رفتن به مطلب

من در کشوری زندگی می کنم کشوری که شعار مرگ بر آمریکا می گویند ولی آرزویشان این است که آمریکا را حداقل یکبار ببینند !

alborzrad

ارسال های توصیه شده

:w58: :w58: :w58:

داش البرز

اينجا با مهندسان فرق ميكنه..

همينه بچه ها خودشون رو گرفتن و به اركان ج.ا بد و بيراه نميگن خودش كليه..

بچه هاي اينجا فتنه بپا نكنن خودش غنميته! نميخوان برن راهپيمايي ضد استكبار..:texc5lhcbtrocnmvtp8

یه نقل معرفی میگه هر جا بر آسمونش یه رنگیه !(الا اسمون دل ما که رنگی برنگیه !)

منم 0استغفرالله) بد و بیراه به کسی نگفتم ! خانم فرمودند «مگه ما شعار داديم؟» منم مجبور بودم برای توجیه منظورم اون مثل و بزنم

بچه های اینجا گلن مثل خود شما

خب الهی شکر که نمیرن! لااقل پیچ تلویزیونشونو که بپیچونن میتونن مثل بنده رو متوجه بشن (ماشاالله از تمامی شبکه ها پخش زنده میشه !)

• Like 4
لینک به دیدگاه

منم 0استغفرالله) بد و بیراه به کسی نگفتم ! خانم فرمودند «مگه ما شعار داديم؟» منم مجبور بودم برای توجیه منظورم اون مثل و بزنم

خب الهی شکر که نمیرن! لااقل پیچ تلویزیونشونو که بپیچونن میتونن مثل بنده رو متوجه بشن (ماشاالله از تمامی شبکه ها پخش زنده میشه !)

خب متاسفانه یا خوشبختانه من نوعی اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم.:biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب متاسفانه یا خوشبختانه من نوعی اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم.:biggrin:

ابوالفضل جان کار بسیار پسندیده ای میکنی

به مانند خود من که چند صباحیه تلویزیون خونه خاک میخوره سالی به 12 ماه نمیبینمش

اما واسه اونم راهکاری هست شما میتونید سایتهای غیرفیل تر شده و حامیان رو مشاهده بکنید مطمئنا مثل بنده رو به عینه میبینید!

• Like 2
لینک به دیدگاه

اين عكست خيلي خوب سرگذشت هر كدوم از ماها رو در بحث با آدمهاي بي منطق نشون ميده!!!

حالا تو؛ توي سايتشون ميري "اعصابت" خرد ميشه چنين هموطنايي داري!!! ماها يه عمري باهاشون بحثيديم:دي

چيزي كه فهميديم:

"لكم دينكم ولي الدين"..

منم توي سايتشون ميرم ولي خب ديگه زيادي جديشون نميگيرم..

چون اين افراد براي من دو دسته ان:

"يكي مزدوران و جيره خواران و مستمري بگيران..

دومي افراد ساده و امي و بلانسبت جمع احمق..كه خوب ازشون استفاده ميكنن هر چند خودشون هم ميدونن ولي چه كن كه توي دام افراد بالايي خودشون رو محصور كردن! و از تغيير ميترسن"

به هر حال

و در كل

بيخيال..

ديگه اون كسي كه با كشتن قذافي و طرفدارش باز خودش رو به خواب زده!!! و فك ميكنه توي كشورهاي عربي داره اسلام بيدار ميشه رو بزار همينطور بخوابه....

• Like 4
لینک به دیدگاه

واسه ادامه تحصیل یا تفریح کی بدش میاد....آره خیلی علاقه دارم برم..

ولی واسه زندگی در طولانی مدت خیر دوست ندارم....

• Like 2
لینک به دیدگاه
من از امپریالیست آمریکا متنفرم.

اما از یکسری شعورهای اجتماعی و فرهنگ حاکم بر رسانه هاشو و.... خوشم میاد.

دوست ندارم اونجا زندگی کنم، اما احتمالا برای ادامه تحصیلم برم اونجا ببینم حرف حساب نیکول چیه. :viannen_38:

نیکل کیدمن میگی؟ حاجییییییییییییییییییییییییییییییییی؟:w58:

نميدونم ولي اون چيزهايي كه حس موندن رو برام زنده ميكردن روز به روز دارن كمرنگ ميشن..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

:JC_thinking: واسه منم همینطوریه:JC_thinking:

..................................

فکر کنم برم ...آخه من تو کشور خودم نمیتونم به ادافم برسم ...هرکاری میکنم یه گوشه اش میخوره به پست سیاست و..........

فکر میکنم درسته ساندیس خوشمزه است ولی خب آمریکا یه چیز دیگه است:whistle:

البته کانادا هم حاضرم برم پهلو به پهلوی رفیق شفیق خاوری اینا خونه بگیرم:thumbsdownsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نیکل کیدمن میگی؟ حاجییییییییییییییییییییییییییییییییی؟:w58:

عجیبه که همه پیش خود می اندیشند که حاجی ها دل ندارن.

نیکول گولمان زد، ولی خوب حتما برای هالیوود و بازی در فیلم های تایتانیک نشان هم که شده باید برم آمریکا.

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هر موقع که تلویزیون تماشا نمیکنم خیلی ریلکس میشم. اما حدیث اون ارزوی آمریکا هم بد چیزی نیست. ارزشش رو داره

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...