضی ها رو خودم هم راه حل رو نمی دونم . من فقط پاسخ نامه گزینه ای شو دارم و تشریحی نیست ) قوانین مندرج در اول هر سوال فقط ی چیزی . بعد از اینکه ب هر سوال جواب داده شد. جواب های درست رو تو ی پست می ارم. پست های دیگه رو پاک می کنم. بعد باز می ریم سوال بعدی ... اینجوری واسه اینده ک ی نفر گذرش خورد، راحت بتونه استفاده کنه . 10
alimec 23102 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 خوب. واسه شروع دو تا سوال متوسط . سوال 6 پاسخ d میشه/ سوال 15 پاسخ a میشه/ فرض حقوق جولیا 100/ حقوق ماریا قبل از... 124/ حقوق ماریا الان 24 کمتر از حقوق قبلی(124) هسش یعنی کمتر از 100(حقوق ثابت جولیا) 7
میلاد 24047 ارسال شده در 10 بهمن، 2011 گزینه ی A درسته اون چیزی که من فهمیدم: میگه یک سوم آپارتان ها 2 تا اتاق خواب دارن بعد میگه یک هفتم این اپارتمان ها که دو خوابه هستند front amartment (نمدونم دقیق یعنی چی) هستند بعد میگه تعداد آپارتمان ها کدوم میتونه باشه چون تعداد اپارتمان ها عدد طبیعی باید باشه پس این عدد های گزینه ها باید اول به 3 بخش پذیر باشه..بعدش به 7 بخش پذیر باشه:biggrin: فقط 42 اینجوریه 3
alimec 23102 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 سوال 26 راه حل منم راه حل میلاد چون گفته دقیق باید بخش پذیر باشه(البته تعداد آپارتمان هم نمی تونه مثلا اعشاری باشه) تنها عددی که ابتدا بر 3 بخش پذیره و حاصل تقسیمش بر 7 بخش پذیره 42 هست. 4
alimec 23102 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 درسته . افرین مهندس حالا دو تا دیگه. 5 میشه یه معدله ساده x ساخت نگاتیو+ 6x برا 10 پرینت اول+ 2x برای 10 پرینت دوم= 45 3
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 سوال 28 1/3x 2/9x این دو مقدار رو جمع میکنیم ، مساوی 60000 قرار بدیم جواب میشه 108000 میشه گزینه c ؟؟؟؟؟ 3
S.F 24932 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2011 جواب ک درسته راستش می شه حتی بگی 4 نفر هستن . هر کدوم یک چهارم سهم می برن . بعد جواب ب جای 55. با خط دوره گردش می شه . می شه 5. ولی توجه داشته باشید . تو امتحان اگر کلمه approximately رو نگفه باشه معمولا (حالا تا جایی ک من تجربه کردم) جواب دقیق مد نظرش هست . با توجه به این همون راه حل شما درسته . 2
میلاد 24047 ارسال شده در 19 بهمن، 2011 سوال 27 گزینه E اعداد باید به 4 بخش پذیر باشند...گزینه آخر فقط نیست 2
S.F 24932 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2011 باز از این راه حل های میلادی ت رفتی ها . جواب درسته ولی چرا 4 ؟ 3
میلاد 24047 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 باز از این راه حل های میلادی ت رفتی ها .جواب درسته راه حلش همینه دیگه گزینه ها جزء سوال هستند. ولی چرا 4 ؟ چون گفته از یه چیز 3 برابر یه چیز دیگه داره چیز=x x+3X=4x پس اون تمبر هاش باید مضرب 4 باشه 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 21 بهمن، 2011 باز از این راه حل های میلادی ت رفتی ها .جواب درسته ولی چرا 4 ؟ به خاطر اینکه ، خود سوال میگه که جین، دقیقا سه برابر تمبرهای کانادایی، تمبرهای غیرکانادایی داره، و این یعنی اینکه X 3X مجموع اینها یه عددی هست که باید به 4 بخش پذیر باشه،و بنابراین از بین گزینه ها اون عددی که به 4 بخش پذیره قابل قبوله 2
میلاد 24047 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 پست شماره 6 دیگه سوال 15 و 11 مونده . سوال 15 چی میخواد؟ اگه z-x رو میخواد که جوابش میشه: y هوم؟ 2
S.F 24932 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2011 صورت سوال نداره یعنی اینکه باید تشخصی بدی کدوم گزینه بزرگتره یا برابر یا غیره . بعد بگی از ای تا دی کدوم می شه. جواب ت درسته . یعنی با هم برابر ان. گزینه سی درسته . 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 صورت سوال نداره یعنی اینکه باید تشخصی بدی کدوم گزینه بزرگتره یا برابر یا غیره . بعد بگی از ای تا دی کدوم می شه. جواب ت درسته . یعنی با هم برابر ان. گزینه سی درسته . گزینه ها کجاست که انتخاب کردید 2
S.F 24932 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2011 مدل سوالا همین طوری دیگه تو پست اول گفتم که . گزینه نداره. خودت باید بگی. از همون قانون ک اول هر ازمون می زارتش . باید بگی کدوم گزینه درسته . 1
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 صورت سوال نداره یعنی اینکه باید تشخصی بدی کدوم گزینه بزرگتره یا برابر یا غیره . بعد بگی از ای تا دی کدوم می شه. جواب ت درسته . یعنی با هم برابر ان. گزینه سی درسته . گزینه ها کجاست که انتخاب کردید مدل سوالا همین طوری دیگهتو پست اول گفتم که . گزینه نداره. خودت باید بگی. از همون قانون ک اول هر ازمون می زارتش . باید بگی کدوم گزینه درسته . من که نفهمیدم یعنی چی جواب سوال 11 هم این میشه: 1
ارسال های توصیه شده