felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ قد يه تاريخ حقمو گرفتن و بردن نوبتيم نوبتمه قديميا مردن باور كن از تو كتابا اسم مرد رو خط زدن همه يا دوجنسن يا نامردن يا كه زنن (البت منظورم عام نیست ) عشق براتون يه حرف مزهك تو خاليه بچه خونه خانواده يه چيز پوشاليه اما من گرونم قيمتم بالا خونمه اين آسون به دست نمياد بسته به جونمه تجاوز يعني همين هر كاري كه خواستي كردي با توهين و تشر و تو سري كي گفته كه مردي؟ يه روز ميشه كه تو نميتوني بگي چي بپوشم من عروسك نيستم كه شخصيتم رو بفروشم ديگه تو گوشم كسي آيه وحشت نميخونه تنم لگدمال نگاه هرزگيها نميشه اين يه عزم جزم طوفان و خاشاك وآتيشه آره ميجنگم واسه هرچي كه ماله منه اسلحه ام صدامه بلند ميشه اين حق زنه 25 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ به امید استقلال و آزادی زنان در همه تصمیماتی زندگیشون...... هرچند مردها خیلی اذیتشون کرده اند، اما امیدوارم روزی آنها را ببخشند و در کنار هم جهانی آرام را بسازند. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ به امید استقلال و آزادی زنان در همه تصمیماتی زندگیشون...... هرچند مردها خیلی اذیتشون کرده اند، اما امیدوارم روزی آنها را ببخشند و در کنار هم جهانی آرام را بسازند. ... از این مدل تفکرت خوشم میاد، ای کاش همه مثل تو فکر می کردن ... زن ها بخشیدن براشون خیلی راحت و آسونه ... فقط نیاز به زمان دارن :girl_blush2: ... خیلی زود می بخشن ... ... من که از هیچ مردی دیگه دلگیر نیستم ... .... می بخشم تا بخشیده بشم ... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ... از این مدل تفکرت خوشم میاد، ای کاش همه مثل تو فکر می کردن ... فکر کردن مهم نیست، عمل کردن مهم هست. که عمل چندانی نکرده ام...... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ فکر کردن مهم نیست، عمل کردن مهم هست. که عمل چندانی نکرده ام...... همین که همچین تفکری داری خودش یک دنیاست ... گاهی بعضی چیزا دست ما نیست ... ... غمگین نباش ... ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ..................جسم هر زه بسیار مقدس تر از ذهن هرزست............... هر گاه که چاه دلش بسته میشد یادی از رنگ صدایم میکرد من کارگر تخلیه چاه نیستم مردک ابله من فقط عاشق بودم دلم آتش گرفته از دیدن حال امروزم که باید وجود عشق دیروزم پر از شهوت، و اشتیاق آغوش زنی باشد که با افتخار در موردش میگوید کارش همین است میدانی؟ فاصله نفرت تا عشق یک ثانیه هم کمتر است من تجربه کردم ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ از حقوق پایمال شده ی نوع بشر سخن می گویم از جنس ظریف انسان حرف می سازم . از حق هرگز شناخته نشده زن میگویم . این زن فرق نمی کند در کجای جهان باشد . ساکن هر نقطه از این کره خاکی که باشد بالاخره به گونه ای ملموس ویا نامحسوس حقش لگد کوب می شود. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ زنی که خدمت به همسر نه در سایه عشق بلکه از روی زن بودنش واجب الاجرا باشد. او باید که بچه دار شود تا محکوم به اجاق کوری نشود تا طلاق داده نشود. در عصر کنونی نیز انگ نازایی بر دوش او نهاده میشود حتی اگر همسرش از مشکل عقیمی رنج ببرد... ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ تاپیکت عالیه ماهرخی:yes: فدای تو ... و اکنون من در انبوهه ای زشت از صنعت گیر افتاده ام که مدتهاست چیز تازه ای برایم ندارد مدتهاست که تبعیض های جنسیتی را با تمام وجود در محیط کار می بینم زنانی دیده ام که با وجود قابلیت های کاری فراوان سالها در یک شغل ثابت و معمولی کار کرده اند و بی سر و صدا رفته اند . زنانی می بینم که کار سنگین مسئولیت پروژه ای یا ریاست اجرایی را انجام می دهند اما بدون داشتن پست سازمانی آن بدون عنوان رییس و مدیر ... من حالا یاد گرفته ام که بزرگترین اشتباه زنان برای تلاش و پیشرفت در زندگی این است که جنسیت خودشان را ندیده بگیرند زنان پیشرو تعریفی واقعی از وجود خودشان نداشته اند و در تلاش برای اثبات تساوی زن و مرد ، راه مردان را در پیش گرفته اند جا در پای آنها گذاشته اند و سعی کرده اند بیشتر و بیشتر شبیه مردان شوند اما همین نقاب های مردانه در محل کار و در حالی که در خانه و اجتماع نقاب های دیگری لازم داشتند زن خوش آب و رنگ و زیبا ، مادر مهربان و فداکار و ... کار دستشان داده است . زنان با تلاش برای حذف جنسیت خودشان نتوانسته اند به هدفی بالاتر از گذشته دست پیدا کنند که هیچ بخش زیادی از تعاریف هویتی خود را هم گم کرده اند زن نباید شبیه مرد که باید خود زن باشد . بدون فرو رفتن در قالبهایی که جامعه مردان برایش ساخته اند قالبهایی که از دافهای مورد نظر خوانندگان سبک مایه رپ ، تا پوستر و بیانیه تبلیغاتی شدن برای فلان کاندیدای انتخاباتی متغیر است . لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ به هر دستی که دس دادی دست تو بپا دایی بترس از گرگای آدم نما تن لخت تو بده به کسی که روح لختشو هدیه میده بهت و پاش می افته دایی بپا بکارت روحت خط نخوره این یکی پرده رو نمیشه دوخت دوباره اگه نخونی و ندونی پس زود خام میشی سرتو بالا نیگه دار نشه رام شی نگی روسری روسرت محدود شدی حدود و تو تعیین می کنی زندگی یعنی زندونی که آزادیت دست خودت مگه کوه و میشه به بند کشید دایی .... :girl_blush2: ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ همین الان خواهرم داشت یه فیلم نگاه می کرد ... زنه می خواست مرده رو بکشه ... بهش گفت هیچ ننگی برات بدتر از این نیست که به دست یک زن کشته بشی ... ... ... لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ زن که باشی دربارهات قضاوت میکنند در بارهی لبخندت که بیریا نثار هر احمقی کردی دربارهی زیباییات که دست خودت نبوده و نیست دربارهی تارهای مویت که بیخیال از نگاه شکآلودهی احمقها از روسری بیرون ریختهاند دربارهی روحت، جسمت دربارهی تو و زن بودنت، عشقت، همسرت قضاوت میکنند تو نترس و زن بمان احمقها همیشه زیادند نترس از تهمت دیوانههای شهر که اگر بترسی رفته رفته زنِ مردنما میشوی :girl_blush2: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ یه بکارتی که معنیش واست غریبه، غریت داداشو بابا که حالا شدن غریبه فرارو خیابونا اعتیاد و فحشا، قصه هایی که شاید تکراری شده واسه ما مسیح اربده کش با دسمال یزدی، مریم واست شانسی نیس که بخونه برگردی مریم بیوه و بی حق حزانت، مریم بی ارثو مریم بی حق شهادت مریم تو بنده واسه چنتا دونه امضا، مریم خودکشی شده توی بازداشگا به نقش سیاهی لشکر تو فیلم راضی باش، چشاتو ببیندو بفکر بازی باش خرشو از خودن دس بکش افول کن، ببند دهنتو شرایطو قبول کن این سنت پیغمبره بپذیر، زن یا مرد فرقی نمی کنه بمیر! پ ن : منظور از سنت پیامبر در شعر، سوء استفاده از دین ... :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ همیشه شیرین نباش! فرهاد, گاهی باید طعم دیگری را تجربه کند ...! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ +تو منو دوست داری؟ -آره خیلی زیاد +بهم اطمینان داری؟ -معلومه عزیزم +پس اگه بهم اطمینان داری و میدونی حرفام درسته سر کار نرو -چرا؟ +خوشم نمیاد! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ +خانوم محترم تو این دادخواست شوهر شما مدعی شده شما ازش تمکین نمیکنید -میکنم حاج آقا +میتونی ثابت کنی? لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ از همه بچه ها به خاطر همراهی شون خیلی خیلی تشکر می کنم .... زمین پر شده از آدمایی که کار میکنن و یه مشت عقده ای که از کار کارگرا کاخ ساختن چه کسایی تو این راه جون باختن و این چیزارو به دیگرون بگی بهت میخندن آخه زشتی ام عادتی می شه واسه آدم ولی تو قصه ی خودتو بکش نقاش بزار هر کی هر چی هس باشه تو خودت باش لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اینو تو یه وبلاگی خوندم یادم نیست از کی بود شعرش اما خیلی دوسش دارم: نه ... گناه از من نیست که روی سینهام پستانهای درشت سفید میلرزند و لبهایم همیشه طعم بوسه میدهند که از نگاهم آتش میبارد و آغوشم مست میکند نه ... گناه از من نیست من را زن آفریدهاند! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اینو تو یه وبلاگی خوندم یادم نیست از کی بود شعرش اما خیلی دوسش دارم: نه ... گناه از من نیست که روی سینهام پستانهای درشت سفید میلرزند و لبهایم همیشه طعم بوسه میدهند که از نگاهم آتش میبارد و آغوشم مست میکند نه ... گناه از من نیست من را زن آفریدهاند! واسه همه پستها تشکر مخصوصاً این یکی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده