A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ با ديدن تايپيك آتاري داش محمد به نظرم اومد بازيهاي بچگي رو واسه دانلود بزاريم.. هر كي تو نت ازشون ديد بزاره:دي بازي "هواپيما":دي حجمش كم هست ولي براي بازي پس از اكسترك كردن وارد پوشه ATARI بشيد و فايلي به نام ATARI.EXE رو در ميون اون همه فايل پيدا كنيد و اجرا كنيد. براي بازي هم دكمه R رو فشار بديد بعد از اون هواپيما براي حركت آماده ميشه كه با جهتها ميتونيد بازي كنيد با دكمه اسپيس تيراندازي كنيد براي خروج هم اول كليد Q رو بزنيد بعد وقتي صفحه سياه اومد دكمه Esc رو بزنيد. فقط يه نكته: صداي كامپيوترتون رو كم كنيد..همين . . مث اينكه اسم بازي River Raid بوده.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ وای یادش به خیر.... آتاری :girl_blush2: ... تانک بازی .... بمبر من ... قارچ خور ... یاد کودکی و شرارتام ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ آخییییییی... یه بازی بود که پشه میخوردن قورباغه هااااااا...من نمی دونم پرا این قدر دوسش داشتم...:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ يكي ديگه از بازيهاي بچگي، بازي "دزد و پليس" بود كه خيلي طرفدار داشت... Keystone Kapers براي بازي كردن اين بازي مهيج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بريد... البته قبلش بايد برنامه جاوا رو سيستمتون نصب كرده باشيد...% __ يكي ديگه بازي "جوجه" يا همون رد كردن جوجه ها از خيابون بود كه دخترپسند بود..:texc5lhcbtrocnmvtp8 Freeway براي بازي كردن اين بازي مهيج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بريد... البته قبلش بايد برنامه جاوا رو سيستمتون نصب كرده باشيد...% يكي ديگه از بازيهاي جالب بازي "ماشين مسابقه" بود... براي بازي كردن اين بازي مهيج برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بريد... البته قبلش بايد برنامه جاوا رو سيستمتون نصب كرده باشيد...% ________________ براي انجام بازيهاي بيشتر به اين سايت بريد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من این بازی رو میخوام؟:yes: حالا بر فرض هم این بازی را گیر آوردی، با تیر کمون میخواهی شلیک کنی به مونیتور کامپیوترت؟ :zadan: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده