alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اگر شرایطی فراهم بشه که بتونید چه برای تحصیل و چه زندگی به خارج از کشور برید اینکارو میکنید و یا زندگی در داخل کشور رو ترجیح می دید!؟ بنا به قول معروف شرایطی فراهم بشه که ابر و ماه و خورشید و فلک دست در دست هم بدهند و شرایطی از نظر اقتصادی و کلا شرایط تحصیل توی خارج از کشور فراهم بشه میرید یا ترجیح میدید داخل کشور بمونید و ایران رو بعنوان محل تحصیل و در نهایت زندگیتون انتخاب کنید!؟ با این پیش فرض که شرایط کشور میزبان اقامت دائم برای تحصیل توی اونجا باشه!) 13 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خب مشخصه... به نظر من که 90% افراد میرن...:JC_thinking: کسایی می مونن که وابستگی شدید دارن... 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ آمریکا کشوریست که مردم از سراسر دنیا آرزوی زندگی در آنجا را دارند. حالا من نمیدونم چرا آمریکا جنایتکاره و جهانخواره و ... صد در صد میرفتم. 6 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ آمریکا کشوریست که مردم از سراسر دنیا آرزوی زندگی در آنجا را دارند. حالا من نمیدونم چرا آمریکا جنایتکاره و جهانخواره و ... صد در صد میرفتم. خب مشخصه...به نظر من که 90% افراد میرن...:JC_thinking: کسایی می مونن که وابستگی شدید دارن... !!!! این همه شعار این همه مشت گره کرده !؟!!!!!! مساووی میشه با کشک پس!؟! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ دوست دارم برم اما خانواده نمیزارن :icon_pf (34): کانادا وسویس واتریش رودوست دارم به نظرممردمان خوبی داره (اینطورنشیدم ) حالا اگر اونجا هم نشد همین افغانستان هم راضی ایم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ !!!! این همه شعار این همه مشت گره کرده !؟!!!!!! مساووی میشه با کشک پس!؟! مگه ما شعار داديم؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اگر شرایطی فراهم بشه که بتونید چه برای تحصیل و چه زندگی به خارج از کشور برید اینکارو میکنید و یا زندگی در داخل کشور رو ترجیح می دید!؟ بنا به قول معروف شرایطی فراهم بشه که ابر و ماه و خورشید و فلک دست در دست هم بدهند و شرایطی از نظر اقتصادی و کلا شرایط تحصیل توی خارج از کشور فراهم بشه میرید یا ترجیح میدید داخل کشور بمونید و ایران رو بعنوان محل تحصیل و در نهایت زندگیتون انتخاب کنید!؟ با این پیش فرض که شرایط کشور میزبان اقامت دائم برای تحصیل توی اونجا باشه!) یک ذره از خاک ایران را به همه قاره ی امریکا و اروپا برای ماندن و زندگی کردن ترجیح میدم ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من از امپریالیست آمریکا متنفرم. اما از یکسری شعورهای اجتماعی و فرهنگ حاکم بر رسانه هاشو و.... خوشم میاد. دوست ندارم اونجا زندگی کنم، اما احتمالا برای ادامه تحصیلم برم اونجا ببینم حرف حساب نیکول چیه. :viannen_38: 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من اگه دکترا داخل پذیرفته بشم(فعلا فقط شریف) می مونم و گرنه می رم ولی برا مسافرت هرزگاهی می آم ایران... 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ با این شرایط کشورمون حتما میرفتم. البته برا زندگی همینجا رو ترجیح میدم چون احساس میکنم برم اروپا شهروند درجه 2 محسوب میشم. ولی تو برنامه هام حتما مهاجرت هم هست. 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ نميدونم ولي اون چيزهايي كه حس موندن رو برام زنده ميكردن روز به روز دارن كمرنگ ميشن..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ با این شرایط کشورمون حتما میرفتم. البته برا زندگی همینجا رو ترجیح میدم چون احساس میکنم برم اروپا شهروند درجه 2 محسوب میشم. ولی تو برنامه هام حتما مهاجرت هم هست. درغرب ادمهاییی که تحصیل و یا کار میکنند درجه 2 حساب نمیشن و قانون هیچکس را درجه دو حساب نمیکنه . انسان خودش احساس خاصی داره . نمیدونم چه جوری بیانش کنم ولی منظورم اینه که ادم انتخاب و یا عدم انتخاب غرب رو نباید بر مبنای ترس از درجه دو بودن بذاره ... 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ !!!! این همه شعار این همه مشت گره کرده !؟!!!!!! مساووی میشه با کشک پس!؟! :w58: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همچین گوشتی هم نیست :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من اگه خانوادم همراهم بیان میرم! 1 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ :w58: مگه ما شعار داديم؟ گویا متوجه منظورم نشدین !! خب برای اینکه متوجه بشین کافیه یه یوم الله (بنا به نقل رایج و ادبیات رایجه مملکت اسلامی عرض کردم) توی کشور بیاد که گویا همین روزا زمزمش بلند میشه بعد ببینید اولین شعاری که از بلندگوی تظاهرکنندگان(که به واقع هم تظاهر کننده هستند!) شنیده میشه چه شعاریه و اینکه سایرین با چه مشت های نسبتا (تا حدی هم شل و ول!) گره کرده همون شعار رو تکرار می کنند! 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ گویا متوجه منظورم نشدین !! خب برای اینکه متوجه بشین کافیه یه یوم الله (بنا به نقل رایج و ادبیات رایجه مملکت اسلامی عرض کردم) توی کشور بیاد که گویا همین روزا زمزمش بلند میشه بعد ببینید اولین شعاری که از بلندگوی تظاهرکنندگان(که به واقع هم تظاهر کننده هستند!) شنیده میشه چه شعاریه و اینکه سایرین با چه مشت های نسبتا (تا حدی هم شل و ول!) گره کرده همون شعار رو تکرار می کنند! داش البرز اينجا با مهندسان فرق ميكنه.. همينه بچه ها خودشون رو گرفتن و به اركان ج.ا بد و بيراه نميگن خودش كليه.. بچه هاي اينجا فتنه بپا نكنن خودش غنميته! نميخوان برن راهپيمايي ضد استكبار..:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده